|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po červenec 31, 2023 12:14 pm Předmět: |
|
|
trénink 31.7. ponděli
SCHODY TRENAŽER - 5 minut
ČELNÍ DŘEPY - 5x60, 5x70, 5x70, 5x70
BENČ S JEDNORUČKAMA - 8x26, 7x34, 7x34, 10x34
+pullover, stahování kladky, veslice, břicho
pocitová náročnost tréningu: 3/10
pocitová radost z tréningu: 5/10
váha: 86
trénink trval: 45 minut
Dobrý čas, ale nebyla moc nálada. Přesto čelní dřepy potěšily. Nic nebolelo a cítím se v nich už dobře. Leč na mrtvolu bych ještě nešel. Benč s ručkama moc nešel. Cítil jsem v dálce rameno. Musím dát víc zahřívacích sérií. Zajímavé je, že na tom zvedám prakticky totožnou váhu jako na floorpressech...
PS: Minulý trénink jsem na tricepsových stahováních kladky zjistil, že pravá ruka stále jede na cca 90%. Levou jsem dával sérky po 12 a pravá šla hůře - většinou 10. Přemýšlím, jestli prostě nepřidávat opáčka na pravý triceps a nezkusit ho víc posílit...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 01, 2023 10:08 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | taky si říkám, že jestli "ten vedle" má 110 kg, tak s ním bych se objímal nechtěl
jinak to vypadá jako dobrá parta drsňáků | Jojo má 110 a měl i víc...Zajímavé je, že jeden týpek co tam teď neni má 106 a vůbec mi to nepřijde jako problém...
| decarabas napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: |
Včerejší skvadra. Já jsem ten úplně v pravo s trikem i did it. o)
|
Tak to je tá vaša parta, s ktorou sa kadejako bolestivo objímaš Ten borec vedľa nevyzerá o toľko ťažší ako ty | Vršek má dost podobný jako já, ale má tak třikrát masivnější nohy. Já jak jsem typ jablka, tak na nohách nemám moc tuk a nemám vlastně zadek, takže u mě je skoro celá váha na vršku. Asi proto mi nikdo nevěří moji váhu...
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út srpen 01, 2023 10:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt srpen 03, 2023 9:32 pm Předmět: |
|
|
trénink 3.8. ctvrtek
BJJ
pocitová náročnost tréningu: 7/10
váha: 86-88
trénink trval: 90 minut
-rozcvicka: kotrmelce, plazeni se...
- double leg poraz. Podobne jako minule. Tentokrat i shackovanim nohy.
- jeden delal double a druhy branil.
- sparingy 10x3 minuty. 20 sekund pauzy. 🤮
nekdy jsi hrebik a nekdy kladivo. Ja byl dnes hrebik. Neslo to. Povedlo se jen par drobnosti...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 04, 2023 9:02 pm Předmět: |
|
|
trénink 4.8. patek
Bulhary, arnoldovy tlaky, dips, shyby
pocitová náročnost tréningu: 2/10
trénink trval: 45 minut
Utahane a vecer. Trenink jen aby se nereklo...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po srpen 07, 2023 6:33 am Předmět: |
|
|
trénink 6.8. nedele
SHYBY - 5-6-7-8-9
FLOORPRESS S RUČKAMA - 4x10 s 28,5
trénink trval: 25 minut
Večer a zase lehce. Úterý bude těžce, protože žena s dětma nebudou doma. Juhůůů.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 09, 2023 12:26 pm Předmět: |
|
|
trénink 8.8. úterý
BŘICHO A CORE
pocitová náročnost tréningu: 1/10
pocitová radost z tréningu: 4/10
trénink trval: 10 minut
Core a břicho. Dneska by mělo proběhnout fullbody a burgery s kamarádem. Rodina je pryč. Tak uvidíme jestli pojedeme bomby a napereme to tam v mém sklepu a nebo to bude nuda jako vždy .o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt srpen 10, 2023 6:41 am Předmět: |
|
|
trénink 9.8. středa
SWING - 4x10
MRTVOLY SUMO - 3x70, 3x90, 3x110, 3x120, 3x130, 3x140, 2x150, 1x160
DIPS - 3x10
FLOORPRESS - 2x15, 2x10 s 28,5kg
HRAZDA - 2x6
pocitová náročnost tréningu: 5/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
váha: 87-88
trénink trval: 60 minut
S kamarádem jsme měli jít do fitka, ale nestíhali jsme, tak proběhl můj sklep a bylo to boží. Pak jsme tam naprali každý 2 burgery a bylo vymalováno .o)
150 šlo ještě nadhmatem a bylo to celkem lehké. Dali jsme 160, ale tam mi to nadhmatem vypadlo z ruky, tak střídavý, na který nejsem zvyklý. 160 poměrně lehká, ale výš jsem nešel. Přece jen jsem měl problémy se zády a nechtěl jsem to přepálit. Pak už jen pár cviků aby se neřeklo.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 11, 2023 6:28 am Předmět: |
|
|
trénink 11.8. pátek
BULHARY - 3x6
PISTOLE DOSEDY PARALER - 4x5
BULHARY - 2x8 s 24kg
ARNOLDOVY TLAKY VE STOJE - 2x12, 2x10 s 17kg ručkama
SHYBY - 15-5-5
PLANK - 2x
pocitová náročnost tréningu: 4/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
trénink trval: ? minut
Ráno, raníčko. Příjemné. Než odjedu za rodinkou do Tater, tak jsem potřeboval doklidit ještě nějaké věci, tak jsem začal dělat bulhary v obýváku a mezitím myl nádobí, přešel na dosedy pistole a pak teprve domyl a šel do sklepa .o) ramena ukrutná pumpa. Krátké pauzy mě málem zabily. Dobré.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 16, 2023 12:58 pm Předmět: |
|
|
trénink 14.8. pondělí
dipy, shyby, horizontální shyby neutrálně, horizontální normálně
(3-4 sérky od každého)
Na dovče s dcerou na hřišti a tak během her na raketu jsem si dal pár sérek.
Den předtím proběhla strašlivá tůra. Žena vymyslela jít na Hrebienok s dětmi na zádech. Trasa pro důchodce a že si to moc užijeme.
Jdeme kopcem nahoru, já na zádech 16kg dcera+vepředu 4kg batoh. Vedro jak hovado a kopec strmý jak inflace minulý rok. Plazíme se nahoru a mě problikává hlavou, že důchodci jsou v Tatrách poměrně v kondici. Plazíme se dál. Začíná mi problikávat hlavou, že takovéhle tůry s 20kg nákladem mě až tak neberou a že minule se šlo na Hrebienok lépe. Plazíme se dál. Začíná mi problikávat, že češi v Tatrách pravidelně umírají. Plazíme se dál. Vedro, smrt, žena za mnou s 10kg dítětem v nosítku se plazí jako stín. Po cestě potkávám dvě plačící důchodkyně. To neznačí nic dobrého a mě začíná problikávat hlavou, že ti češi co v Tatrách umírají jsou skoro vždycky 30-40 staří muži co přecenili svoje síly. Naštěstí dorážíme na rozcestí a zjišťujeme, že jsme špatně vyšli už na začátku a že Hrebienok je někde pod náma. Pak už jsme to jen malinko sešli, dali si jídlo, ještě dali vodopády, trošku si pochodili a šli domu. Nicméně druhý den pohybový aparát ok.
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne čt srpen 17, 2023 9:24 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt srpen 17, 2023 9:22 am Předmět: |
|
|
trénink 16.8. středa
FLOORPRESS S RUČKAMA S RUKAMA K SOBĚ - 2x12
FLOORPRESS S RUČKAMA - 3x12
BŘICHO - 3x
PLANK - 3x
váha: 87-89
Večer lehce. Plán byl jít další den do posky a dát nažrat nohám a zádům, ale místo toho bude dnesk BJJ v pyžamech, tak poska až další den. Zase je to komplet rozbité, ale cvičím a to se počítá o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|