no jo no jo no jo
pri tej 65 sa mi to uz uplne rozpadlo dpc, som strasne nespokojnyy!!!!!!!!!!!! Malicke plus je ze silovo som siel zjavne hore a aj ze po zahriati sa mi dari davat lakte kolmejsie hore. Taktiez sa snazim viac prepnut kolena. Kamen urazu je stale kontakt, citim ze tam optimalne nezaberem a cinka sa nezrychli. Skusam "scoop" ale ako vravim je to velmi shaky.
Na celnakoch nebola po trhoch dako sila ani energia, magia zemiakoveho salatu vysumela do nebicka.
vaha 83 takze 13kg to go na trhu..
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
gymnastika, velmi dobre
A aj syn sa slusne vyjasil
asi tyzden mam najhorsiu formu insomnie aku som za svoj zivot zazil.. netusim co sa stalo, zatial zahadne nie som uplne rozbity, fungujem normalne, ale velmi ma to znepokojuje. Asi budem musiet ist k doktorovi.
tie vyrazy su stale nahovno a limitovane ramenami. Za zmienku stoji premiestnenie od pasa so 70 bolo fakt lahke povedal by som. Stovecka tiez nebola najhorsia.
Celnaky idu trochu dopredu, 5ky boli vzdy pre mna sialeny problem
trhy sam varianty
do 2x1x70 (panda pull + tech do polo)
predne drepy
do 5x100
Nie ideal nakolko som vcera cucol pol flase velmi dobreho primitiva. Druhy faktor suvisi s neoptimalnym casovanim sulozenia 😂😂
anyway, zo vsetkych sil som sa nahecoval a nejak som odcvicil. Bol so mnou aj syn, ide mu to fajn, stale sa niekde posunie, takze tvari sa radostne.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
ale kde, len sa chodim vyblbnut raz za tyzden do telocvicne kde si robim co chcem. Moja hlavicka makovicka proste potrebuje viacero podnetov. Niekedy objavim cosi nove z tych lahsich veci na youtube a snazim sa to napodobnit ale ta nizka frekvencia plus dalsie faktory mi neomoznuje to nejak velmi hrotit.
ale kde, len sa chodim vyblbnut raz za tyzden do telocvicne kde si robim co chcem. Moja hlavicka makovicka proste potrebuje viacero podnetov. Niekedy objavim cosi nove z tych lahsich veci na youtube a snazim sa to napodobnit ale ta nizka frekvencia plus dalsie faktory mi neomoznuje to nejak velmi hrotit.
to je hruoza, šikovný je, mladý, úspešný, silný ako hovado, mrštný ako opica a ešte aj skromný ako... Roger Federer
snatch varianty
do 2x1x72.5 (vzdy 1x panda pull od pasa + 1x snatch zo zeme)
celnaky
do 2x110
jc sikma
do 8x37x5
jc bici
2x5x22
hyperky dynamicky
70 este ok, 72 oba pokusy skarede, ale tak skoncilo to stabilne nad hlavou tak co.. mysleim ze dnes som zabudal prepinat kolena a dotahovat cinku..este 10kg to go..
Kupil som si masaznu pistol, snad to nebol uplne vyhodeny penaz
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru