|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: so srpen 31, 2024 7:01 pm Předmět: |
|
|
kajak, zobral som aj decko, nacvicili sme dake zaklady, prijemne straveny den _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: ne září 01, 2024 7:44 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch + 1x snatch squat
do 2x60 pr
trhove pady
do 40 .. toto mi vobec nejde dpc
powerclean
2x40
2x50
2x60
2x70
2x80
2x90
4x1x95
zhyby nadhmat
20x
meh.. stale mam rozhodene hrv okdedy som sa vratil chory z dovolenky.. 2x som sa pokusal ist dvojku s 95 ale neslo to, nechapem preco.. prve opakovanie vzdy ciste a presvedcive...moc mi nechuti zrat.. ale vaha je zatial ok..stale sa motka medzi 80-82
Muscle snatch ma celkom bavi. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út září 03, 2024 7:05 pm Předmět: |
|
|
trhy - manazovany trening
technicke do 60
od pasa do 70 do polo
trhove vytahy
do 90
celnaky
do 100
Obrovsky objem, prvy krat som siel technicke so 60 (inak vsetko chodievam do polo v lepsom pripade). Technicke od pasa isli dobre, technicke zo zeme uz menej dobre ale ta hranica sa zjavne posuva a asi aj hranica mojej mobility veeeeeeelmi pomalicky. Svalovica na trapezy jak blazen. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt září 05, 2024 8:53 pm Předmět: |
|
|
kajak na kanaly, zasa som dovliekol aj juniora, myslim ze to prebieha fajn _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so září 07, 2024 7:24 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch
do 50
powersnatch
do 4x1x75
celnaky
2x90
2x100
2x110
8x90 aspon ze toto
military
do 1x80 meh..pomale
Nejak sa necitim vo svojej kozi, stale ma dako pobolieva brucho dpc..
Navyse som si dal pred cvicenim pizzu lebo decka hrozne chceli ale mna to v posilke vzdy dodrbe nechapem preco.
75ka sa mi moc nepacila, chybal tomu ten koniec plieskajuceho bica :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne září 08, 2024 7:24 pm Předmět: |
|
|
kajak 2h kanal, dnes sme tam kruzili styria, maximalne som si uzil asi poslednu naozaj letnu seansu. Islo to skvele, zvlast na to ze spanok vcera velmi slaby a regeneracia ukazovala nulu
mnauky, cakal som ze 2 opakovania by mohli ist.. niekedy je pre mna tazsie odhadnut mieru regeneracie a efekt predchadzajucich cvikov. Teraz ma v posilke trapia iba celnaky a trhy kde by som rad este par kil prihodil. Ostatne veci chodim ad hoc len nech telo nezabudne. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út září 10, 2024 5:57 pm Předmět: |
|
|
sikmy bench
6x90
5x90
vypady
do 10x40kg
zhyby nadhmat
do 2x40
na preskocku s military
do 1x80
Vyfucal som jak balonik. Na kreatine - sikmy bench 3x7x90, bez kreatinu 6x90 a 5x90 :D
Bolia ma krize, bez zaseku, ale daky zapal. V niektorych poziciach to citim takze sa musim setrit. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st září 11, 2024 8:08 pm Předmět: |
|
|
Los kajakeros 2 hodiny na kanaly. Bolo to velmi super.
Podla predpovede pocasia by sa mi kajak mohol nasledujuce dni celkom zist. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt září 12, 2024 9:44 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | Los kajakeros 2 hodiny na kanaly. Bolo to velmi super.
Podla predpovede pocasia by sa mi kajak mohol nasledujuce dni celkom zist. |
to jo, taky uvažujeme nad nějakým raftem, kdybychom se o víkendu nemohli dostat z Jeseníků autem, očekávají tam až 3. povodňový stupeň
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne září 15, 2024 2:23 pm Předmět: |
|
|
vypady s vc
up to 10x60
sikma lavicka jc
12x30
8x30
tlacenie sani +90kg
par krat max effort cca 10 metrov
bradla
3x12
nechcelo sa mi poslednych par dni vobec cvicit. Nechcelo sa mi ani dnes ale bolo uz treba cosi robit. V posilke extremne malo energie. Pri sankach som nemal daleko od toho aby so m sa tam dogrcial. Krize stale zapal, preto som aj siel alternativne cviky. Myslim ze som latentne musel cosi za posledne tyzdne prekonat.
Vlk dufam ze ste dosli, v poho, videl som par foto z jesennikov a vyzeralo to skor jak splav na Zambezi _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po září 16, 2024 7:09 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Vlk dufam ze ste dosli, v poho, videl som par foto z jesennikov a vyzeralo to skor jak splav na Zambezi |
moudře jsme to zabalili už v sobotu dopoledne, protože na chatě bylo hej, ale počet odjezdových cest rychle klesal ze dvou nulu. a víš, že jsme si na tebe vzpomněl? když jsme tak sjížděli dolů, koryto Opavice plné, místy už jazyky na cestu, tak jsem si říkal, kam se hrabou Čertovy proudy, to by si seeya smlsnul... ale u prvního mostu/lávky jsem pochopil, že bys to nedal ani eskymákem, navíc ta síla vody byla brutální, na běžně klidné říčce více než metrové peřeje, tam se dalo pádlovat pouze jedním směrem
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út září 17, 2024 7:17 pm Předmět: |
|
|
trhove tahy
do 60
muscle snatch
do 60
dip snatch
4x2x60
stojky
high pull ups
Prvy trenal zatazujuci chrbticu po zraneni, uvidime zajtra..
Vlk, veru, neni moc dobre riskovat v zaplavovej oblasti. Ked ta to stiahne pod dake popadane konare a stromy tak ti nepomoze ani eskymak ani panenka maria. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá září 20, 2024 8:04 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch
do 2x60
jc sikma
2x6x40
mrtvola
2x5x140
celnaky
2x110 druhe opakovanie grind asi 5 sekund ...asi ze som dal mrvolu prvu
trojseria bradla + zhyby + hyperky
8 + 5 + 10
3 kola
slonie usi
2 serie
Krasne objemovy trening, priemerka 134 tepov, spalenych 567 cal
Stale som zdravy len na 90% dako cudne pokasliavam.
Spodny schrbat aka krize som uz dnes nijak nesetril. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út září 24, 2024 8:12 pm Předmět: |
|
|
gymnastikos po troch mesiacoch... extremny relax pre mna _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|