|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
Zaslal: út duben 05, 2022 5:40 pm Předmět: |
|
|
cvičení
kliky/shyby/dřepy
kliky-190x (51,32,31,28x ráno-49x)
shyby-48x (nadhmat-6,5,5,5x paralel-5,5,4x ráno-nadhmat-7x, paralel-7x)
dřepy-38,32,30,28x
spodní záda plank balon-7 sérií
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
Zaslal: čt duben 07, 2022 6:19 pm Předmět: |
|
|
středa:
Běh lapač
34 minut - 6,6km
Tak jelikož jsem při i po předchozím běhu nohu cítil, tak jsem čekal že to bude spíš špatné a možná to budu muset i zabalit, ale kupodivu opak byl pravdou noha absolutně bez bolesti
Takže jsem dal víc než původně plánované 4.
Tak uvidíme jak to půjde dál.
Přemýšlel jsem jak to budu dál plánovat co se týká délky běhů a nejrozumnější se mě zdá řídit se prostě pocitek jestli budu nohu cítit tak míň popř. pauza (snad ne  ) a jestli to bude úplně OK tak si dám prostě víc, ale ještě aspon pár běhů chci dát lehce na dráze jenom - neuspěchat to.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt duben 07, 2022 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | | Takže jsem dal víc než původně plánované 4. | Vidis a toto je tvoj problem. Mas bezpecny plan a kedze sa zrazu nahodou citis lepsie, vy*ebes sa nanho a odbehnes o tretinu viac. OK, tu koncim, lebo moje male deti su chapavejsie. 😂🤦 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá duben 08, 2022 4:19 pm Předmět: |
|
|
Běh lapač
21:30 - 4,2km
workout:
bradla/shyby
bradla-8,6,5,5,5x
shyby-5,5,5,4,4x
Cohene nelámej nademnou hůl tvojich rad si opravdu cením a snažím se jimi řídit (ikdyž to někdy trochu dýl trvá  ) - viz dnešek.
Ikdyž to šlo pěkně lehce a nohu jsem cítil jenom trošku tak jsem to prostě po 4řech km utnul ikdyž bych samo nejradši běžel ještě dál.
K těm minulým 6ti: já jsem právě žádný pevný plán neměl, jenom takový "přibližný" co jsi psal ty, takže jsem to prostě "napálil" na 6...kdybych měl v plánu ř tak to utnu, opravdu to nechci tentokrát uspěchat a zase pauzírovat!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út duben 12, 2022 5:45 pm Předmět: |
|
|
Běh lapač
37:38 - 7,14km
Dnes jsem to trošku protáhl, šlo to celkem fajn, příště zas uberu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st duben 13, 2022 6:40 pm Předmět: |
|
|
kolo Brod-Kunovice-Kostelany-Starák-UH-Kunovice-UB
2:14 - 49km
Jelo se dobře supr počasí a na to že to bylo jenom necelých 50 jsem i celkem máknul.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt duben 14, 2022 3:32 pm Předmět: |
|
|
Běh lapač
22:49 - 4,6km
bradla/shyby
bradla-9,7,6,5,5x
shyby-5,5,5,4,4x
Tak dnes jsem ubral podle plánu ikdyž se běželo supr a nejradši bych pokračoval (doufám, že mě cohen dá ještě jednu poslední šansi..  )
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt duben 14, 2022 6:49 pm Předmět: |
|
|
Kedze som velkodusny a milosrdny, dam. 😅💪 Proste uz musis opatrne, vies to aj sam. Jedno z najdolezitejsich pravidiel v sporte je dva kroky dopredu, jeden dozadu. Zdoraznujem kroky, nie skoky. 😁 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st duben 20, 2022 6:04 pm Předmět: |
|
|
běh lapač
39 minut - 7,6km
Šlo to dobře, oblast spodní pravé holeně jsem lehce ale cítil - v běhu neomezovalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt duben 21, 2022 6:29 pm Předmět: |
|
|
workout
bradla/dřepy/shyby
bradla-50x (série po 9-4 op.)
dřepy-6x20
shyby-35x (po 6-3op.)
břicho plank-5 sérií
Slaboučký
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá duben 22, 2022 4:44 pm Předmět: |
|
|
Běh lapač
39:22 - 8,1km
Dnes dobré, nohu jsem vůbec necítil ikdyž jsem šel o něco vyšší tempo kvůli tomu že pršelo takže spokojenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá duben 22, 2022 8:12 pm Předmět: |
|
|
Dobre, dalsi beh deload okolo 5 km a potom zlahka navys. Vyzera to dobre, aj ked trochu na hrane. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po duben 25, 2022 5:38 pm Předmět: |
|
|
Plavání
35 minut - 1250 metrů 250 prsa - 400 kraul - 250 prsa - 350 kraul
Bylo hnusně tak bazén.
Cohen:OK díky za radu.Myslíš navýšit nad těch 8 nebo 5?
P.S. Když dávám jen 2 běhy týdně napadlo mě, že bych mohl navyšovat rychlej ale asi to není dobrý nápad (tuším co odpovíš  )
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po duben 25, 2022 5:48 pm Předmět: |
|
|
Ano, spravne. 😁 Ak behas len 2x tyzdenne, navysuj maximalne o kilacik/beh, resp. 2km tyzdenne. Nemas sa uz kam ponahlat. Teda okrem nemocnice. 😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út duben 26, 2022 6:31 am Předmět: |
|
|
Ok tzn. s 20ti km dlouhyma vybehama vydrzet minimaone jeste 10 tydnu radsi..
A jenom pro info v pripade 3x tydne behu by bylo navysovani stejne tzn 1 km/beh tydne?rychlejsi radsi nezkouset co?
Jak pises:neni kam spechat radsi pomalu nez zase muset pauzirovat..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|