vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 193, 194, 195 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2022 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12. prosince 2022, pondělí
nohy, peak, ranní trénink, Maximus

Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
5x 70 kg
5x 90 kg
5x 110 kg
5x 130 kg
5x 140 kg
5x 150 kg, RPE 9.5, ty pětky mě dnes ničí
3x 160 kg, RPE 9, lepší
2x 170 kg, RPE 9.5, druhé už mě ohlo, teď ještě v sériích a dřepuju jako PU ;)

Mrtvý tah:
5x 70 kg
5x 120 kg
3x 3x 160 kg, zámek klouzal, musel jsem střídavě, ale to je jedno, Kelly family je jiný vesmír :D

už od rána problém s kyslíkem, o víkendu pohyb nula, možná by pomohlo nějaké kardio, nevím, jestli nestíhají plíce nebo srdce, ale rychle se zadýchám a tepovka letí nahoru. když jsem odvedl princeznu do školy - mimochodem, napadnul čerstvý sníh, mínus čtyři stupínky, v Praze začala zima :), tak jsem zamířil pěšky směr fitko - rychlejší chůze, resp. stejně rychlá, jako ostatní, kteří někam šli, nebo mírný kopeček a musel jsem brzdit, abych to udýchal. totéž ve fitku, pět opakování, váha jedno, a šel jsem si po sérii sednout, abych sebral plíce. zařadím večerní procházky, teď když je sníh a bude mrznout, to bude fajn :)

dřepy šly dobře, užší úchop je znát, tři opáčka na pohodu, samozřejmě, co nohy stačí. pravé koleno je pořád slabší. na mrtvolu jsem doufal něco lepšího, ale budu muset počkat do Areny na magnézko nebo si vzít trhačky a taky ty dřepy tomu asi nepřidaly. bicepsy nula, zkusil jsem, ale lokty jsou pořád kaput.

Magumi napsal:
Moc blahopřeju, ty tlaky ti jdou nahoru parádně.

díky, pokud někdy ve čtvrtek nebude hard and heavy leg day, tak si tě zamlouvám jako spottera ;)

Dante Flyshit napsal:
Bench brutál, kazdy to ma trochu inak, ale na sebe som si všimol, že vydretych 5x5 s dlhými pauzami zvyčajne býva tak 80% vypeakovaneho maxka na bench. Takže teoreticky po dobrom peaku by si vedel dať 160 podľa mňa.

já nejsem ten 1RM typ, já budu rád, když se dostanu na 145 stopku, což jsem dal zatím pouze bez.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2022 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ku kardiu - presne kvoli takemuto bezkyslikovemu diskomfortu som sa pri akomkolvek type treningu snazil nechat zaradeny beh aspon 1 - 2x tyzdenne. Telo si to vypytalo, tak som mu to dal, akokolvek som mohol mat bez behu lepsi silovy (ehm, "silovy") progres...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2022 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
...

....

Jak to myslis?🤔🤔🤔
vlk#

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2022 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Ku kardiu - presne kvoli takemuto bezkyslikovemu diskomfortu som sa pri akomkolvek type treningu snazil nechat zaradeny beh aspon 1 - 2x tyzdenne. Telo si to vypytalo, tak som mu to dal, akokolvek som mohol mat bez behu lepsi silovy (ehm, "silovy") progres...

na běh to u mě zatím nevypadá, ale začnu na té kondičce pracovat a zkusím tu pumpičku trochu rozhýbat, výkon by měla mít podle klidového tepu dobrý a plíce jsem taky doufal, soudě podle zadržení dechu, že jsou dobré, ale marná sláva, netrénuješ, nemáš... resp. při zvýšené námaze mi hned vyletí spotřeba kyslíku nad možnosti a srdce je taky jenom sval, takže potřebuje trénovat ;)

Peter Ustinov napsal:
vlk# napsal:

Jak to myslis?🤔🤔🤔

no že si ty top jedničky - dvojky, vždycky dáváš tak 3-4 série :)
Magumi

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2022 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

Magumi napsal:
Moc blahopřeju, ty tlaky ti jdou nahoru parádně.

díky, pokud někdy ve čtvrtek nebude hard and heavy leg day, tak si tě zamlouvám jako spottera ;)

Jasně, nějak to vymyslíme. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2022 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

Peter Ustinov napsal:
vlk# napsal:

Jak to myslis?🤔🤔🤔

no že si ty top jedničky - dvojky, vždycky dáváš tak 3-4 série :)

Tak to predepisuje Prilepin 😇
vlk#

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2022 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14. prosince 2022, středa
prsa, ramena, peak, odpolední trénink, Maximus

Bench-press: (stopky)
5x 70 kg
5x 90 kg
5x 110 kg
5x 120 kg
5x 125 kg, spoko
3x 130 kg, RPE 9
3x 135 kg, spoko
1x 140 kg, jsem srab, ale bez spottera jsem do druhého nešel
1x 142.5 kg PR stopka , a víc tam teď není, stačilo, teprve začínáme

Military press:
5x 40 kg
5x 50 kg
5x 60 kg
5x 70 kg
5x 75 kg, RPE 9?
4x 80 kg, sorry, páté opáčko fail
2x 85 kg, tak nic, trojka nebude, stačilo, příště

benč dobrý, poslední těžké pětky ani trojky bych nezopáknul, ale to už mám za sebou, navíc jsem si v pátek při těch těžkých trojkách namohl levé rameno a pořád ho cítím.

military vlastně taky dobrý, na to, že jsem ho poslední dobou zanedbával a že bylo po benči, což doufám něco ubírá, tak se s tím dá ještě pracovat, 90 by byl boj o život, trojka s 85 někdy příště.

zítra dřepíky s Magumim, ráno má být podle in-počasí -9 °C, tak už se těším na tu "vyhřátou" garáž :D :D jsou tam sice vrata, ale horní část je nějaké pletivo, tak tam moc teplo nebude. hlavně abych se tam autem vůbec nějak dostal.
MilanT

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2022 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

zítra dřepíky s Magumim, ráno má být podle in-počasí -9 °C, tak už se těším na tu "vyhřátou" garáž :D :D jsou tam sice vrata, ale horní část je nějaké pletivo, tak tam moc teplo nebude. hlavně abych se tam autem vůbec nějak dostal.

Já dneska -7 v kůlně, dvě trička, dvě mikiny, čepice, dvoje kalhoty. Těžký život cvičence, nesmíme polevit.
Kelly

PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2022 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

1x 142.5 kg PR stopka , a víc tam teď není, stačilo, teprve začínáme

Gratulácia k PR, čo bude ked budete končit....máš nejaký ciel?
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2022 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Veliká gratulace. PR v pozdějším věku mi přijdou snad ještě cennější. K té kondici můžu jen říct, že je to dobré rozhodnutí. V dobách kdy jsem nedělal bojové sporty, mi celkem stačilo si dát na konci tréninku v posilovně pár minut ecliptec, či veslo nebo běh a bylo mi fajn a to jsem také míval +100kg . Jinak samozřejmě pro srdce jsou ty delší pomalější běhy nebo rychlejší chůze. Navíc ve sněhu je to odměna .o)
decarabas

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2022 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulujem k PR, máš teraz tlakovú formu ako remeň

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: čt prosinec 15, 2022 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15. prosince 2022, čtvrtek
nohy, "peak", ranní trénink Mag's Garage Gym, já a Magumi

Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
3x 90 kg
3x 110 kg, jenom trojky, s Magumim bych více neudýchal
3x 120 kg
3x 130 kg, Magumi se odpojil, ale zůstávám na trojkách
3x 140 kg
3x 150 kg
3x 160 kg, RPE 10
1x 170 kg, RPE 10, dnes to nešlo, nedostanu se na svůj úchop

Pendlay rows:
3x 8x 90 kg, stačilo, poměrně čistě

byl jsem nastavený, že zkusím trojky se 150, ramena jsem rozhýbával, Magumi mi ukázal pár triků, ale je to marný, ty moje tuhoně drží jak židovská víra. tak jsem zkoušel na ose zužovat úchop, že s přibývající váhou to půjde líp... taky marný. na volným stojanu jsem bez šance. potřebuji užší úchop a dostat osu tak nízko na high-bar, jak to jde. a taky se ten širší úchop projevil, do 150 a třech opáček jsem ještě záda udržel, ale třetí 160 už mě ohla a 170 byl vyloženě super-pomalý zdvih. horší než v pondělí, ale lepší než nic ;)

Magumi je bojovník, zkusil to, ale nešlo to, přitom nožičky by zvedaly, ale záda jsou limit a ještě je možná něčím načnutý... při těch jeho objemech mě to příliš nepřekvapilo, nazval bych to nahromaděnou únavou, jak říkáme my, odborníci, akumulovaný fetík (fatigue) ;) tak jsem hodil těžký trénink za hlavu a dal si lehký peak :)

MilanT napsal:
Já dneska -7 v kůlně, dvě trička, dvě mikiny, čepice, dvoje kalhoty. Těžký život cvičence, nesmíme polevit.

tak to nevím... to bychom přimrzli k ose :D nakonec bylo venku pouze -4 a v garáži určitě nad nulou, taky jsme cvičili, takže pohoda.

Kelly napsal:
Gratulácia k PR, čo bude ked budete končit....máš nejaký ciel?

žádné velké cíle, chci dát těch 145, což mám pouze bez stopky, a pak se uvidí, má 1RM tabulka mi říká, že o moc víc tam není, leda že pomůže postupné snížení únavy.

DAVID.LOPAN napsal:
PR v pozdějším věku mi přijdou snad ještě cennější.

to jsou ti, co začali s cvičením pozdě :D :D ta kondice je bída, zhoršilo se to posledních pár měsíců, co jsem nabral deset kilo... holt biologii už neoblafnu.

decarabas napsal:
Gratulujem k PR, máš teraz tlakovú formu ako remeň

dík, no jenom na svoje poměry, ale když nemůžeš tahat ani pořádně dřepovat... tak tlakuješ ;) příští rok už snad celá velká trojka.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá prosinec 16, 2022 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16. prosince 2022, pátek

volno - ani bych to nezapisoval, ale...

žena už takhle odpoledne říká - ty dnes nejdeš cvičit?
já - musím pracovat
žena - takže se ti nechce
vlk#

PříspěvekZaslal: so prosinec 17, 2022 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. prosince 2022, sobota
prsa, ramena, peak, polední trénink, Maximus

Bench-press: (stopky)
5x 70 kg
5x 90 kg
5x 110 kg
5x 120 kg, RPE 8
3x 130 kg, RPE 9
2x 140 kg PR 2RM (i stopky)
1x 142.5 kg
1x 145 kg, těžký plynulý zdvih, i spotter říká, že je tam rezerva
1x 147.5 kg PR (i stopka) , nad plán, ale nebudu říkat, že mě to nepotěšilo ;)

Military press:
5x 50 kg
5x 60 kg
5x 70 kg
3x 80 kg, RPE 9
3x 85 kg PR 3RM , na třetí opáčko jsem si nahoře počkal a pak viděl andělíčka, jak se vzdaluje a koukám na sebe :D

váhovka po tréninku: 103.5 kg, aspoň tam už není 105+, žena má lístky na ples na Žofín a naznačila, že když se nevejdu do obleku, tak mě zabije

na benči jsem strategicky vynechal 125 a 135 s tím, že zbyde více síly na 140+ a vyplatilo se, na 140 jsem vycítil šanci udělat dvojkový osobáček, tak jsem šel do toho, lepší vrabec v hrsti, 142.5 šlo s rezervou, tak jsem si přivolal spottera - zrovna jsem měl štěstí, zkušený trenér, a šel jsem na 145, asi adrenalin, protože osa měla ještě pořád takovou rychlost, že bylo kde ubírat :D a byl tam spotter, tak jsem šel nad plán, 147.5, přes mrtvý bod jsem přešel nějakou minimální rychlostí, ale pořád to šlo nahoru, tak jsem věděl, že stačí vydržet. víc tam nebylo, možná půl kila. tak, a teď budu muset zabrat a buď ještě v tomto cyklu nebo v příštím to zaokrouhlit, protože nebudu po zbytek života žít s tím, že nejvíce jsem zatlačil takové nesmyslné číslo :D

military po benči, takže žádná velká očekávání, opět jsem takticky vynechal 75 a na 80 pouze trojka s tím, že tam ještě jedno možná bylo, možná ne, ale cílem bylo 85. těžké jak barák, tři za sebou bych hned nedal, ale když už bylo druhé nahoře, tak jsem cítil o něco lépe než posledně a šel do toho. pomalý tlak, kdy člověk čeká kdo s koho, jestli mě to dříve vypne, což jsem si tady nemohl dovolit, nebo to dotlačím. pak už jsem věděl, že dotlačím... pokud mě to dříve nevypne. :D :D povedlo se. další postupné cíle jsou 2x 90 a 1x 95. ideálně až bude na benči plno ;)
cohen999

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2022 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, paradicka, gratulujem!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 193, 194, 195 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: