|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st říjen 26, 2022 5:52 am Předmět: |
|
|
trénink 25. úterý
(EMOM 5 minut)
5 TRHŮ S 16KG KTB LEVÁ RUKA
5 TRHŮ S 16KG KTB PRAVÁ RUKA
5 SWINGŮ s 24kg
MRTVOLA SUMO - 3x80, 3x100, 3x120, 3x130, 1x140
PULLOVER - 10x22, 2x10 s 35
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 3x6 s 35
Trenink trval: 50 minut
Celkem jsem si to užil. Samozřejmě večer, ale né tak pozdě. Mrtvoly do 3x130 byly vyloženě lehké, ale u 140 to rázem dost ztěžklo, tak jsem na to hodil bobek s výmluvou, že jsem po nemoci. Což jsem...
Emom byl jen na rozhýbání a na nahnání kapky kardia abych se trochu zadýchal před dnešním BJJ a tolik netrpěl .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt říjen 27, 2022 6:50 am Předmět: |
|
|
trénink 26. středa
BJJ
trénink trval: 95 minut
náročnost tréningu: 7/10
-rozcvička wrestlingové pasování. Jen stojíte čelem proti sobě, vy chytáte za remno on v podpazdí a meníte si pozice. Vycházejí z toho potom různé hody.
-9 minut - podle stanovišť střídání běhu, parakotoulů, nájezdů do porazu a sprawlů.
-Singl leg takedown. Jeden z nejzákladnějších hodů za jednu nohu. Používám ho, leč tam mám technické mezery.
-Double leg - taky klasika. Tady hlavně práce hlavou.
-arm drag, chytne soupeři ruku, přitáhnete si ho a dostanete se za něj, z čehož vychází hod.
-sparginy 2x3 minuty jen wrestling, 4x3 minuty grappling.
Už jen nácviky hodů byly docela náročné. Občas u toho zapomínám dýchat. Všechny jsem znal a dva z toho i používal, ale měl jsem tam chyby. Víc detailů neuškodí.
Sparingy - celkem ok. Dva soupeři s kterými jsem ještě nebyl. Tohle mám rád, vůbec netušíte jak moc dobří jsou a co si na vás připravili .o))
Klady a zápory: Dnes nevím co vypíchnout nebo naopak pohanit. Dobrý trénink.
PS: Vypadá to, že se blýská na časy a jelikož má trenér druhé dítě, budou cca 1-3xtýdně tréninky ráno. Tzn. pro mě ideal. Sice si přivstanu, ale brzo bude druhé dítě a chci jít večer dřív chodit spát...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá říjen 28, 2022 5:44 pm Předmět: |
|
|
trénink 28. Patek
Sklepni MMA
trénink trval: 55 minut
náročnost tréningu: 7/10
- rychla rozcvicka
- opacko arm drag, single leg
- sparingy MMA 4x3 minuty
- sparingy Grappling 2x3 minuty
Rychlovka. Cas nebyl. Mma bez kopu. Klukum se hoji kolena a ja neumim kopat bez rozkopavani holeni a stehen .o) takze dirty box+ hody.
V grapplingu jsem se záměrně nechával distavat na zada a horsich pozic abych se učil lépe bránit. Stále to neskutečné množství energie. Po treninku jsem byl dost zrasenej...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so říjen 29, 2022 8:24 pm Předmět: |
|
|
trénink 29. Sobota
Bricho -12 min podle youtube (vsechno mozne)
Kliky na uzko - 2x10
Hand release diamond push ups - 4x8
Diamond push ups - 2x5
trénink trval: 20 minut
náročnost tréningu: 2/10
-trocha casu kdyz si mala hrala, tak jsem dal bricho. Cca 20 serek a pak kliky co dovoli rameno. Diamond jsou ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po říjen 31, 2022 9:56 am Předmět: |
|
|
Co to rameno? Lepsi sa s rehabkami? U mna je to celkom sinusoida, raz lepsie, raz horsie. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po říjen 31, 2022 11:46 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Co to rameno? Lepsi sa s rehabkami? U mna je to celkom sinusoida, raz lepsie, raz horsie. | No, normálně nebolí vůbec, na BJJ skoro taky ne, při boxu taky ne, ale jakmile začnu benčovat tak bolí. Okamžitě. Teď už ani nejedu rehabka, mě to přestalo bavit .o)) ale musim něco vymyslet, nebo už si do smrti nezabenčuju...Nicméně pomalilinku se celkově možná lepší, ale opravdu pomalý proces...
trénink 30. neděle
PŘÍTAHY JEDNORUČKY V PŘEDKLONU - 6x20, 6x35, 4x6 s 45
PRESSY - 3x10
BICEPS O STEHNO - 3x6
ÚZKÝ BENČ PODHMATEM - up to 2x5 s 60
trénink trval: 50 minut
náročnost tréningu: 3/10
Posun času, pozdě večer. Mno...Vždycky si odpoledne říkám jak to tam naperu. Vidim se jako decarabas když jede nohy. Tisíc opakování, váha jak hovado, pumpa, žíly na nohách, ale pak přijde večer a já jsem rád že žiju a že něco odcvičim .o))
Zkoušel jsem rameno, normálně nebolí, při boxu nebolí, ale jakmile dám benč tak ano. U úzkého benče podhmatem vůbec nebolí, ale cvik je to strašně divný. I dráha je divná i zápěstí mám divně, takže je otázka jestli to vůbec jezdit. Nicméně světe div se, rameno u toho nebolí.
Tak zkusím vymyslet nějakou variantu co by mohla být ok a uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út listopad 01, 2022 8:56 am Předmět: |
|
|
trénink 1. listopadu úterý
BJJ
trénink trval: 70 minut
náročnost tréningu: 6/10
Náš klub zkouší nový koncept a to ranní tréninky pro fotry. Tipuju, že nikdo jiný tam nepřijde, kdo jiný by na trénink taky vstával v 05.20 aby byl v 06.00 na žíněnce .o))
-rozcvička
-přecházení guardu ze stoje
-4x2 minuty střídačka-jeden přechází guard ze stoje a druhý se dostává zpět do guardu.
-3x3 minuty lehounké sparingy roll - jenom přelejzáte, hejbete se, snažíte se skoro nepoužívat sílu a jet technicky.
-3x3 normální sparingy.
(3 rounds of this):
8 SHYBŮ NA ÚZKO
16 KLIKŮ LOKTY K SOBĚ
24 DŘEPŮ
Ranní trénink skvělý. Normálně vstávám v cca 06.20 a teď o hodku dřív, šlo to. Jakmile vylezu z teplé postele, už je mi to jedno.
Lehké základní věci, které jsem stejně moc neuměl, tak se to hodilo. Na sparingách se neudálo nic zajímavého. Pak lehké cvíčo...
Doufám, že se ranní tréninky nezruší, pro mě ideal...Mohl bych chodit častěji...
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út listopad 01, 2022 10:11 am Předmět: |
|
|
nezaváděl bych tady zmatek do označování tréninků... jsou ranní tréninky a pak jsou tréninky od 6:00
ale hlavně, že ti to časově vychází, za mě určitě lepší, než chodit večer. v noci.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út listopad 01, 2022 1:14 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | nezaváděl bych tady zmatek do označování tréninků... jsou ranní tréninky a pak jsou tréninky od 6:00
ale hlavně, že ti to časově vychází, za mě určitě lepší, než chodit večer. v noci. | Cokoliv před šestou je podle mě týrání .o) Jinak když nepočítám to, že jsem se cítil před rozcvičkou ztuhle, tak potom to šlapalo daleko lépe než večer. Tak snad to našemu klubu vydrží...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt listopad 03, 2022 9:10 am Předmět: |
|
|
trénink 3. čtvrtek
I. fáze ráno
BJJ
trénink trval: 70 minut
náročnost tréningu: 6/10
-lehký rozběh + jen lehounké protažení
-drilly armbar a útěk z něho
-drilly armbar a přelezení na T pozici, tam Gift Wrap, z
toho armbar
-lehké sparingy - 3x2 minuty technicky
-normální sparingy - 3x3 minuty
- na závěr:
(3 rounds of this):
8 SHYBŮ NA ÚZKO
20 KLIKŮ
24 DŘEPŮ
Ranní BJJ, to je Bingův svět. Šestá vlastně není zlá. Do sklepa bych se nedokopal, ale na ofiko trénink bez problémů. Snad to vydrží a budu moci chodit častěji...
Základní techniky, ale baví mě tam detaily. Gift wrap jsem párkrát udělal spontánně, ale jako techniku jsem to neznal i když je začátečnická, taky jsem za to dostal mírný pojeb .o))
Sparingy fajn, stále se zkouším více hýbat. Dneska to šlo. Akorát mi nevyšly tento týden ještě činky...
II. fáze večer
MRTVOLA - 4x3 s 110
PLANK - 3x
trénink trval: 40 minut
pocitová náročnost tréningu: 5/10
ráno BJJ, večer tahy. Nebyly úplně lehké, ačkoliv váha tomu neodpovídala. Holt BJJ z rána bylo znát, ale něco jsem odjel a to se počítá. Dvoufáze nebyla plánovaná, ale časově to jinak nevycházelo...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so listopad 05, 2022 10:15 pm Předmět: |
|
|
trénink 5. Sobota
I. fáze odpolko
Kliky na bradlech - 8x12
trénink trval: 20 minut
náročnost tréningu: 2/10
S dcerou na workout hristi
II. fáze večer
Bulhary - 5x16, 5x24, 2x5 s 40, 5x24
Pendlay rows - 2x5 s 70, 2x5 s 80
Pritahy s v. č. - 6x80, 6x80, 6x90
+ Biceps a stredy ramen
pocitová náročnost tréningu: 5/10
Dobry trenink. I ten odpoledni.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po listopad 07, 2022 6:37 pm Předmět: |
|
|
trénink 7. listopadu pondeli
Swingy - 2x12 s 24ktb
DL klasika - 2x3 s 90, 3x110, 3x120, 3x130, 2x140, 3x120
Floorpress - 4x15 s 22kg
Zadky ramen - 4x15 s
Plank - 3x
Picitova náročnost tréningu: 3/10
Mrtvoly v pohode. Floorpress ve stylu lazeni uchopu kvuli ramenu. Nebolelo...
Decarabas mě přivedl na myšlenku jestli nemám náhodou pod trénované zadní delty. Tak jim teď budu dávat víc pokouřit...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út listopad 08, 2022 7:40 am Předmět: |
|
|
trénink 8. listopadu úterý
Faze I. Rano
BJJ
-lehká rozcvička
-nácviky přelezení guardu, do giftwrapu, vzít záda, soupeř utíká ze zad.
-nácvik přelezní guardu jinak
-3x3 minuty technický sparing - neutahujete páky a jdete hned jinam
-3x3 minuty normální sparing
+8 shybů, 16 kliků, 48 dřepů a 5x15 zkracovaček
pocitová náročnost tréningu: 6/10
Celkem fajn. Používám docela ten giftwrap co jsem se naučil minule a to mám vždycky rád. Ta technika pak ožívá v mých rukách jako socha v rukách sochaře.
Ve sparingách jedno kolo se 115kg klukem. Skočil jsem po singl legu, ale podařilo se mu prohnout koleno a otočit ho do boku (obrana)nicméně jsem nohu držel a jak mě zkoušel přetočit, tak jsem ho přetočil já. Chvilku boj, držel jsem pozici, protože pod 115kg člověka nechcete  a nakonec ho uškrtil o ruku. Arm triangle. V druhém zápase končil na mě a dal by mě. Čím těžší a silnější člověk, tím více je to boj o pozici. Ačkoliv byl trénink vlastně kratší (i když tady je rozcvička signifikantně kratší) tak pocitově slušná 6
trénink 8. listopadu úterý
Faze II. Odpo
Plavani - 250 metru
trénink trval: ? minut
pocitová náročnost tréningu: 1/10
Babicka hlidala a tak lehounky bazen a vyrivka. Opravdu spis jen regenerace...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt listopad 10, 2022 9:07 am Předmět: |
|
|
trénink 10. čtvrtek
BJJ
trénink trval: 65 minut
pocitová náročnost tréningu: 6/10
-lehká rozcvička
-armbar a technický útěk z něho. Tohle jsme točili pár kol.
- technické sparingy 3x3 minuty
- poziční sparingy 3x3 minuty
- normální sparingy 2x3 minuty
+30 angličáků, 60 zkracovaček, 40 dřepů
Dneska jsem se cítil dobře. Zkoušel jsem se víc hýbat. Na těch slabších měnit pozice, na těch silnějších taky a hledat skuliny. Moje svatá AAAtrojice jakmile se dostanu do mountu, armbar, americana, armtriangle. Různě se tam točím, dneska jsem zkusil i northsouth škrcení a soupeř plácal, ale byl to lehčí kluk, tak nevím jestli to stoprocentně šlapalo.
Celkově velmi dobré. V grapplingu často není posun lineární, někdy se týdny nic neděje a pak zapadne pět věcí a najednou uděláte skok. Takový jsem měl dneska pocit. Na to, že mi bude 41 se v grapplingu cítím absolutně na vrcholu. Ještě se mi dnes povedlo judistické Ouchigari, ale taky na lehčím soupeři, ale takhle to většinou začíná, dáte to na lehčím a postupem času jste schopni to dát lepšímu a lepšímu...
V BJJ sice platí pravidlo nehodnotit se, ale udělal jsem si radost krásným tréninkem a tak se ohodnotím jedničkou .o)))
SUPER!
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá listopad 11, 2022 10:04 pm Předmět: |
|
|
trénink 11. Patek
Zercher squat - 5x5 s 50
Floorpress a ruckama - 4x10 s 22,5
HRAZDA NA UZKO - 4x8
superset
DIPS - 4x10
+Biceps a zadky ramen
trénink trval: 60 minut
pocitová náročnost tréningu: 4/10
Protože už skoro trictvrtě roku prakticky nebencuju, tak jsem benc prodal. Místo toho jsem si koupil hrazdu s bradlama, kam se da i polozit cinka. Bohužel na celni dřepy ke to dost nízko, ale zerchery sly. Ale strašně dlouho mi trvalo, než jsem vychytal techniku. Az u poslední série jsem se cítil pohodlně...
Floorpress pecka. Rameno u toho ani netukne. Příště trochu přidám. U hrazdy se mi povedl vychytat úchop, kde bicepsová šlacha ani nemukne, takže to vypadá že budu moct jezdit častěji hrazdu, bradla a snad nějak vychytám i dřepy...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|