|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá prosinec 15, 2023 8:08 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Takže bilancia:
- odjebané koleno
- odjebaná bicepsová šľacha (rehabky pomáhajú, našťastie)
- odjebané kríže
- odjebané rameno
| Pěkný vánoční skóre. Občas jsem soutěživý, ale tentokrát se nezůčastním, ale svoji pravou ruku, která funguje u tricáku jen na 80-90% beru za dvě zranění.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: pá prosinec 15, 2023 8:25 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | decarabas napsal: |
Takže bilancia:
- odjebané koleno
- odjebané kríže
- odjebané rameno
| Pěkný vánoční skóre. Občas jsem soutěživý, ale tentokrát se nezůčastním, ale svoji pravou ruku, která funguje u tricáku jen na 80-90% beru za dvě zranění. |
Az sa v tejto vyberanej spolocnosti citim nepatricne, kedze ma momentalne nic zasadne neboli. Ale to preto, ze nic nezdviham, 200kg nedrepnem a 20 zhybov tiez nedam. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá prosinec 15, 2023 10:18 am Předmět: |
|
|
Môj Wolverinský gén kedysi:
Môj Wolverinský gén teraz:
Ďakujem všetkým za veselé správy, Lemberkovi špeciálne  Uvidíme, čo dnes deadlift... _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: pá prosinec 15, 2023 2:10 pm Předmět: |
|
|
Když už jsi přešel do těch pozdních a horších let, neházej flintu do žita. Vždycky můžeš sledovat fotbal na gauči a tahat sumo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 15, 2023 2:49 pm Předmět: |
|
|
[quote="decarabas"
Takže bilancia:
- odjebané koleno
- odjebané kríže
- odjebané rameno
[/quote]
Ses prostě starej, za zenitem
Pro lidi ve tvem veku uz je smrt vysvobození 🤣 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so prosinec 16, 2023 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Carmelita napsal: | My s Magumim to takto mame kazdy den. Pockej, az ti bude 50, to teprve poznas stredovek. |
V mojom živote ma ženy stihli vystresovať už všelijakými spôsobmi. Gratulujem, vynašla si nový
Deadlift sumo:
1x1x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x150kg
1x1x170kg
1x1x200kg
1x1x222,5kg
2x3x192,5kg
Zakopávanie s expanderom:
3x20
Zakopávanie v stoji:
3x10
Príťahy JČ vleže:
3x12x30kg
Príťahy VČ v predklone:
3x12x50kg
Triset
Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
3x10x100kg
+
Kladka-veslo:
5x10
+
Reverse flyes s gumou:
5x12
Štvorset - lebo aj lýtka:
3x10 - 20 podľa toho, aký cvik
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C067bwqtqJ1/
Včerajší tréning som si dal dnes, lebo deti sú super, hlavne, keď sú vkuse choré a dodrbané a treba okolo nich behať a úbohá Soraya to sama nezvláda, najmä, keď to od nich schytala tiež. Chvalabohu sa dnes našla medzera v starostlivosti (čítaj všetko potomstvo brutáne zaspalo od vyčerpania z kašľa) a tak som si mohol dorobiť resty.
Na Turakamovu výzvu sa wolverinský gén zapol. Pravda, trvalo mu to dlhšie, ale podarilo sa. Rameno sa zlepšilo mega dobre. Platnička, nooo, cítim ju, ale ani zďaleka to nie je také citlivé ako predtým. Tak dúfajme, že sa blýska na lepšie časy. Ešte aj ten bicepsový úpon bol dnes pomerne v pohode.
Uvidíme, čo s týmto mojím optimizmom urobia pondelkové drepy (ak sa k nim dostanem skrz záastup chorých členov rodiny, ach... Chvalabohu ZATIAĽ wolverínstvo funguje a všetky ite moribundy, ako vraví Vlk, ma obchádzajú. Alebo možno aj skúsia a dostanú strašne cez držku od imunitného systému, neviem).
Deadlifty hooodne opatrne, lebo chrbát. Nakoniec ale super, aj silovo tam bola rezerva, ale stále som mal bobky, že si ublížim
Preto aj príťahy som robil so strašne gay váhou. Ale snažil som sa robiť to tak, ako radí tento veselý pán:
A on teda tvrdí, že je to o podržaní a hooodne pomalých negatívkach a také tie reči. Neviem, či má pravdu, asi hej, keď je desne študovaný a všetko (Dr. Mike Israetel holds a PhD in Sport Physiology, and is currently the head science consultant for Renaissance Periodization. Mike was formerly a professor of Exercise and Sport Science in the School of Public Health at Temple University in Philadelphia, where he taught several courses, including Nutrition for Public Health, Advanced Sports Nutrition and Exercise, and Nutrition and Behavior. He has worked as a consultant on sports nutrition to the U.S. Olympic Training Site in Johnson City, TN), ale ktohovie Každopádne 50 kg mi neurve platničku a bol som schopný to vcelku pekne precítiť.
Rameno som otestoval benchom. V pohode, nič nebolelo, asi pri jednom opakovaní som cítil ľahký závan nepohodlia v tej zranenej oblasti, ale šlo to fajn.
Celkovo fajn tréning. Žiadny zázrak, ale som rád, že telo ešte ako tak reaguje na zranenia nejakým tým hojením Možno až taký starý nie som. Alebo to zranenie nebolo až také zlé. Alebo v pondelok urobím drep a urvem si všetko.
Doma som objavil sáčok s MSM a miešam si to do kĺbovky aj kreatínu. A teda, mám dojem, že kĺby fungujú nejak hladšie a menej bolestivo Možno len náhoda, beriem to len pár dní. Uvidíme, ako to bude dlhodobo, ale naozaj mám pocit, že to zmierňuje zápal v kolenách a tak. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2023 7:33 am Předmět: |
|
|
Hehe, presne tak... mrtvola - a ne shyby - je spravnym ukazatelem kvality cloveka
Jak se Ti projevuje ta plotynka?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2023 5:11 pm Předmět: |
|
|
A jak vis, ze je to plotynkou?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 18, 2023 9:15 pm Předmět: |
|
|
| caukymnauky napsal: | | A jak vis, ze je to plotynkou? |
Lebo niektoré príznaky sedia a rehabky na platničky mi zmierňujú problémy.
Low bar drepy:
1x10x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x200kg
1x1x215kg
3x3x195kg
High bar drepy s pp:
3x6x150kg
Triset
Leg press:
3x20x110kg
+
Predkopávanie:
3x20
+
Sissy drepy:
3x10
Superset
Výpony s VČ:
3x10x150kg
+
Lýtka v legpresse:
3x10x110kg
Superset
Zhyby:
3x6xCarabas
+
Larsen press:
1x10x20kg
1x10x60kg
3x10x80kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C1AcNCjLaLu/
Zase sám. Skúšal som niekoho zlanáriť, aby mi prišiel aspoň zavolať sanitku, keby na mňa drbla činka, ale nikto nemohol. A tak som to teda riskol aj s celým tým dodrbaným chrbtom. Chvalabohu som to nijak extra necítil, až po tréningu sa to zas ozvalo, hlavne, keď sedím a začnem sa hrbiť.
Tak teda v pláne bolo 215 a s Božou pomocou (a s pomocou utiahnutého opasku a SBD návlekov a predtréningovky a čuchacej soli a muziky) to tam padlo. Hĺbka síce žiaden zázrak, ale keď som si zastavil video, tak uznateľné.
Horšie boli samozrejme trojky so 195. Hlavne posledná séria, to je stále taký boj dokopať sa k tomu a ukončiť to najhoršie trápenie Ale pretože nebol nikto, s kým by som sa zakecal a bolo mi otupno tam len tak sedieť a čumieť na moju strhanú držku v zrkadle, dával som pomerne krátke pauzy a sfúkol som to celé v primeranom čase.
Triset totálny hnus. Už viem, čo robím inak a prečo pri tom tak zdochýňam. Na leg presse ležím inak, viac vpredu, čo mi umožňuje ísť ešte hlbšie a zväčšiť rozsah pohybu. Takistoô ako sa trochu zlepšuje koleno, tak pri sissy drepoch idem kontrolovane dolu a oveľa lepšie triafam to, čo mám triafať.
Výsledkom budú zase tri-štyri dni brutálnej svalovky, cítim to už teraz
Nechcel som robiť incline tlaky, príde mi, že by som skôr mal zvýšiť frekvenciu benchov, ak chcem pomýšľať na nejaký výkon. A tak som si dal väčší objem larsenov s malou váhou. Nebudem klamať, chcel som preveriť aj to rameno. Zlepšuje sa síce a skoro o ňom neviem, ale v stredu zas dostane na prdel, tak nech viem, ako sa to správa. Zatiaľ to vyzerá pozitívne, ale v stredu je na programe 150/135kg a to bude asi nálož...
Zhyby takto napísané vyzerajú trápne. Ale šiel som stopky a dvojsekundové negatívky. Aj z toho bude svalovka. Bicepsová šľacha trošku pišťala, ale zdarne som ju ignoroval. Ono keď mi vybuchuje spodný chrbát, nejaká zapálená šľacha ma moc nesere
Dúfam, že v stredu príde Erik, lebo rameno.
A jo, od ďalšieho týždňa trochu upravím top série, už nepôjdem trojky, ale asi len dvojky. O cca mesiac alebo tak skúsim maxká. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: út prosinec 19, 2023 9:01 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | caukymnauky napsal: | | A jak vis, ze je to plotynkou? |
Lebo niektoré príznaky sedia a rehabky na platničky mi zmierňujú problémy.
|
Nech si udělat rentgen. Budeš vědět přesně na čem si a tolik času to nevezme. Mě to pomohlo jak s rychlostí léčby, tak s psychikou.
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: út prosinec 19, 2023 11:54 am Předmět: |
|
|
Pod to se musim podepsat... jednou jsem mel (resp. vickrat, ale poprve jsem z toho byl solidne dosranej) dokonce dost neodbytne brneni nohy a neurologove mi rikali, ze mam stoprocentne vyhrez (po mrtvolach)... na MRI pak nic nebylo a fyzioterapeut mi to pak dohromady uz prakticky na prvnim sezeni (coz mi tenkrat udelalo tezko popsatelnou radost - navic mi hned zase povolil mrtvolu, ten clovek byl proste genius xD).
Ted, kdyz se mi to vrati, tak jsem schopen to sam dat dohromaty za sam par minut. Navic udajne vyhrez plotynky vetsinou neboli v miste poraneni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út prosinec 19, 2023 1:20 pm Předmět: |
|
|
Rentgen nebo rezonance jsou určitě fajn, ale ne vždycky ukážou, kde přesně je problém. Víc by ti pomohl dobrý sportovní fyzioterapeut, ale takoví se blbě shánějí. Ze své zkušenosti bych doporučil dál to netlačit, věnovat víc času mobilitě a vyměnit aspoň na pár týdnů těžké dřepy a tahy za cviky, které jsou šetrnější; super jsou například dřepy ve výpadu, u kterých ti stačí nižší váha, jdeš kolmo dolů a ne tak hluboko a nohy si při nich máknou tak jako tak. Když to podchytíš včas, budeš se moct brzy vrátit a přijdeš jen o pár týdnů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|