|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po duben 08, 2024 6:17 am Předmět: |
|
|
7.4. neděle večer
rozcvička: dips, shyby, SLDL (3 kola)
DOSEDY PARALEL - 8x30, 6x60, 2x6 s 70, 3x6 s 75
PULLOVER - 3x12 s 27,5kg
BENČ JEDNORUČKY - 2x15 s 27,5kg, 8x37
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 3x5 s 37
BŘICHO - 4x
fyzická náročnost tréningu: 4/10
psychická náročnost tréningu: 3/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
váha: 87 kg
trénink trval: ? minut
Večerní trénink, ale cítil jsem se dobře. Dosedy mě baví. Narozdíl od variací dřepů a bulharů tady nikdy necítím kolena, ale jenom každý sval na nohách a jelikož je to paralel tak nemám ani pocit, že bych nohy nějak šidil. Občas si samozřejmě dám bulhary nebo čelní dřepy, ale budu frčet primárně na tomhle.
Benč jednoručky a moje ruka - 2x15 s 27,5kg je velmi lehké, nicméně pak příhoz na 37 jednoručky už je znát. Pro levou ruku je to lehké, ale pravá má problémy a je to jak kdybych tam měl dalších 5 kilo nebo kolik. také je znát že tento klasický úchop je pro mě daleko lehčí a jakmile dám ruce k sobě, jedem tam víc ten triceps a pro ruku je to těžší, ale dobré...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út duben 09, 2024 6:41 am Předmět: |
|
|
9.4.
I. fáze
ranní BJJ
pocitová radost z tréningu: 9/10
trénink trval: 60 minut
-lehká rozcvička
-rovinky alias parakotouly, zápasnická chůze atd.
-rozbíjení guardu
-rozbíjení guardu a přelez přes gift wrap do zad
-armbar a z toho když vám někdo vytrhne ruku, ho jakoby podlezete a nasadíte nový
-sparingy 4x2 minuty. 10 sekund pauza mezi koly
Ten speciální armbar mi překvapivě šel, občas sám sebe překvapím jakou krkolomnost je moje tělo schopné zvládnout. Dobré.
-sparingy dneska super. Bylo to svěží, dobré, rozdával jsem zkázu jako jeden ze čtyř jezdců apokalypsy. Opravdu jsem se cítil fyzicky skvěle a byl to flow...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st duben 10, 2024 5:57 am Předmět: |
|
|
9.4.
II. fáze odpoledne
SHYBY NA ÚZKO - 3-4-5-6
SHYBY NA ŠIROKO - 2x6
SHYBY NA ŠIROKO S GUMOU - 2x10
BICEPS V SEDĚ - 4x10 s 16kg ručkama
BŘICHO - 2x
PLANK - 2x
fyzická náročnost tréningu: 2/10
pocitová radost z tréningu: 5/10
trénink trval: ? minut
Ráno bylo sice BJJ, ale odpolko jsem něco kutil ve sklepě tak proč si nedát lehký trénink?
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt duben 11, 2024 7:19 am Předmět: |
|
|
10.4.
SWINGY - 3x
DOSEDY PARALEL - 4x4 s 80
PRESSY V SEDĚ S NATAŽENÝMA NOHAMA - 3x15 s 16kg ručkama
ZADKY RAMEN GUMA - 3x
trénink trval: 30 minut
Večer jsem se dokopal se trošku hýbnout. Dosedy už docela těžké. Absolutně mi hlava nebere že byly doby, kdy jsem jezdil dřepy s 160kg nebo vyšší dosedy s 210. Mám pocit, že to je scifi a nebo že se to nikdy vlastně nestalo.  Taky mám pocit, že svalová paměť se u mě nevztahuje na nohy. Nicméně svaly tam jsou dobré, ale síla moc ne. No, nevadí. Pocit v nohách a v těle naprosto skvělý. Tentokrát jsem ubral opáčka jelikož bylo 21.30 a v 05.20 mě čekalo vstávání na ranní BJJ...
Pressy jen tak aby se neřeklo.
11. 4. čtvrtek
ranní BJJ
fyzická náročnost tréningu: 8/10
trénink trval: 55 minut
-lehká rozcvička prokroužení těla
-rovinky - kotouly a jiné pohybové srandy
-nácviky útěk z gylotiny ve stoje a pak to samé když jste v želvě, respektive základ z toho.
-sparingy 6x2 minuty. Po každém druhém kole pauza (spárovali jsme 3). Masakr.
Jeden soupeř 105 a druhý 115. Lahůdka. 105 je docela ok. Mám pocit, že je to taková rozumná hranice než na mě začne být soupeř už too much. Byl jsem zadýchaný už po prvním kole. Leč šlo mi to dobře. Jednou krásný armbar na druhou ruku, když jsem si všiml, že se soupeř zabývá mojí druhou rukou, tak jsem to tam střelil pět sekund před koncem kola, pěkně jsem mu zatlačil hlavu do žíněnky aby ji měl na boku a nemohl ji využít a urval mu krásně ruku. Taky se mi povedl na těžšího soupeře konečně baseball choke. Chvilku to trvalo, ale plácl to. Je to nová pecička do mého repertoáru. Ještě musím samozřejmě zmástrovat detaily aby to škrtilo ještě lépe, ale už mi to samo nabíhá. Od pana 115 jsem byl samozřejmě párkrát upáčen, ale také se mi podařilo párkrát utéct či oddálit nevyhnutelný zánik. Sumasumarum na to že jsem cítil únavu z činek (i když lehčích) tak to šlo skvěle. Tohle jsou přesně tréninky kdy cítím, že se posouvám a že to má smysl... Nicméně hooodně náročné ačkoliv jsem měl po každých 4 minutách pauzu 2 minuty. Masakr, masakr...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po duben 15, 2024 6:33 am Předmět: |
|
|
12. pátek
odpolední BJJ
pocitová radost z tréningu: 6/10
trénink trval: 80 minut
čtyři dny v kuse a hooodně BJJ. Už při rozcvičce jsem cítil slušnou únavu, ale na trénink jsem šel, jelikož nás mělo být málo a byla ta možnost a čekal mě víkend a prostě proč ne .o)
-rozcvička
-rovinky+různé pohybové srandy
-poziční sparingy 4x2 minuty
-technicky-dovysvětlení ezekiel choke, baseball choke, north south, reverse triangl, jedna vychytávka z kesagatame
-sweepy klasický do armbaru
-sparingy 4x3 minuty
Trénink mi vlastně bodnul. Doptal jsem se na spoustu detailů co mi neštymovalo. Občas musím být jen v technikách vytrvalejší a víc spočinout, někdy to trošku trvá. Sparingy unavené. Nebylo to zlé, ale nebyl to ten správný flow. Přesto super trénink.
14. neděle
rozcvička: swingy, shyby, bradla, bulhary - 3 kola
DOSEDY - 5x6 s 80
BENČ S JEDNORUČKAMA - 12-14-16-18 s 27,5kg ručkama
SHYBY NAŠIROKO - 3x6
fyzická náročnost tréningu: 7/10
psychická náročnost tréningu: 6/10
pocitová radost z tréningu: 7/10
trénink trval: 45 minut
Děti nechtěly a nechtěly spát a usnuly až v 22.00. Ale šel jsem. Dole jsem si říkal, že jsem magor, ale dal jsem si rozcvičku (prostě dělám swingy, shyby atd a neřešim opáčka ale nejak se tim zahřívám a každou další sérkou přitvrzuji-něco tím odjedu a fajn se rozehřeju). Dosedy těžké, navíc v sobotu jsem byl ještě s rodinou na kolech. Ženu to vůbec neunavilo, ale mně to dalo dost zabrat. Celkem mě vyšťavily kopce s dcerou v sedačce a baťohem vepředu, ale hlavně jsem máslo .o) Tzn. úterý až neděle nějaký pohyb. Podepsalo se to, ale dobré, dobré...
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st duben 17, 2024 6:16 am Předmět: |
|
|
16. úterý
SHYBY NA ÚZKO - 3x5
DOSEDY - 4x4 s 85
PRESSY S JEDNORUČKAMA VE STOJE - 4x
HIP THRUSTER - 3x12 s 30
PULLOVER - 2x12 s 27,5kg
SHYBY - 2x
TRICEPS GUMA - 4x
fyzická náročnost tréningu: 3,5/10
trénink trval: 40 minut
Jedno dítě uspané a druhé ne, tak jsem stejně v 21.45 vyrazil do sklepa, protože to druhé bylo neuspatelné a už jsem moc nepomáhal. Dolů jsem se nějak doplazil a nic se mi nechtělo, ale vždycky dám na začátku kratší pauzy, rychle se rozcvičuji, jedu to v supersetech a než se naděju, mám startovní váhu a vlastně se cítím už dobře...
| cohen999 napsal: | No vsak ved preto trenujes, aby si potom zvladol vozit a nosit decka! #RuleNo.1 | Na druhou stranu asi je to lepší než trénovat pro to, abych se mohl očumovat v zrcadle. Takže tohle budu říkat lidem .o))
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne st duben 17, 2024 10:21 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt duben 18, 2024 7:25 am Předmět: |
|
|
čtvrtek 18.4.
ranní BJJ
fyzická náročnost tréningu: 6/10
pocitová radost z tréningu: 7/10
trénink trval: 60 minut
-rozcvička
-rovinky
-krk (krk jezdíme každý trénink, ale zapomínám to psát-nejedeme ho nijak extra, ale vždycky)
-nácvik. Přelezeme guard, vlezeme do téčka, soupeř kontruje a přehazuje nás, my přehazjeme jeho a lezeme pro ambar. Tohle jsme různě točili. Byla to vlastně sekvence věcí co umíme v takový flow. Tohle mám hodně rád, jakoby rozvíjíte věci co umíte...
-poziční sparingy z guardu, mountu, side. Začínali jste dole a až jste se z toho dostali nebo jste soupeře upáčili či on vás, tak jste se zase vyměnili a tak furt dokola.
6x2 minuty. 1x2+pauza, 2x2+pauza,2x2+pauza, 1x2 a konec o)
Poziční sparingy jsou podle mě poměrně náročné. Začínáte třeba v pozici, kde fakt nechcete být a soupeř vás tam má zafixovaného. Povedl se mi fajn sweep na jednoho skoro o 30kg těžšího borce, I love brazilian ju jitsu. Když to provedete správně, váha hraje roli, ale né takovou. Samozřejmě i mě mě by se šiklo asi pár kilo nahoru, ale jelikož se moje tělo drží na 87, tak ho tam nechám. Pokud bych nějak zvedal váhy na činkách, kde na vršku stejně moc nemůžu kvuli starému zranění, tak možná záměrně lehoooounce naberu, ale takhle se cítím fyzicky velmi dobře, jen nesmím jet na kole
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po duben 22, 2024 6:37 am Předmět: |
|
|
20. sobota
SWINGY - 3x
DOSEDY PARALEL - 5x6 s 95
DŘEPY - 5x70, 5x90
HIP THRUSTER - 2x12 s 40
fyzická náročnost tréningu: 6/10
trénink trval: 57 minut
Galeje! Galeje! Do sklepa jsem se doplazil kolem 22. Nicméně se mi chtělo a to bylo důležité. Už první série byla těžká jak hovado. 2,3,4 chcípám a před pátou zjišťuji, že jsem chtěl přidat +5kg a jet 5x6 s 85 a místo toho jsem tam měl 95  Používám teď starou činku co jsem roky nepoužíval a nemůžu si tam zvyknout na kotouče. Hooodně těžké, ale pěkně jsem z toho vše cítil. Dostal jsem pak chuť zkusit sérii, dvě dřepů. 5x90 lehké, ale tlačí mě to dopředu. Aspoň mám vyzkoušeno, že dosedy jsou na ten paralel pro mě těžší než dřepy. Nicméně příště přihazovat nebudu a asi dám těch 5x6 s 85 co jsem původně měl a postupně vyjedu nahoru. Nicméně super trénink. Nohy opticky nic, ale pocit v nich mám teď skvělý...
21 neděle
KLIKY - 3X10
SHYBY NA ÚZKO - 3x6
BENČ S JEDNORUČKAMA - 2x12 s 27,5kg, 2x8 s 35kg
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 4x8 s 35
MILITARY PRESS - 3x5 s 40
UPAŽOVÁNÍ - 3x8
ZADKY RAMEN GUMA - 3x
fyzická náročnost tréningu: 3/10
trénink trval: 25 minut
Vše v supersetech. Nebylo moc času, jelikož jsem se dostal zase veelmi pozdě a chtěl jít normálně spát. Rozmýšlel jsem, jestli nebude lepší si přivstat, ale tím nic nezískám, ať tak či tak, budu nevyspalý. Ještě vydržet tak 3 roky a dětičky už mě večer nebudou potřebovat.
PS: Posledních pár týdnů jsem zvednul bílkoviny na alespon 120g denně. Předtím mi to více kolísalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út duben 23, 2024 6:42 am Předmět: |
|
|
23 auterý
ranní BJJ
fyzická náročnost tréningu: 8/10
trénink trval: 55 minut
-rozcvička
-rovinky
-krk -
-poziční sparingy. Z mountu, téčka, ze zad. Cca 6x2 minuty + 1x3 minuty normal spároš.
Už rozcvička byla tuhá. Nechtělo se mi dělat kotrmelce, nic. Nácvik nebyl a dneska jen sparingy z pozic. Extra to dnes nešlo. Přesto jsem se dozvěděl jak lépe udělat jeden z mých sweepů, podařilo se mi škrcení jednou rukou ze zad a při kesagatame jsem využil vychytávku z minula a kesu si jakoby lépe přichytil. Ale jsem te´d brutálně zničený. Poziční sparingy jsou pro mě asi největší zlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt duben 25, 2024 6:02 am Předmět: |
|
|
24. streda
BJJ GI neboli PYŽAMOVÁ PÁRTY
fyzická náročnost tréningu: 8 a výše/10
trénink trval: 90 minut
-rozcvička
-rovinky
-krk -
-dvě techniky s kimonem. Moc krkolomné na mě a moc složité i když dílčí části z toho asi budu umět použít.
-sparingy 6x5 minut (1 minuta pauza mezi)
-soupeř číslo 1 pohoda. Taky nedělá kimono jako já a i když je technicky lepší, tak je o dost lehčí. Jednou jsem ho docela fajn chytil do ezekiela, ale podařilo se mu nakonec utéct.
Soupeř číslo 2 nepohoda. Přes 90 kilo, roky juda, bjj. V kimonu to fakt nešlo. Jak mě chytil tak byl za chvilku konec a už mě jenom mučil. Bez kimona mě mučí sice taky, ale né tak moc, tam se přecijen umím trošku hýbat. Fuj  Zkusil jsem jeden double leg takedown a skoro jsem ho i doručil, ale chytil mě za pásek a přehodil. Fuck GI! Nejhorší je, že samozřejmě vůbec nevypadá. Má sice široká ramena, ale je to vlastně jen těstovitý fotřík, ruce tak 37cm maximálně, ale ta síla na boj...Strašná...
soupeř číslo 3 - trenér. Ok. Ten mě nechal pracovat a ačkoliv mě mučil, tak na mě byl vlastně velmi hodný. Když mi začal páčit zápěstí (wristlocky jsou největší svinstvo-je to strašně rychlé) tak se na mě podíval a řekl "už jsi skoro modrý pásek, tak můžu" Děkuju.  . Vcelku intimní chvilka.
Na konci jsem byl brutálně vyšťavený. Hlavně vršek těla. Přišel jsem domu a do půl hodiny naskočilo kručení v břiše. No jo, když člověk během tréninku spálí půl miliardy kalorií, tak si tělo pak řekne.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá duben 26, 2024 7:06 am Předmět: |
|
|
26. pátek ráno
3 ROUNDS OF THIS:
10 SWINGŮ
5 SHYBŮ
8 BRADEL
TLAKY NA RAMENA S RUČKAMA VE STOJE - 4x12 s 18kg ručkama
SHYBY - 8-6-6-6
BICEPS O STEHNO - 4x5
fyzická náročnost tréningu: 3/10
trénink trval: 23 minut
Včera jsem potřeboval po 2x BJJ pauzu, alespoň mi to přišlo rozumné. Hecnout by se dalo, ale otázka je, jestli by to nebylo vlastne kontraproduktivní. Přecijenom ty šlachy, vazy, úpony a celkově tělo u toho dostane slušný záhul a není mi 20.
Přivstal jsem si trošku ráno a chtěl dát fullbody, ale spal jsem asi 5 hodin a večer budu pryč, tak aspoň lehce vršek. Příjemné takhle po ránu. V úterý jedu pryč na pár dní s rodinou, tak tam musim vměstnat ještě pár tréninků...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po duben 29, 2024 6:19 am Předmět: |
|
|
27 sobota večer
DOSEDY - 5x70, 4x5 s 85
SWIS BAR ÚZKÝ BENČ DLANĚ K SOBĚ - 10x57, 3x5 s 67, 8x57
+doplňky: triceps guma, zadky ramen guma, core, břicho
váha: 86-87 kg
trénink trval: 40 minut
Né tak pozdě večer, což bodlo. Koupil jsem si novou hračku. Swiss bar. Zkoušel jsem úzké benče swissovým úchopem a celkem těžké, ale bralo to pěkně. Nicméně u cca 70kg už cítím jak mi pravá ruka nebere 100%, takže budu jezdit o něco méně. Také je to ale překvapivě těžké. Přecijen úchop je velmi úzký a navíc ruce k sobě....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|