|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st duben 17, 2024 6:11 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Bench so stopkou s cambered barom - do 10x85kg
Ťahy sumo - do 10x170kg
Predný drep ATG Paused - do 9x90kg
Kardio
Kopy/údery na vrece 4min netto
Nikam sa to moc nehýbe už pár týždňov, aj keď sa snažím jesť celkom dosť, skúsim teda upraviť tréning. O trošku znížim opakovania a dvihnem intenzitu, uvidíme čo to urobí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt duben 18, 2024 3:21 pm Předmět: |
|
|
Dnes 5 hodín power kardio
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt duben 25, 2024 7:57 pm Předmět: |
|
|
Posledné 3 dni s dcérou v nemocnici, strava poslabšie, chvalabohu sa nepotvrdili obavy lekárky a je zdravá.
Dnes tréning
Military v stoji striktne stopky - do 6x70kg
Drepy High Bar ATG Paused - do 6x130kg
Ťahy klasikou - do 5x200kg
Upazovanie - 2x15x5ky
Zhyby širokym nadhmatom na stroji - 12xBW-70kg, 20xBW-85kg
Trochu som znížil opakovania a pridal váhu, uvidíme ako sa telo adaptuje, či to pomôže. Zatiaľ nechám len 1 vrcholnú sériu, možno potom pridám niečo na doplnenie volume, uvidím.
Neviem prečo, ale chytal som celý tréning kŕče do stehien, dlho sa mi to nestalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út duben 30, 2024 5:14 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Incline tlaky so stopkou 45st - do 5x85kg
Low Bar Drepy ATG Pause - do 7x140kg
Ťahy sumo - do 5x190kg
Drep s jednoruckami nad hlavou - 2x10x11tky
Krk
Kardio
Chodenie po schodoch na stroji - 30poschodí za 8:30min. Nový stroj v gyme, tak som skúsil, heh. Po tých drepoch teda tortúra.
Celkom dobré, hlavne drepy neboli zlé. Fajn pocit sadnúť si dole s 3 dvackami na každej strane.
Ťahy sú trochu boj s technikou, so sumom nie som stále úplne kamarát, tá pozícia mi nie je tak prirodzená ako klasika, ale bojujem s tým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá květen 03, 2024 8:52 pm Předmět: |
|
|
Dnes beh
3400m@19:50min
BW cca 124-125
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so květen 04, 2024 12:10 pm Předmět: |
|
|
Dnes 5hodin powerkardio
Na záver, značne unavený z práce, výbeh na 4.poschodie so 60kg automatickou práčkou v rukách
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so květen 04, 2024 7:03 pm Předmět: |
|
|
Ďakujem
Moja "praktickosť" sa však prejavuje len pri takýchto fyzicky náročnejších veciach. Inak neviem doma urobiť nič
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st květen 08, 2024 3:02 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Bench so stopkou s jednoručkami - do 5x47,5ky - PR
Ťahy klasikou - do 5x205kg
Predný drep ATG Paused - do 5x100kg
Pri šiestom drepe ma seklo v krížoch tak, že som musel činku zahodiť a tréning ukončiť. Inak to nebolo ťažké, ešte tak 2 opakovania by som iste dal, škoda.
Takže už len nejaké cviky na spodný chrbát aby som to "zrovnal" a domov
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so květen 11, 2024 7:29 pm Předmět: |
|
|
Chrbát o dosť lepší, dnes zľahka kardio - beh popri dcére na kolobežke. Uvidíme kedy dám činky, mám trošku psychický blok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne květen 19, 2024 2:03 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Tlaky v stoji s jednoručkami striktne - do 5x36ky
Ťahy sumo - do 2x190kg
Highbar ATG Paused Drepy - do 3x130kg
Trh silou s jednoručkou - do 40kg ľavá ruka, do 50kg pravá ruka
Biceps scottovka striktne - 2x6 op so 45kg
Kardio
Údery/kopy na vrece cca 15min zlahka
Chrbát už viacmenej ok, stále však mám trochu psychologický blok. Drepy a ťahy som radšej nesilil úplne ako magor, čo je u mňa skôr výnimka. Naviac na mňa niečo lezie a necítim sa úplne ok, takže dnes nič moc tréning, všetko sa zdalo akési ťažšie, ale aspoň sa už dá cvičiť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st květen 22, 2024 9:41 pm Předmět: |
|
|
Som na antibiotikách, mal som hlieny v ušiach a nemohol som kvôli tomu spať, boleli ma z toho aj zuby, proste hnus. Pomaly sa však z toho dostávam, gym vidím na nedeľu alebo utorok. Chrbát sa zdá byť takmer úplne OK, čo je veľmi potešujúce.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt květen 23, 2024 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Som na antibiotikách, mal som hlieny v ušiach a nemohol som kvôli tomu spať, boleli ma z toho aj zuby, proste hnus. Pomaly sa však z toho dostávam, gym vidím na nedeľu alebo utorok. Chrbát sa zdá byť takmer úplne OK, čo je veľmi potešujúce. |
eh, tak to je smůla, ale trénink už v neděli? po týdnu atb bych ten další týden viděl raději mírnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá květen 24, 2024 3:49 am Předmět: |
|
|
Uvidím v závislosti od toho, ako sa budem cítiť. Momentálne mi síce je o dosť lepšie, ale stále sa necítim ísť do fitka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st květen 29, 2024 8:27 am Předmět: |
|
|
Stále mi nie je ok, už som dobral ATB, ale mám plný nos a bolesti hlavy. Najbližšiu dobu mám trochu viac povinností v práci a riešim aj nejaké rodinné sračky. Do posilňovne sa teda dostanem neskôr než som čakal a aj napriek tomu, že ja nepotrebujem cvičiť často na to, aby som sa zlepšoval, toto už je dosť dlhá doba. Uvidíme čo z toho bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|