|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st říjen 30, 2024 8:52 am Předmět: |
|
|
Mám rád ujeté chlapské koníčky.  Je tam převlékání za někoho jiného, dlouhé špičaté předměty, pecny paní pekařky, bitky... Vypadá to, že to má všechno .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: čt říjen 31, 2024 9:17 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | Mám rád ujeté chlapské koníčky. Je tam převlékání za někoho jiného, dlouhé špičaté předměty, pecny paní pekařky, bitky... Vypadá to, že to má všechno .o) |
...špina, hlad a bolesť... Jo, má to všechno
Ale zastávam názor, že človek potrebuje mať nejaké hobby, ktoré mu umožní sa rozvíjať nejakým smerom, uvoľniť stres a trochu si oddýchnuť od každodenného života. Sedieť pred telkou po práci s pivkom v ruke je cesta do pekla.
Predkopávanie:
1x12x50kg
3x12x100kg
Legpress (quads focus):
1x12x80kg
3x12x135kg
Legpress naširoko:
3x12x135kg
Superset
Lýtka v legpresse:
3x12x135kg
+
Výpony s BW jednonož:
3x12
Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
1x6xCarabas + 20kg
4x6xCarabas + 40kg
1x6xCarabas + 20kg
Superset
Bench press:
1x6x60kg
4x6x100kg
+
Veslo - kladka:
3x6x100kg + 3x12x50kg
Štyriset:
3x8
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DBwsZ4pNo-k/
Tak prvý opatrný tréning po akcii. Cítil som, že som konečne dospal celú tú divočinu, síce hlava ešte našepkávala, že by to chcelo viac oddychovať, ale hlava nič nevie. Inak by mala pekné husté vlasy a ušľachtilé rysy, miesto toho má kúty a vyzerá ako kromaňonská a na čele sa jej urobil epický hnisavý jebák práve tam, kde ma otlačila helma.
Takže hlavu som nepočúval a šup na tréning.
Leg press super, pridal som 5 kilo, pretože opatrný návratový tréning Bol to celkom rachot, na videu vidieť ten rozsah pohybu a ku koncu som si už aj zakričal. Našťastie kolená si oddýchli dobre a tak veľmi neprotestovali. To si určite nechajú na pondelok
Na kliky som pridal tiež. Podľa logiky "nechce sa mi z lenivosti kombinovať rôzne kotúče, radšej sa nadriem ako kkt s dvomi dvackami" som klikoval so 40kou a teda au au. Bola to riadna drina, v poslednej sérii som dokonca čakal, že s tým ostanem dole. Našťastie som sa ešte hecol a dokončil všetko. Len bohužiaľ si to odniesol bench.
Miesto 4x8x100 z minula to bolo 4x6x100, ale neľutujem. Tie kliky boli hlavný cvik, takže cajk.
Inak teda zisťujem, že kadejaké kaše a mastné džabanice, ktoré do nás sypali v Grolle, podliate pivom a portským, mali blahodárny cvik na pumpu. Taký obrovský som v zrkadle už dlho nebol Asi už chápem, prečo Cohen popíja, určite to zlepšuje formu! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt říjen 31, 2024 4:42 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Sedieť pred telkou po práci s pivkom v ruke je cesta |
i tak se to dá vytrhnout z kontextu :)
story si ještě přečtu, až bude chvilka
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 01, 2024 9:46 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | decarabas napsal: | | Sedieť pred telkou po práci s pivkom v ruke je cesta |
i tak se to dá vytrhnout z kontextu :)
|
Ako heeej, občas si vyložiť nohy, dať si pivko a zrelaxovať je fajn, ale robiť to denne asi nebude to pravé.
Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x3x160kg trhačky on
3x3x180kg
Superset
T-bar:
1x6x60kg
4x6x100kg
+
Chest expander:
3x12
Superset
Zhyby:
3x6xCarabas
+
Sťahovanie kladky rovnými rukami:
3x12x25kg
Triset
Sťahovanie kladky zhora extra pomalé tempo:
4x12x35kg
+
Tlaky JČ na rovnej:
1x8x12kg
3x8x45kg
1x10x45kg
+
Výpony s BW:
3x20
4set:
3x
Hodnotenie tréningu: Celý tréning som sa cítil desne previnilo, že nerobím nohy Na toto sa bude ťažko zvykať - tak som si tam dal aspoň pár sérií výskokov z drepu a po tréningu som si to vyšliapal na 12te poschodie. Uvidíme, ako dlho mi to vydrží. Asi všetko záleží na tom, ako veľmi si rozbijem nohy v pondelok a v stredu...
Deadlifty ani nie že ťažké, len sa hlave nechcelo po takej dlhej pauze. Ale sila bola. Stále bez opasku, ale nebudem klamať, chvíľku som nad ním uvažoval.
T-bar super, to ma teraz celkom baví a dobre to berie chrbát. To isté platí pre kombo zhybov a sťahovanie kladky. Skrátka a dobre, chrbát teraz idem bomby Už keď sa toto neprejaví na plážovej forme, tak serem na to a idem hrať šípky.
Tlaky super, v poslednej sérii som dokonca vypučil 10 opáčok. Myslel som, že sa na nič nezmôžem po strede, lebo som si uhnal peknú svalovku, ale som šikovník a išli by asi aj 50ky.
Super tréning a teší ma, že som z toho moc nevypadol, hoci som mal posledné dva týždne trochu chaotické. Teraz sa musím focusnúť na pondelkové drepy, snáď by tam mohli byť nejaké ťažšie trojky na drepoch, predkopy, zákopy... _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne listopad 03, 2024 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po listopad 04, 2024 9:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 04, 2024 5:26 pm Předmět: |
|
|
tak už jsem si početl, skvělá vydařená akce, samozřejmě mě hned napadne, co kdyby pršelo a bylo kolem nuly, jako teď :) to jsou ty příležitosti vystoupit z komfortní zóny... mně to úplně stačí jednou za rok, když jedeme na kolech, ale ty máš podobné výstupy několikrát za rok, tak už seš tak trochu otužilý ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 05, 2024 9:44 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | co kdyby pršelo a bylo kolem nuly, jako teď |
No, robili by sme presne to isté, len by sme boli mokrí a premrznutí Nič neznáme. Ale takto to samozrejme bolo podstatne lepšie. Ja keď som v Holandsku, či už pracovne, alebo na výlete, je tam stále pekne. Zatiaľ sa mi tam nestalo, že by "stále pršalo", ako sa mi vyhrážali menej šťastní účastníci
Predkopávanie:
1x12x40kg
3x15x80kg
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x180kg
3x3x180kg
2x10x120kg
Predkopávanie:
3x12x90kg
Supserset
Výpony s VČ:
3x12x70kg
+
Výpony BW:
3x12
Zakopávanie:
3x12x20kg
Superset
Incline bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
3x5x100kg
1x15x60kg
+
Sťahovanie kladky zhora:
3x6x70kg + 3x12x50kg
1x20x50kg
4set :
4x
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DB9mM8Nt3S8/
No, prvý legday po trojtýždňovej pauze, poňal som to teda len veľmi ľahko a nežne. Okrem toho prišiel Erik a hoci som bol rád, že som tam nebol taký opustený solitér, predsa len som sa mu musel trochu prispôsobiť a teda s drepmi som sa ponáhľal a dal som o pár sérií drepov menej, než som chcel.
180ka celkom fajn, cítil som, že som dobre oddýchnutý a nohy sú fresh, takže to celkom išlo. Ale zasa, len trojky, no. Nechcel som to zbytočne hrotiť. Možno to tak aj nechám - pár ťažších troják a dorazím to vyšším objemom. Len ten vyšší objem nevyšiel, s tou 120kou som chcel urobiť tak 4 série... Lenže Erik Ale ako úvod nie zlé.
Dorazil som to predkopmi, aspoň niečo.
Čo bol ale bonus, Erik mi podával činku na incline, takže som bol schopný ísť do váh. Nejaké päťky so 100 kilami, ešte ma hecol do zhodenej záverečnej sérky so 60kou. Vôbec to nebolo zlé, dobre som si mákol.
4set bol ultimátny, trochu som popridával váhy, kde to šlo a mám dobrú svalovku na bicáky Keď ešte budem veľa makať, budem mať polovičné ruky ako MilanT
Dnes svalovka na nohy, už cítim aj kolienka, všetko sa vracia do starých koľají Bomba tréning. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út listopad 05, 2024 1:02 pm Předmět: |
|
|
Ty vůbec nestárneš, jen přidáváš svaly a sílu. :) Ale nejvíc se mi na tvém tréninku líbí, jak chytře kombinuje objem a intenzitu a frekvenci s úsilím, které je třeba, aby ses zlepšoval bez zranění i po čtyřícítce.
P.s. Fotky z té bitvy vypadají parádně. Můj druhý nejstarší synek se taky dal na reenactment, po večerech si šije a vyšívá a o víkendech se chodí tlouct s kamarády v brnění, a je to super koníček.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 05, 2024 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Ty vůbec nestárneš, jen přidáváš svaly a sílu. :) |
Look who's talking!
Som asi z dobrého vrhu, no, až na ten zvýšený tlak po mamke (ale ani ona nie je žiaden srab, v nedeľu som ju hecol na 50reps na legpresse v poslednej sérii). Všetci traja súrodenci sme vcelku zachovalí.
Zrovna včera som niesol otcovi adaptéry na kliky, lebo potrebuje trošku náročnejší variant do tréningu. Mama sa sťažuje, že poctivo cvičí doma fullbody a že jeden tréning mu trvá aj 3 hodiny. Kúpil si totiž nakladacie jednoručky a nevie, kedy prestať 70ročný mladík... Takže sa spolieham, že som niečo podedil aj z tejto strany.
Cez víkend sme boli na výlete a Soraya už takmer ani nereptala, keď som riskoval pád z hradby do strže, aby som mohol zapózovať pre priebežnú kontrolu formy. Mám dojem, že okrem chlpov na hrudi a v nose mi narástol aj chrbát a pracky (čo nie je veľké prekvapenie, keď som na to trochu zameral tréning):
EDIT: dal som fotku v trochu vyssej kvalite, na predoslej som bol len farebna machula _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt listopad 07, 2024 9:03 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
1x30x20kg
3x30x50kg
Leg press:
1x12x65kg
6x12x135kg
1x20x105kg
Superset
Lýtka v legpresse:
3x12x105kg
+
Lýtka s BW:
3x12
Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
1x6xCarabas + 20kg
4x6xCarabas + 40kg
1x6xCarabas + 20kg
Superset
Bench press:
1x6x60kg
4x8x100kg
+
Veslo - kladka:
3x6x100kg + 3x8x80kg + 3x10x50kg
Kliky:
1x20
4set:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DCCq07stISw/
Začiatok tréningu v znamení nôh a nohy v znamení objemu. Trochu sa bojím, že začínam byť imúnny na tieto divoké šibalstvá  Šlo to nejak podozrivo ľahko. Síce som mal pumpu, aj pocitovo to bolo náročné, ale stále som vedel chodiť! A dnes zatiaľ ani nemám svalovku. Niečo som asi robil zle  Alebo fakt už nohy sú naučené a toto ich nijak nerozhodí. Asi budem musieť šokovať svaly, ako hovoril Arnold, než sa z neho stal priteplený vegánsky green deal fanatik, a pošlem tam 50 reps v sérii alebo čo
Kliky ťažké. V poslednej pracovnej sérii už som veľmi veľké stopky nedával a bol som rád, že som to vôbec dokončil. Všetko bezbolestné, cítil som sa vcelku silný, ale skrátka keď mi vypne tlak, tak mi vypne tlak a už bojujem o každý centimeter. Je to holt náročný cvik a po vyžmýkaní energie na legpresse mi dal zabrať viac, než obvykle.
Zato benche super. Tam, kde som sa minulý tréning trápil, som pridal dve opakovania v každom sete a to ešte s rezervou. Čudné telo, najprv sa sotva zdvihne na bradlách, ale keď si lenivo ľahne, potlačí aj barák. Nesťažujem sa, samozrejme, ale mätie ma to  Do Prarazita a jeho 7000 opakovaní mám ešte pomerne ďaleko, ale počítam, že som proste stavaný inak a pri tlakoch viem ukrutne vyhasnúť niekde okolo 12 opakovania.
Ako čerešničku na záver som si dal kliky medzi bedničkami. Mali byť tri série, ale tlačil ma čas (legpress zožral strašne veľa času na začiatku, hoci som sa snažil o rýchle tempo) a tak mi musela stačiť jedna.
Veslovanie som si tiež sťažil a pridal jedno zhodenie navyše. Vravím, že ja to chrbtové letisko v lete mať budem!!!
Potom 4set, taký skôr ľahší pumpovací práve kvôli času. V piatok to tam narvem silovejšie, to budem mať viac času a budem si môcť dopriať.
Bomba tréning, akurát sa pomaly, ale isto odkláňam od napísaného programu a idem si punk  Hádam by som to mal prepísať, štruktúra sa mi páči, len upravím počty a váhy podľa momentálnej nálady. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt listopad 07, 2024 2:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|