|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 12, 2023 9:09 am Předmět: |
|
|
12.4.
"Těžko/lehky"
3x 1x drep@180
8x 3x bench@100 + 3x shyb@40
3x 10x ruce
HODNOCENÍ:
Drepy sly, ale na dvojku to vazne nebylo, zbytek rychlovka
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: st duben 12, 2023 9:17 am Předmět: |
|
|
Neverim, ze aspon jedna dvojka tam nebola! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st duben 12, 2023 11:28 am Předmět: |
|
|
to jsou ale parádní dřepy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá duben 14, 2023 4:54 pm Předmět: |
|
|
14.4.
"Lehko/těžký"
8x 2x drep@150
4x 4x bench@110 + 4x shyb@48
3x 12x ruce
HODNOCENÍ:
Drepy lehke do 7serie, pak někdo rozsvítil a rozhodilo me to
Bench byl sileny, boj o hole preziti (ve druhe serie me bezela zena zachranovat, az jsem musel zvysit hlas)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne duben 16, 2023 9:06 am Předmět: |
|
|
16.4.
8min emom
3x bench@80 (stopky)
3x chest to bar
"Skull island"
2x DL@140
2x Bar MU
4x DB squat clean
4x HSPU
10kol....21:10
HODNOCENÍ:
po noční, warm up lehky, ale u WODu uz jsem byl ke konci sprosty _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 17, 2023 5:24 pm Předmět: |
|
|
17.4.
"Lehko/lehký"
5x 3x drep@150
5x 3x bench@100 + 3x shyb@40
3x 12x ruce
HODNOCENÍ:
Drepy 1. A posledni nahouby, mezitim OK, bench a shyby lehke
Bench menstve, uz skoro rok se nemuzu posunout
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 17, 2023 8:02 pm Předmět: |
|
|
Benčuj raz na speed a reps, raz silovo a zaraď aj doplnok k benču (kliky na bradlách, pressy, floor pressy, pin pressy atd. a daj tomu 6 tyzdnov). Ides dookola takmer to iste. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po duben 17, 2023 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Benčuj raz na speed a reps, raz silovo a zaraď aj doplnok k benču (kliky na bradlách, pressy, floor pressy, pin pressy atd. a daj tomu 6 tyzdnov). Ides dookola takmer to iste. |
Na dřepech to funguje🤔
Bradla=tricepsy, to jezdim
Floor presy spis ne
Pressy-ze bych jeden den nebenchoval?
Pin presy nemam jak _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út duben 18, 2023 10:24 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Benčuj raz na speed a reps, raz silovo a zaraď aj doplnok k benču (kliky na bradlách, pressy, floor pressy, pin pressy atd. a daj tomu 6 tyzdnov). Ides dookola takmer to iste. | Já na to navážu, protože to je zajímavé. V dobách kdy jsem benčnul 3x150 jsem byl skoro přes dva měsíce bez všech doplňků na triceps a předky ramen. Tzn. na vršek jen benč a věci na záda. Ani žádné doplňky na kozy a u mě se to projevilo nárůstem síly. Tzn. například mě doplňky blokovaly "velký benč" ale každý je jiný a je potřeba to vyzkoušet. Ale ty jsi veterán a navíc vzhledem k tomu že jsi masters a máš nízkou BW je ten benč podle mě dobrý...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 18, 2023 11:04 am Předmět: |
|
|
Mne na bench pomohlo ako pise David, vynechat kadejake chujovinky a doplnky. A zaradit vacsi objem benchov. 5x6 v hlavny den, 4x6 s mensou vahou v "nebenchove" dni. A pohlo sa to masivne. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 18, 2023 12:15 pm Předmět: |
|
|
Kazda rada manneco do sebe
A zaroven jdou vsechny proti sobě 🤣
Nechci bench 150 ( i kdyz by to bylo skvělé), staci 140😁
Blizsi mi je kaslat na doplňky, nez jich jet vic _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út duben 18, 2023 5:56 pm Předmět: |
|
|
Chápem, tak benč len dvakrát do týždňa - raz 70kg x 4 série x 8 rýchlych reps v každej a raz trebárs tých 100 x 4 série x 3 ťažsie reps v každej a pridávať aj po 2,5kg. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út duben 18, 2023 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Chápem, tak benč len dvakrát do týždňa - raz 70kg x 4 série x 8 rýchlych reps v každej a raz trebárs tých 100 x 4 série x 3 ťažsie reps v každej a pridávať aj po 2,5kg. |
Nevim, jestli mi hlava dovoli nalozit jenom 70 kilo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|