No teda, všechny zdravím a moc všem děkuji za gratulace

.
A ještě si to tady jednou trošku rozepíšu 😁.
První závodní sezóna pod vedením Marcela z BeStrong Brno. Spolupráci jsme zahájili v únoru. Příprava byla náročná, ale v globálu se celkem dařilo, žádné zranění, žádné velké nemoci. Poslední měsíc už jsem ovšem cítila velkou únavu a rozbolely klouby - hlavně lokty a zápěstí, pravděpodobně nějakej lehkej zánět, kterej stále přetrvává. No už nejsem nejmladší a regenerace taky není ideálka

.
Marcelův systém je diametrálně odlišný od toho, na co jsem byla dosud zvyklá.
Pro představu, mrtvý tah jsem zakládala na váze, která byla moje aktuální tréninkové maximum 😂. Pro hlavu to bylo šíleně náročné se od toho odprostit, ale věřila jsem, že trenér ví, co dělá

.
Na závod jsem stahovala z cca 72 kg (water cut + gut cut). Dosud jsem vždy váhu dělala manipulací se sacharidama, takže jsem byla moc překvapená, jak pěkně šla váha dolů a přitom síla zůstala.
Takže naváženo 68.3 kg.
Dřepy - aktuální trén. max. bylo 120 kg.
115 OK
122.5 OK
130 OK

Dorovnala jsem svůj soutěžní PR z roku 2018
Bench press - aktuální trén. max bylo 77.5 kg
72.5. OK
77.5. OK
82.5. OK

All time PR
Mrtvoly - aktuální trén. max bylo 130kg
130 OK
137.5 OK
145 OK - Uff, trenér s mužem počítali bodíky, 2x měnili váhu pokusu, já tam už přešlapovala jak lev v kleci snad 5 minut, protože mě stále odsouvali dozadu, měla jsem takovej rage, že bych zvedla snad i 150 😂, úžasnej zážitek
Takže nakonec 357.5 kg, 1. místo v kategorii, 1. místo v absolutce a i 1. místo v BP. Na to, že jsem tam jela absolutně bez ambicí na cokoliv, tak celkem dobré

.
No a co se týká MČR? Tak to ještě nejsme rozhodlí, uvidíme až vypíšou nominace. Jsem celkem rozpolcená, ráda bych jela, ale příjde mi, že ještě ta výkonnost není tak, kde by si zasloužila být, abych šla na republiku. Do toho je podzim a sople, který vždycky chytnu od malé i já a celkově teď ty podmínky asi nebudou tak ideální jak doposud. Tak uvidíme

.