Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 378, 379, 380 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá prosinec 15, 2023 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Takže bilancia:
- odjebané koleno
- odjebaná bicepsová šľacha (rehabky pomáhajú, našťastie)
- odjebané kríže
- odjebané rameno
Pěkný vánoční skóre. Občas jsem soutěživý, ale tentokrát se nezůčastním, ale svoji pravou ruku, která funguje u tricáku jen na 80-90% beru za dvě zranění.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: pá prosinec 15, 2023 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
decarabas napsal:

Takže bilancia:
- odjebané koleno
- odjebané kríže
- odjebané rameno
Pěkný vánoční skóre. Občas jsem soutěživý, ale tentokrát se nezůčastním, ale svoji pravou ruku, která funguje u tricáku jen na 80-90% beru za dvě zranění.

Az sa v tejto vyberanej spolocnosti citim nepatricne, kedze ma momentalne nic zasadne neboli. Ale to preto, ze nic nezdviham, 200kg nedrepnem a 20 zhybov tiez nedam.
decarabas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 15, 2023 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Môj Wolverinský gén kedysi:

Môj Wolverinský gén teraz:

Ďakujem všetkým za veselé správy, Lemberkovi špeciálne Uvidíme, čo dnes deadlift...

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
MilanT

PříspěvekZaslal: pá prosinec 15, 2023 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už jsi přešel do těch pozdních a horších let, neházej flintu do žita. Vždycky můžeš sledovat fotbal na gauči a tahat sumo.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 15, 2023 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="decarabas"
Takže bilancia:
- odjebané koleno
- odjebané kríže
- odjebané rameno
[/quote]
Ses prostě starej, za zenitem
Pro lidi ve tvem veku uz je smrt vysvobození 🤣
Carmelita

PříspěvekZaslal: so prosinec 16, 2023 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

My s Magumim to takto mame kazdy den. Pockej, az ti bude 50, to teprve poznas stredovek.

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
decarabas

PříspěvekZaslal: so prosinec 16, 2023 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Carmelita napsal:
My s Magumim to takto mame kazdy den. Pockej, az ti bude 50, to teprve poznas stredovek.

V mojom živote ma ženy stihli vystresovať už všelijakými spôsobmi. Gratulujem, vynašla si nový

Deadlift sumo:
1x1x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x150kg
1x1x170kg
1x1x200kg
1x1x222,5kg
2x3x192,5kg

Zakopávanie s expanderom:
3x20

Zakopávanie v stoji:
3x10

Príťahy JČ vleže:
3x12x30kg

Príťahy VČ v predklone:
3x12x50kg

Triset
Bench press:

1x6x20kg
1x6x60kg
3x10x100kg
+
Kladka-veslo:

5x10
+
Reverse flyes s gumou:

5x12

Štvorset - lebo aj lýtka:
3x10 - 20 podľa toho, aký cvik

Hodnotenie tréningu:
https://www.instagram.com/p/C067bwqtqJ1/

Včerajší tréning som si dal dnes, lebo deti sú super, hlavne, keď sú vkuse choré a dodrbané a treba okolo nich behať a úbohá Soraya to sama nezvláda, najmä, keď to od nich schytala tiež. Chvalabohu sa dnes našla medzera v starostlivosti (čítaj všetko potomstvo brutáne zaspalo od vyčerpania z kašľa) a tak som si mohol dorobiť resty.
Na Turakamovu výzvu sa wolverinský gén zapol. Pravda, trvalo mu to dlhšie, ale podarilo sa. Rameno sa zlepšilo mega dobre. Platnička, nooo, cítim ju, ale ani zďaleka to nie je také citlivé ako predtým. Tak dúfajme, že sa blýska na lepšie časy. Ešte aj ten bicepsový úpon bol dnes pomerne v pohode.
Uvidíme, čo s týmto mojím optimizmom urobia pondelkové drepy (ak sa k nim dostanem skrz záastup chorých členov rodiny, ach... Chvalabohu ZATIAĽ wolverínstvo funguje a všetky ite moribundy, ako vraví Vlk, ma obchádzajú. Alebo možno aj skúsia a dostanú strašne cez držku od imunitného systému, neviem).
Deadlifty hooodne opatrne, lebo chrbát. Nakoniec ale super, aj silovo tam bola rezerva, ale stále som mal bobky, že si ublížim
Preto aj príťahy som robil so strašne gay váhou. Ale snažil som sa robiť to tak, ako radí tento veselý pán:

A on teda tvrdí, že je to o podržaní a hooodne pomalých negatívkach a také tie reči. Neviem, či má pravdu, asi hej, keď je desne študovaný a všetko (Dr. Mike Israetel holds a PhD in Sport Physiology, and is currently the head science consultant for Renaissance Periodization. Mike was formerly a professor of Exercise and Sport Science in the School of Public Health at Temple University in Philadelphia, where he taught several courses, including Nutrition for Public Health, Advanced Sports Nutrition and Exercise, and Nutrition and Behavior. He has worked as a consultant on sports nutrition to the U.S. Olympic Training Site in Johnson City, TN), ale ktohovie Každopádne 50 kg mi neurve platničku a bol som schopný to vcelku pekne precítiť.

Rameno som otestoval benchom. V pohode, nič nebolelo, asi pri jednom opakovaní som cítil ľahký závan nepohodlia v tej zranenej oblasti, ale šlo to fajn.

Celkovo fajn tréning. Žiadny zázrak, ale som rád, že telo ešte ako tak reaguje na zranenia nejakým tým hojením Možno až taký starý nie som. Alebo to zranenie nebolo až také zlé. Alebo v pondelok urobím drep a urvem si všetko.

Doma som objavil sáčok s MSM a miešam si to do kĺbovky aj kreatínu. A teda, mám dojem, že kĺby fungujú nejak hladšie a menej bolestivo Možno len náhoda, beriem to len pár dní. Uvidíme, ako to bude dlhodobo, ale naozaj mám pocit, že to zmierňuje zápal v kolenách a tak.

decarabas

PříspěvekZaslal: so prosinec 16, 2023 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
MilanT napsal:
decarabas napsal:
A pretože sily som mal za dvoch priemerných lifterov alebo troch Ustinovov

Na mrtvolu i ctyroch

A na shyby ani ½ 😒

Jooo, machrovať zhybmi, to je ako keď čivava vyskakuje do policajného psa, že on síce vie hľadať drogy a výbušniny a potrhá ozbrojeného zločinca, ale ona parádne panáčkuje, keď má dostať sušienku.

caukymnauky

PříspěvekZaslal: ne prosinec 17, 2023 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, presne tak... mrtvola - a ne shyby - je spravnym ukazatelem kvality cloveka

Jak se Ti projevuje ta plotynka?
decarabas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 17, 2023 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

caukymnauky napsal:
Hehe, presne tak... mrtvola - a ne shyby - je spravnym ukazatelem kvality cloveka

Jak se Ti projevuje ta plotynka?

A drepy a benche a o 10cm väčšia výška,než má Ustinov

Prejavuje sa to tak, že mi pri predklone tlačí na nerv a malinko to bolí. Ale nestrieľa to do nôh,takže to nebude nijak veľké. Celkovo najviac to cítim pri akejkoľvek "námahe" v predklone. Ako jeď sa obúvam napr

caukymnauky

PříspěvekZaslal: ne prosinec 17, 2023 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak vis, ze je to plotynkou?
decarabas

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2023 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caukymnauky napsal:

Lebo niektoré príznaky sedia a rehabky na platničky mi zmierňujú problémy.

Low bar drepy:
1x10x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x200kg
1x1x215kg
3x3x195kg

High bar drepy s pp:
3x6x150kg

Triset
Leg press:

3x20x110kg
+
Predkopávanie:

3x20
+
Sissy drepy:

3x10

Superset
Výpony s VČ:

3x10x150kg
+
Lýtka v legpresse:

3x10x110kg

Superset
Zhyby:

3x6xCarabas
+
Larsen press:

1x10x20kg
1x10x60kg
3x10x80kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C1AcNCjLaLu/

Zase sám. Skúšal som niekoho zlanáriť, aby mi prišiel aspoň zavolať sanitku, keby na mňa drbla činka, ale nikto nemohol. A tak som to teda riskol aj s celým tým dodrbaným chrbtom. Chvalabohu som to nijak extra necítil, až po tréningu sa to zas ozvalo, hlavne, keď sedím a začnem sa hrbiť.
Tak teda v pláne bolo 215 a s Božou pomocou (a s pomocou utiahnutého opasku a SBD návlekov a predtréningovky a čuchacej soli a muziky) to tam padlo. Hĺbka síce žiaden zázrak, ale keď som si zastavil video, tak uznateľné.
Horšie boli samozrejme trojky so 195. Hlavne posledná séria, to je stále taký boj dokopať sa k tomu a ukončiť to najhoršie trápenie Ale pretože nebol nikto, s kým by som sa zakecal a bolo mi otupno tam len tak sedieť a čumieť na moju strhanú držku v zrkadle, dával som pomerne krátke pauzy a sfúkol som to celé v primeranom čase.

Triset totálny hnus. Už viem, čo robím inak a prečo pri tom tak zdochýňam. Na leg presse ležím inak, viac vpredu, čo mi umožňuje ísť ešte hlbšie a zväčšiť rozsah pohybu. Takistoô ako sa trochu zlepšuje koleno, tak pri sissy drepoch idem kontrolovane dolu a oveľa lepšie triafam to, čo mám triafať.
Výsledkom budú zase tri-štyri dni brutálnej svalovky, cítim to už teraz

Nechcel som robiť incline tlaky, príde mi, že by som skôr mal zvýšiť frekvenciu benchov, ak chcem pomýšľať na nejaký výkon. A tak som si dal väčší objem larsenov s malou váhou. Nebudem klamať, chcel som preveriť aj to rameno. Zlepšuje sa síce a skoro o ňom neviem, ale v stredu zas dostane na prdel, tak nech viem, ako sa to správa. Zatiaľ to vyzerá pozitívne, ale v stredu je na programe 150/135kg a to bude asi nálož...

Zhyby takto napísané vyzerajú trápne. Ale šiel som stopky a dvojsekundové negatívky. Aj z toho bude svalovka. Bicepsová šľacha trošku pišťala, ale zdarne som ju ignoroval. Ono keď mi vybuchuje spodný chrbát, nejaká zapálená šľacha ma moc nesere

Dúfam, že v stredu príde Erik, lebo rameno.

A jo, od ďalšieho týždňa trochu upravím top série, už nepôjdem trojky, ale asi len dvojky. O cca mesiac alebo tak skúsim maxká.

Palec077

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2023 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
caukymnauky napsal:

Lebo niektoré príznaky sedia a rehabky na platničky mi zmierňujú problémy.

Nech si udělat rentgen. Budeš vědět přesně na čem si a tolik času to nevezme. Mě to pomohlo jak s rychlostí léčby, tak s psychikou.
caukymnauky

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2023 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pod to se musim podepsat... jednou jsem mel (resp. vickrat, ale poprve jsem z toho byl solidne dosranej) dokonce dost neodbytne brneni nohy a neurologove mi rikali, ze mam stoprocentne vyhrez (po mrtvolach)... na MRI pak nic nebylo a fyzioterapeut mi to pak dohromady uz prakticky na prvnim sezeni (coz mi tenkrat udelalo tezko popsatelnou radost - navic mi hned zase povolil mrtvolu, ten clovek byl proste genius xD).
Ted, kdyz se mi to vrati, tak jsem schopen to sam dat dohromaty za sam par minut. Navic udajne vyhrez plotynky vetsinou neboli v miste poraneni.
Magumi

PříspěvekZaslal: út prosinec 19, 2023 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rentgen nebo rezonance jsou určitě fajn, ale ne vždycky ukážou, kde přesně je problém. Víc by ti pomohl dobrý sportovní fyzioterapeut, ale takoví se blbě shánějí. Ze své zkušenosti bych doporučil dál to netlačit, věnovat víc času mobilitě a vyměnit aspoň na pár týdnů těžké dřepy a tahy za cviky, které jsou šetrnější; super jsou například dřepy ve výpadu, u kterých ti stačí nižší váha, jdeš kolmo dolů a ne tak hluboko a nohy si při nich máknou tak jako tak. Když to podchytíš včas, budeš se moct brzy vrátit a přijdeš jen o pár týdnů.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 378, 379, 380 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: