|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: út červenec 02, 2024 8:51 am Předmět: |
|
|
Dobré ručiská na tejto fotke, o drepungu sa nebavím, tam si stále kráľ! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: ne červenec 07, 2024 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Dobré ručiská na tejto fotke, o drepungu sa nebavím, tam si stále kráľ! |
Dík Turek.
Prebehli nejaké tréningy, ale skrz tie pokurvené kríže len veľmi ľahké (ale dal som si dipový tréning, up to 2x7xCarabas + 50kg a na to som naviazal s 10x10xCarabas ), tak som to ani nezapisoval. A potom som šiel s chalanmi do Budapešti na výlet, takže diéta dostala na prdel.
Ale aspoň mám nejaké sexy porovnávačky
S Rišom a jeho klepetami miesto rúk. Chvalabohu, že je tučný, lebo len moje trochu viac definované ručičky zachraňujú moje ego V pozadí Štúr.
S Nabukom a Rišom. Takí fotríci, až na ten veselý fakt, že jediný fotrík na fotke som ja
Ale takto nejak zhruba vyzerám pri ľuďoch nad 180cm a okolo 100kg, takže ma hádam už Milan prestane obviňovať, že som gigantický.
Celkom reálne mi hrozí nejaká last minute dovolenka, takže tréningy asi budú trošku na vedľajšj koľaji. Maximálne nejaká vlastná váha a podobné smiešky. Čo už, to je riziko letného obdobia _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne červenec 07, 2024 9:31 pm Předmět: |
|
|
Na Budapešť mám príjemné spomienky.
Šli sme parta kamarátov, borec to odstavil hneď na kraji mesta aby ušetril na parkovnom. Všade "kočičí hlavy" a ja som mal na nohách Converse (podrážka asi tak pol milimetra, fakt skoro ako chodiť bosý). Krokomer na konci dňa ukázal cez 20km a ja som si dával pľuzgiere do poriadku ešte niekoľko dní
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červenec 07, 2024 10:16 pm Předmět: |
|
|
Štúr sa inak opustil, to zjavne ani na fotku s vami v plavkách nebolo, ech, neborák. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červenec 08, 2024 7:04 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Štúr sa inak opustil, to zjavne ani na fotku s vami v plavkách nebolo, ech, neborák. |
To hej, no, ale na jeho obhajobu to bolo z objektívnych príčin. Rieši posledné roky v osobnom živote taký shit, že na cvičenie proste nie je priestor, bohužiaľ.
Podobne Nabuko bol už v lepšej forme, ale mal veľmi seriózne zdravotné problémy a len pomaly sa vracia s5.
Život sa občas skomplikuje _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po červenec 08, 2024 8:08 am Předmět: |
|
|
Fesaci ste! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červenec 08, 2024 8:50 pm Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
2x20 rozcvička
3x20 pracovné
Superset
Leg press zhadzovaný:
1x12x75kg
3x6x160kg + 3x12x120kg
+
Čelné drepy:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
3x6x100kg
Highbar drepy:
3x20x100kg
Superset
Lýtka v legpresse:
3x10x120kg
+
Lýtka s BW:
3x10
Superset
Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
3x6x100kg
+
Sťahovanie kladky zhora:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C9LFZ4GNVeZ/
Ako som sa "obával", zohnali sme veselý last minute a tak zajtra letíme (dúfam, teda, heh, stať sa môže kadečo) a preto som sa rozhodol rozsekať si nohy, aby som úplne nespľasol, kým sa vrátim
Vzhľadom na to, že kríže ešte nie sú 100%, znamenalo to menšie váhy a hnusne veľký objem. A tak som teda pridal váhu na leg press a čelňáky (áno áno, viem, že som písal o zhodení váhy  ) a následne som ju ubral na highbary (o tom presne hovorím!) a nasadil v tej horúčave 20 reps v sérii.
Trooošku som sa spotil...
Masaker sa zo mňa lialo a keď som miestami strácal vedomie, snívalo sa mi o kyslíku, ktorým si nehanebne plním pľúca, že Amazónia ho nestačí produkovať
Potom už som sa motkal horšie ako súčasný porouchaný americký prezident, energia nebola, ale čo-to som odmakal.
Na dovolenku som si zbalil TRXko a nejaké gumky, takže úplne nezhnijem. Činky to síce nebudú, ale hýbať sa treba aj tak  Neviem, či budem zapisovať, asi veľmi nebude čo, ale určite porobím nejaké narcistické fotky, dúfam, že sa hrozne tešíte _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út červenec 09, 2024 7:15 am Předmět: |
|
|
A poprosim aj jednu s tvarou rozziarenou alkoholom! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út červenec 16, 2024 1:42 pm Předmět: |
|
|
Carabasi, ty dobytku
čtyřicítka na krku a ty vypadáš perfektně... no, ani dvě děti nejsou výmluva, měl bych nasadit dietu!
Jen tak dál _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st červenec 17, 2024 10:21 am Předmět: |
|
|
Tak teda, nakoniec som tu toho moc nepopísal, keďže wifi existovalo len na recepcii hotela, kdde som moc času netrávil a na to, aby som si na vás, pacholci, míňal dáta, vás nemám až tak rád. Tak teda dodatočne si to zhrnieme
Dovolenka bezva, asi tak, ako sa dá užiť dovolenka s dvomi satanmi, ktorí neposedia na riti. Takže miesto váľania sa a popíjania drinkov, ako za mladi, som strávil väčšinu času pobehovaním a staraním sa, aby deti:
- sa nezabili
- sa nezabili navzájom
- sa nenapili slanej vody z mora
- sa nenapili hnusnej vody z vodovodu
- aby boli v tieni
- aby boli aj na slnku
- aby mali čiapku
- aby si dali dole čiapku
- aby jedli
- aby nejedli príliš veľa
- nerozsypali hračky v každom stánku, okolo ktorého sme išli
- neťahali sa o hračky v každom stánku
- spali dosť, včas
- neskákali po posteli
- nepadali z postele
- neposrali sa, nepochcali sa
- neboli drzé
- užívali si výlet
a mnoho iného. Niečo sa darilo viac, niečo menej, takže sa občas aj prizabili, aj polootrávili, aj rozsypali hračky v obchode a tak ďalej  Relaxu to nepomohlo, forme áno, keďže miesto raňajok si ma Pavlík vždy vybral ako hlavného zabávača na detskom ihrisku alebo v bazéne.
Ale rodinné trable nás vás nezaujímajú, poďme k športovej časti:
Tréning: Cvičil som každý deň, resp ráno. Pekne o 6"30 budíček a kým moja drahá polovička a drahé štvrtinky spali, vybehol som na workoutové ihrisko v areáli hotela (za to ich mám rád), zavesil som si na to TRX, čo som si vzal (za to mám rád mňa) a dal si nejakú kalisteniku, čo vyzerala plusmínus stále takto:
https://www.instagram.com/p/C9WhuV8NUqL/
Dva cviky na chrbát, dva na hrudník, dva na nohy, po jednom na ramená a ruky. Obvykle po 12 opakovaní, okrem zhybov, kde som dával len šestky, nakoľko mi to bicepsová šľacha umožnila.
tréning takto ráno pecka, činky by som tak nezvládol, ale pošikaná kalistenika super. Po tréningu som sa prešiel 50 metrov a hodil sa do mora, zaplával som, napil sa slanej vody a užil si ešte ranný relax, než sa prebudí moje zdiveté potomstvo.
Bola to pecka, niet divu, že cvičenie a plávanie v mori sa chlapcom v 60tych a 70tych rokoch tak páčilo. Vedel by som si na to zvyknúť.
Okrem plánovaného každodenného cvičenia ešte spústa chodenia, plávania, skákania, nosenia detí a kočiara a tak ďalej.
Strava: Absolútny základ. Občas som si uletel a dal si limču alebo pivo, ale v 90 percentách som šliapal na mäse, čerstvej zelenine, syroch, vajíčkach a vode. Na výber toho bolo kvantum, všetko bolo chutné a fajn. Samozrejme primerané množstvá - kalorické tabuľky som nechal oddýchnuť a tak som šiel na pocit.
Forma: Došla. Opálenie narobilo divy, takisto kardio okolo decák, aj čistá strava. Podarilo sa mi dokonca nájsť si polhodinku na vkradnutie sa na jeden opustený balkón s výhľadom na more, riskujúc prúser, kde som si na samospúšť nasekal pár fotiek (výhľad na more sa nekonal, lebo som nemal statív a fotil som to chujovo zdola  Nebol som ani pumpnutý, ani naolejovaný. O to viac ma potešili niektoré výsledky, keďže som mal 10 sekúnd na hodenie pózy po stlačení spúšte).
Myslím, že sa mi celkom podarilo trafiť taký klasický oldschool plážový look. Kto by to bol povedal, že kulturistický tréning prinesie kulturistické výsledky
Inak na pláži tragédia. Ja chápem, že sa hýbem v trochu inej sociálnej bubline tu, medzi vami, kde aj chlapi po 50ke vyzerajú, že by zmačkali medveďa holými rukami, ale... preboha. Toľko bachorov, brúch, pupkov a podobného hnusu u dospelých aj U DETÍ!!!! vo veku mojich chalanov, to bolo strašné.
Chvalabohu na jednej pláži sa ukázalo pár potetovaných opálených ruských borcov, ktorým činky a ihly nie su neznáme a vrátili ma nohami na zem, takže som len zbožne na nich pozeral
Ale v globále by tam hocikto z tohto fóra vyzeral ako antický poloboh. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st červenec 17, 2024 10:51 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Ale v globále by tam hocikto z tohto fóra vyzeral ako antický poloboh. |
My sme mali okolo bazena vela Cechov, obcas nejaky Slovak, dokonca Madar, Rakusak, ale najviac bolo miestnych Talianov. Nebolo to az take tragicke, ale teda vsimol som si niekolko veci. Ceski muzi, zlahka opotrebovani, mali fakt udrziavane manzelky. A teda vsetky s dvoma - troma detmi. Taliani mali vacsinou starsie manzelky (od seba). A najviac ma dorazil madarsky chalanisko, vedla ktoreho som asi vyzeral ako vyslahana srnka, taky bol nabuseny, ktory vsak svoju frajerku musel stretnut niekde v mekaci. Ale zjavne ju lubil.
Ja osobne som sa tam citil povezdme ze nie uplne ako pozuty sfotrovateny ebrieta, ale ako anticky boh. Konkretne Bakchus. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st červenec 17, 2024 2:07 pm Předmět: |
|
|
...
- pravidelně mazat opalovacím krémem
tak... dovolená s dětmi, a manželkou, to je vždycky radost
taky jsem míval ranní koupání v moři, ještě před snídaní, rád a brával jsem i malou
s tím opálením máš pravdu a ty arnoldovské pózy jsou, jako obvykle, epické, ty máš v "oku"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt červenec 18, 2024 5:44 pm Předmět: |
|
|
Dík, no, snažím sa  Prišlo mi ešte jedno oldschool tielko, tak možno by som spáchal nejaké fotenie alá 80s, ale to bude zas len to isté, lebo iné pózy neviem, alebo na nich holt nemám stavbu (most muscular napríklad, na to mám ruky jak pavúk). A navyše už nemám poruke pláž _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|