|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: út červen 11, 2024 7:34 pm Předmět: |
|
|
gymanstika...supis _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: čt červen 13, 2024 7:47 pm Předmět: |
|
|
powersnatch od pasa
..
2x60
1x70
powerclean od pasa
..
2x90
1x100
bench sikma
..
2x90
2x100
celnaky
..
2x90
2x100
military:
..
2x70
1x80
bici jc v stoji
8x10
8x15
8x20
5x25
mrtvola
..
2x140
2x160
Snad som na nic nezabudol haha
Dnes takyto mackopes pre radost. Islo to fajn vsade bola rezerva, co bol aj ciel, takze dufam ze to v poho zregenerujem... _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne červen 16, 2024 2:54 pm Předmět: |
|
|
powersnatch od pasa
..
60
70
75
77.5 pr
sikmy bench
3x92x5
3x80
drepy hb
2x5x120
bradla
3x10
zhyby
3x5
lu raises
Pridal som 2.5 kg na powersnatchoch od pasa. Uz v dialke vidim 80
Bench pathetic.. uplne ze nic.. ani po ubrati 12.5kg som nedal viac opakovani..som sa na to vyprdol
Drepy rozcvicovacie serie strasne utrpenie ale jak sa to vsetko premazalo a dosadlo tam kam ma tak to slo. Fajn. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po červen 17, 2024 6:19 pm Předmět: |
|
|
vyklus 4.5km _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne červen 23, 2024 8:01 pm Předmět: |
|
|
4 dni slovinsko kajak, paradicka. Vdaka velmi nadpriemernemu mnozstvu vody sme dali aj korytnicu ktora sa bezne nejazdi. Na Soci som potom presiel bez ujmy aj vsetky legalne zjazdne useky takze velka spokojnost. Vecer grilovacky a rozoberanie techniky jazdy. Super zazitok aj s realnou zachranou na "iv class" vode na ktorej som sa podielal. Na posledny den ma dosla pozret zena ktora prave koncila v slovinsku sluzobku a absolvovali sme spolu raft a neskor dali kavicku s vyhladom na Bled
Velmi podarena akcia. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po červen 24, 2024 7:19 pm Předmět: |
|
|
sikmy bench
3x70
3x80
3x90
3x100
trh
2x60
2x70
2x70
cickostroj
3 serie
zhyby nadhmat
2x
2x
2x+10
2x+20
2x+30
bench fajn, som spoko
zhyby stale dynamicke takze fajn
sneak peek z kajakovacky
__
__
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út červen 25, 2024 7:29 pm Předmět: |
|
|
gymnastika, fajn, bavilo _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červen 27, 2024 7:47 pm Předmět: |
|
|
gymnastikos.. posledna pred letnymi prazdninami. Bolo to fajn ale spektakularne som si odstrelil mozol na pravej.. krve jak z prasata _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so červen 29, 2024 9:16 pm Předmět: |
|
|
kajak 2h fajne
beh 4.5km tempo 6 nie az tak fajne
Zena sla na cely vikend s deckami a dalsimi soccer moms kamsi takze dnes nie som kusom pevniny ale len ostrovom samym pre seba :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne červen 30, 2024 7:16 pm Předmět: |
|
|
powersnatch
do 1x80 PR
powerclean od pasa
..
2x90
1x100 - druhe op fail
jc silma
do 3x45 vyklepane jak blazen
predne drepy
2x3x100
wow som happy!
Vaha PO treningu 80.25kg (cize trochu odvodneny) ale pocitam si to ako snatch s vlastnou vahou a pridavam do zivotopisu :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne červenec 07, 2024 10:16 am Předmět: |
|
|
3 dni kajakovania v rakusku, Isel a Defereggenbach. Zaroven moja prva stanovacka v kempe :)))
Zda ze pomaly ale isto zacinam koketovat s class iv water takze zretelny posun v obtiaznosti. Prvy krat som sa dostal do situacie ze som nestihal kondicne co je celkom problem. Celkovo neskutocny raus po prejdeni tazkych usekov :)
vaha 81 po ranajkach
nas guide scoutuje vodopad pred jazdov (to som samozrejme ja nesiel)
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po červenec 08, 2024 5:33 pm Předmět: |
|
|
power snatch
do 3x2x70
power clean
do 2x90
100 fail - neda sa srat aj malovat..
bench sikma
do 3x100
jc v sede ramena
do 5x35
high pull ups
dips
3x12
bici jc v stoji
do 5x25
akoze fajn.. myslim ze trhy mi proste zoberu dost stavy a trochu sa to podpise na powercleane ale nic hrozne sa nedeje..popri tom estee citim ze nie som uplne zotaveny z kajak tripu.
Potesili jednorucky v sede, je vidno ze aj ked tento cvik dako necvicim, z ostatnych cvikov mam dobry base. Posledne opacko aj stopka dole _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út červenec 09, 2024 9:22 pm Předmět: |
|
|
kajak 2h, fajn _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt červenec 11, 2024 7:33 pm Předmět: |
|
|
2h kajak kanal
mala byt posilka ale to sa neda v tomto teple _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne červenec 14, 2024 12:46 pm Předmět: |
|
|
powersnatch
do 1x70 druhe fail
este jeden pokus - fail
powerclean
do 1x80 druhe fail
jc sikma
do 12x35 posledne stopka, plny strec
drepy hb
do 4x120
2x2x130
10x100 pocitovo atg
Tahove svaly su tusim v pici.
Pri drepoch zistujem ze opasok mi je aj na najmensej diere prilis velky, v pase som schudol
Som si myslel ze ked som dal raz 80 na trh tak to je uz vlastne novy base line ktory nikdy nepodleziem... hroza _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|