|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Joshan33
|
Zaslal: po listopad 27, 2023 6:22 am Předmět: Cvičení a spánek - může to takhle byt? |
|
|
Zdravím, už v minulem prispevku jsem psal, ze cvicim, jidelnicek mam nabiraci, jelikoz jsem hubeny (180cm 65kg) cviceni a jidlo mam vyresene, ale spis jde o spanek, mam ranni a odpol smeny v praci, a kdyz mam ranni, tak se mi dost casto povede ze jdu spat v 10:00 a usnu az treba ve 24:00 nebo 1 rano, proste nemuzu usnout (vstavam v 5), takze cca 4-5 hodin spanku
je v tom nejaky problem kdyz treba pak prijdu dom a jeste to dospim na dalsi 4-5h? (dohromady tedy 9h spanku, ale rozdelene.. (ranno - 4-5h spanku) a po ranni smene dalsi 4h spanku...
snazim se nabrat, a nerad by jsem aby to byla nejaka velka prekazka pro me..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 27, 2023 8:39 am Předmět: |
|
|
Neni to problem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Joshan33
|
Zaslal: po listopad 27, 2023 8:47 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Neni to problem |
Děkuji za info, ono kdyz si zacvicim, a pak usnu ve 2 napr, a vstanu po 3 hodinach (v 5:00) a dospim to odpoledne, tak je to tedy taky v poradku? Nekdy se proste stane ze i ty 3h spanku mam no u te ranni, dekuj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 27, 2023 10:21 am Předmět: |
|
|
Pokud to nejde jinak, tak to tak holt bude _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Joshan33
|
Zaslal: st listopad 29, 2023 9:20 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Pokud to nejde jinak, tak to tak holt bude |
popravdě poslední dny tak nemůžu vůbec usnout, např dnes jsem šel spát v 9, a do pul 5 do ráná jsem nemohl usnout, spal jsem tedy pul hodinky jen, az prijdu z prace tak se pujdu prospat na cca 7h, akorat jsem vcera cvicil... Tak snad to nebude nejak hodne ovlivnene na regeneraci?? Ze jsem spal pul hodinky a spat pujdu az po práci?.. Poslední 4 dny to tak bohuzel mám (ranní směna)..
Díky..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 29, 2023 10:19 am Předmět: |
|
|
Kdyz to nejde, tak to nejde _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|