mrtvola 160 sla fajn tak som prihodil na 180, ktora bola tazka ale este stale pri rozumnej technike
Ramena v sede som sa teda dooooost ze rozsupol a bolo to uplne na hrane, rpe 10 :)) Uz by neslo ani pol opakovania navyse
Vedla v logu ma inspirovala diskusia o striktnych zhyboch, teraz to moc nejazdim co je aj dost citit ale dufam ze stale splnam nejake standardy. normalne to tiez nejazdim takto
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Si dobrý, toto bolo ultrastrict, ale osobne mi pri týchto širokáčoch už trpí bic. šľacha a vo svete streetliftu sú považované za niečo ako sumo mŕtvoly, tiež ma to prekvapilo
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
muscleupov 10, mam to aj v podpise :) Ak chces challenge, skus radsej 5,5,5 challenge - 5xmu + 5x dip na tej istej tyci + 5x zhyb. Alebo 3x3x3 etc.. Prijemny finisher. Mozno sa po takomto uvode do freestylu postupne vyjebes aj na powerlift a zacnes preliezky :)
ps turek s tou bw by si mal tiez porozmyslat o novej kariere haha
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nejak som nenasiel energiu ist na kanal takze aspon posilka. A aj ked subjektivne nebola energia ani na cvicenie, vobec to nakoniec nebolo zle len som sa musel trochu nutit.
posledne dni mam dake velmi blbe travenie a moc sa okrem jednoruciek nesvietilo. Este predtym som mal nespaciu epizodku par dni na preskocku. Rozmyslam ze si zavediem offline excel kde budem trackovat niektore "zivotne parametre" lebo mi to hlava nebere jak mi niektore veci skacu a neviem dosiahnut konzistenciu. Skusim to aspon na 2 mesiace. Dalsi pkan je otestovat par novych liekov na skludnenie zaludka..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru