|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá květen 31, 2024 3:02 pm Předmět: |
|
|
Dnes trochu neplánovane 2,5hod power kardio, nosenie gaučov a postelí hore dole po schodoch. Bral som to aj ako test, že ako to budem zvládať, povedal by som, že na 80% sa cítim ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt červen 06, 2024 7:48 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Tlaky na šikmej 45st s jednoručkami - stopky - do 5x42,5ky
Ťahy klasikou - do 6x205kg
Low Bar ATG Pause Drepy - do 5x145kg
Turkish Get Up s jednoručkou - do 27,5kg
-skúsil som 40tku, ale len som sa s tým dostal z ľahu na kolená, ešte na to nemám silu
Výpony na lýtka stroj - 2x9xBW+180kg
Na to, ako dlho som necvičil bol dnes tréning veľmi slušný.
Tlaky som len tesne nedopol lakte pri šiestom opakovaní, na ťahy rezerva ešte tak na jedno vytrápené opakovanie a drepy asi aj 2opak rezerva. Mám však stále rešpekt z krížov, nerád by som sa opäť odpálil, tak som radsej šiel tak na 95%
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út červen 11, 2024 8:23 pm Předmět: |
|
|
Dnes som si vymyslel kardio
Chôdza s taškami v rukách - v každej ruke dve tašky, dokopy mali cca 20kg na jednu ruku, takže 20+20kg
1600m@31:30min
Najhoršie to bolo držať v rukách, ale aj som sa spotil
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá červen 14, 2024 7:48 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Bench so stopkou - do 5x107,5kg
Predný drep ATG Pause - do 4x107,5kg
Sumo Mŕtvy Ťah - do 3x190kg
Zhyby - 3x3 široký nadhmat + 2x2 užší podhmat
Super séria:
Upazovanie + zapazovanie jednoruckami - 15x3jky, 12*3jky
Triceps jednorucka obojruč za hlavou striktne - 12x25kg, 8x27,5kg
Kardio
Kopy/údery na vrece 5min netto
Bench akurát, viac by som nedal. Drepy odhadom RPE 8.5, skôr som nechcel riskovať miss, než že by som už nedal, heh. Ťahy dnes slabšie, bolo to ťažké, neviem sa ja poskladať do toho suma ako by sa patrilo, ale neriešim. Klasikou dám viacej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so červen 15, 2024 3:17 pm Předmět: |
|
|
Dnes 3 hodiny powerkardio.
Znášal som dole schodmi asi 120-140kg vitríny, asi 8ks. Samozrejme nie sám  No, mal som dosť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt červen 20, 2024 1:05 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Military v stoji, stopky - do 6x75kg
High Bar Drepy ATG Paused - do 3x140kg
Ťahy klasikou - do 5x210kg
Drep s činkou nad hlavou - do 3x55kg
Military rozcvička ťažšia, ramená tuhé, pracovná séria ale dobrá. Zdá sa, že najlepší úchop je pre mňa mať prelom vrúbkovanej a hladkej časti na ohybe palca pri nechte. Pomaly sa začínam pohrávať s myšlienkou dostať sa na 90kg/200lb čistým tlakom, treba ešte ale asi trochu potrénovať.
Drepy sa dnes javili slabšie, každopádne šlo skôr o test, ako to pôjde oly drepmi s 3 plejtami, takže dajme tomu.
Ťahy sú vždy vydreté, podľa mňa už prvé opakovanie musí vyzerať ako pokus o maximálku, vždy to však nejak doklepem. Uvidíme ako to pôjde, 270kg/600lb môže byť tiež postupne reálnych.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt červen 20, 2024 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Military... Zdá sa, že najlepší úchop je pre mňa mať prelom vrúbkovanej a hladkej časti na ohybe palca pri nechte. |
mám to stejně, na zahřívací série dávám palce k hladké části, abych více potrénoval ramena, ale na tu nejtěžší volím zúžení až na ohyb palce, přičemž na desítky se pak ukázalo lepší jenom ke konci nehtu. samozřejmě si předtím osu přeměřím, že dám malíčky na konce hladkých částí a zkontroluju, jak se mi překryjou palce a podle toho úchop upravím, tuším, že takových standard je 40 cm mezi koncema hladkých části.
| Dante Flyshit napsal: | | Ťahy sú vždy vydreté, podľa mňa už prvé opakovanie musí vyzerať ako pokus o maximálku, vždy to však nejak doklepem. |
i tady stejná zkušenost a taky už jsem to psal, to není že tam "zvednu pětku/trojku", to první opakování je takový boj, že kdo nezná, by si nevsadil, že tam jsou ještě nějaká další :D ale jak už je člověk srovnaný, tak si to správně položí a zvedá jak hever, dokud je šťáva.
každopádně jak military, tak těch 5x210 na tahu jsou krásné výkony a vypadá to slibně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt červen 20, 2024 5:30 pm Předmět: |
|
|
U nás je hlavne krivá podlaha, čo nevadí do momentu, kým nejdem ťažké ťahy  Aj slepý by voľným okom videl, ako mi to celú činku berie do strany a vždy si to musím pritiahnuť k sebe, nech to neujde. Ďalšie opakovania už nebývajú problém.
5x210 nie je zlý výkon, až kým sa nezamyslím nad tým, že som to dával už tak pred 6 rokmi, o 20kg ľahší  Na tlakových cvikoch sa vyššia telesná hmotnosť prejavuje pozitívne, aj drepy sú lepšie, ale ťahy som takmer vôbec nezlepšil.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: čt červen 20, 2024 6:02 pm Předmět: |
|
|
Pokud máš 6x75 na tlaky nad hlavu, řekl bych, že tam 90 budeš mít zachvíli (a nebo už možná máš). Já při tlaku 85 jsem dal max výkon 7x70 a to 7. bylo už hodně vydřené (trvalo několik seknd) a na tlaku nad hlavou je každé opakování a kilo - obzvlášť u stopek. Jinak všechno pěkný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po červen 24, 2024 6:32 pm Předmět: |
|
|
Dnes 8hod powerkardio na brigáde.
Chcel som ísť behať posledné dni, už to asi nepotrebujem  Celkom som sa zapotil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt červen 27, 2024 8:52 am Předmět: |
|
|
Orientačne som sa zvážil, ráno nalačno 124,6kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so červen 29, 2024 10:44 am Předmět: |
|
|
Dnes
Incline tlaky so stopkou 45st - do 3x90kg
Sumo Ťahy - do 3x195kg
Low Bar ATG Paused Drep - do 3x150kg
Premiestnenie z visu silou - do 2x80kg
Kardio
Schody - 10minut, necelých 40poschodí
Posledné dva dni mám hnačku, nič moc tréning. Ťahy a drepy rezerva tak na 1opak, zbytok bez rezervy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt červenec 04, 2024 8:04 pm Předmět: |
|
|
Dnes vstávačka o pol piatej ráno a prakticky celý deň power kardio. Zajtra zasa power kardio tak na pol dňa a trochu aj v nedeľu večer. Uvidím ako sa budem cítiť, podľa toho (ne)zaradím gym.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne červenec 07, 2024 5:54 pm Předmět: |
|
|
Dnes
Bench so stopkou s cambered barom - do 5x100kg
Ťahy klasikou - do 4x220kg
Predný drep ATG stopka - do 4x112,5kg
Biceps v stoji s jednoruckami striktne - 11x13.5ky, 8x12.5ky
Vypony na lýtka v stoji na stroji - 12xBW+120kg, 12xBW+105kg
Sed lahy s jednoruckami vo vystretych rukách - 15x8čky, 11x8čky - kŕč do brucha od ôsmeho opakovania, posledné tri so zaťatými zubami
Všetko hovädsky ťažké, akurát čelné drepy si viem predstaviť, že keď ich pôjdem jak prvé, tak 4-5 so 115 je reálnych. Celkovo ale dobrý tréning, nevedel som ako to pôjde keďže posledné dni bolo veľa roboty, ale ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|