|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: pá říjen 21, 2022 12:10 pm Předmět: |
|
|
Vlku, nádhera! Fuu, aj technicky veľmi pekné (mal si aj na 190). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: pá říjen 21, 2022 3:23 pm Předmět: |
|
|
21. října 2022, pátek
prsa, osmičky, odpolední trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, OT4M)
4x 8x 110 kg, RPE 8-9.5, první s rezervou a pak už ty svaly tuhly a tuhly... ale spoko
Military press:
3x 4x 77.5 kg, těžké, ten benč tomu nepřidal
6x 77.5 kg PR 6RM nástup po 5 minutách a nádrž až do prázdna :)
Spodní kladka: (veslo, naúzko)
4x 8x 120 kg, komfortně, střídal jsem se se štíhlou cvičenkou a starším cvičencem, který tomu říkal "pádlo" (??) :D
Horní kladka: (naširoko, na hruď)
4x 8x 72 kg, první tři série na dotek, čtvrtá 6+2
a pak už jsem byl unavený, tak jsem šel domů.
ten borec, co se se mnou střídal na spodní kladce, je nová posila na recepci. je takový upřímný, pomaleji mluví, pomaleji dělá... pohoda. když jsem ho viděl při tréninku, tak bych mu tipoval tak 45 (max 50). a to nekecám. na dálku hůře vidím. a pak ho slyším, jak se baví s nějakým mlaďochem, a říká mu, "jó, po šedesátce to už tak nejde..." to mi na chvíli zkratovalo mozek, tak si ho jdu prohlídnout a ještě slyším, jak říká, "kouřit jsem přestal před padesáti lety, to mně ve dvanácti dal tata celou krabičku, poblil jsem se a měsíc nemohl cigaretu ani vidět." fakt že jo, tomuhle borci příroda nadělila elixír mládí.
| decarabas napsal: | S tou 182,5 tam bolo MINIMÁLNE ešte jedno opakovanie |
možná, možná ne... potřeboval jsem success a ne fail, tak jsem to odložil :)
| cohen999 napsal: | | 182,5 s prehladom a rezervou, ta dalsia trojka so 172,5 mi prisla utahanejsia uz od prveho opacka. |
to máš tak... když jdu na jedničku, tak do toho dám všechno, ať se dostanu přes mrtvý bod :) a když mám v hlavě trojku, tak šetřím energii kde se dá a výsledkem je ten minimální utahaný pohyb, který mě dostane nahoru :D :D a nebo už jsem byl prostě unavený ;)
| DAVID.LOPAN napsal: | Jsem první myslel, že těch 182,5 je 172,5 a když jsi dal první opáčko, tak jsem si říkal "no jo, trojka na pohodu". |
možná to tak vypadalo, ale jak jsem psal Cohenovi, do toho jednoho opáčka jsem přesměroval všechny zdroje, na další jsem si rezervy nenechával :)
| seeya napsal: | | Tak uz to len neprepalit treningovo |
to je asi ta nejlepší zkušená rada a zase bych na to zapomněl ;)
| bucco napsal: | Asi začnem cvičiť predlaktie, v tom budem najsilnejší na tomto fóre |
a kolik máš předloktí? :D :D já měl po dnešku pocit, že mi praskne :D
| Turakam napsal: | | Vlku, nádhera! Fuu, aj technicky veľmi pekné (mal si aj na 190). |
díky, na 190 jsme naštěstí neměli kotouče a úplně mi bude stačit, když budu přidávat opakování na 180 ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po říjen 24, 2022 10:03 am Předmět: |
|
|
22. října 2022, sobota
volno - dopoledne jsem se nevyhrabal a odpoledne slavila neteřinka 4 roky :)
23. října 2022, neděle
volno - dopoledne jsem se nevyhrabal a odpoledne jsem vyvezl děti na dostihy... dostihy a sázky, samozřejmě :D
24. října 2022, pondělí
nohy, čtyřky, ranní trénink, Maximus
Dřepy: (high-bar, sbd, opasek 1. dírka, OT4M)
4x 4x 160 kg, RPE 9.5, už se to příslovečné ucho trhá... síla-nebyla, ještě, že mám hotovo
Čelní dřepy: (sbd, opasek)
4x 4x 120 kg, bez opasku bych vůbec nešel, spoléhal jsem, že ta záda udrží
Biceps: (jednoručky, ve stoje)
4x 6x 22 kg, většina střídavě, těžké, o víkendu jsem měřil bicák a 42.5 cm, nejvíce jsem míval 41 :D
bez šťávy a to mě čekaly závěrečné nohy. volné dny měly být plus, ale vypadá to, že nohy už si mezi tím vzaly dovolenou. naštěstí jsem to stylem nevidím-neslyším odjel a další těžké dřepy až bude zase chuť. taky lokty už toho mají dost a potřebují si orazit.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po říjen 24, 2022 10:52 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Hezky, máš väčšie pracky ako ja |
podle tvého posledního double-bicepsu to nevypadá a rozhodně tam nemám takové efektní "kopečky"
Naposledy upravil vlk# dne po říjen 24, 2022 11:04 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po říjen 24, 2022 11:02 am Předmět: |
|
|
Panečku, pěkně jsi to dal. Poklona. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po říjen 24, 2022 11:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po říjen 24, 2022 12:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po říjen 24, 2022 2:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út říjen 25, 2022 3:43 pm Předmět: |
|
|
25. října 2022, úterý
prsa, šestky, polední trénink, Maximus
Military press: (OT3-4M)
4x 8x 67.5 kg, RPE 8-9, před benčem, takže luxus... splněny všechny váhy za 8. týden
Bench-press: (stopky, OT3-4M)
3x 6x 115 kg, RPE 9, po military, takže... to mohlo být i těžší, ale prodlužující se nástupy stačily
7x 115 kg, RPE 9.5, škoda, chtěl jsem osmičku, ale bez spottera to bylo pade na pade a nenechám se zavalit, že
Spodní kladka: (veslo, naúzko)
4x 6x 130 kg
a pak už všude plno a byl jsem unavený a musel jsem vézt malou na tanečky, které ovšem odpadly, ale to nevadí, venku je krásně teplo, sluníčko, dopracuju a jdeme na hřiště než nám posunou čas a po práci už bude tma :)
tréninkem jsem si po včerejších utahaných dřepech spravil chuť - na military zbývá pouze "kulatý" 9. týden (osmičky 70, šestky 75, čtyřky 80), což bude za hranicí všech dosavadních možností, ale třeba něco z toho vyjde ;) a na benči pouze závěrečné čtyřky se 120 a stejně jako u dřepů budu mít hotovo a trošku si orazím.
dorazil další balík s bylinkama a oříškama... pořídil jsem si i listy maliníku a teď jsem zjistil, že maliník mimo jiné:
- zvyšuje plodnost,
- působí pozitivně na nesrovnalosti v menstruačním cyklu,
- usnadňuje porod a snižuje bolestivost jeho průběhu,
- urychluje poporodní zotavení,
- prospívá naší pleti, ...
zatím jeden šálek a je to překvapivě hutné a výrazné pití, tak jsem zvědavý na ty účinky :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: út říjen 25, 2022 7:56 pm Předmět: |
|
|
Ten MP máš dobrej. Nezdá se to jako nějaká váha, ale udělat s čímkoli nad 60 čtyři poctivé osmičky, to už je kus práce. A čirý masochismus _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt říjen 27, 2022 3:49 pm Předmět: |
|
|
26. října 2022, středa
volno - vršek nemohl a nohy jsem chtěl pošetřit na čtvrtek na Magumiho :)
27. října 2022, čtvrtek
nohy, deload, prsa, čtyřky, odpolední trénink, Maximus
Dřepy: (low-bar, sbd, no belt)
up to 3x 160 kg, RPE 9, snaha o dynamiku
10x 140 kg, RPE 8, snaha o práci, šest lehce a pak jsem zvadnul
Bench-press: (stopky)
4x 4x 120 kg, RPE 8-9.5, na jisto, akorát ve čtvrté došla šťáva
Biceps: (jednoručky, v sedě)
2x 8x 17 kg, striktně
odpočinkový trénink, dřepy jdou dolů, ale to už tak tři týdny, co jsem si nasadil opasek, bucco měl pravdu, snadno se na něj zvyká :) ještě, že jsem stihl dokončit program a něco si minulý týden s Magumim dřepnout, teď už by to nešlo. a nebýt podzimní prázdniny, tak mě ráno Magumi těma svýma devíti pracovníma sériema zničí :) tak jsem toho využil a dal si deload.
trojky na dřepech byly zajímavé, už 140 bylo tak těžkých, a zřejmě nepovedených, že jsem zvažoval, jestli si naložit 150 a ztrapnit se. ale nedávno jsem dával bez opasku čtyřky high-barem, takže nezkusit to by byl větší trapas. zázrak, osu jsem tak dobře napasoval, že když jsem odebral, tak jsem se cítil komfortně a troufnul si pak i na 160. když jsem pak shodil na 140, tak už to šlo lehce. jo, někdy je potřeba to prošťouchnout.
na čelňáky už se mi nechtělo a byla volná lavice na benč, tak jsem si řekl, že to je znamení dokončit benčovací program. po osmičkách a šestkách jsem si na ty čtyřky věřil, i kdyby nebyla top forma. vyšlo to, ale doufal jsem, že do čtvrté série zbyde více síly.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po říjen 31, 2022 12:05 pm Předmět: |
|
|
28. října 2022, pátek
volno - aquapark s dětma
29. října 2022, sobota
volno - něco nachozeno venku s dětma, krásné počasí
30. října 2022, neděle
volno - houby s dětma, dvě hoďky v lese, krásný podzim
31. října 2022, pondělí
tlaky, čtyřky, ranní trénink, Form Factory Václavák
Military press:
3x 4x 80 kg, třetí sérii jsem málem nedotlačil, tak jsem dal pět minut pauzu...
5x 80 kg PR , a šloto.
Bench-press:
up to 3x 130 kg, bez stopek, se spotterem bych zkusil čtvrté, ale spíš by nešlo
8x 112.5 kg, stopky, testík, víc než ta jedna série už by tam teď ale nešla
sauna 10 minut, dnes tam bylo snad sto stupňů
váhovka: 106.4 kg, na lifty dobrý, jinak nahouby, při předvánočním úklidu se zadýchávám, džíny mi žena zase srazila
plánoval jsem dnes větší deload, kolena a lokty jsou i po tolika dnech volna pořád rozbité a když se zvedám ze židle, natož z křesla, tak vždy s oporou a plným soustředěním na prováděný úkon, čímž si vysloužím všeříkající pohled manželky a řečnickou otázku, "a to už takhle bude pořád?" no, doufám, že ne. a chci ty nohy zregenerovat lehčíma dřepama, ale když jsem dnes, po delší době, vešel do Form Factory a nasál tu atmosféru, tak jsem dostal chuť ty chybějící tlaky přece jenom zkusit a i tady důstojně zakončit devátý týden, dokud ještě nějaká síla je. přece jenom 80 je o dost kulatější než 77.5 před deseti dny :) moc jsem tomu nedával, ale překvapil jsem se. i kdyby teď už ty šestky se 75 nebo osmičky se 70 nešly, budu spokojený. na benč jsem pak zalehl jenom proto, že byla volná lavice, ale když to ještě se stovkou hezky dynamicky lítalo, tak jsem zkusil, co tam je.
plán na listopad/november a prosinec/december je celkem jasný, konec objemu, je potřeba ubrat kalorií.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po říjen 31, 2022 12:10 pm Předmět: |
|
|
Moc blahopřeju k tlakovému osobáčku, jsi fakt na cestě k životní silové formě. Mám velkou radost.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|