|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 31, 2022 8:10 am Předmět: |
|
|
Ešte na to je jedna finta, ktorú použil môj starší kamarát ešte keď som aktívne šermoval. Celkom radikálne schudol a keď sa ho ľudia pýtali, ako to dokázal, povedal: "Prestal som žrať a začal som jesť"
Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
6x6x100kg nabudúce pridám
Chest press:
4x10
Incline VČ:
4x10x70kg
Rozpažky JČ:
4x10x12kg
T-Tyč:
1x10x25kg
3x15x60kg
Veslo - kladka:
3x15 nepíšem váhu, lebo nemám ani šajnu, ako to na tej kladke funguje
Ramená triset:
5x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CbvYYuNAAHi/
Výnimočne nie úplne sám. Erik na antibiotikách prišiel trochu ponaťahovať expandery, postrečovať, ale hlavne, ako inak, pokecať. Ale stále lepšie, než aby si šiel zahrať futbal a skolabovať. Kto by nám potom odomykal fitko?
Hrudníkový tréning mám rád, je to parádna pumpa, cítim sa veľký a nehrozí mi, že mi uletí platnička alebo že si zlomím koleno, to v mojom veku a stave beriem ako preveliké benefity. Benche som si dal len so stovkou, ale kým sa diéta nejak extra nerozbehne a vládzem, asi prihodím kilko dve. Nech mám z čoho uberať, keď budem na polovičných kalóriách  Bench bol ľahký, rýchly, kontrolovaný, paráda.
Potom mal byť decline tlak, ale bol som extra lenivý a tak som zas dal len chest press. Jednak to super triafa spodok prsných svalov a pohodlne pri tom sedím, jednak ten rozsah nie je v spodnej fáze taký veľký a šetrí to ramená. Možno to aj nechám takto a tlaky dole hlavou oseriem. Hlavne kvôli tým ramenám, aby som im dal možnosť sa spamätať po predošlej silovke. Len tam niekde namotám ešte jeden expander, aby som si zvýšil záťaž.
Incline tlaky som mal v pondelok, ale nejak som to neprecítil dobre a mal som dobrý čas a tempo, tak som zaradil nejaké šikmé tlaky s veľkou činkou. Jajáj a tie som už potom cítil dobre. Kozy spuchnuté ako keby som mal nejakú alergiu, takže aj rozpažky s malou váhou boli celkom problém. Ale fajn,dnes cítim ľahkú únavu a svalovku, ale predné ramená z toho nie sú nijak zvlášť dobité, čo je veľké plus.
Na chrbát t-tyč, lebo je to nová hračka a potom kladka vsede. Tiež príjemná záležitosť. Lakte som držal tak blízko pri tele, že som si zbrúsil kožu z tricepsu o vlastné tričko  Poctivá technika máva občas prekvapivé následky. V sprche ma to štípalo a trvalo mi asi tri minúty, než mi došlo, z čoho to mám.
A na koniec ramená. Začal som tlakmi posediačky. Mal som veľké oči a po prvých dvoch sériách s 50 kilami som zhodil na 40, ale ani to nepomohlo  Končil som s prázdnou osou, lebo triset je proste brutálna nálož na také malé svaly a sily ubúdali extra rýchlo. Na konci som sotva zdvihol ruku, bolo to fajn. K Turkovým tlakom sa asi už v živote nepriblížim, ale kým budú tie ramená aspoň vyzerať nejak schopne, prežijem to.
Na konci tréningu som si chcel urobiť poloholo fotku, aby som mal porovnávačku potom po diéte. Odfotil som sa, pozrel na fotku a zmazal ju  Vyzerám strašne, tlstý bachor, bledý, chlpatý. Na porovnávačke by to síce vyzeralo epicky potom, ale takúto formu nemôžem vypustiť na svetlo sveta, som príliš veľký narcis
Jo a mimochodom, Soraya, dúfajúca v malú princeznú bola na 3d kontrole. Tak čakáme ďalšieho chlapca  Neviem, čo čakala od takej testosterónovej beštie, ako som ja. Keď mi niečo funguje, nemením to. A chlapec doteraz fungoval celkom dobre, takže... _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 31, 2022 9:04 am Předmět: |
|
|
tak to je skvělá zpráva, dva kluci si budou dobře rozumět ;) a ty budeš opět efektivnější v organizaci času :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt březen 31, 2022 2:17 pm Předmět: |
|
|
... Soraya, dúfajúca v malú princeznú...
Tak příště, no.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 31, 2022 2:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 04, 2022 7:36 am Předmět: |
|
|
Ano, áno, zapisujem piatkový tréning zas v pondelok, ale je to môj log a budem si robiť, čo sa mi zachce
Deadlift:
1x6x70kg
6x6x120kg
Zhyby:
6x6xCarabas
Príťahy v predklone:
1x10x70kg
4x10x80kg
Výpady:
4x10x20kg
Glute bridge:
4x15
Triceps superset:
5x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Cb0ZA8jgcPd/
Štúr a Richard stále nezvestní. Našťastie sme mali za nich viac než dostatočnú náhradu, objavila sa Cusana! Videl som ju hádam po pol roku, pozval som ju zacvičiť si s nami, lebo stále makala len doma a na poledance. Stala sa tak oficiálne prvou ženou, ktorá si dala s nami tréning v Plague pite (Erikova holka tam síce cvičila už skôr, ale nikdy nie s nami a rozhodne to nedrtila ako Cusana).
Deadlifty som poňal veľmi ľahko, nejaký som lenivý, alebo mám proste dosť po tej silovke a nechce sa mi vôbec namáhať základnými cvikmi. To my fitnessáci nemáme radi  Tak som si aspoň nedal opasok... Ale obávam sa, že kým nebude na činke aspoň 150kilo, tak ten deadlift ani nemusím robiť, bolo to nechutne ľahké. Ale uvidíme, ako ma pomelie diéta o pár týždňov  Čo si vybavujem minulé leto, sila padala celkom radikálne a rozhýbať činku bol boj.
Zhyby ľahké, tam samozrejme predpokladám, že pôjdu ešte ľahšie, až schudnem. Chrbát som zakončil serióznym objemom príťahov v predklone. Prekvapivo ma všetky tie zhyby ťahy a príťahy potrápili na úchop a mal som svalovku na predlaktie  A chrbát, samozrejme.
Nohy z lojality k Cusane boli vo väčšom objeme, než som plánoval. Aj tak im neuškodí,nie sú také veľké, ako by mali podľa mňa byť  Jedno šťastie, že koleno ma nebolí pri výpadoch ani bulharoch a mám možnosti, ako odcvičiť nohy.
Na záver tricepsový superset a zopakovala sa situácia z minulého týždňa - svalovku mám ešte dnes, hoci menšiu  Incline tlaky dnes asi budú chuťovka. A to som chcel pridať váhy.
Dnes teda budú ťažké nohy. Moc to na drepy nevidím skrz to koleno, takže asi zasa len dosedy s nejakou rozumnou váhou. Skúsim pridať na bulharoch, tam som to zatiaľ len šmrdlal s minimálnym závažím. Je čas rozsekať si tie nohy poriadne a na to asi nepoznám lepší cvik, ako bulhary. Možno ešte výpady.
Za prvé 4 dni diéty niečo vyše kila dole, celkom dobré tempo. Fakt nechápem, aký problém s chudnutím tí ľudia majú  Jasné, zatiaľ som reálne neschudol tuk, je to len bordel z čriev. Je celkom desivé, koľko sajrajtu si prežierajúci sa človek nosí v sebe.
Pás vyzerá štíhlejší už minimálne preto, že permanentne dačo nežeriem a žalúdok sa pomaly sťahuje do ľudskej veľkosti. Inak som väčšinu dňa hladný, ale nejak mi to nevadí  Ani ženu som si zatiaľ nezabil, tak asi to znášam dobre. Keď na mňa príde veľká žravosť, urobím si proste hromadu zeleninového šalátu, čo má asi toľko kalórií ako hlboký nádych horského vzduchu, a zaplácnem sa. Ale je tam ešte kopec roboty, na ten pás sa ozaj nabalilo a zároveň objemovka zo svalového rozvoja nebola až taká efektívna - minulý rok som drtil objemové tréningy, tentokrát len to biedne korte. Tak sa necháme prekvapiť
Som pod časovým tlakom, s Erikom ideme v máji na výlet na Cyprus, kde sme pred 14 rokmi pracovali. A pretože vtedy som vyzeral ako čerstvo narodená žirafa, treba vyrobiť formu, aby som na pláži urobil dojem _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 05, 2022 8:06 am Předmět: |
|
|
Drepy s expanderom:
1x6x20kg
1x6x70kg
6x6x120kg belt on
Bulharské drepy:
4x10x40kg
Superset
Rumunské mŕtve ťahy:
1x10x60kg
4x10x100kg
+
Predkopávanie:
4x10
Lýtka superset:
4x10
Incline tlaky:
1x6x70kg
3x10x80kg
Incline rozpažky:
3x10x22kg
Biceps superset:
5x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Cb8NZyzAz1I/
Pôvodne som plánoval dosedy, ale v rámci rozcvičky som si skúsil dať pár drepov a zistil som, že koleno cítim rovnako ako pri dosedoch. Tak som radšej zhodil váhu na 120kilo a šiel som normálne drepy. Akurát som si dal expander okolo kolien, to ma nútilo viac zapájať bedrá a menej zaťažovať kolená. Zaujímavé je, že vlastne môžem odmakať drepy, koleno pobolieva, ale skončím drepy, nič mi nie je. Na druhý deň to tiež nebolí o nič viac, ako predtým. Skrátka v jednom bode drepu to pichne a to je celé  Kriticky som pozrel na moje drepy a stáča ma do strany, čo by mohlo byť spôsobené slabšou mobilitou bedier. A od tých zvyknú bolieť aj kolená. Tak sa budem musieť na to zamerať a nájsť si nejaké cviky aj na to. Koniec koncov, že mám bedrá pohyblivé ako Steven Hawking som videl aj pri poslednom pokuse o sumo ťahy
Drepy neboli samozrejme nijak ťažké, aj keď objem to bol dobrý a skracoval som pauzy. Ak sa to koleno už nijak nezhorší, skúsim si nabudúce naložiť aspoň 140kilo. To už by malo normálne zaberať aj na stehná ako nejaký impulz  Zatiaľ som impulz kolenám dodal bulharmi a uuuf och, že to bol kurva impulz  Nohy sa mi začali podlamovať a to ma čakali ešte hamstringy  Na tie som zvýšil váhu na sto kilo a ešte som ich dal do supersetu s predkopávaním. Kondička je, ako by ste správne očakávali od vyžratého prasaťa po skončenej silovke, na nule, takže som bol rád, že držím diétu, žalúdok bol prázdny a tak som Erikovi nepobľul suterén. Ale nemal som k tomu ďaleko
S nohami ako sople (čo je zaujímavý paradox, včera boli roztečené a pevné ako erekcia dôchodcu, dnes sú tvrdé ako srdce mojej ex, keď som sa ju snažil presvedčiť, že sa zmením  ) som si dal ešte lýtka. Tie som si dal tak poctivo, že dnes sotva chodím a keď náhodou sa potrebujem trochu poponáhľať, potácam sa ako také tie buranské dedinské dievčatá, čo chlastajú s traktoristami za kulturákom, keď na stužkovej majú prvýkrát šaty a opätky.
Na hrudník som pridal váhu a ubral opakovania a vyšlo to dobre. Dokonca za posledné týždne, čo robím incline, som na pohmat zaznamenal nejaký ten prírastok v oblasti horného hrudníka. Áno, bežne sa ošahávam a napínam a podľa toho zisťujem, ako mi progresuje tréning. Vy to nerobíte?
Na záver pumpa bicepsu takej kvality, že dnes ráno som si hlavu škrabal radšej o zárubňu, než by som sa pokúsil pokrčiť a zdvihnúť ruku. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út duben 05, 2022 11:09 am Předmět: |
|
|
já osobně dost věcí řeším podle https://www.instagram.com/squat_university/
našel jsem si tam různý příspěvky, kde vysvětluje typický problémy s mobilitou (většinou jsou problém dysbalance mezi pravou a levou stranou) a jejich řešení a zkouším, co mi zafunguje.
já jsem například zjistil, že můj největší průser není v kyčli, ale překvapivě v rameni, mám pravý rameno mnohem víc zatuhlý než levý,což způsobuje rotaci osy na zádech (na pravé straně směrem dopředu) a tím se přenáší větší váha na pravou nohu a koleno
ale obecně platí, že se tyhle průsery dost řetězí, nejdřív máš problém v rameni, sekundárně se ti problém přenese do kyčle a dokurvíš si koleno nebo záda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: út duben 05, 2022 11:44 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Zaujímavé je, že vlastne môžem odmakať drepy, koleno pobolieva, ale skončím drepy, nič mi nie je. Na druhý deň to tiež nebolí o nič viac, ako predtým. Skrátka v jednom bode drepu to pichne a to je celé |
Mal som to presne takto isto. Pokial to iba pichlo, po drepoch mi nič nebolo. Ak to pichlo poriadne, cítil som to ešte deň-dva potom, no nič s čím by sa nedalo žiť. Iba to bolo otravné. A tiež to prešlo úplne. No ako sa ukázalo, nebolo dobré to odkladať
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 05, 2022 12:35 pm Předmět: |
|
|
Pajas: Dobrý postreh, koniec koncov s ramenom mám tiež problém, možno to naozaj súvisí. Squat university je naozaj dobrý, sledujem ho tiež a čerpám z neho veľa vecí na rehabilitáciu. Dúfajme, že pomôže zas
Kelly: Nestraš. Mňa to bolí nad kolenom, skôr na vonkajšej strane:
Zatiaľ čo mi z toho vychádza je poškodenie úponu stehenného svalu. Keď do toho moc šprtám prstom, vie to bolieť aj na dotyk. Skúsim tie rehabky, treba tomu dať čas. Ja som mával už problémy s kolenami, vždy pomohli rehabky a vyrovnanie dysbalancií, tak dúfam, že to je stále ten prípad _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: čt duben 07, 2022 6:51 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Kelly: Nestraš. Mňa to bolí nad kolenom, skôr na vonkajšej strane:
Zatiaľ čo mi z toho vychádza je poškodenie úponu stehenného svalu. Keď do toho moc šprtám prstom, vie to bolieť aj na dotyk. Skúsim tie rehabky, treba tomu dať čas. Ja som mával už problémy s kolenami, vždy pomohli rehabky a vyrovnanie dysbalancií, tak dúfam, že to je stále ten prípad |
Neeee nestraším, len píšem skúsenosť. Tak snád to bude ako píšeš, držím palce nech rehabky pomôžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 07, 2022 8:06 am Předmět: |
|
|
Bench press:
1x10x20kg
1x6x70kg
6x6x110kg
Chest press:
4x10
Incline bench press:
4x8x70kg
Rozpažky:
3x10x22kg
T-tyč jednoruč:
3x15x20kg
Príťahy kladky zhora:
3x15
Ramená triset:
5x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CcBOL9CjjIm/
Erik sa zas chystal na futbal, plus sa ešte niekde zakecal a tak sme začali neskôr. Ako inak, znamenalo to, že tempo na tlakoch bolo vražedné. Milo ma prekvapilo, že som tie 6ky so 110kilami dal v takom divokom tempe, ale v poslednej sérii to už bolo celkom drsné. Nie je to žiadna veľká váha, ale mal som predsa len chytené vršky hrudníka z pondelka. Našťastie som to dobojoval, Erik odišiel a tak som mal zas super výhovorku neísť decline tlaky, ale chest press  Ale pridal som si tam jednu gumku navyše!!! A tiež som si dal pauzy nejakých 30 sekúnd, takže celkom dobrý masaker nakoniec a pumpa mi rvala tričko, ktoré mi bolo malé už pred 4 rokmi, keď som si ho kúpil na dovolenke, aby to vyzeralo, že mám veľké ruky.
V programe (ako honosne nazývam ten chaotický mišmaš, čo som si spísal) to síce nie je, ale mal som dobrý čas, tak som si zopakoval pondelkový incline, lebo horných ciciek nie je nikdy dosť. Stav môjho hrudníka myslím dobre dokumentuje to, že som bol schopný so 70 kilami robiť len osmičky a aj to som sa v poslednej sérii seriózne trápil a riskoval som zával len preto, aby som nemusel zapisovať hanebnú šestku  Na veľké "prekvapenie" som sa hnusne vycukal aj pri rozpažkách, kde som musel poslednú sériu potupne rozdeliť na 2x5 opakovaní  Výsledkom bol mega narvaný hrudník a počkajte...
...
...
Jo, je tam, svalovka dnes
Jednoručné landmine príťahy s t-tyčou sú super, díky Pajas za video pár dní dozadu, kde som to videl. zapísal som to ako 20 kilo, ale samozrejme v tom nie je váha tyče. Celkom záhul na core, mimochodom, chrbát samozrejme tiež. 15 opakovaní príťahov je hnus a plachty z toho úplne zhoreli. A samozrejme, keď som si potom posťahoval kladku, dostavili sa podobne príjemné pocity.
Ramenný triset na záver. Žiadne veľké váhy, len extra precítené a medzi sériami minimálne pauzy. Minule ma pri veľkej činke ťahalo to pravé rameno, ale s jednoručkami tento problém nemávam, chvalabohu. Na konci som premýšľal, ako zavriem okno, lebo som mal problém zdvihnúť ruku. Horko ťažko sa mi to podarilo, ale výsledok je rovnaký ako pri cickách - dnešná ľahká, ale znateľná svalovka.
Trošku som sa ponakrucoval aj pred zrkadlom, ako sa na správnu bikinku v diétke patrí. Pupek začal zliezať. Samozrejme, že stále som tlstý ako mäsiarsky učeň s mastnou papuľou, ale je to na dobrej ceste. Naopak pracky sa nejak naduli z tých objemov. Fakt som zvedavý, čo z toho vykrešem tento rok, zatiaľ mám 104 kilo, cieľ je tak 95.
Som síce vkuse hladný a nasraný, ale nejak mi to nevadí, neprenášam to na nikoho a snažím sa všetku tú nasranosť z hladu vložiť do tréningov. Dosť to pomáha, keď ma z nedostatku cukrov v strave vypína v druhej polovici workoutu _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 07, 2022 8:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|