deload se opět zvrhnul, ale "dobre to padlo". ovšem pak jsem si přečetl Carabasovy stopky se 150 a hned mě to zchladilo.
A prečo, veď máš na činke o 5kg viac a aj objem je vyšší
Ideš jak mašina, klobúk dole. Tá poctivá robota z minulých rokov sa oplatila, vraciaš sa parádne.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
19. října 2022, středa
nohy, šestky, ranní trénink, Maximus
Dřepy: (high-bar, sbd, opasek 1. dírka, OT5M)
4x 6x 150 kg, RPE 8-9, a nástupy se samovolně natáhly až na pět minut... už není kde brát
Čelní dřepy: (sbd, opasek, OT4-5M)
4x 6x 110 kg, ten pocit, když po 4. sérii, a hodině dřepování, odložím... odhodím do stojanu :D :D
Biceps: (jednoručky, ve stoje)
4x 6x 22 kg, většina střídavě
ráno mě ještě bolela kolena z neděle, tak jsem si řekl, co s volným dnem... a šel na trénink. prostě další leg-day. ale už jenom jednou (!) těžké dřepy, čtyřky se 160, alespoň takový je plán, a je otázka, jak to s takovou váhou vyjde, a dám si po devíti týdnech druhého návratového programu oraz. protože tímhle tempem už to dál hrnout nemůžu a potřebuji něco vhodnějšího. až trochu zregeneruju, zkusím maximálku, 180 s páskem by bylo fajn, a přejdu na nějaký lehoulinký program, kde si kolena odpočinou a prvních pár týdnů se skoro nezapotím :D
zítra s Magumim jenom lehce... moh jsem si ty dnešní dřepy nechat, ale jsem rád, že už je mám za sebou.
20. října 2022, čtvrtek
nohy, deload, ranní trénink, Mag's Garage Gym, já a Magumi
Dřepy: ( low-bar , sbd, opasek 1. dírka)
up to 2x 172.5 kg, těch 2.5 kg proto, že jsme je měli "zavařené" hned na začátku osy :D
1x 182.5 kg, RPE 9.5, dal jsem přednost úspěšné jedničce, ještě není všem dnům konec :) první video
3x 172.5 kg, RPE 10, třetí opáčko byl risk, ale nakonec vyšlo pěkně ;), druhé video
Pendlay rows:
4x 8x 92.5 kg, první čtyři opáčka lítala hezky, pak už práce
má představa o dnešním tréninku byla ZCELA jiná... cestou do garáže byla mlha a příjemné tři stupínky... ale když Magumi zářil, že se mu podařilo sehnat fungl-nové, krásné žluté, hi-temp bumper 15 kg kotouče, a v baťůžku je přinesl do garáže, čímž se zahřál tak, že mu venkovní teplota přišla příjemně osvěžující... tak jsme je prostě museli společně odpanit a vyzkoušet. všechny :D
low-bar jsem zvolil, protože po třiadvaceti hodinách od včerejších, nikoli lehkých dřepů, jsem potřeboval nějakou změnu. už na něj nejsem zvyklý a takhle proklatě nízko jsem činku neměl... co se objevil covid :) ale podařilo se mi tu změnu těžiště ustát. tak buďte k mé technice shovívaní. a koleno bez prostestu, což je snad zpráva nejlepší :D
Magumi jel jak mašina svých osm pracovních šestek, což je objem, který jsem si rád odpustil :)
ps: jo, a pak jsem si přečetl, co vyvádí Carabas... a vypadá to, že nás ještě čeká těžký závěr roku :D :D
182,5 s prehladom a rezervou, ta dalsia trojka so 172,5 mi prisla utahanejsia uz od prveho opacka. Ale teda kloboucek!
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Všade na internete sú tie vtipné memečká, ako ľudia cvičia iba biceps a nohy nie. No ja mám pocit, že všetci len drepujú a takéto bomby ešte k tomu. Asi začnem cvičiť predlaktie, v tom budem najsilnejší na tomto fóre
Každopádne dobré bomby
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru