Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 393, 394, 395 ... 444, 445, 446  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2024 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie zhadzované:
2x10 rozcvička
3x10 + 3x12 + 3x12
1x20

Gigaset
Leg press zhadzovaný:

3x12x125kg + 3x20x105kg
+
Čelné drepy s podloženou pätou:

3x6x70kg + 3x12xBW

High bar drepy:
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
3x6x150kg

Superset
Výpony s VČ:

3x12x150kg
+
Lýtka v legpresse:

3x12x125kg

Superset
OHP:

1x6x20kg
1x6x40kg
3x10x60kg
+
Sťahovanie kladky zhora:

3x12

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C8C-FTLNiaz/

Trošku dopĺňam baterky - po dovolenke, kde som schudol, som malinko navýšil kalórie, nech sa telo trošku dostane do normálu (ale nič dramatické, držím sa stále okolo 2600kcal a dnes ráno BW 93,1kg). Tým pádom som mal dojem, že mám asi tak tisíc miliónov energie a môžem sa rozbúrať.
No, keďže som konečne opravil predkopávačku, nahádzal som tam všetky závažia sveta a trochu som s tým pokykval.
Keď som skončil, tak som za sebou ťahal nohy, ktoré boli zároveň epicky napumpované a zároveň slabé ako novorodené mačiatko. Ale kolená boli príjemne zohriate a bol čas na leg press.

Tu som zas dostal nápad, že keď to je stroj, vlastne by sa dali robiť zhadzované série Ah, skvelý nápad, Petrík, dobre si to vymyslel. Bol by som na seba pyšný, keby som nemusel prehĺtať obed po druhýkrát, najmä preto, že som si do supersetu pridal čelné drepy s podloženou pätou. Popravde tieto mali byť ťažšie alebo vo väčšom objeme, ale proste... Nešlo Nohy mi vypínalo strašne, kyslík som naposledy videl, keď som na začiatku tréningu zapínal pesničku a zaväzoval si boty. Potom dlho dlho nič a nadýchol som sa až po militarkách
Po legpressoch som sa už plížil fitkom ako tieň a bol som naozaj rád, že má max 4 metre na dĺžku a nemusím chodiť nikam ďaleko a dá sa kade tade opierať o stroje a steny a stojany A čakali ma ešte drepy.

Prisahám, že som tam chcel naložiť a rozbiť sa poriadne... Nakoniec to skončilo s biednymi 3x6x150, lebo nebolo v nádrži viac. Fakt som chcel a bojoval, ale nohy nefungovali nijak a keď som na konci odložil činku, bol som takmer v eufórii, ktorú majú asi ľudia, keď prežijú šialenú autonehodu.

Potom sa mi nejak ešte podarilo urobiť militarko 3x10x60, napriek tomu, že miesto stabilných pevných nôh som stál na rozvarených špagetách. A užil som si opravenú kladku a pumpol chrbty veľmi príjemne.

A to bolo všetko, mohol som ísť peši na 12te poschodie a večer som zaspal v jednej polohe a presne v tej polohe som sa ráno zobudil, lebo to nebol spánok, ale polosmrť

Super tréning, užil som si ho. Zábava, ako sa človek môže rozihrať, keď si trošku dobije baterky kúskom šunky alebo čo Som zvedavý, či budem mať gule na to, aby som si to zopakoval o týždeň.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2024 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten masochismus na nohy si představit nedokážu, ale ty tři desítky se 60 na military, na to že to cvičíš jenom o svátcích, to je pěkný výkon, zřejmě toho na údržbu síly moc nepotřebuješ :)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2024 6:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako já si třeba upřímně už odvykl na takovouhle bolest. Moje fyzička není úplně strašná, ale takhle mrzačit nohy. Uff Dokážu si to představit tak na biceps nebo kozy.
decarabas

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2024 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
ten masochismus na nohy si představit nedokážu, ale ty tři desítky se 60 na military, na to že to cvičíš jenom o svátcích, to je pěkný výkon, zřejmě toho na údržbu síly moc nepotřebuješ :)

nooo, posledná séria už bola dosť žížalovitá, nebudem klamať. Ale potešilo ma to tiež, militarko moc často nejazdím.

DAVID.LOPAN napsal:
Jako já si třeba upřímně už odvykl na takovouhle bolest. Moje fyzička není úplně strašná, ale takhle mrzačit nohy. Uff Dokážu si to představit tak na biceps nebo kozy.

Povie človek, čo vo voľnom čase sa škrtí s inými borcami a navzájom sa lámu a vyklbujú si ruky

AHOLA

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2024 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

este k tym postriebrenym fotkam z predoslej strany: Dobre Pamatam sa, ako ti na zaciatku ludia pisali do logu cim tie vahy dvihas. A prave ty si dokazom, ze vytrvalost, konske davky steroidov, litre oleja vpichovaneho pod kozu a obcasny trening sa prosto musia niekde prejavit
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2024 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
este k tym postriebrenym fotkam z predoslej strany: Dobre Pamatam sa, ako ti na zaciatku ludia pisali do logu cim tie vahy dvihas. A prave ty si dokazom, ze vytrvalost, konske davky steroidov, litre oleja vpichovaneho pod kozu a obcasny trening sa prosto musia niekde prejavit

Hej, vitaj späť!

Vidíš, teraz je to opačný paradox - vážim pomaly sto kilo a dvíham dokopy prd

Zakopávanie v st (r)oji:
4x12

Kliky na bradlách:
2x6xCarabas
1x3xCarabas + 25kg
1x1xCarabas + 50kg
1x6xCarabas + 50kg
1x5xCarabas + 50kg
1x6xCarabas + 50kg

objemové PR
3x10xCarabas + 25kg
objemové PR

Superset
Incline tlaky VČ:

1x6x20kg
1x3x60kg
1x1x80kg
3x6x80kg
1x6x60kg
+
Veslo - kladka:

6x12

Tlaky JČ na rovnej:
1x8x42kg start strong
2x6x42kg end weak
3x12x22kg

Triset:
3x12 až 20

Brucho:
2x veľa

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C8IIzOcN3BF/

Nooo, podstatne lepšie ako minulý týždeň, keď som sa hrozne trápil. Tento týždeň som sa síce trápil rovnako, ale aspoň som urobil nejaké výsledky. Budúci týždeň si dám pauzu od dipov, cítim, že zápästia a lakte a ramená si musia odpočinúť. Telo šliape, ale tie "slabé články" potrebujú oddych. Moje telo je staré a krehké a biedne a musím naňho dávať pozor, iné nemám.
No, s 50kou to šlo celkom slušne. Minulý týždeň 3x5, teraz som dal 2x6 a 1x5, takže zlepšenie. Rovnako aj s 25kou. Minule som s tým robil osmičky, teraz desiatky Ide to hore postupne. Turka hneď tak nedobehnem, ale pracujem s tým, čo mám Tak či onak, budúci týždeň len s vlastnou váhou, nech si samým nadšením neurvem rameno.

Minule som strašne vyfailoval na incline tlakoch, tak som si to musel vynahradiť. Dipy s vlastnou váhou som preskočil, beztak som bol dobitý až až, a šiel na incline a dúfal v nejaký lepší výkon. Tak nakoniec nejaké vytrápené šestky s 80 kilami. V tomto prípade škoda, že nebol Erik, že by ma prinútil aspoň s dopomocou urobiť nejaké to opáčko navyše.

Kladka OK, všetko drží, ale musím dávať pozor na rozsah pohybu, lebo som si všimol, že kladka sa tam obíja o kovovú koncovku na lane (nevadí, že nechápete, proste je to voľajaké pokurvené). To by nebolo ideálne z dlhodobého hľadiska. Nevadí to pri úzkom úchope, kde môžem pokrčiť nohy a skrátiť tak rozsah pohybu bez toho, aby som reálne skrátil rozsah pohybu rúk a chrbta. Keď to skúsim s rovnou tyčkou, obíjam si kolienka Chce to trošku pošpekulovať. Ale pumpa dobrá, šiel som 6 sérii a pekne si to užil. Mal som tam ešte obrátené flyes (flies? určite nie fries, som v diéte), ale to už ani nezapisujem. To je len také doplnenie, ale robí to pekné (a zdravé) zadné ramená.

Tlaky na rovnej takisto lepšie ako naposledy. V prvej sérii nadšených a nabudených osem a potom to šlo do kytek Ale stále lepšie ako minulý týždeň. Vlastne na každom tlakovom cviku som pridal nejaké reps. Jupí juchú, som junák úžasný a strašné progresy robím. Kde sú vlastne moje naturálne hranice???!!!

Super tréning, v piatok chrbát, ktorý ma nebaví

decarabas

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2024 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SSB drepy:
1x12x24kg
1x12x74kg
1x1x124kg
3x12x124kg belt on

Výpony s SSB:
3x20x124kg
+
Výpony jednonož:

3x10xBW

Yates rows zhadzované:
1x6x20kg
1x6x70kg
3x6x120kg + 3x12x70kg

Veslo zhadzované:
3x12 + 3x12

Deadlift:
1x1x70kg
1x1x120kg
1x1x160kg belt on
1x1x180kg
1x1x200kg
1x1x220kg

Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
3x8x100kg

Triset:
3x8

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C8NLeSLtsxL/

Svalovka na stehná už skoro prešla, takže stačilo pár sérií predkopávania a mohol som drepovať bezbolestne.
Ľahké to teda nebolo, silovo ani nebol problém, ale kondička nejak neposlúchala Neviem, čo bol za problém, ale po pár opakovaniach som lapal po dychu jak kapor na suchu a tým pádom odchádzal stred tela. Na videu to ale vyzeralo dobre, stabilne a pevne, chrbát rovný, stred pevný, takže zmätenie preveliké Ale dobre, nejak som podrepoval a vybavené, mohlo sa ísť ďalej na podstatné veci.

Chrbát super. Ubral som jeden cvik, aby som ušetril čas (ktorý som neušetril, ani neviem, kde som sa zamotal ) a dal si radšej zhadzované série na zvyšok. Uvidíme, či to zajtra budem cítiť.

Chrbát som unavil dosť na to, aby som nevládal deadlift Nakoniec som sa vydriapal na biednych utrápených 220 kilo, ale bola to blbosť. Vyzeralo to hrozne, cítil som to hrozne, skrátka v diéte a po predvyčerpaní toto nemôžem robiť. Bol som lenivý robiť objem a blbo som sa rozhodol. Nabudúce musím mať viac rozumu a zostať na umiernených rozumných váhach. Ťažké single si nechám na zimu, ak pôjdem nejakú silovku.

Bench press super. Minulý týždeň som sa podcenil, teraz som to trafil pekne, tri osmičky na záver tréningu ešte so svalovkou z minula, to beriem

Triset epický, poňal som to silovejšie a pecka, vynahradil som si ten blbý deadlift

decarabas

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2024 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3x12 + 3x12 + 3x12

Gigahypermegaepicset
Leg press zhadzovaný:

3x12x125kg + 3x20x105kg
+
Čelné drepy s PP:

3x6x70kg + 3x12xBW

Drepy zhadz... nahad ... no, aj aj:
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x3x170kg + 1x4x120kg + 1x6x70kg + 1x4x120kg + 1x1x170kg uuuf
2x4x150kg + 2x5x120kg + 2x6x70kg + 2x5x120kg + 2x4x150kg

Superset
Výpony s VČ:

3x10x150kg
+
Lýtka v legpresse:

3x12x105kg

Superset
TRX pazhyby:

4x12
+
OHP:

1x6x20kg
1x6x40kg
1x3x60kg
3x4x70kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C8U9GhMtohH/

Ráno som sa zobudil s pocitom Izraelčana, ktorý má hromadu bômb a nevie, čo s nimi, kým cez okno nevidí Gazu. Akurát teda nemám bomby ani Gazu, len činky a nohy...

Predkopávania klasika, len tak "na zahriatie", takže už po druhej sérii som nevedel chodiť Ale to už poznám a viem, že o nič nejde a v nohách je ešte spústa energie. Takže som plynulo pokračoval na zhadzované legpressy a čelňáky. Aj toto už po minulom týždni poznám a tak ma neprekvapila ani bolesť, ani pocity na blití a vedel som, že ešte môžem pokračovať. Čo som nevedel odhadnúť, boli highbar drepy...

Veľmi optimisticky som skúsil prvú sériu zhadzovania a nahadzovania so 170 kilami, veď je to len trojka, no nie?
Nešlo to úplne zle, ale keď som mal ísť záverečnú trojku, už som vypučil len jeden tragický drep a to fakt LTT To som vedel, že je zle, nohy vycucnuté a nič silové sa od nich už nedalo čakať.
Erik potom šiel pozerať futbal (a vzhľadom na výsledok sa určite radoval) a ja som preventívne zhodil na váhu, ktorá by ma nemusela nutne zabiť, keby sa niečo extra nepodarilo Potom to už... no, nie že zrovna fičalo... ale dokončil som!
So zhadzovaním a následným nahadzovaním kotúčov jedna séria trvala do 5 minút Ono to prehadzovanie kotúčov pomerne trvá, ale zas nie toľko, aby si človek pri tom oddýchol, skôr naopak, jak tam kadejako kľučkuje pomedzi pohádzané činky a kotúče v tom malom priestore. Takže som bol mega rád, ale aj hrdý, keď som to peklo skončil a mohol si poležkať na zemi. Pot sa zo mňa lial, kvapkal mi aj z nosa a pálil ma v očiach, tričko totálne nasiaknuté, nohy napumpované tak hrozne, že som ich ani necítil, boli ako stŕpnuté, fakt hnus a zloba

Ale najhoršie bolo za mnou a už som sa len šalil voľným výchádzkovým tempom.

Tlaky relatívne v pohode, sila by ešte aj bola, ale energia nula. Proste som tlakoval a cítil som, že svaly sú v pohode a boli by tam aj šestky so 70 kilami, ale celkovo telo začínalo prepínať do stand by módu, v pauzách som čumel do prázdna a nevnímal nič.
Samozrejme domov na dvanáste som šiel peši, ale vôbec si to nepamätám

Ultimátny tréning, malé váhy, ale mega zábava. Dnes cítim zatiaľ len ľahkú svalovku a obávam sa, že nohy prestávajú mať schopnosť produkovať svalovky

decarabas

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2024 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
T-bar rows:

1x12x20kg
4x12x60kg
+
Zakopávanie:

4x12

Superset
Kliky:

3x12
+
Back flyes:

3x12

Incline bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
3x5x90kg

Tlaky jednoručiek na rovnej:
3x8x42kg
3x12x22kg

Triset:

3x8

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C8aF-JUtTi1/

decarabas napsal:

Ultimátny tréning, malé váhy, ale mega zábava. Dnes cítim zatiaľ len ľahkú svalovku a obávam sa, že nohy prestávajú mať schopnosť produkovať svalovky

Hah, tuším som bol príliš optimistický

No, ako som písal minule, bol čas nechať oddýchnuť lakte a ramená od ťažkých dipov. Na toto moje biedne telo nie je úplne stavané a ak mám napredovať, chce to občas zatiahnuť brzdu (preto zostarnuto a zatrpknuto nenávidím mladých lifterov so zázračnou regeneráciou. Áno, pozerám sa na teba, Milanko!!! ). Nakoniec som dal nejaké obyčajné kliky s väčším rozsahom pohybu. Bolo to fajn, ale ani zďaleka sa to nepriblížilo rozbíjačkám na bradlách.

Na druhú stranu mi to umožnilo malinko ťažšie na zvyšné cviky. Bolo dobré, že akurát nešiel žiadny futbal a Erik mi mohol podať činku na inclinoch. Vďaka tomu som vypučil nejaké 90ky. Príjemné.

To isté na rovných tlakoch. Zrazu trikrát osem. Kto by to bol povedal Ale aj tak. Dips sú fajn a bavia ma, takže mi t trochu chýbalo

Triset som dal trochu ťažší, ako som mal v rezerve nejakú energiu a bomba. Až na bicepsovú šľachu dnes, ktorá je rozdráždená z bicepsových zdvihov ažaž. Ale to zas prejde.

Super trenál, taký skoro až deloadový, ale cítim, že nejaká práca pebehla. Som spokojný. uvidíme, ako pôjde piatok.

decarabas

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2024 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SSB drepy:
1x12x24kg
1x6x74kg
1x1x124kg
1x1x154kg belt on
1x7x154kg ah keby som tak vedel počítať
2x6x154kg

Superset
Výpony s SSB:

3x12x154kg
+
Výpony s BW jednonož:

3x12

Príťahy podhmatom s oporou:
1x6x50kg
4x6x90kg
4x12x50kg

Superset
Veslo - kladka:

4x8
+
Reverse flyes s gumou:

4x12

Deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x160kg belt on
3x6x160kg

Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
3x8x100kg

Triset :
3x12

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C8fQZfaN4G7/

Jeeežiiiš, ako sa mi nechcelo. Vôbec som nemal náladu na cvičenie. Ale holt, piatok je piatok, tak som si pobral veci a šlo sa. V stredu Erik povedal, že sa vidíme na tréningu, takže bolo jasné, že nepríde Naozaj si nepamätám, kedy v piatok prišiel cvičiť... Nie že by mi chýbal, keď som tam sám, všetko ide nejak svižnejšie. Teda, až na včerajšok...
Drepy sa mi nenormálne nechcelo robiť, všetko nejaké ťažké, boľavé, lial sa zo mňa pot, zároveň už sa blížil nejaký dažďový front, takže ma boleli kolená, hlava, všetko.
Podrepoval som teda voľačo, ale natiahol som si pritom niečo v ľavom boku tesne nad bedrami. Super takto pred deadliftom.
Kvôli tomu som si dal len príťahy s oporou, ale nebolo to zlé. Aspoň trochu zmena.
Na kladku som si nadrbal nejak viac závaží, tak som si povedal, že aspoň otestujem pevnosť nového lanka. Pche! Skôr mi praskne cievka v hlave, než toto lanko, takže super.

Super lanko, nie super prasknutá cievka.

Takže som si dal len ťažké osmičky, čo je mega, lebo konečne môžem aj na kladke trochu prikúriť a nielen pumpičkovať.

Deadlifty samozrejme s tým natiahnutým bokom peklo. Myslel som, že opasok to porieši, ale kdepak kdepak. A tak som to tam proste naťahal cez bolesť a nasrať. Večer som si nevedel nijak raz ľahnúť, v noci sa otočiť, čistá radosť Tak šup miesto cereálií som si dal voltaren a uvidíme.

Vôbec nie zlý tréning, len bolel viac, než obvykle

Magumi

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2024 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřep, benč a deadlift v jednom tréninku, spousta sérii a do toho hromada doplňků. Uff. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2024 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Dřep, benč a deadlift v jednom tréninku, spousta sérii a do toho hromada doplňků. Uff. :)

Ale detské váhy
Minule som premýšľal, čo by sa stalo, keby som tento tréning išiel v kalorickom surpluse a trochu prihodil váhy. Anabolický efekt by bol asi celkom slušný Len to by ma nebavilo asi jazdiť tak dlhodobo.

3x12 + 3x12 + 3x12

Gigaset
Legpress:

3x12x130kg + 3x20x105kg
+
Čelné drepy:

3x6x80kg
+
BW drepy s pp:

3x12

Drepy highbar:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x150kg
1x1x170kg
3x3x170kg + 3x4x150kg + 3x6x120kg + 3x10x70kg

Superset
Lýtka v legpresse:

3x20x105kg
+
Lýtka s BW:

3x20

Superset
Sťahovanie kladky zhora:

3x12
+
Tlaky JČ vsede:

1x12x12kg
3x12x22kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C8nAEEDtRtj/

Noooo to zas bol zážitok za všetky prachy Malý Milan si tu osobáčkuje, drepuje rekordy bez plánu a neviem čo a starý chlap potom musí zabrať, aby sa necítil úplne vyradený z hry.

Predkopávanie len taká klasika, až na prvý set, keď sa mi rozpadli závažia, ktoré som prikurtoval na stroj Oceňujem, že doslova vydržali do posledného opakovania, takže som vlastne mohol normálne ukončiť sériu A ešte ma to rozosmialo.

Na legpresse som prihodil váhu. Aj na čelných drepoch. Veľký rozdiel som necítil, čo je dobre. Ono človek skrz tú bolesť asi nerozlíši, že má na činke o nejakých 5-10 kilo viacej. Ale pumpa suprová, len v tom teple lapať po dychu je svinstvo.

Drepy som chcel robiť zhadzované, ale počas rozcvičky som cítil, že mi totálne došli baterky. Chvalabohu som počítal aj s touto eventualitou a vzal som si z domu nejaký malý brownie, takže po rozcvičovacích sériách drepov som ho tam hodil. Vyparil sa ako kvapka vody, čo padne na rozpálenú panvicu, ale cukor pomohol. Aspoň na chvíľku, no Cca pred treťou sériou tá energia došla úplne, ale to už som prepol do bulldog módu a hecol sa.
Celkom masaker, dobre som sa vyzúril.
Keď som skončil s drepmi, stehná boli roztrieštené na tisíc kúskov, asi ako moje sebavedomie, keď ma v 18ke moja vtedajšia frajerka ukecala, aby som si na svojom tele alá Osvienčim vyskúšal nejaké obtiahnuté sexy tričko, len aby potom skonštatovala, že "Hm, na figuríne vyzeralo lepšie", ale s tým som počítal. V oboch prípadoch - aj pri drepoch, aj pri skúšaní trika. Beztak mám dojem, že dnes by sa na to dívala malinko inak

Zvyšok tréningu tradičné motkanie sa, len aby som splnil plán. Ten ľavý bedrobok stále bolí, pri drepoch to bol tiež hnus, ale bolesť stehien to prebila.

Po tréningu výšľap na dvanáste. Tempo nebolo nijak oslnivé, ale hej, nemusel som sa držať zábradlia!

V stredu kozy, tak uvidíme, čo a ako

decarabas

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2024 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Zakopávanie v st (r)oji:

4x12
+
Príťahy JČ vleže:

1x12x22kg
3x12x32kg

Superset
Kliky na bradlách:

1x5xCarabas
1x5xCarabas + 25kg
1x1xCarabas + 50kg
1x1xCarabas + 75kg dorovnané PR
1x1xCarabas + 80kg nestačila mi hĺbka, treba napraviť!
1x1xCarabas + 80kg PR
3x20xCarabas
+
Face pulls:

4x12

Incline bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
3x6x80kg

Tlaky JČ na rovnej:
3x6x42kg
3x12x22kg

Triset:
3x8

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C8sLo5Ut25g/

Oddýchnutý od dipov som sa tešil, že si tam dám nejaké série s 50kou. Rozcvička šla krásne, lietal som na bradlách ako šašo na gumke. Cítil som, že oddych pomohol, lakte, ramená aj zápästia šlapali pekne a bezbolestne a skoro by som sa cítil znova ako dvadsaťročný, keby som nemal chrbát a kolená, ktoré mi jasne pripomínali blížiacu sa štyridsiatku.
Ešte aj rozcvičovacia jednotka s 50kou vyletela hore, ako keby som na opasku nič nemal a to samozrejme mohlo pre mňa znamenať jedinú vec.

Vysrať sa na plán a skúsiť PR

75ka na opasku dorovnala moje predošlé PR, ale nebola veľmi ľahká. Ale bol som si istý, že 5kilový skok nemôže urobiť až tak veľa.

Človek by čakal, že po 13 rokoch cvičenia budem mať trochu lepší odhad

Prvú 80ku som síce dal, ale ešte než som sa pozrel na video, vedel som, že hĺbka nebola dostatočná. Uznateľná hádam asi aj hej, ale podľa mojich štandardov proste neplatila. A tak som si teda naordinoval nejakých 5 minút nervózny nedočkavý oddych a skúsil som so ešte raz
Tentoraz to šlo dobre, hĺbka veľmi dostatočná, len som v hornej fáze stratil balans a nohy mi uleteli dozadu v snahe vyrovnať to. Podarilo sa a hoci to nebol najkrajší dip na svete, uznávam si ho Holt taká váha na opasku sa už vyrovnáva ťažko a keď to začne človeka ťahať dopredu, má čo robiť.
Mám radosť, že z cviku, ktorý som takmer vôbec nikdy nejazdil, sa stala moja obľúbená kratochvíla, v ktorej sa dokonca trochu zlepšujem. Keď už na všetkom ostatnom biedne upadám, dipy ma podržia.

Jo inak cviky a série a reps na chrbát môžu byť aj iné a vyššie, vždy keď som mal voľnú chvíľku, ťahal som nejako kladku a pumpoval to odzhora dole, takže tam toho bolo určite o trošku viac. Ale zapísal som len to, čo si pamätám.

Incline tlaky veľmi konzervatívne, nebol za mnou nikto ako poistka, tak som to nechal na pomerne bezpečných 80 kilo a šiel to kontrolovane a s pauzami.

Jednoručky taká klasika, už som bol vyžmýkaný, ale aspoň taký štandard, za ktorý sa nemusím vyslovene hanbiť.

Počas trisetu ma podozrivo nebolela bciepsová šľacha, takže som bicepsu hneď naložil, aby som to napravil Podarilo sa, dnes už bolí. Ale mám aj svalovku na bicáky, takže oplatilo sa a nikto ma nepresvedčí o opaku!!!

Keď už hovorím o bolesti - je štvrtok a na stehná mám furt masakrálnu svalovku z pondelka Asi to bol nakoniec celkom vydarený tréning...

decarabas

PříspěvekZaslal: pá červen 28, 2024 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SSB drepy:
1x12x24kg
1x6x74kg
1x1x124kg belt on
3x12x124kg

Superset
Výpony s SSB:

3x20x124kg
+
Výpony s BW:

3x20

Príťahy JČ:
1x12x22kg
3x12x32kg

Superset
Sťahovanie kladky zhora:

3x12
+
Reverse flyes s gumou:

3x12

Veslo - kladka zhadzovaná:
3x12 + 3x12 + 3x12

Deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x160kg belt on
3x6x160kg

Bench press:
1x6x20kg
1x3x60kg
1x1x100kg
1x1x120kg
3x5x120kg

Triset:
3x12

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C8xG15-tSoq/

Piatkové povyrazenie Ah, kde sú časy, keď som v piatok zbalil meč a handry a vypadol na celý víkend kamsi doprdele, kde som sa prezlečený za rytiera potil, jedol pripečený shit, chlastal teplé patoky a ak som mal šťastie, nikto mi nedrbol halapartňou po makovici
Stal sa zo mňa nudný suchár, ktorý miesto bolestí hlavy z lacného chľastu si spôsobuje bolesti celého tela pravidelným tréningom

Ešte dnes mám svalovku z pondelka na nohy. Ale už len takú malilinkú, takže sa s tým dalo v pohode drepovať. A išlo to fajn, problémom je väčšinou kyslík. V tej horúčave mám pocit, že mám v pľúcach požiar a potím sa jak stará tučná kuchárka nad hrncom so špagetami.
Ale nohy som teda pumpol, takže sa nesťažujem.

V tréningu chrbta som spravil zmenu, Yates rows ma už veľmi nebavili, tak aspoň na čas zaradím jednoručky. Tie ma síce nebavia tiež, ale je to aspoň zmena.
Kladky super, hlavne zhadzované veslo, len to chce vymyslieť nejaký lepší princíp pridávania závaží navyše. Tie jednoručky, čo na to furt nakladám sú nestabilné a tu a tam brnknú o lanko, ktoré by mohli poškodiť. Mám jeden nápad, ale musím sa poradiť s Rišom, ten má dielňu

Deadlift samozrejme ťažký, chrbát už som mal potrhaný, ale predpis splnený. Chvíľku som váhal, či si nenaložím viac, ale to by som zas ťahal mačacinu.

Ale na benche som pridal a dokonca mi to nepadlo na hlavu.

Super trenál, síce pekelne horúco, ale asi som si už zvykol cvičiť v saune

decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 02, 2024 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
3x10 rozcvička
3x20

Superset
Leg press:

1x12x60kg
3x6x155kg
+
Čelný drep s pp:

1x6x20kg
1x6x70kg
3x6x100kg belt on

High bar drepy:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x150kg
1x1x180kg
1x4x180kg wau, ako dobre to ide
2x3x180kg au kurva, ok

Superset
Lýtka v legpresse:

3x12x130kg
+
Výpony s BW:

3x20

Superset
Tlaky za hlavou v sede:

1x6x20kg
3x6x50kg
1x20x20kg
+
TRX pazhyby:

4x12xCarabas

Hodnotenie tréningu:
https://www.instagram.com/p/C84-NqBNePx/

V nedeľu mi pribudol 39ty letokruh a štvrtý krížik sa zase raz nebezpečne priblížil. Oslávil som to (aj keď nie je veľmi čo oslavovať a bude len horšie) u ségry na bazéne, niečo sa popilo, kadečo sa pojedlo, ale dobre padlo trochu vybočiť z diéty a nabiť baterky:

Z toho titulu, že som starý a vyoslavovaný, som bol lenivý naháňať sa za objemom a povedal som si, že radšej pridám na váhach. Fakt je, že to bolo pomerne ľahké Keď som k legpressu mohol robiť v supersete čelňály so 100 kilami bez problémov, tak som si povedal, že som fakt beast.
Takisto drepy, vybehol som na komfortných 180 kilo a v prvej pracovnej tam nasekal 4 reps s rezervou a myslel som, že som nezastaviteľný...

Spomenul som už, že som zase raz starší?

Jo, to teda som a staré telá neodpúšťajú žiadne zaváhanie. V druhej sérii, pri druhom drepe som cítil, ako začínajú ťahať kríže. Opasok je teraz voľnejší, stred nepodržal a na mojom "tradičnom" mieste tesne nad bedrami čosi povolilo.
Mal som dosť rozumu, aby som nešiel 4 opakovania, ale nie dosť, aby som vynechal poslednú sériu. Koniec koncov, poznám sa už a táto bolesť mi je známa - neviem sa zohnúť, neviem sa zahnúť, neviem dýchať a bude to trvať cca dva týždne, než ma to úplne pustí
Tak som to dodrepoval a nasrať

Inak nič také, naozaj som bol milo prekvapený, koľko sily mám v tých nohách, keď ich vyslovene nerozsekám miliónmi pumpovacích opakovaní. Bohužiaľ, slabý článok - chrbát - sa ukázal hneď, ako som priložil na činku. Nevadí, ono to prejde a voltaren proste prihodím k dennej dávke vitamínov

Dobrý tréning, zbytočné zranenie, z ktorého sa zas nepoučím, ideme ďalej.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 393, 394, 395 ... 444, 445, 446  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: