|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: út květen 21, 2024 6:30 pm Předmět: |
|
|
trhy,
pri lahsich vahach skusam full snatch, cez 50 kil sa mi rozpadava balanc
varianty.. do 70
drepy do 5x110
2x130
este some citil ze niesom plne zregenerovany z clnkovania
Uz mam terminy na gastro testy.. takze prakticky vsetky dostupne by som mal absolvovat, vratane potravinovych intolerancii, histamin, zaludocna sonda, odbery hovienka, dychove testy..moc sa netesim ale chcem to absolvovat. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: čt květen 23, 2024 8:00 pm Předmět: |
|
|
kajak 3h - 1800kcal
tep avg 131 max 187
Tusil som ze ten vydaj he velky, ale je fakt velky _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá květen 24, 2024 6:38 pm Předmět: |
|
|
drepy
do 5x130
2x140
jc sikma
5x5x40
vyskoky
3x5
pistols
2x8
jc bici
8x10
8x15
8x20
5x25
tric extenzie s kotucom
2 serie
fajn _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so květen 25, 2024 7:40 pm Předmět: |
|
|
vyklus 5km, bolo krasne vonku _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne květen 26, 2024 3:18 pm Předmět: |
|
|
kajak 2 hodiny blbnutie vo valcoch.. paradicka _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út květen 28, 2024 6:33 pm Předmět: |
|
|
trhy od pasa
do 2x70
drepy
do 3x120
jc sikma
do 4x45
mrtvola sumo
do 4x140
pushpress
do 2x80
bici jc
do 2x8x22
Pri trhoch zacinam seriozne citit uchop, jak s tym rychlo trhnem tak proste sa mi normalny uchop otvara..co je dost divne lebo nemal som doteraz pocit ze by ma toto dako obmedzovalo..
Pri drepoch zaprotestovali krize, neviem preco, ale som to velmi rychlo odpiskal.. myslim ze to nieje zasekovy stav ale treba tomu dat pokoj.
Jc na sikmej so 45kami je to uz celkom nezvyk, piate opakovanie pretlacovana ale bol som rad aj za 4 _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st květen 29, 2024 7:57 pm Předmět: |
|
|
intervaly, je toto prauda? :))
Vcera som tym noham moc nedal a krize ma nijak pri behani neobmedzuju, takze "nahrada drepov" povedzme _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt květen 30, 2024 7:11 pm Předmět: |
|
|
kajak 2 hodky na kanaly, tentokrat v trojici _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so červen 01, 2024 3:40 pm Předmět: |
|
|
powerclean
do 2x90
snatch balance
do 40
trhy pas
do 2x60
jc sikma
4x8x37.5
celnaky
do 3x100
bradla
3x12
hyperky
3x15
zhyby c2b
3x5
Na powecleanoch som dako nemal silu tak som to na 90 zabalil. Ostatne slo podstatne lepsie. Mozno aj preto ze mam svalovku po sprintoch.
Spokojnost s jednoruckami na sikmej, tam som dal velmi slusny objem. Pri trhu som opat testoval vzpieracsky zamok, stale nulovy komfort ale viem sa do toho dynamicky "opret" bez obav o uchop takze to fajn lietalo.
Update na zdravotny stav:
absolvoval som gastroskopiu s biopsiami, hm, no, proste life changing experience :D Prvotny nalez je chronicky zapal zaludka s dakymi melonovymi pruhmi, ale z toho co chapem tak okrem toho vyzera vsetko vo (velmi)slusnom stave vratane tenkeho creva. Na preliecenie zapalu budem zrat mesiac lieky na zmiernenie kyseliny. Dalsia bateria testov by mala ukazat co zapal sposobuje.
Co sa tyka spania tak celkom fajn som vyladil rutinu.. nic po 7mej vecer nejest a zvlast nie ziadne pecivo a moje oblubene premiove chlebiky. Tiez alkohol sa snazim vecer redukovat na nevyhnutne minimum. Staci aby som sa "posmykol" v tychto pravidlach a hned pride trest. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne červen 02, 2024 4:25 pm Předmět: |
|
|
kajak, asi 3 hodky.. no mam dost _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po červen 03, 2024 6:47 pm Předmět: |
|
|
sikmy bench
do 2x100
muscle snatch
do 2x50
trh od pasa
do 2x60
mrtvola
do 2x160
military
do 2x80
zhyby nadhmat
do 2x30kg
Prijemny rychly trening, ziadna pretlacovana
Trhy som robil vzpieracskym uchopom ..je to peklo ale necitim tu elasticitu co mi vadila a je to rychle. Fajn.
vaha 82.5 _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út červen 04, 2024 8:07 pm Předmět: |
|
|
gymnastika guuut _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st červen 05, 2024 8:39 pm Předmět: |
|
|
kajak, testovacka novej lode. Surfovanie next level. Kanal bol dost divy kvoli hladine dunaja _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červen 06, 2024 6:53 pm Předmět: |
|
|
kajak hodka.. som uz uplne ale ze uuuuuplne rozmrdany _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne červen 09, 2024 5:52 pm Předmět: |
|
|
powerclean
..
2x70
2x80
2x90
2x95
military
do 1x80
jc sikma
..
5x30
5x35
3x8x40
zhyby
do 2x20kg
So synom
Powerclean ok, ale nie hviezdne
Military tazke dnes
Jednorucky fajne, 3x8x40 je very gut na mna.
Syn da na bench 80+ a 2x20kg zhyb s rezervou. Asi mu postavim daky benchovaci program uz. Zial stale ho cosi boli a jak rastie, slachy su hodne namahane takze kopec veci ani nejazdime. Ciel neni sa dodrbat.
V poske bol nejaky kid a skakal box odhadom 160cm .. Asi som nazivo zatial nevidel nikoho toto skakat.
Celkovo fajn, bol som strasne zniceny po poslednom clnkovani, myslim ze ani dnes som nebol este 100% _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|