|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
caukymnauky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: pá prosinec 08, 2023 10:09 am Předmět: |
|
|
| caukymnauky napsal: | Hele, proc vlastne porad chlastas? |
Je tam niekolko dovodov :-) Este cojaviem 15 rokov dozadu som ako dvadsiatnik chodil pomerne dost von, klasicky som chodil na pivo a obcas na zurky, doma som nemal vacsinou ziadny alkohol a ani mi nechybal. Zato som vsak fajcil a ono je to vzdy tak, ze je to o socializacii + chuti mi to, versus nerobi mi to dobre. A jedneho dna som si povedal, ze ta socializacia mi za to nestoji a vlastne mi to uz ani velmi nechutilo, tak som proste s fajcenim prestal. Predpokladam, ze s alkoholom to bude podobne. Proste si cez tyzden so zenou dame vecer drink, dva a kedze alkohol je svalovy relaxant a naozaj nepijeme nejake patoky, je to taky prijemny ritual. Akoze ano, mohli by sme pit caj, ale ten pijem cez den. :) Zlota su rodinne akcie a pracovne zurky, tam toho popada viac.
Vo vseobecnosti sa snazim to neprehanat, predsa len, vacsinou potrebujem rano soferovat a mentalne fungovat, objektivne rizika tam existuju, takze si cely tento svoj "konicek" sledujem a zapisujem, na jar si davam cez tyzden uplne off pocas postneho obdobia... A ked mi to prestane chutit, alebo zacne robit zle, tak sa podla toho samozrejme zariadim.
Vaha: ?
alkojednotky: 2 (t8, m22) .
ANS (autonomny nervovy system) charge: very good 6/6, Sleep charge 81, tep 53 bpm (56 (-)), HRV 86 (68 (+2)), REM 23% (18% (-)), deep sleep 18% (17% (-))
Spanok 7:30 presne.
Dnes bude easy beh. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá prosinec 08, 2023 10:28 am Předmět: |
|
|
veru.. pracovne zurky to je uplna smrt, ako napriklad vcera _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá prosinec 08, 2023 10:57 am Předmět: |
|
|
neviem, este nikto neskusil povedat nie :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá prosinec 08, 2023 1:21 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | seeya napsal: | veru.. pracovne zurky to je uplna smrt, ako napriklad vcera |
a vy to máte povinné? |
Napriklad ja mam niekolko kolektivov, ktore musim pocas roka cyklicky obiehat, z toho dva pracovne, ale kedze som dost vela na home office, snazim sa vynahradit si budovanie kontaktov pocas tychto akcii. Win - win.
Trening 189, piatok
swingy s 24kg 5x10
zhyby bw . 3, 5, 4
Beh 5km . 0:36:54 . tep avg 142bpm . index 45 (45)
Telo uz ma celkom dost po tomto tyzdni, kazdy den som volaco smrdlal, a sice sa mi subjektivne bezalo dobre, fakticky to bolo pomale a tepy mohli (mali!) byt nizsie. Ale kazdy trening sa rata, v nedelu bude lepsie, ak prezijem viedenske trhy. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: pá prosinec 08, 2023 3:44 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | seeya napsal: | veru.. pracovne zurky to je uplna smrt, ako napriklad vcera |
a vy to máte povinné? |
Ono to zni jako prdel, ale treba v CR pokud nechlastas v pracovnich kolektivech, tak ses fakt napul mrtvej... pripadne pokud uz na pracovnich pohovorech neprojevis nadseni ohledne teambuildingu/jezdeni na chaty apod., tak te klidne neprijmou do zamestnani Nevim, jestli je to na SK taky az tak moc, ale v CR je, bohuzel, docela norma se s lidma z prace pravidelne ozirat
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po prosinec 11, 2023 9:37 am Předmět: |
|
|
Vaha: ?
alkojednotky: 3, 7, 0 (t18, m32) .
ANS (autonomny nervovy system) charge: very good 5/6, Sleep charge 67, tep 52 bpm (54 (-2)), HRV 90 (71 (+3)), REM 15% (18% (-)), deep sleep 28% (17% (-))
Spanok 6:40, ale poobede som si pospal hodinu a pol s Vylupkom, takze dobre.
Trening 190, nedela
Zhyby . 5, 5
Beh 6,5km . 0:49:14, tep avg 139bpm, index 45 (46 (+1))
Subjektivne dobre, podarilo sa mi udrzat tepy dole, udychat nosom, len teda tempo slimacie. Ale zato som nasiel jedno stratene dieta a odovzdal ho panikariacej matke.  Sranda, ako su niektore deti schopne zapnut stealth mode, zdrhnut 300 metrov, zasit sa medzi stromy a potom zacat revat, kde je mama. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po prosinec 11, 2023 1:28 pm Předmět: |
|
|
Trening 191, pondelok
deload
gtg . swingy, high pull, zopar snatchov, pressov s 24kg
drepiky . 3x5x85kg
benciky . 4x5x79kg
seated MP . 3x52,5kg
rows . 3x7x52,5kg
ab wheel . 2x5
Supol som si trosku deload, ved preco nie. Minuly tyzden nebol z tych najlahsich, takze mensie odfrknutie pred smrtiacim vikendom a sviatkami nezaskodi.
#lovemyplaguehole _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po prosinec 11, 2023 3:54 pm Předmět: |
|
|
co si zase změnil název logu... na to máš ještě tak dvacet let čas :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út prosinec 12, 2023 11:09 am Předmět: |
|
|
Ja jsem se ted treba celkem uspesne v gaucingu pretrenoval…. Takze uz pomalu musim zacit zs neco delat…. Neni to jen tak, propadnout aktivnimu gaucingu jen tak bez pripravy _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út prosinec 12, 2023 1:43 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Ja jsem se ted treba celkem uspesne v gaucingu pretrenoval…. Takze uz pomalu musim zacit zs neco delat…. Neni to jen tak, propadnout aktivnimu gaucingu jen tak bez pripravy |
Presne, je to rizikovy biznis! Svaly ochabnu, chrbtica vykrivi, nic ti nezostava, len cvicit, cvicit, cvicit. Ak chces byt dobry v gaucingu, musis si to natrenovat v posilke a obhajit pred celym svetom. :-D
Trening 192, utorok
2H swing 24kg 3x20
Zhyby . 3, 3, 5, 5
Beh 5,5km . 0:38:24, tep avg 145bpm, max 175bpm, intervaly 4x250m, index 46 (46)
Ok, pohodicka, pomalicky sa snad niekam pohnem. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
|
| nahoru |
|
 |
lemberk

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|