Veru, vďaka, však aj tvoj pomaly do školy, či už teraz od pondelka?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Fíha, tak to sú veľké veci, držím päste, nech vychytí dobrý kolektív a pančelku.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zdar,
na tréningu s dobrým kamošom, to bola udalosť, veľmi mi roky chýbal.
benč
os x xy
60 x 6
60 x 6
80 x 4
95 x 1, stopka
97,5 x 5, pos. op. stopka
Pfú, jak to lietalo, by som dal osmičky, nechápem, iný nárast sily oproti min. týždňu.
kliky na bradlách
ja x 8, pos. op. stopka
ja + 25kg x 5, pos. op. stopka
ja + 50kg x 5, pos. op. stopka
Pecka, rýchle, riadne stopky, rezerva, ideme na 60 bud. týždeň.
1,5 zhyby podhmat
ja x 5
ja x 5
ja x 5
Parádna kontrola.
zhyby nadhmat chest to bar
ja x 3
ja x 3
+ vis na jednej ruke - 16s. každou (musím menežovať mozole, nech nezderiem ruky úplne)
rotátory
3 série
Kvalitný tréning, takto sa buduje progres!
"Conor Bless"
military press
os x xy
40 x 6
40 x 6
50 x 3
60 x 3
70 x 1
80 x 1
70 x 4, SBD on
70 x 4
70 x 4
kliky na bradlách
ja x 18, pos. op. dvojité stopky
Zhyby podhmat
ja x 3
ja + 15kg x 3
ja + 30kg x 3
ja + 30kg x 3
ja + 30kg x 3
ja + 30kg x 3
Všetko z úplného vyvesenia, unavenejšie, ale silné.
bicepsové zdvihy s jednoručkami
5ky x 25
5ky x 25
5ky x 25
facepulls
35 x 10
35 x 10
35 x 10
35 x 10
brucho:
dvíhanie nôh vo vise (ja x 10 x 3 sets)
Z tréningu na tréning poctivo budujeme.
"Conor Bless"
Zdar,
zadné drepy
os x 6
45 x 3
65 x 3
85 x 3
105 x 1, stopka
115 x 3, pos. op. stopka
115 x 3, pos. op. stopka
115 x 3, pos. op. stopka
V gyme os na drepy, dobroš, no neskús ju, žiadny whip, ale tá hrúbka, no, prežijem aj bez nej. Nabudúce asi séria naviac, lebo práve v tej tretej pracovnej sa vždy aktivujem a je najľahšia, heh.
mŕtvy ťah
60 x 3
100 x 3
130 x 3, trhačky
130 x 3
130 x 3
bulhary
ja x 15 každou
ja x 15 každou
ja x 15 každou
Totálka, parádne tempo, rozsah, precítenie i stabilita dnes, ale následne som umrel .
zakopávanie unilaterálne na stroji v stoji
25 x 12 každou
30 x 10 každou + 20 x 8 každou + 10 x 8 každou
Do mrte, koniec.
lýtkostroj v stoji
80 x 8
80 x 8
80 x 8
brucho:
sviece (25 x 3 sets)
To písalo...
Brutál tréning, ledva som šiel po schodoch.
"Conor Bless"
Zdar,
ranná váha 75,6kg.
benč
os x xy
60 x 5, pos. op. stopka
60 x 5, pos. op. stopka
80 x 5, pos. op. stopka
92,5 x 1, stopka
100 x 5, pos. op. stopka
100 x 5, pos. op. stopka
100 x 5, pos. op. stopka
kliky na bradlách
ja x 8, pos. op. stopka
ja + 20kg x 5, pos. op. stopka
ja + 40kg x 3, pos. op. stopka
ja + 60kg x 3, pos. op. stopka
Pfúú, cítim formu, nabudúce sa pokúsim o päťky so 60 a následne o niečo pekne vyššie a v ďalšom bloku sa možno podaria troječky so 70 atď., stredajšie technické doťuknutie prináša ovocie.
1,5 zhyby
ja x 3
ja x 3
ja x 3
ja x 3
Trošku odľahčenie, ale zas zameranie na výdrž v pozíciách 3+ sekundy všade (hore v zhybe, v pol zhybe) a následne explozivita - dobré to bolo, mňam.
rotátory
4 série x 10 - 12 reps každou
Kvalitná práca i tu, aj váha i opakovania, max. precítenie pohybu a kontrola rozsahu i neg. fázy.
Pekný tréning v tej najlepšej spoločnosti priateľov.
"Conor Bless"
military press
os x xy
40 x 6
40 x 6
50 x 3
60 x 3
70 x 1
72,5 x 3, SBD on
72,5 x 3
75 x 3, pos. op. stopka
Dobroš, v poslednej sérke otestovaná váha na bud. týždeň a s prehľadom, dúfam, že so 75 padnú trojky v troch sériách a následne sa budem snažiť potiahnuť dvoječky, ak padnú dvojky s 82,5 v sériách, skúsim 90.
kliky na bradlách
ja x 10, dvojité stopky
ja x 10, dvojité stopky
ja x 10, dvojité stopky
Výdatné stopky v oboch zastaveniach, je to morda!
zhyby podhmat
ja x 3
ja + 15kg x 1
ja + 25kg x 1
ja + 35kg x 3
ja + 35kg x 3
ja + 35kg x 3
ja + 35kg x 3
Poctivá drina, plný rozsah všetko.
zhyby nadhmat - cesta k MU
ja x 3
ja x 3
ja x 3
Pfúú, všetky opáčka pomaly na bruchu, až som sa zľakol, ako som vysoko a že som vlastne už hore, len mi chýba ten prechod k dotlačeniu. Toto ma dnes inak motivovalo, explozivity bolo na rozdávanie, nie som ďaleko.
facepulls
30 x 15
30 x 15
40 x 8
45 x 8 + 35 x 6 + 25 x 8
bicepsové zdvihy s jednoručkami
4ky x 40
4ky x 40
4ky x 40
Heh, trošku prepal, ruky až umŕtvené.
brucho:
statika (50s. x 3 sets)
"Conor Bless"
Zdar,
ranná váha 75,1kg - držím režim, ej, začínajú padať obtiahnuté slipy, to už je vyšší level, hehe, jedem!
zadné drepy
os x 6
50 x 3
50 x 3, pos. op. stopka
70 x 3, pos. op. stopka
90 x 1, stopka
110 x 1, stopka
120 x 3, SBD on, pos. op. stopka
120 x 3, pos. op. stopka
120 x 3, pos. op. stopka
120 x 3, pos. op. stopka
Opäť posledné série hračka, prvé ťažšie, heh. Ponechám teraz ešte staré návleky, kúpil som nové - tie pošetrím na 150+.
mŕtvy ťah
70 x 3
110 x 1
110 x 1
130 x 1
135 x 3, trhačky
135 x 3
135 x 3
bulhary
ja x 20 každou
ja x 20 každou
Mordor!
zakopávanie na stroji v stoji unilaterálne
25 x 12 každou
30 x 12 + 20 x 4 - 6 + 10 x 6 každou
Koniec, do mrte.
lýtkostroj v stoji
90 x 8
90 x 8
90 x 8
brucho:
supersérie (15 + 15 x 3 sets)
"Conor Bless"
benč
os x xy
60 x 6, pos. op. stopka
60 x 6, pos. op. stopka
80 x 4, pos. op. stopka
95 x 1, stopka
102,5 x 5, pos. op. stopka
Dobroš, verím, že prejde aj 105, stále bez návlekov, aj keď, úprimne, tie moje staršie už hlavne dávajú subjektívne dobrý pocit ako nejakú extrašpica kompresiu, no už sú na ceste dva páry - na kliky i štandardné SBDčka.
kliky na bradlách
ja x 10, pos. op. stopka
ja + 20kg x 5, pos. op. stopka
ja + 40kg x 5, SBD on, pos. op. stopka
ja + 60kg x 5, jo!
ja + 60kg x 5
Tak som to teda udržal na päťkách aj so 60, aj keď som chcel ísť vyššie. Dobre som spravil, je to najvyššia objemová práca s podobnou váhou za ozaj dlhý čas + produktívny tréning naviac, ako len naháňanie sa za 70+ (tie prídu bud. týždeň, hehe).
šaškovanie na hrazde - tréning na MU
5-6 sérií kadečoho (zhyby nadhmat po horné brucho, vznosy, či ako sa to volá a nejaké tie kostrbaté neúspešné pokusy)
Muscle-UP
ja x 2 BIG PR
ja x 2
JO! Veľká radosť, pfuu, dlho som nato po nociach myslel a hútal, čo spraviť, či nato mám a pod., dnes to padlo, podobnú radosť som mal pri 200 drepe či kliku na bradlách s vlastnou váhou na opasku. Tie endorfíny ma budú držať min. týždeň. Teraz je čas prečistiť formu, zaradiť cvik do sérií, naučiť sa striktnejšiu formu atď.
rotátory
4 série
treba, super pocit.
Vynikajúci tréning, rozbitosť už nastupuje, no endorfíny valcujú.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru