|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: pá duben 19, 2024 2:06 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | však si ještě silovku nezačal a 4x 140 na čelňácích i benčích je pěkná vlaštovka :) stejně jako u objemu si postupně zvykneš na vyšší intenzitu a až se dostaneš na 4x 150 v sériích, tak budeš silnej jako silnice |
Kéž bys měl pravdu. Mám ten program vymyšlený na 4 týdny, progrese je nastavená tak, aby se dal točit víckrát, ale neumím odhadnout, kolik tělo vydrží. U Carmen jsme optimistický, u sebe méně, nezvládnu uregenerovat tolik, co ona. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: pá duben 19, 2024 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Deload
Přední dřep
2 x 150
4 x 140
Benč press
2 x 145 (stopky)
1 x 155 (stopky)
4 x 140 (stopky)
Cílem dnešního tréninku bylo trochu zrelaxovat |
To by som bral ,,trochu zrelaxovať,, pri takýchto váhach
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne duben 21, 2024 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Kelly napsal: |
To by som bral ,,trochu zrelaxovať,, pri takýchto váhach |
Takový miniobjem je opravdu jen pro radost a odpočinek. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne duben 21, 2024 2:31 pm Předmět: |
|
|
Druhý deload po objemu
Dneska jsem si dal za cíl znovu si osahat polohy, ve kterých potřebuju být na vzpírání, konkrétně startovací polohu trhu a výtahy, abych si připomněl, jaké pozice potřebuju trefovat u trhových pozvedech. Na začátek nějaké to "mazleníčko s osou", jak tomu říká Carmelita, dal jsem si i na zkoušku pár trhů, k mému překvapení si tělo vzpomnělo, ale je to hrozný nezvyk.
Výtahy trhové
3 x 50
3 x 50
3 x 50
3 x 70
3 x 70
3 x 70
3 x 90
3 x 90
3 x 90
Výtahy docela šly, devadesátka vyletěla k bránici poměrně dynamicky, ale bylo cítit, jak je ta síla specifická - jak jsem se v těhle polohách hrozně dlouho nevyskytoval, neumím tu sílu moc použít. Ale výtahy mi daly naději, že bych se do toho mohl postupně dostat, až se k tomu vrátím.
Pozvedy trhové
4 x 110¨
4 x 120
4 x 130
4 x 140
Těch stočtyřicet bylo ještě pod kontrolou, ale nemá smysl, abych teď šel výš. Začnu silovku na stejné váze jako přední dřepy a budu doufat, že to půjde nahoru.
Zatímco jsem si hrál, Carmelita krásně dřepovala a tahalo, šlo jí to moc hezky.
Push press
4 x 50
4 x 70
4 x 90
2 x 100
2 x 110
1 x 120
Zbylo mi ještě chvíli času, zatímco si Carmelita dávala své nové píárka, a tak jsem si vyjel na push pressu. Sto dvacet vyletělo docela dobře, je to dorovnaný osobáček. Na to, jak dlouho už nic nezvedám nad hlavu, to docela jde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út duben 23, 2024 10:26 am Předmět: |
|
|
Třetí a poslední deload před silovkou.
Zadní dřepy
6 x 70
6 x 70
4 x 110
2 x 130
2 x 150¨
2 x 160
1 x 170
1 x 180
1 x 190
Po sedmi (?) letech jsem si zkusil low-bar. Byl to hrozně zvláštní pocit, cítil jsem se hrozně nejistý a slabý; ty dvě stovky by tam byly, ale raději jsem se držel zpátky, nemohl jsem se v tom vůbec najít. Měl jsem ale radost, že záda držela pohromadě. Carmen dřepovala krásně, lítalo jí to úplně samo.
Benč
6 x 70
6 x 70
4 x 110 (stopky)
2 x 130 (stopky)
1 x 150 (stopka)
Ego mi říkalo, abych si naložil na 160, ale ukecal jsem se, že dnešní trénink musí být lehký a odpočinkový, tak jsem taky nešel dál. Carmen to šlo moc pěkně. ¨
V pátek najedeme na silovku; i když mě láká naložit nám hned od začátku, bude rozumnější, když to nebudeme přehánět, takže začneme na těch 80 procentech, ale nepůjdeme až do 90, to si necháme na další mesocykly.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 23, 2024 10:41 am Předmět: |
|
|
No keď vidím, ako sa rozbiehaš, ako Carmen maká, ako sa Vlk pomaly vracia a ako Milan začína s liftom, tak by asi nebolo na škodu začať plánovať ďalšie spoločné Zvedání  Toto leto a jeseň mám síce zabité, ale keby sme sa vrátili k tradičnému dátumu okolo Mikuláša, mohlo by to výjsť
Nakoniec by tam mohli popadať aj nejaké čísla. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út duben 23, 2024 10:57 am Předmět: |
|
|
jj, je to super motivace, já už skoro půl roku dřepuju low-bar a progres kde nic tu nic, ty si to po sedmi letech naložíš a dvěstě nedřepneš jenom proto, že by to bylo moc kulaté :D :D
společné zvedání určitě, ještě pořád mám v hlavě ty Košice jenom realizace drhne, chceme s Magumim vidět pivnici ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 23, 2024 11:33 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | jj, je to super motivace, já už skoro půl roku dřepuju low-bar a progres kde nic tu nic, ty si to po sedmi letech naložíš a dvěstě nedřepneš jenom proto, že by to bylo moc kulaté :D :D
|
No, nechcel som do toho rýpať, ale vidím to podobne
| vlk# napsal: | | společné zvedání určitě, ještě pořád mám v hlavě ty Košice jenom realizace drhne, chceme s Magumim vidět pivnici ;) |
Tak košická verzia by bola pre mňa samozrejme najlepšia Ale v pivnici by sme sa teda tisli riadne, jedine, že by sme šli všetci ten istý tréning a proste sa striedali na činke _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út duben 23, 2024 11:48 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | No keď vidím, ako sa rozbiehaš, ako Carmen maká, ako sa Vlk pomaly vracia a ako Milan začína s liftom, tak by asi nebolo na škodu začať plánovať ďalšie spoločné Zvedání Toto leto a jeseň mám síce zabité, ale keby sme sa vrátili k tradičnému dátumu okolo Mikuláša, mohlo by to výjsť
Nakoniec by tam mohli popadať aj nejaké čísla. |
Já bych byl pro, myslím, že bychom si to užili. Mikuláš bude myslím časově tak akorát; my si do té doby odjedeme tu naši silovku a Carmen si bude moci zkusit nějaká pěkná čísla v motivujícím prostředí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út duben 23, 2024 11:50 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | jj, je to super motivace, já už skoro půl roku dřepuju low-bar a progres kde nic tu nic, ty si to po sedmi letech naložíš a dvěstě nedřepneš jenom proto, že by to bylo moc kulaté :D :D
|
Ty bys to dal taky a určitě máš kapacitu dřepnout si aspoň dvě stě dvacet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá duben 26, 2024 10:36 am Předmět: |
|
|
Začínáme silovku. Dneska v garáži, takže jsem neměl po ruce všechny propriety, se kterými počítám v plánu, ale nebyl to problém, nahradil jsem to jinými cviky.
Přední dřep
osa, osa
6 x 50 (stopky)
4 x 70 (stopky)
4 x 70 (stopky
2 x 90 (stopky)
2 x 110 (stopky)
Přední dřepy + shyby
4 x 125 + 4
4 x 125 + 4
4 x 125 + 4
4 x 125 + 4
4 x 125 + 4
4 x 125 + 4
8 x 100 + 8
Nebylo to lehké, ale čtyřky jsou s 80% a osmička s 65%, takže dynamicky. Shyby k bradavkam, cílem je u nich uvolnit páteř a aktivovat latisimy.
Zadní dřepy (LB)
8 x 70
8 x 90
8 x 110
8 x 125
8 x 125
8 x 125
Pořád nezvyk. Ten můj garážový stojan jde nastavit buď hrozně vysoko nebo hrozně nízko, takže to je někdy boj odebrat a odložit.
Tlaky trhové za hlavou (Klokov press)
osa, osa
8 x 50
8 x 60
8 x 60
8 x 60
Nezvyk, hrozně dlouho jsem netlakoval.
Deadlift trhovým úchopem
4 x 50 (výtahy)
4 x 70 (výtahy)
4 x 90 (výtahy)
4 x 110
4 x 110
4 x 110
4 x 110
U tohohle cviku je pro mě klíčové provedení, takže začinám trhovými výtahy, abych potom na tazích trefoval stejné polohy.
Lu raises
12 x 5
12 x 10
12 x 10
12 x 10
12 x 10
Snažím se u toho ta ramena a hrudní páteř co nejvíc protáhnout.
V neděli další; je možné, že ten program budu ještě upravovat, záleží hodně i na zpětné vazbě od Carmelity, dneska mi přišla intenzita a objem náročná, ale zároveň přiměřená, ale v reálu se to ukáže teprve až to otočíme tak dvakrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 26, 2024 11:13 am Předmět: |
|
|
To zas bude rachot _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá duben 26, 2024 1:29 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | To zas bude rachot |
No, uvidíme, kam mě to to moje tělo pustí. Trochu se bojím těch tahů, aby záda držela pohromadě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne duben 28, 2024 7:44 pm Předmět: |
|
|
Druhý trénink začínající silovky, dneska v Karlíně s Vlkem. Moc pěkná posilovna se spoustou místa a super vybavením, a parádním wellness.
Benč
6 x 60
6 x 100
2 x 120
4 x 125
4 x 125
4 x 125
4 x 125
4 x 125
4 x 125
8 x 100
Než jsem se stihl trochu rozhýbat a zahřát na vesle, Vlk si stačil vyjet na svou vrcholnou váhu, a zatímco jsem si hrál na benči, Vlk tahal jak stroj. Už jsem zapomněl, jak parádní má Vlk techniku na deadliftu, to se musí vidět - perfektně vyladěné polohy a úhly, celé tělo idealné zapojené., parádní rytmus a dynamika pohybu. mohlo by se podle něj vyučovat. Co se týče mého benče, čekal jsem, že to bude trochu lepší, ale nějak jsem to dal. Všechno opakování samozřejmě se stopkou, je to silovka, takže cíle jsou teď jiné než v objemu.
Chest press - tlakostroj
16 x 90
16 x 90
16 x 90
Nenašli jsme stroj, kde by se dalo naložit víc, tak jsem si tam šoupnul, co se dalo a místo plánovaných osmi opakování s těžší váhou jsem si trochu zapumpoval. Snažil jsem se o co největší protažení prsních svalů.
Pendley rows
8 x 60
8 x 80
8 x 90
8 x 100
8 x 100
Do prvních pár sérii jsem se nemohl dobře srovnat, potřebuju se u těchle přítahu zapřít do kyčlí tak, abych to nemusel držet dolními zády, tak jsem si trochu natáhl, ale poslední dvě série už šly paradoxně líp, i když na váhu byly nejtěžší.
Leg press
8 x 120
8 x 200
8 x 280¨
8 x 300
8 x 300
Klasický 45 stupňový legpress na kolejničkách, na pohled masivní a těžký, ale dost zrádný - jak se snažím o celý rozsah pohybu, bojoval jsem s tím, že poslední asi deset centimetrů kolejniček nebylo vůbec promazaných a hrozně to tam drhlo; celá dráha byla v pohodě, byl bych mohl i přidat, ale v té spodní části jsem musel zabrat najednou o hodně víc. Myslím, že ten pákový, co máme v Pardubicích je o dost lepší - šetrnější na kolena, o pár cenťáků větší rozsah pohybu a hladně rovnoměrně hladký pohyb celé dráze.
Lu raises + shyby
16 x 5 + 4
16 x 10 + 4
16 x 10 + 4
16 x 10 + 4
16 x 10 + 4
Zapomněl jsem, že jsem si chtěl dávat shyby s benčem, tak jsem si je udělat tady, na koulích. :)
Po cvičení mě Vlk vzal do sauny; mám hrozně rád, když se můžu po tréninku takhle hezky vyhřát a zrelaxovat, moc jsem si to užil, stejně jako celý dnešní společný trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|