|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: st září 25, 2024 6:15 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch
do 2x60
mrtvola + jc v sede ramena
5x60 + 5x12.5
5x80 + 5x20
5x100 + 5x25
5x120 + 5x30
5x140 + 5x35
hyperky + dips + zhyby nadhmat
10 + 5 + 5
10 + 5+10kg + 5+10kg
10 + 5+20kg + 5+20kg
10 + 5+30kg + 5+30kg
jc v sede spoko, dips s 30 celkom v poho (podlahol som miestnej mode), mrtvola ok rychla
zhyby tazke
Po vcerajsku paradna svalovka na lytka a core _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: pá září 27, 2024 5:45 pm Předmět: |
|
|
trh do stoja
do 1x65 pr
bezkontaktny trh do stoja
do 2x1x60
jc sikma
8x20
8x25
8x30
8x35
8x40
celnaky
do 7x100 siedme som neudrzal formu - asi pr
cickostroj
4 serie
roznozky stroj
4 serie
Jeden moj mate zo vzpierania mi dal dobry hint na tie trhy do stoja, skusit to bezdotykovo a myslim ze cosi kliklo. Ovela lepsie som citil ako zabera vrsok.. budem chvilu skusat takto. Starym sposobom som skusil 65 co je pr
Celnaky si nie som uplne isty ci som niekedy dal 7 op..musim kuknut log _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út říjen 01, 2024 6:00 pm Předmět: |
|
|
trhy manazovany trenal - obrovsky objem
do 3x70
celnaky
2x105 _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt říjen 03, 2024 5:16 pm Předmět: |
|
|
sikmy bench
2x5x90
drepy hb
do 8x120
dips
do 10x40kg
vypady +40kg
2x8
zhyby nadhmat
1x20op
drepy fajn, high bar asi aj pr
bradla - nasiel som si svoju vlastnu techniku.. v dolnej faze sa normalne postavim na spicky a zospodu idem dalsie opakovanie. Zda sa mi to setrnejsie na ramena ktore ma pri tomto cviku nezaujimaju a viem viac zatazit triceps. Nieco jak drepy na box...na druhej strane excentricka faza tym utrpi.. anyways, tento cvik nikdy nemal pre mna ziadny prenos ani prinos tak to skusim chvilu robit po svojom _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po říjen 07, 2024 4:58 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch bezkontaktny
do 60
snatch do polo
2x1x80
mrtvola klasika (vo vzpierackach)
do 5x150 velmi striktne
jc v sede ramena
5x35
Dobre je ze ziadny fail a 80ka skoncila 2xza trening nad hlavou takze sila tam plus minus na tuto vahu je uz teraz. Technicky sa mi ani jedno z tych dvoch nepacilo. Inokedy _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út říjen 08, 2024 7:52 pm Předmět: |
|
|
gymnastika _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st říjen 09, 2024 6:23 pm Předmět: |
|
|
kajak kanal 2h - bolo to exquisite!!
Vsetko mi islo a asi najlepsie surfik ever sa mi podaril - uplne like a PRO:) Celkom mi to uz chybalo jak som dlho nemohol ist kvoli zaplavam a pocasiu. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá říjen 11, 2024 6:12 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch
do 1x60
dip snatch
do 0x80
celnaky
do 1x120
sikmy bench
do 1x110
bradla
do 5x50kg
Trochu ma pobolievali rotatory ramena z clnkovania, som to kusok prepalil, bolo to citit aj na benchoch a bradlach. Do toho ma pobolievalo este vcera hrdlo, ale dnes je to prec tak som skocil do fitka. Na objem som sa vobec necitil.
vaha 81.5 _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne říjen 13, 2024 8:02 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch bezkontaktny
do 2x60 - druhe opacko vzdy overhead squat
mrtvola
do 8x140
jc v sede ramena
do 8x34
zhyby neutral grip
do 3x50
nejake chodenie po rukach na zaver. Dnes vybeh do lesa, milion bedli sme nasli. Zaplatil som za to krvou, tolko komarov som jakziv nevidel. Najskor jak boli zaplavy..
Pohodlny trenal, som teraz dost dobre ziveny aj ked na vahe to nevidno. Vsade drobna rezerva. Na mrtvole asi viac ako drobna. Muscle snatch spoko.
Inak videl som v posilke dakeho paprdu robit mrtvolky asi so 100 uplne sialenou technikou. Bolo mi ho aj luto ale co mu budem vraviet... _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út říjen 15, 2024 7:38 pm Předmět: |
|
|
gymnastika, fajn
zajtra praha par dni, skusim skocit pozret vzpieracky, moje adidas uz zacinaju byt vybyvane _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so říjen 19, 2024 6:25 pm Předmět: |
|
|
1x muscle snatch + 1x muscle snatch a snatch squat
do 60
power clean
2x90
1x100
jc sikma
9x38
8x38
drepy
do 8x120
Meh energie bolo velmi malo, pri premiestneni sa mi seriozne zatmievalo pred ocami..nic moc.
Posledne 3 dni family trip v Prahe, leitmotiv bol koncert v O2 arene co chcela dcera za vysvedcko. Vyzerala superspokojne takze asi fajn.
Inak super chill, cas vyuzity ako vzdy do podsledne minuty, pobehali sme cele centrum, dali (vraj)najlepsiu zmrzlinu na svete a spravili kopec fotiek. Stihol som aj s Vlkom jedno, dve pivka (1+2) ktore boli mimochodom velmi lahodne a s AAA vyhladom :D
Tiez sme pobehali zoo, konecne som sa nazivo zoznamil s Richardom - goriliakom ktoreho som obcas zvykol sledovat na internetoch ako sa poctivo stara o svojich synov haha
Vyskusal som si vzpieracky Nike Romaleos a Tyr lebo moje adidas weighlift sa zacinaju rozpadavat ale zatial no conclusion. End of report.
pondelok - kreatin zaciatok _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út říjen 22, 2024 7:39 pm Předmět: |
|
|
gymnastika
veeeela skakania _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt říjen 24, 2024 6:48 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch + snatch squat 2+1
do 1x60
power snatch
3x1x70
ramena jc v sede
do 8x34
celnaky
2x110
8x90
mrtvola klasika
8x160
dips
do 8x35
zhyby
do 2x35
vis na jedne ruke bezpalcovy uchop
30 sec prava
40 sec lava (az do odpadnutia)
trh prve op super, bola to strela. Druhe nedotiahnute, tretie op (seria) opat fajn. Musim sa sustredit hlavne na lakte hore, ale uz teraz to taham slusne vysoko.
Ostatne cviky tazke, mozno mrtvola o chlp lahsia
Zhyby uz uplne zle.
Pri vise na jednej ruke je pekne vidno ze sa mi zvysila mobilita. Toto predtym vobec nebolo mozne a po par sekundach ma bolelo rameno. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne říjen 27, 2024 7:05 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch (+druhe op. snatch squat):
2x60
1x65
drepy hb
5x120
5x120
6x120
jc sikma
2x8x38
par stojok
muscle snatch sla fakt pekne, pridal som 5 kil, myslim ze pr ale aj keby nie tak fajn lebo nebol to grind, 70 nie je nerealna.
Drepy tiez fajn oproti minulajsku som navysil objem dvojnasobne
Jednorucky tazke ale citil som ze este neboli zregenerovane ramena.
Dobry kreatinovy trenal. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út říjen 29, 2024 7:35 pm Předmět: |
|
|
hej rup _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Naposledy upravil seeya dne čt říjen 31, 2024 7:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|