vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 234, 235, 236 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 24, 2024 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24. května 2024, pátek
531+BBB, M6 W2/4 D4/4, tlaky 3+, odpolední trénink, FF Harfa

Military press: (stopky na hrudi)
3x 65 kg
3x 72.5 kg
5x 80 kg, série 3+, páté přetlačovaná, ale nějak více jsem stejně nemohl očekávat, takže spoko
5x 10x 55 kg, OT4M, dobrý, ale prostor na příhoz do dalšího meso spíše nevidím

Shyby: (nadhmat, naširoko, OT3M)
5x 5x BW, gumový grip držel jak přilepený, ale ještě kapku chybělo, aby bylo vše pod bradu

sauna 10, 10, pára 5 (moc nepářila)

v "cizím" fitku, rack nic moc, připravné trojky těžké, tak jsem čekal, že ubojovat jenom tu předepsanou trojku bude výzva, ale nakonec první opáčka dynamicky, až mi to udělalo radost a v pátém jsem najednou zůstal trčet v půlce a měl obavu, že si něco natáhnu v zádech, ale šťáva byla, tak jsem pomalu dotlačil.

jeden černoušek dělal výskoky na 120 cm, nebyl jsem sám, kdo civěl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2024 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. května 2024, sobota

turistika 10 km, Radotínským údolím, moc pěkné!

26. května 2024, neděle
531+BBB, M6 W3/4 D1/4, dřepy 1+, ranní trénink, FF Karlín, já a Magumi

Dřepy: (low-bar, sbd)
5x 140 kg
3x 160 kg
1x 180 kg, bez opasku, oťukávací, nepřesvědčila, ale co už, nezkusíš, nevíš
1x 200 kg, opasek, v mrtvém bodě jsem čekal, že mě Magumi zvedne, ale křičel zaber, zaber a mezitím se to o 2 mm pohlo
3x 180 kg, opasek, série 1+, ani na tu čtyřku to nebylo, ale doženu jindy, dnes mi to nevadilo ;)
5x 10x 120 kg, bez opasku, dlouhé, bez obtíží

Záda: (přítahy jednoručky, koleno na lavici)
4x 4x 45 kg, Magumiho činka byla moc těžká, tak jenom čtyřky

sauna 10, 10 a relax na terase, na čerstvém vzduchu

váhovka 104.0 kg

Magumi napsal, jestli nedáme v neděli společný trénink a že mě pohlídá, pokud si budu chtít dřepnout těch 200, sice jsem to plánoval později, ale pak jsem si řekl, kdo ví, co bude za týden, za měsíc, teoreticky by to tam být mělo a když budu mít za sebou Magumiho, tak toho musím využít, po těžké testovací 180 to bylo pade na pade, ale litoval bych, pokud bych to nezkusil, i kdybych těch opakování se 180 pak dal nevímkolik, po odebrání byl problém to ustát, natož dřepnout, ale nebylo cesty zpět, trvalo věčnost, než se činka z mrtvého bodu dala do pohybu, já už to vzdal, ale Magumi je excelentní spotter a vymáčknul to ze mě. taky mu chci poděkovat za zapůjčení návleků... jdu na trénink dřepů a zapomenu si je :) video bylo v plánu, ale jak jsem měl ovladač v kapse a prodřepnul jsem to... tak jsem si ho vypnul :D tak jsem alespoň vylovil screenshot ze spodní pozice.

krásně jsme si to užili, Magumi benčoval 135 se stopkama a když mu sedla dráha, tak to byla radost pohledět! ostatně si nás taky prohlíželi, co jsme to za tým :D

MilanT

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2024 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pecka!
Carmelita

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2024 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc moc gratuluji!

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
caukymnauky

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2024 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krasne, gratulace! :)

K te opore kolena u pritahu - AthleanX v jednom videu rikal, ze hrozi riziko vyhrezu plotynky, kdyz si clovek opira to koleno. Snazil jsem se po shlednuti dohledat info i od dalsich lidi a narazil na smisene informace... osobni zkusenost mam takovou, ze jsem na to vzdycky byl hodne silny (myslim, ze jsem daval i 80ku s oporou kolene) a nikdy se mi nic nestalo... posledni dobou to jezdim bez opory. Zajimaly by me vase nazory na toto, co se tyce bezpecnosti pri vyuziti kolene jako opory...
seeya

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2024 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je krasny zarez na pazbe :)
A hlbka skvela. Verim ze v tomto ohlade pomohla aj samotna vaha cinky :))
Turakam

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2024 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Borec, krása!
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2024 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvl, peknej vykon!💪💪💪
decarabas

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2024 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlk rules! Mašina.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2024 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně pěkné a super fotka. Jak na obálku magazínu.
dodo1985

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2024 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Blahopřeji, moc pěkný výkon.
vlk#

PříspěvekZaslal: po květen 27, 2024 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27. května 2024, pondělí
531+BBB, M6 W3/4 D2/4, benče 1+, polední trénink, Maximus

Bench-press: (stopky)
5x 110 kg
3x 120 kg
3x 130 kg, série 1+, spoko, tlaky jdou pomalu, ale jsem trpělivý
5x 10x 80 kg, OT3M, lehce, ale v závěru jenom menší rezerva

Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
10x 84 kg, závěrečné 2-3 už nebyly na dotek
...a stačilo, šlachy v levé paži, u ramene i lokte, se v průběhu tréninku dost rozbolely, možná natažené nebo zápal, ale na další sérii už jsem nebyl ready, včerejší low-bar tomu asi přidal

mít za sebou Magumiho, tak si těch 140 zkusím, ale není to tak důležité, někde daleko jsou vyšší a kulatější cíle :) až na ně natrénuji

@all díky všem, je to první dvoustovka v M2 a doufám, že ne poslední ;)

caukymnauky napsal:
K te opore kolena u pritahu... posledni dobou to jezdim bez opory. Zajimaly by me vase nazory na toto, co se tyce bezpecnosti pri vyuziti kolene jako opory...

mně to připadá bezpečné a umožňuje mi to dostat záda do správné pozice, pak už záleží na technice, běžně to ale necvičím, dá se u toho dost cheatovat, dávám přednost Pendlay rows

seeya napsal:
A hlbka skvela. Verim ze v tomto ohlade pomohla aj samotna vaha cinky :))

skvělá ne, ale v rámci mé mobility jsem byl spokojený :) a i těžkou činku v pudu sebezáchovy ubrzdíš nad paralel :D
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 28, 2024 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28. května 2024, úterý
wellness, FF Vršovice

bazén 280 m (20x14)

vedle v dráze byla Plavkyně, která to dávala 2x rychleji než já, fakt, já přeplaval bazén, těch pár metrů a ona už se odrážela na další kolo a když jsem se vrátil, tak už tam se mnou byla podruhé, časem jsem se trochu rozplaval a snížil její rychlost na 1.9x, ale stejně to byl užitečný střet s realitou a taková poznámka, abych se nikdy s cizíma holkama nesázel, kdo bude dříve na druhé straně pískovny, rybníka nebo jakékoliv vodní plochy :)

sauna 12, 12, dnes v provozu, ale měla jenom něco mezi 80-85 k tomu hodně lidí a ještě jeden usilovný expert s drbátkem :/

zítra by měly být těžké tahy, tak plánuji zajít do Areny a zkusit to s magnézkem, mám někde poznámku, že bez trhaček se mi tahá líp a zítra to teda bude potřeba :)
vlk#

PříspěvekZaslal: st květen 29, 2024 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

29. května 2024, středa
531+BBB, M6 W3/4 D3/4, tahy 1+, ranní trénink, Arena Centrum

Mrtvý tah: (hook grip s magnézkem!)
5x 160 kg
3x 180 kg
4x 200 kg, opasek, série 1+, při čtvrtém už povolil střed a všechno pobral opasek, tak jsem to zapíchnul
5x 10x 130 kg, bez opasku, pořád hook grip, OT5M, ani třetí týden jsem si nezvyk, je to peklíčko

Shyby: (nadhmat, naširoko)
5x 5x BW, závěrečně dvě pořád nedotažené, šlachy na levé paži opět zlobí

pětka na ty tahy by samozřejmě vypadala líp, ale byl jsem smířený, že i když urvu trojku, tak to bude pořád dobrý, podmínky skvělé, platforma, osa, bumper kotouče a ještě k tomu magnézko :D hook-grip držel jako přibitý, úchop jsem vůbec nemusel řešit, a u dlouhých sérií už ani nebylo potřeba mazat, krásně to vydrželo až do konce.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2024 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30. května 2024, čtvrtek
531+BBB, M6 W3/4 D4/4, tlaky 1+, ranní trénink, FF Václavák

Military press: (stopky)
5x 70 kg
3x 77.5 kg, rpe 9.5, tohle je špatně
1x 85 kg, série 1+, rpe 10, tři opáčka už jsem ani nečekal, cíl byl zatlačit a přežít v cyklu
5x 10x 55 kg, OT4M, čtvrtá série rpe 8.5, pátá rpe 10, splněno o vlásek

něco se pokazilo a ještě nevím co, před šesti dny, minulý pátek, jsem zatlačil 5x80, předchozí meso jsem končil 4x82.5, a dnes jsem musel napřít všechny síly, abych vybojoval 1x85, to je mimo statistickou odchylku, včera byly těžké tahy, ale ty mám vždy den před military a díky pásku už nejsem tolik rozbitý, levá paže šlachy nejsou v pořádku, ale ta dnes nijak zvlášť neomezovala a v pondělí jsem s ní celkem dobře odbenčoval, zbytek v rámci normálu, je trochu nižší tlak a jsem ospalý, ale teď neřeším drobnosti.

možná na to v příštích dnech přijdu, vypadalo to jako skvělý mesocyklus, ale ne, ve 12. tréninku musí přijít ťafka, abych se držel při zemi. naštěstí teď mám týden deload, čtyři tréninky abych se z toho dostal, a když už jsem si to další meso vybojoval, tak abych znovu zabral.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 234, 235, 236 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: