Making the Game...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 410, 411, 412 ... 467, 468, 469  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Making the Game...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Making the Game...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: so duben 20, 2024 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozrejme sa počas týždňa vyskytne jedlo, kde dám aj trikrát toľko. Ale v bežný netréningový deň je to približne takto.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
caukymnauky

PříspěvekZaslal: so duben 20, 2024 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako 1300 je brutal, hlavne se silovym treninkem, ale 100g bielkovín? Proc proboha? Imunita dostane pekne na prdel...
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne duben 21, 2024 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Masaker. Normálne si to nerátam, ale keď som začínal koncom minulého leta diétovať, tak mi trvalo x týždňov, kým som si zvykol na cca 3000kcal denne. Permanentný hlad a nervozita
Turakam

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2024 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

caukymnauky napsal:
Jako 1300 je brutal, hlavne se silovym treninkem, ale 100g bielkovín? Proc proboha? Imunita dostane pekne na prdel...

100g bielkovín je dosť, to je tak 1,2g na kg telesnej váhy.
caukymnauky

PříspěvekZaslal: po duben 22, 2024 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to se hodne divim, ze to tak mas v pohode... je to proti snad vsem pouckam i proti mym zkusenostem atd. Pokud se bavime o silovem treninku a (navic drsne) diete...
Turakam

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2024 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Príklad dneška:

1. jedlo: tvaroh nízkotučný jemný 250g, grécky jogurt 150g biely, 10g arašidového masla, 5g javorového sirupu, veľký zelený banán

2. jedlo: 4 varené vajcia, 100g hovädzieho mletého, 50g parenice

Cez 110g bielkovín, spoko.
decarabas

PříspěvekZaslal: út duben 23, 2024 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Beriem, si iná váhovka,ale aj tak máš môj rešpekt. A ešte silové tréningy k tomu. To je tvrdý režim.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2024 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavé že ti to šlape. Pro 99% populace by to byla ukázková cesta jak přijít o všechny svaly. Holt jsme každý jiný...
Turakam

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2024 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemyslím si, viď. Orava a jeho celoročná forma na jednom megajedle a nedávne víťazstvo v klasike. Aktuálne štúdie nepopierajú postupnú využiteľnosť aj veľkej dávky bielkovín v jednom jedle, kecy o bielkovinách a živinách naviac v záchode sú už prežitkom, plus kľúčom k dlhovekosti je skôr menej jedál denne, zdravie mikrobiómu a nepreťažovanie tráviačky.
MilanT

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2024 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S těmi méně jídly je to za mě pravda. Dříve jsem jedl 6+ denně a cítíl jsem se hůře jak třeba teď když mám větší porce 3x denně a tím i více času, protože nestrávím tolik přípravou a když třeba 5-6 hodin nejím, nemám problém. Klidně bych sešel jen na snídani a na večeři ale to už je k počtu kalorií které jím nepraktické a kdyby to šlo, tak mi to kazí škola, protože ráno na jídlo nemám tolik času.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2024 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
S těmi méně jídly je to za mě pravda. Dříve jsem jedl 6+ denně a cítíl jsem se hůře jak třeba teď když mám větší porce 3x denně a tím i více času, protože nestrávím tolik přípravou a když třeba 5-6 hodin nejím, nemám problém. Klidně bych sešel jen na snídani a na večeři ale to už je k počtu kalorií které jím nepraktické a kdyby to šlo, tak mi to kazí škola, protože ráno na jídlo nemám tolik času.
Mně také lépe šlape méně jídel. Spíš jsem narážel na počet kalorií celkem a bílkoviny. Boris je trošku jiná kapitola, ale no hate. Jen mně 1100 kalorií a 100g bílkovin zaujalo...
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2024 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě jsou ideál tři pořádná jídla denně s příležitostnou svačinkou (protein, banán, atd.). Když dám dvě, tak po tom druhém jsem neskutečně unavený, a na čtyři mi chybí apetit. Prostě každý jsme jiný...
Turakam

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2024 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar,
dnes tri jedlá (z toho tradičné mega raňajky v strede týždňa, na ktoré sa vždy poriadne teším), dokopy okolo 2100kcal a 130g bielkovín.

military press
os x xy
35 x 6
50 x 2
55 x 8, pos. op. stopka
55 x 8, pos. op. stopka
55 x 8, pos. op. stopka
55 x 8, pos. op. stopka
Fú, tie opáčka som už cítil, nabudúce konečne šede.

tlaky s jednoručkami na mierne šikmej lavičke hore hlavou
16ky x 8
16ky x 8
22ky x 8
22ky x 8
22ky x 8
22ky x 8
Zmena doplnkového cviku pre trochu komplexnejšiu hypertrofiu a impulz, postupne budem zľahka pridávať.

facepulls
30 x 15
35 x 10
35 x 10
40 x 8
40 x 8

supersérie: bicepsové zdvihy s jednoručkami + tricepsové extenzie spoza hlavy v stoji jednoruč
10ky x 12 + 10ky x 10 každou
14ky x 8 + 14ky x 6 každou
14ky x 8 + 14ky x 6 každou
Tak napumpupové ruky som nemal dlho, je to motivačné vidieť v zrkadle žily po bicáku a predlaktí, o čom som roky nechyroval a v bežný deň tiež nechyrujem, heh.

brucho
3 supersérie: dvíhanie nôh vo vise + statika (ja x 8 + 30s.)
Turakam

PříspěvekZaslal: so duben 27, 2024 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar,
ranná váha 78,2kg.
Turbolentný týždeň, už som stiahnutý riadne a neraz je to veľký boj s vôľou, takže, samozrejme, zdravú stravu podržím, no keď bude potreba, zaradím raňajky (ono aj tak tam mám 13h. fast aj s nimi, keďže posledné jedlo dňa je vždy medzi 17.30-18.00 a raňajky väčšinou okolo 7.00). Vyhovuje mi grécky jogurt (milko), dosť bielkovín, prospešný a s ovocím mňamka. Teda ak budem raňajkovať, pošlem tam dva grécke jogurty, ovocie podľa momentálne ponuky (maliny, borievky, banán) a s kafíčkom čistá radosť, všetko to činí okolo 300kcal, čo je super!

čelné drepy
os x xy
40 x 3
40 x 3
60 x 1, dlhá stopka
70 x 5, pos. op. stopka
70 x 5, pos. op. stopka
70 x 5, pos. op. stopka
70 x 5, pos. op. stopka
Dobré.

mŕtvy ťah
70 x 3
110 x 3
130 x 3, trhačky
130 x 3
130 x 3
Krátko, rýchlo, veselo.

zakopávanie unilaterálne na stroji v stoji
25 x 10 každou
25 x 10 každou
25 x 10 každou

predkopávanie
20 x 15
20 x 15
20 x 15

obrátený lýtkostroj v polosede
10 x 15
10 x 15
20 x 8
20 x 8
20 x 8
Pekne som cítil.

brucho
supersérie: 20 + 10 reps x 3 série
Turakam

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2024 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar,
ranná váha 78,1kg.

benč
os x xy
60 x 6
60 x 6
80 x 6
100 x 6
100 x 6, pos. op. stopka
100 x 6, pos. op. stopka

110 x 1, stopka
120 x 1, stopka
Minule výpadok, tak nástup do nového cyklu.

kliky na bradlách
ja x 8
ja + 20kg x 6, pos. op. stopka
ja + 40kg x 3, pos. op. stopka
ja + 60kg x 1, stopka
ja x 10, dvojité stopky
To isté.

sťahovanie hornej kladky s mierne širším v držiakom
50 x 8
50 x 8
60 x 8
60 x 8
70 x 8 + 55 x 6 + 40 x 6
Pecka ako vždy.

bicepsové zdvihy s jednoručkami
3ky x 35
3ky x 35
3ky x 35

rotátory
3 série x 15 reps každou

brucho
sťahovanie hornej kladky v kľaku: 4 série x 15 reps v každej

Pekný tréning, dobrý pocit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Making the Game... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 410, 411, 412 ... 467, 468, 469  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: