|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: čt březen 24, 2022 1:39 pm Předmět: |
|
|
Benč - military - zhyby - spodná kladka - triceps - brucho a hotovo, takto je logicky zoradené. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 24, 2022 2:31 pm Předmět: |
|
|
to je tak, když se cvičí v komerčním fitku, byť jenom z poloviny plném, kde je pouze jedna regulérní benčovací lavice, jedna spodní kladka, ...
chodím tam na ofiko otevíračku (která není moc brzo) a většinou jsem v lifterně první, ale ještě před otevíračkou mají do fitka přístup trenéři s klientama a tak se občas musí improvizovat.
jako třeba dnes... někdy mám pocit, že tam ti klienti chodí jako ke svému psychologovi, prostě se po ránu vykecat, k tomu mírně protáhnout... no není to skvělý začátek dne?  ale uznávám, že je to občas poučné... sluchátka nenosím... a co všechno jsou lidi ochotni s trenérem sdílet... no, už jsem si zvykl.
takže když jsem na benči viděl "známou firmu", chlápek, který si bere opasek už v šatně, a až v šatně ho zřejmě zase odkládá, tak mi bylo jasné, že tam se svým trenérem klidně prokecá i půl hodiny... a občas to proloží nějakou sérií s dopomocí ve stylu "úplně sám". je to taková ta skupina trenérů, která "dokáže vyjít vstříc klientově představě o tréninku", kdy tam čtyřicátník může chodit klidně deset let na tréninky a po těch deseti letech bude "furt na svým", ale spokojený
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá březen 25, 2022 3:45 pm Předmět: |
|
|
25. března 2022, pátek
nohy, šestky, ranní trénink, Mag's Garage Gym
Dřepy: (high-bar)
6x 6x 80 kg, RPE 7.5, překvápko, měl jsem pocit, že to odspoda dokážu slušně akcelerovat
Čelní dřepy:
6x 6x 65 kg, RPE 7.5
Mrtvý tah:
4x 6x 100 kg, výš zatím nepůjdu, mám pocit, že bych to zvedl, i kdybych stál jenom na levé noze
Biceps: (velká činka)
4x 6x 40 kg
parádní trénink s Magumim, dával si +20 kg a +2 opakování, ať se taky trochu zadýchá, ale zároveň pošetří záda.
konečně jsem na svém "základu", dřepuji šestky s 80 kg, taky by se dalo říct "dně", ale to se používá, když jde člověk směrem dolů :D tak jsem chtěl spočítat, kolik je to týdnů po operaci, a vyšlo mi něco jiného, že je to přesně 100 dnů! :D
příští týden se Magumi stěhuje mimo Prahu, okolnosti se tak sešly, garáž-gym bude mít ještě nějakou dobu k dispozici a jednou týdně bude dojíždět do Prahy, ale pak musí vyřešit, co s vybavením, protože ho nemá kam dát. škoda, investoval do kvality a nedávno si nechal vyrobit i vzpěračské bedny. život jsou různá překvapení.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so březen 26, 2022 1:02 pm Předmět: |
|
|
26. března 2022, sobota
prsa, šestky, ranní trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, OT2M)
6x 6x 90 kg, RPE 8, šloto
Military press: (OT2M)
6x 6x 52.5 kg, RPE 8-9, ztěžklo to
Spodní kladka: (veslo, OT1.5M)
4x 8x 90 kg, striktně
Shyby: (nadhmat, naširoko, OTM)
6x 2x BW, nešloto
Triceps: (lano, volná kladka, OT1.5M)
4x 8x 60 kg, striktně, páleníčko
Břicho: (přednožky, OT1.5M)
4x 10x
dobrá pumpa, šestky jsou vždycky zábavné, dokonce i žena, když si ráno sáhla, tak poznamenala, že už mi to zase tvrdne :D
na recepci mladá vzpěračka, bavlněný elastický top jenom stěží zvládal momenta hybnosti dobře rostlého těla... je fajn, když recepční krom jiného i zpříjemní den :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne březen 27, 2022 11:47 am Předmět: |
|
|
27. března 2022, neděle
nohy, čtyřky, dopolední trénink, Maximus
Dřepy: (high-bar, OT1.5M)
6x 4x 90 kg, RPE 8, šloto, ale kratší nástup mě zadýchal
Čelní dřepy: (OT1.5M)
6x 4x 75 kg, RPE 8, červená hlava
Mrtvý tah: (OT2M)
4x 6x 100 kg, zámek klouzal, tak nadhmat, ten držel
Biceps: (jednoručky, ve stoje, OT1.5M)
4x 8x 15 kg
váhovka: 96.4 kg, mám teď takový "zdravý" hlad po trénincích :D
11,5 h spánku!! a to bez té hodiny, co nám sebrali, regenerace, kterou jsem potřeboval, taky jsem dorazil do fitka o hodinu později, ale to nevadilo :D
do lifterny přišla suverénní Marfuška... tahle ale nebyla ošklivá, asi metr šedesát a pravé zrzavé milimetrové vlasy spletené do mohutného bojového copu, ATG dřep jak dovedou pouze holky... chvíli vypadala dokonale než málem zrušila monolift, když ho bez kontroly spustila až na doraz... a to jsem byl zrovna poblíž :D některé holky si řeknou, když potřebují pomoct... a některé až pak, když to potřebují opravit ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne březen 27, 2022 3:42 pm Předmět: |
|
|
Vlku, ozaj pekná frekvencia po zranení, krásne sa aj váhovo vraciaš, super, môžeš byť spokojný! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po březen 28, 2022 10:21 am Předmět: |
|
|
28. března 2022, pondělí
prsa, čtyřky, ranní trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, OT1.5M)
6x 4x 95 kg, RPE 8, křivá osa, příště si na ni dám pozor, málem to odneslo jedno zápěstí
Military press: (OT1.5M)
6x 4x 57.5 kg, RPE 8, už to šlo nahoru dost rozvážně :D hodně práce mě ještě čeká
Shyby: (nadhmat, naširoko, OT1.5M)
6x 3x BW, první tam byl, druhý částečně, třetí cotošlo
Spodní kladka: (veslo, OT1.5M)
4x 6x 100 kg, přidal jsem na 100 a ubral opáčka
Triceps, francouzké tlaky: (OT2M)
4x 8x 33.5 kg, nezvyk, zvláště pro lokty, ale lepší než lano, Pajas tomu říká "drtihlav" nebo "dunihlav" nebo tak :D
Břicho, leh-sed na šikmé: (OT1.5M)
4x 8x ruce na prsou, nezvyk, na přednožkách plno, a zvedat se z lehu hlavou dolů byla šichta
fajn trénink, s Magumim jsem se špatně synchronizoval, takže to dnes nevyšlo, ale snad ještě jeden trénink do konce týdne dáme, pak už to bude složitější.
| Turakam napsal: | | Vlku, ozaj pekná frekvencia po zranení, krásne sa aj váhovo vraciaš, super, môžeš byť spokojný! |
frekvence odpovídá tomu, že mám na trénink jenom hodinu času a mám hodně co dohánět :D a vracím se pomalu, ale v rámci možností... jsem zvědavý, kam až to půjde ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 29, 2022 9:36 am Předmět: |
|
|
29. března 2022, úterý
nohy, dvojky, ranní trénink, Maximus
Dřepy: (high-bar, stopky, OT1.5M)
6x 2x 100 kg, RPE 8, už jsem to při odebírání cítil
Čelní dřepy: (stopky, OT1.5M)
6x 2x 80 kg, RPE 8, lehčí než ta stovka, matematicky, až to budou šestky, tak mě přejde legrace
Mrtvý tah: (nadhmat, OT2M)
4x 6x 100 kg, nemám rád, kardio, koleno dělá, že jako tohle nevidí
Biceps: (jednoručky, ve stoje, OT2M)
4x 8x 17 kg, čtvrtá série poslední tři opáčka už single
málo spánku, ale zatím jsou dvojkové tréninky určitá forma deloadu, takže se dají zvládat bez stresu.
zítra to bude trochu random, zřejmě skončím ráno ve Form Factory na Harfě a buď tam najdu pořádnou benčovací lavici a odjedu plánovaný trénink nebo si dám day-off a wellness, mívali tam dobrou saunu a páru.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st březen 30, 2022 11:47 am Předmět: |
|
|
30. března 2022, středa
prsa, dvojky, ranní trénink, Form Factory Harfa
Military press: (OTM)
6x 2x 62.5 kg, RPE 8, šlo to pomalu, ale jistě, na jeden amrap bych ji pár šlo, obě benčovací lavice byly obsazené kosími bratry
Bench-press: (stopky, OTM)
6x 2x 100 kg, RPE 8, nejhorší lavice ever! vedle byla druhá, ještě horší
Shyby: (nadhmat, naširoko, OT1.5M)
6x 3x BW, rovná tyč s měkčím gumovým návlekem... ruce držely jak přibité a mohl jsem shybovat
Triceps: (lano, pevná kladka, OT1.5M)
4x 8x 25 kg, uh-oh, těch 25 bylo těžších než 60 u nás na volné kladce
na břicho jsem tam nenašel nic... nic, co bych měl odvahu použít
sauna 12 minut + pára 10 minut (s potěchou pro oko)
trénink vyšel, to jsem rád, ale prostě... specifické fitko. pokud chcete skupinový aerobic, nebo les mills, nebo jak se to teď jmenuje... okay. pokud chcete běžecký pás s počítačem... super, nespočítal bych je. pokud si zaberete platformu vzadu v příšeří nebo klec vedle a seženete kotouče... tak máte štěstí, tam se dá něco odvičit. ale lavice a stroje jsou tragedie. zachraňuje to wellness.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 31, 2022 10:54 am Předmět: |
|
|
31. března 2022, čtvrtek
nohy, šestky, ranní trénink, Maximus
Dřepy: (high-bar, OT2M)
6x 6x 85 kg, RPE 8, zadýchal jsem se, v páté sérii už si to sedlo
Čelní dřepy: (OT2M)
6x 6x 70 kg, RPE 8, tady už mě ten objem dost vycucnul
Mrtvý tah: (nadhmat)
4x 6x 105 kg, RPE 7, na tohle už jsem starej... zadýchaný, zpocený, unavený
Biceps: (jednoručky, ve stoje, střídavě, OT2M)
4x 8x 17 kg, dobrý, ty dvouminutové nástupy byly potřeba
opět "zábavné" šestky, na které je potřeba se dobře vyspat... zkusím aspoň na ty zítřejší.
při dřepech mě tahá pravé prso (úpony u hrudní kosti v horní části). je to tím, jak se snažím o užší úchop, který znatelně zvyšuje kvalitu dřepů. zpočátku nemám takovou mobilitu, tak využiju streč efekt a pod tu osu se napasuju, při dřepech pak zřejmě také vzniká nějaké pnutí v prsou, případně stačí, že už ty svaly natažené jsou, drobné dysbalance má asi každý, no a když činku odkládám a svaly se relaxují, tak cítím, jak ta jedna strana bolí. zatím to neomezuje, budou to tak dva týdny, čekal jsem, že je to běžné natažení a vstřebá se to. a to kvůli tomu cvičím high-bar, abych zbytečně ta prsa a ramena nezatěžoval. od příště zkusím tlačit míň na pilu a šířku úchopu budu snižovat pomaleji.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 01, 2022 12:10 pm Předmět: |
|
|
1. dubna 2022, pátek
prsa, šestky, ranní trénink, Maximus
6x 6x 92.5 kg, RPE 9-10, první dva nástupy po 1.5 min, pak jsem litoval, po čtvrtém opáčku krutě docházela šťáva a stopky hrozily, že budou stopky :D
6x 6x 55 kg, RPE 9-10, od čtvrté série RPE 10, v závěru stopky nahoře ať to ještě vyškrábnu, a šestá série nástup po 3 min., abych měl šanci
Spodní kladka: (veslo, OT2M)
4x 8x 100 kg, přidal jsem na 8 op., tak byly dvě minuty potřeba
Horní kladka: (naširoko, na hruď, OT2M)
4x 8x 60 kg, časem asi odcházejí lopatky, že to sice nějak stáhnu, ale už nepřitáhnu na hruď
4x 8x 33.5 kg, drtihlav, žádné oštěpy
Břicho: (přednožky, OT1.5M)
4x 10x, na šikmou lavici jsem dnes neměl, i když je účinnější
no ty kráááso... RPE 10 přišlo nějak brzy, podcenil jsem regeneraci, jak jsem včera psal, že se na dnešní šestky zkusím vyspat, tak to nevyšlo, a taky zřejmě budu muset suplementovat před tréninkem, protože svaly vydržely v sérii tak patnáct sekund, co se do nich během té minuty a půl stihlo napumpovat a dalších patnáct sekund už nebylo čím zvedat a bral jsem ze dna nádrže.
sice mám splněno a mé superego "to dáš" bylo naboostováno injekcí +10, ale byl to tedy adrenalin a i kdyby šlo o peníze, o život, nebo tak, tak bych si na sebe nevsadil... první dva nástupy na benči jsem zbytečně uspěchal, tak jsem si to pak zdůvodnil a nástup na šestou sérii military o minutu protáhnul, abych zvýšil naději, že to s pauzama nahoře nějak dokončím. za týden ty šestky vidím na režim superman nebo na fail. přitom ještě v prosinci šly ty benče o stupeň lépe.
ale vyvážily to dnes i příjemné události... seznámil jsem se s malou Kobrou, tedy spíše se seznámila ona se mnou, šla pro něco do lifterny a když jsem zrovna těžce rozdýchával sérii po militárku, tak namířila rovnou ke mně, podala mi ruku a říká: "ahoj, já jsem Míša, doufám, že nevadí, že ti tykám." tak jsem jí pohotově složil kompliment, že má pěkné břicho, což by mohla ocenit fitneska, která dobře ví, kolik to dá práce a že to není po buchtách :D takhle zblízka byla ještě menší, než se zdála, zajímala by mě váhovka, ale už chápu, že je u žen i do 47 kg :D asi v něčem soutěží a mohl bych ji znát... ale když já to tak nesleduju.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá duben 01, 2022 12:43 pm Předmět: |
|
|
Pekny trening 🙃 Neviem si predstavit, ze by som este po tazkych bencoch siel tazke militarka, radsej sa tvarim, ze je to len doplnok a snazim sa ovladnut jednu vahu, aby som potom mohol opat trosku prihodit... o par mesiacov. 😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so duben 02, 2022 1:27 pm Předmět: |
|
|
2. dubna 2022, sobota
nohy, čtyřky, dopolední trénink, Maximus
Dřepy: (high-bar, OT2M)
6x 4x 95 kg, RPE 8, na pohodu s dvouminutovýma nástupama
Čelní dřepy: (OT2M)
6x 4x 80 kg, RPE 8, taktéž, nízkokyslíkové provedení :)
Good mornings:
4x 8x 60 kg, hamstringy, mrtvolu nebylo kde tahat a ani mi to dnes nevadilo
Biceps: (jednoručky, ve stoje)
4x 8x 17 kg, s pauzama na pohodu
váhovka: 97 kg, hýbe se to, ale špatným směrem
po včerejšku jsem byl rozbitý, spánku opět málo, tak jsem nezkracoval pauzy a na pohodu si oddřepoval. tahat nebylo kde a záda mi říkala, že to dnes nebude vadit, tak jsem dal předklony a šel napumpovat bicáky.
v lifterně se to sešlo tak, že skoro došlo železo... už když jsem šel ze šatny, a slyšel ty rány, tak bylo jasné, že má někdo naloženo, borec tahal dvojky s 230 a pak 250 a vyzobal na to všechny dvacky a ještě jedny pětadvacky. říkám mu, že má pěkně naloženo a on, že jak člověk rezne a stárne, tak už to není co bývalo :D pak se přidal další na benč, ten si vzal pětadvacky a pak pro změnu vyzobal všechny desítky, měl tam 160 a řek si jednomu trenérovi o jištění, že kdyby to nezvedl... nakonec dal čistou pětku, sice bez stopek... ale kdo dělá stopky, že :D no a ten asi osmdesátikilový trenér pak začal sbírat velké železo, co zbylo, na monolift si naložil 180, zavázal bandy a šel dřepovat pětky... dobrá parta. já byl rád za svoje čtyři patnáctky a nějaké keksy, se kterýma jsem těch 95 kg na dřepy sestavil a připadal si tam poněkud nepatřičně ;) kluci se hecovali, testosteron stříkal, vejít tam nějaká dívčina, tak její pečlivá ranní depilace vyjde vniveč :D
| cohen999 napsal: | | Neviem si predstavit, ze by som este po tazkych bencoch siel tazke militarka, radsej sa tvarim, ze je to len doplnok |
však to je doplněk... proto ho jezdím jako druhé, jenom mi teď nějak ztěžklo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne duben 03, 2022 12:32 pm Předmět: |
|
|
3. dubna 2022, neděle
prsa, čtyřky, dopolední trénink, Maximus
6x 4x 60 kg, RPE 8, spoko, na benči plno, takže čerstvá síla, na závěr by ještě šly tak +3 op.
Horní kladka: (naširoko, na hruď, OT2M)
4x 8x 60 kg, tentokrát na dotek hrudi až do konce
6x 4x 97.5 kg, RPE 8-8.5, měl jsem před tím respekt, ale klaplo to, šestka by šla jenom jedna a pak šmitec :D
Spodní kladka: (veslo, OT2M)
4x 8x 100 kg, šloto, příště buď desítky nebo +10 a šestky
4x 10x 33.5 kg, zvažoval jsem dvanáctky, ale i desítka krásně utahala, příště přihodím
Břícho: (přednožky, OT2M)
4x 12x
plán byl jasný, dvouminutové nástupy, i když jsou to jenom čtyřky, ať mám vůbec šanci. po těch pátečních šestkách jsem měl z dnešního benče a military respekt. zvláště, když na benči bylo plno a jel jsem ho až třetí. ale povedlo se. rezerva byla u benčů tak na jednu sérii, jedna šestka a vycuclo by mi to baterku tak, že už bych se z toho nesebral. ale čtyřky a dvouminutové nástupy se daly ještě chvíli vydržet.
nakonec vydařený trénink, i když už cítím, že regenerace přestává stíhat. další dva dny dvojky, které tomu snad pomůžou a chtě nechtě pořádný pravidelný spánek.
od pondělka návrat zpět do kanclu, home-office jenom částečně, takže asi začnu opět chodit ráno do Form Factory na Václaváku a doufám, že to aspoň jeden den sladím s Marťasem (Artush007), se kterým jsem svého času úspěšně odjel MiB IV aneb "silovčičku" :D no, úspěšně, před koncem jsem se tak odpálil, že na žádný peak už nedošlo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 04, 2022 11:36 am Předmět: |
|
|
4. dubna 2022, pondělí
nohy, dvojky, ranní trénink, Maximus
Dřepy: (high-bar, stopky, OT1.5M)
6x 2x 105 kg, RPE 8, na pohodu
Čelní dřepy: (stopky, OT1.5M)
3x 2x 85 kg, RPE 8, při třetí sérii jsem si natáhl zádový sval na levé straně, čtvrté jsem odebral a zase odložil
Mrtvý tah:
0, zkusil jsem nejprve 60 kg, ale záda to zamítla
Biceps: (jednoručky, ve stoje)
4x 4x 22 kg, jednotlivě, na střídačku zatím těžké
Zákopky:
4x 8x 42 kg
váhovka: 97.0 kg, trochu doufám, že se jedná o plné zavodnění kreatinem
záda už si potřebovala odpočinout, ale ne takhle, na čelní dřepy jdu rovnou ze zadních, že je tam o dvacet kilo méně, takže pohoda... a dnes to nevyšlo. chtělo to asi lepší protažení a začít od menších vah. zítra uvidím, co všechno s tím ještě nepůjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|