vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MilanT

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2024 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4x200 na tahy? Tak je to jasné, 220 tam máš a asi i víc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya

PříspěvekZaslal: čt květen 30, 2024 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mrtvola ta mohla kludne vycucnut aj na militarko ak to bolo na krv. CNS je na mrtvolu citliva a par dni dozadu tazke benche.
vlk#

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2024 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31. května 2024, pátek
wellness, Form Factory Harfa

sauna 12, 10; pára 5

venku pršelo, tak bylo příjemné se prohřát

1. června 2024, sobota , Den dětí
dopoledne, Maximus

příchod na trénink , až když už jsem měl v šatně návleky, tak jsem zjistil, že jsem si nevzal teplákovku, zase, tak jsem si dal sprchu a šel domů. kdybych si aspoň vybral fitko se saunou...

odpoledne se počasí umoudřilo, tak jsme zvládli místní tradiční pivobraní, fronty nebyly a tak se skvěle testovalo, bylo nás na to tři a půl (jedna holka), tak vždycky jeden vybral, pak se to rozlilo do čtyř pohárků, okoštovalo a šlo o stánek dál. v záznamu mám 20+ vzorků za 4 hodiny, takže vydařená akce. to v předchozích ročnících, kdy vycházelo počasí a všude byly dlouhé fronty, nebylo možné. koštovali jsme většinou vícestupňová, 14-18° s voltáží 5-7.5%, takže, alespoň mě, to pěkně zmohlo.

večer jsem si pustil nový film Občanská válka s mou oblíbenou Kirsten Dunst , načež mi náramek naměřil dvě dlouhé fáze hlubokého spánku, takže už se těším, až si ho pustím znovu :) ale s pořádnýma titulema, protože ten autopřeklad, co tam teď cpou, je děs běs. po tomhle kulturním zážitku samozřejmě následovala regenerace už v místě k tomu určeném a v dostatečné délce.

2. června 2024, neděle
531+BBB, M6 W4/4 D1+2/4, dřepy + benče deload, dopolední trénink, Form Factory Václavák

Dřepy: (low-bar, sbd)
5x 100 kg, uh-oh, dnes se dostat na low-bar bylo krušné a lámavé
5x 120 kg
5x 140 kg, dnes vše bez opasku, těžké, ještě, že je deload
5x 10x 120 kg, OT4-5M, i když po každé sérii jsem se zamyslel, jestli se tomuhle dá deload říkat :D

Bench-press: (stopky)
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 110 kg, těžké, dnes by tam o moc více nešlo, asi bych si netroufnul na žádnou M7 plus sérii
5x 10x 80 kg, OT3-4M, šlo to, ale postupně unavovalo

čas 1:20

sauna 10 minut

dvojitý trénink i za včerejšek, kdy skleróza opět seriózně zapracovala, času dnes bylo dost, pro jistotu jsem vybral fitko se saunou :D mám pocit, že tělo bylo na deload nastavené, že nic těžkého bych dnes nezvedl, taky se s tím počítalo s ohledem na včerejší plánovanou akci ;) jsem zvědavý, jestli se taky nastaví, až začne M7.

MilanT napsal:

vy mladí máte jiné kalkulačky :D já používám svou ověřenou tabulku na 1RM a ta hlásí 219, takže pokud bych 220 zatáh, tak s odřenýma ušima, ale reálně jsem se cítil sotva na 210

seeya napsal:
mrtvola ta mohla kludne vycucnut aj na militarko ak to bolo na krv. CNS je na mrtvolu citliva a par dni dozadu tazke benche.

CNS už na tohle trénuji několik měsíců, tak by mohla být zvyklá, ale nevadí, není to příprava a uvidím, co další tréninky, dnešní deload byl slabý, ale tam s tím počítám.
Magumi

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2024 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkný deload trénink. :)

Já si taky myslím, že bys těch 220 zatáhl, ale není kam spěchat, lepší se tam dostat postupně.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po červen 03, 2024 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
[color=red]

MilanT napsal:

vy mladí máte jiné kalkulačky :D já používám svou ověřenou tabulku na 1RM a ta hlásí 219, takže pokud bych 220 zatáh, tak s odřenýma ušima, ale reálně jsem se cítil sotva na 210
.
Sranda, já když jsem zatáhl kdysi 3x190 a málem u toho umřel, jsem pak relativně ok dal 1x220. Rozložení sil různých lidí mě vždy fascinovalo. Nicméně pěkný výkon!
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2024 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4. června 2024, úterý
531+BBB, M6 W4/4 D3/4, tahy deload, polední trénink, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (no belt)
5x 110 kg
5x 130 kg
5x 150 kg, furt nadhmat bez hořčíku, ale osa už se protáčela a tahy stály za houby
5x 10x 130 kg, první hook-grip, pak trhačky, OT4-5M, závěrečná 2-3 opáčka vysilující

Shyby: (nadhmat)
3x 4x BW, OT3M, symbolicky, striktně, ani čtyřky to nevylepšily, levý loket a šlachy na předloktí a biceps nejsou ready

prostě deload, nazvedal jsem asi osm tun železa a šel domů, šel není přesné, nejdříve jsem to několik minut rozdýchával na boxu, než jsem se jal sundávat kotouče :) nějak mi dochází morál tam další meso zase přihodit pět kilo, na tohle se těžko adaptuje, těch 7-8 opáček zvládám, ale pak si musím hlídat, abych si nepomáhal bicepsama a hamstringům už se taky nechce.

zítra ještě military deload, pak wellness a pak bych měl začít M7, ty tři těžké týdny do prázdnin stíhám a ať už dopadnou jakkoliv, pak deload a dovolenková údržba, protože v tom fitku, co jsem si loni osahal, se žádné těžké série, raději, cvičit nedají :)

DAVID.LOPAN napsal:
Sranda, já když jsem zatáhl kdysi 3x190 a málem u toho umřel, jsem pak relativně ok dal 1x220. Rozložení sil různých lidí mě vždy fascinovalo. Nicméně pěkný výkon!

to víš, já už i ta rychlá vlákna mám pomalá :D :D
vlk#

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2024 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5. června 2024, středa
531+BBB, M6 W4/4 D4/4, tlaky deload, Form Factory Václavák

Military press: (stopky)
5x 55 kg
5x 60 kg
5x 65 kg
1x 70, 75, 80, 85 kg, tak ne, více opáček tam prostě není :/
5x 10x 55 kg, OT4M, pátá klasika na doraz, v závěru už delší stopky, rpe 10 a ramena kaput

sauna 10 minut

už při první pětce s 55 jsem si říkal, že teda failnout při deloadu bude zábava a že bych tu deloadovou zátěž měl nějak poladit :) ale pak se to trochu rozhýbalo, tak mě napadlo zkusit reparát na 85, ale ani ty dvě, natož tři opáčka jsem nedal, i když 87.5 by asi ještě šlo. desítky jsem věděl, že budou unavovat, tak jsem držel 4 min. nástupy a když ještě čtvrtá série prošla, tak pátá musela.
MilanT

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2024 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako 5x10 na stopky u pressu je frajeřina, moc dobře vím, jak se z lehké desítky během pár sérií dokáže vyklubat pěkné svinstvo, na pressy to odchází snad ještě rychleji než na benče :D ale jedeš dobře a to že bylo 85 jenom na jedničku může být způsobeno i hlavou, která věděla že je deload.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 07, 2024 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6. června 2024, čtvrtek
wellness, polední, Form Factory Vršovická

bazén 280 m (20x)

sauna 12 minut, víření 10 minut

7. června 2024, pátek
531+BBB, M7 W1/4 D1/4, dřepy 5+, polední trénink, Maximus

Dřepy: (low-bar, sbd)
5x 125 kg
5x 145 kg, komfortní odebrání, to jsem potřeboval
8x 165 kg, opasek, série 5+, velmi jistá opakování, škoda, že došla síla, desítka tam nebyla
5x 10x 125 kg, bez opasku, OT5M, zvládl bych i delší nástupy, ale ještě jsem to zkusil vždy rozdýchat

Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek, OT3M)
3x 10x 72 kg, a pak už mělo předloktí dost, tak jsem to netlačil

začínám sedmé meso, mám třídenní spánkový deficit, čekal jsem, že tu pětku ubojuju a do příštího týdne zregeneruju, ale nakonec to šlo dobře, i když, samozřejmě, měla tam být desítka, ale přece nebudu dorovnávat Milana, když to příště bude ještě horší :D

vlk#

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2024 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8. června 2024, sobota
531+BBB, M7 W1/4 D2/4, benče 5+, odpolední trénink, Form Factory Václavák

Bench-press: (stopky)
5x 97.5 kg
5x 107.5 kg
7x 117.5 kg, série 5+, síly vagón, splněno s rezervou
5x 10x 82.5 kg, OT3M, vše technicky a podařilo se udržet 3 min. nástupy

sauna 10 minut

vydařený trénink, nepodvážené kotouče, digitální kreatinová síla - když byla, tak čisté jisté zdvihy, když v plusové sérii došla, hned jsem věděl, kdy odložit, škoda jen, že jsem zase přetížil levou paži a rameno, ale dlouhé série s tím ještě prošly a doplňky, které by to zhoršily, jsem vynechal. taky musím pošetřit sílu na zítřek, sice vycházel odpočinkový den, ale Magumi bude v Praze, tak dám společný trénink + wellness ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2024 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu to všetko šlape jak dobre namazaný stroj

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2024 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9. června 2024, neděle
531+BBB, M7 W1/4 D3/4, tahy 5+, ranní trénink, Form Factory Karlín, já a Magumi

Mrtvý tah: (sbd na kolena)
5x 145 kg, hook-grip
5x 165 kg, hook-grip, ale už to klouzalo
7x 185 kg, trhačky, série 5+, Magumi mě hecnul na sedmé, ale na osmé už jsem to v sobě nesebral
5x 10x 135 kg, trhačky, dlouhé pauzy, měl jsem z toho větší strach

hodina pryč... Magumi stihl benče se shybama, dnes oddílové triko Cardio kills :D

Tlakostroj vsedě:
3x 8x max, tohle šlo, protože víc cihliček tam nebylo a Magumi nemohl přihodit :D

Motýlek:
2x 6x 30 kg, nešly pokrčit lokty a Magumi měl nastavený začátek dost vzadu, takže jsem jeho 45 kg vůbec neodlepil

Hacken dřepy:
konstrukce
4x 40 kg
4x 80 kg
2x 120 kg
4x 2x 130 kg, jenom symbolicky, Magumi to tam bušil a já byl rád, že se s tím zvednu

Přítahy jednoruček: (koleno na lavici)
4x 8x 40 kg, i méně bych mohl mít, Magumiho jsem nechal, ať si veme vlastní :)

Lu Raises: (roztleskávačka)
5x 10x 5 kg, netřeba těžších kotoučů, dá se ztížit podle potřeby

sauna 10, 8, 8 a lehátka na terase na sluníčku, zasloužená hodina a půl :)

pohodové nedělní ráno a dopoledne, dali jsme si pěkně do těla, čtyři hodiny ve fitku včetně wellness, ženský chodí na kosmetiku a ke kadeřníkovi, my si dopřáváme tyhle prodloužené nedělní jízdy :)

tahy šly dobře, osmička tam sice nebyla, ale to nevadí, ve srovnání s M5 jsem opáčko přidal a to se počítá. na desítky další meso, takže +5 kg, ale dnes to nějak nevadilo, kecali jsme s Magumim, pauzy jsem neřešil a šlo to dobře.

na tolik doplňků teď nejsem zvyklý a na Magumiho váhy a objem už vůbec ne, je to hora svalů a mašina, což jsem zjistil, hned na motýlkovi, kde bylo v cihličkách nějakých legračních 45 kg, ale jak ten stroj nepovolí žádný cheating a ta ramena byla hodně vzadu, tak jsem si sednul a neměl čím zabrat :D prostě ani ťuk, mrtvý bod, beton, tak jsem musel shodit na 30 kg a teprve pak si ověřil kde a jak to zabírá. je to výzva.

na hacken dřepech podobně, musel jsem si dávat nohy více dopředu a stejně se mi nedařilo jít nějak hluboko a zatímco Magumi s tím pumpoval, tak já se dvakrát opatrně zvednul a bylo po sérii :)

parádně jsem se rozbil a ten wellness po takovém tréninku chutná dvakrát, ne třikrát :) zítra měly být ještě military na závěr první týdne mesocyklu, ale uvidím, jak na tom budu a možná si ten volný den ještě vyberu.
Carmelita

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2024 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní trénink.
Jsem moc ráda, že jste si na sebe udělali čas.

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
Turakam

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2024 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riadna kvalita ten tréning, fúú, takéto sa rátajú!
Magumi

PříspěvekZaslal: ne červen 09, 2024 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc jsem si to s tebou dneska užil, kamaráde, byl to super trénink. A ty jsi parádně makal; místo, aby sis odjel to svoje a pak si dal oraz, jsi se mnou zvládl ještě jeden trénink navíc, klobouk dolů.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: