|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt únor 29, 2024 4:04 pm Předmět: |
|
|
Kardio
Chôdza 600 metrov za 12:30min
Cca 60kg pneumatika na pleci, po každom zhodení opäť nahodiť zo zeme na rameno a ísť
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: čt únor 29, 2024 4:38 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | Kardio
Chôdza 600 metrov za 12:30min |
jsem si říkal, jestli nemáš něco s nohama nebo se ti něco nestalo, že mi to nepřipadalo jako takový výkon a až pak jsem si přečetl tu třetí větu
| Dante Flyshit napsal: | | Cca 60kg pneumatika na pleci, po každom zhodení opäť nahodiť zo zeme na rameno a ísť |
já už se radši věcem, kde se něco nosí/dělá nesymetricky, vyhýbám, to si člověk, pokud není dost zahřátej a dost mladej/pružnej, přičemž to první je jednodušší, to si hned něco natáhne. ale jinak je to samozřejmě do života praktičtější než ten náš prostý symetrický lifting ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt únor 29, 2024 6:06 pm Předmět: |
|
|
Preboha nie, doteraz som chodieval do práce 15-20* mesačne každé ráno a večer po 2,5km peši, čo mi trvalo cca 25-30min a tiež som to nepísal
Tá pneu bola ťažká skrz nesymetrickej záťaže, ale dosť aj tlačila do ramena. Z vnútornej strany mala ostrejšiu hranu, čo je nepríjemné niesť dlhšie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne březen 03, 2024 6:00 pm Předmět: |
|
|
Po predošlom kardiu mi neočakávane odjebalo iliopsoas, rozhýbaval som to, ale stále nič moc.
Dnes
Military Press so stopkami - do 9x65kg
Ťahy klasikou - do 6x190kg
High Bar ATG Paused Drepy - do 10x117,5kg
Sed lahy s jednoruckami vo vystretých rukách - 3x6x17,5ky
Strecing
Riešim v práci nejaké sračky momentálne, dosť ma to psychicky ničí, ja som človek ktorý také veci rieši, kým sa nevyriešia a dovtedy som proste mimo  Prejavilo sa to na mŕtvole, reálne by som minimálne tých 8 dal, pocitovo nič hrozné, len som proste nemal vôľu dnes. Tak to skúsim nabudúce. Zbytok ok, hlavne som si už nenechal skaziť drepy a prepol som hlavu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt březen 21, 2024 8:37 pm Předmět: |
|
|
Sú to pomaly 3 týždne čo som necvicil, popravde som ani nemal chuť, deti sú choré, potom ochorela aj moja žena a do toho mám teraz v robote šialenstvo. Človek odchádza ráno a prichádza večer a ani výhľadovo sa to asi moc nezlepší. Uvidíme.
Tento víkend si už ale vyhradím na tréning, budem to brat tak, že si telo oddýchlo, ako deload  Po takej odmlke mám celkom chuť na poriadny tréning.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne březen 24, 2024 11:47 am Předmět: |
|
|
Dnes
Incline tlaky so stopkou 45st - do 9x75kg
Sumo ťahy - do 8x175kg
Low Bar ATG Pause Drepy - do 7x127,5kg
Trh silou z visu - do 1x60kg
Upazovanie striktne - 2x13x6tky
Kopy údery na vrece 3min netto
Nič moc, na drepy a mŕtvoly som nedal ani to, čo naposledy, ale 3 týždne už sú dosť dlho bez tréningu. Nabudúce to hádam pôjde lepšie, hádam budem môcť pravidelne cvičiť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne březen 31, 2024 7:43 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Bench Press so stopkou - do 11x92,5kg
Ťahy klasikou - do 8x190kg
Predný Drep ATG Pause - do 8x92,5kg
Zhyby podhmatom - 3x3 s 5kg, 3xsam
Kardio
Cooper test 1835m
Bench celkom dobrý, mŕtvola a drepy som dúfal v 1-2 opak naviac, ale nevadí. Asi nabudúce.
Beh po hodne dlhej dobe, strašné
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út duben 02, 2024 6:40 pm Předmět: |
|
|
Dnes kardio
Beh 5,3km za 31:15min
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá duben 05, 2024 9:57 am Předmět: |
|
|
Dnes ráno
Tlaky v stoji s jednoruckami striktne - do 8x32,5ky
-škoda deviateho, skoro som ho mal, len som už nedopol lakte, bojoval som niekoľko sekúnd
Drepy High Bar ATG Pause - do 9x120kg
Ťahy sumo - do 8x160kg
Biceps kladivo s jednoruckami cheatingom - 20x16tky, 15x17,5ky
Lýtka na stroji - 12xBW+150kg, 9xBW+180kg
Krk po 20op
Celkom to šlo, nemám rád ranné tréningy. Asi sa to prejavilo na mŕtvole, pocitovo to bolo tak o 10% ťažšie, nerozumiem. Činka ako prilepená k podlahe od začiatku do konca, tiež moje kríže nie sú úplne vo forme, uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá duben 05, 2024 10:27 am Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Činka ako prilepená k podlahe od začiatku do konca |
asi dobrá osa, žádná žvýkačka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt duben 11, 2024 6:58 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Incline tlaky 45st s jednoručkami so stopkami - do 10x37,5ky -PR
Ťahy klasikou - do 9x185kg
Drepy Low Bar ATG Paused - do 10x125kg
Silové premiestnenie - do 5x90kg
Triceps kladka striktne - 20x30kg, 15x35kg
Upazovanie v predklone na zadné delty s jednoručkami - 12x5ky, 12x6tky
Sed lahy s činkou vo vystretych rukách nad hlavou - 2x15op s 20kg
BW cca 120. Keby som bol vedel, že dnes všetko vyjde na 10opakovani, tak aj ten mŕtvy ťah tam dokokotim nejak to desiate  Ale tak radšej RPE 9-9.5 nech nemissujem.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: čt duben 11, 2024 7:13 pm Předmět: |
|
|
Je hlavně husté, že dokážeš projít celým tím tréninkem, po "amrapu" na mrtvoly už bych fakt na dřepy nešel  ¨Takto cvičíš kvůli času?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt duben 11, 2024 8:12 pm Předmět: |
|
|
Je to hlavne o psychike, dosť často si po 3-5 opakovaniach poviem, že je to naozaj ťažké a nepríjemné, a dám ich nakoniec trebárs 10.
A celé moje cvičenie je prispôsobené práci a rodine. Sponzora nemám
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne duben 14, 2024 6:41 am Předmět: |
|
|
Ráno kardio nalačno
Beh 3800m@22:40min
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|