|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: po listopad 04, 2024 2:31 pm Předmět: |
|
|
na trap bar deadlift das 3x215 To je nejaka tvoja anomalia? _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 04, 2024 3:46 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | na trap bar deadlift das 3x215 To je nejaka tvoja anomalia? |
A 240 na jednicku 🤣
Trap bar jsou spis dotahy, tak je to snadné _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 05, 2024 4:15 pm Předmět: |
|
|
5.11.
10min EMOM ktb@40 snatch
Sudá/ lichá 4/4
HODNOCENÍ:
aktivni regenerace
Pohybové lepší, ale nebudu to přehánět
Zitra ma být lehčí trénink, tak jsem kapku přidal
I kdyz bych radši jenom ty trojky, ale nemám těžší ktb _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 06, 2024 5:24 pm Předmět: |
|
|
6.11.
"L/T/S"
Dřep
2* 8* 150 rpe 8.5
Bench + pritahy jc
3* 2/8* 105/60 rpe 9.5
Mrtvola
1* 1* 165 rpe 10
HODNOCENÍ:
dneska dobrý
Drep: prekvapive lehky, s jištěním 9, s pistoli u hlavy i 10
Bench tezky
Mrtvola: zase to neslo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
nikkon
|
Zaslal: čt listopad 07, 2024 10:48 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | seeya napsal: | | na trap bar deadlift das 3x215 To je nejaka tvoja anomalia? |
A 240 na jednicku 🤣
Trap bar jsou spis dotahy, tak je to snadné |
Trap bar je taká zaujímavá vec - väčšina ľudí to ťahá za tie "dvihnuté" úchopy, ktoré z toho
skutočne robia doťahy. Existuje ale aj možnosť otočiť ho opačne (tými vystúpenými madlami
dolu) a chytiť to tým pádom na úrovni prostriedku (osi) kotúča v takej výške, ako klasickú osku.
Ono samozrejme - je to potom na menšiu hmotnosť vporovnaní s doťahom, ale v podstate je
to potom taký "ťaho-drep", lebo sa začína nižšie a viac zaberajú nohy.
Už som počul aj také názory, že pokiaľ má niekto problémy s mobilitou na drepe a zároveň
chce cvik šetrnejší na chrbticu, než je klasický ťah, alebo má skrátka len extra málo času, tak je
teoretická cesta nahradiť low bar drep a ťahy takýmto trap-bar ťahom (ale z tej nižšej pozície).
Nevravím, že som nejakým fanúšikom takéhoto riešenia, ale viem si predstaviť, že niekto
so zraneniami, alebo niekto, kto nikdy nedvíhal a chce začať, môže namiesto klasického
drepu a ťahu robiť toto.
No a pre niekoho, kto dvíha dosť a má kopu skúseností, to môže byť zas prijemná obmena
alebo istá forma deloadu - nejaká intenzita tam dvíhaním rozumných váh zostane zachovaná,
no na druhú stranu to nie je tak zaťažujúce, ako kombinácia lowbar drepov a ťahov.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 07, 2024 10:56 am Předmět: |
|
|
7.11.
10min EMOM ktb@40 snatch
Sudá/ lichá 3/3
HODNOCENÍ:
aktivni regenerace
Lehke _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 07, 2024 10:58 am Předmět: |
|
|
| nikkon napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | seeya napsal: | | na trap bar deadlift das 3x215 To je nejaka tvoja anomalia? |
A 240 na jednicku 🤣
Trap bar jsou spis dotahy, tak je to snadné |
Trap bar je taká zaujímavá vec - väčšina ľudí to ťahá za tie "dvihnuté" úchopy, ktoré z toho
skutočne robia doťahy. Existuje ale aj možnosť otočiť ho opačne (tými vystúpenými madlami
dolu) a chytiť to tým pádom na úrovni prostriedku (osi) kotúča v takej výške, ako klasickú osku.
Ono samozrejme - je to potom na menšiu hmotnosť vporovnaní s doťahom, ale v podstate je
to potom taký "ťaho-drep", lebo sa začína nižšie a viac zaberajú nohy.
Už som počul aj také názory, že pokiaľ má niekto problémy s mobilitou na drepe a zároveň
chce cvik šetrnejší na chrbticu, než je klasický ťah, alebo má skrátka len extra málo času, tak je
teoretická cesta nahradiť low bar drep a ťahy takýmto trap-bar ťahom (ale z tej nižšej pozície).
Nevravím, že som nejakým fanúšikom takéhoto riešenia, ale viem si predstaviť, že niekto
so zraneniami, alebo niekto, kto nikdy nedvíhal a chce začať, môže namiesto klasického
drepu a ťahu robiť toto.
No a pre niekoho, kto dvíha dosť a má kopu skúseností, to môže byť zas prijemná obmena
alebo istá forma deloadu - nejaká intenzita tam dvíhaním rozumných váh zostane zachovaná,
no na druhú stranu to nie je tak zaťažujúce, ako kombinácia lowbar drepov a ťahov. |
Dekuji
Zatim planuju davat pod nohy podlozky, casem to mozna otocim (na druhe strane nejsou madla, jenom kulata trubka bez radlovani) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 08, 2024 11:27 am Předmět: |
|
|
8.11..
"S/T/L"
Dřep
3* 3* 165
Larsen+shyby
3* 6/4* 90/49
Mrtvola
165 ❌ neodlepil
HODNOCENÍ:
Drep tezky, prihodil jsem, aby se snaz střídalo na ose
Bench stred, shyby konečně ok
Mrtvola bída, nevim jestli za to muzou snatche nebo dřepy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 10, 2024 7:00 pm Předmět: |
|
|
10.11.
"Dřep"
3* 1* 175
HODNOCENÍ:
bída
Pripominala to tempo dřepy
3 vteriny dolu, pak stopka a pak výbuch nahoru pomalé zvedání _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 11, 2024 9:31 am Předmět: |
|
|
11.11.
"Před snídani"
10min EMOM ktb@40 snatch
Sudá/ lichá 2/2
Mrtvola sumo úzká
3*1*150
HODNOCENÍ:
aktivace a zkouška noveho programu https://www.strongfirst.cz/2018/05/denni-davka-deadliftu-program/
Lehke
Il. Fáze
"Před večeří"
Bench + shyby
5* 3/3* 100/40
HODNOCENÍ
Těžké/těžké _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 12, 2024 8:41 am Předmět: |
|
|
12.11.
"Před snídani"
10min EMOM ktb@40 snatch
Sudá/ lichá 2/2
Mrtvola sumo úzká
3*1*150
HODNOCENÍ:
aktivace
Lehke
Il. Fáze
"Před večeří"
Dřep
5* 2* 165
HODNOCENÍ:
prvni tri lehke, pak tezke a poslední hruza _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 13, 2024 8:32 am Předmět: |
|
|
13.11.
"Před snídani"
10+10 ktb@40 snatch
Mrtvola sumo úzká
3*1*155
HODNOCENÍ:
těžké/lehke
Il. Fáze
"Před večeří"
Larseny + kladka
5* 5/3* 90/95
HODNOCENÍ
Sloto...
... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 14, 2024 8:45 am Předmět: |
|
|
14.11.
"Před snídani"
10min EMOM ktb@40 snatch
Sudá/ lichá 2/2
Mrtvola sumo úzká
3*1*155
HODNOCENÍ:
aktivace
Lehke
Il. Fáze
"Před večeří"
Dřep
5* 3* 155
HODNOCENÍ:
lehci nez jsem cekal _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 15, 2024 7:45 am Předmět: |
|
|
15.11.
"Před snídani"
10min EMOM ktb@40 snatch
Sudá/ lichá 2/2
Mrtvola sumo úzká
3*1*150
HODNOCENÍ:
aktivace
Lehke
Il. Fáze
"Před večeří"
Úzký Bench + shyby podhmatem
6x 3/3x 90/32
HODNOCENÍ
Bench lehky a dynamicky, shyby tezke, v protazeni nepříjemné [/quote] _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 16, 2024 8:05 am Předmět: |
|
|
16.11.
"Před snídani"
10min EMOM ktb@40 snatch
Sudá/ lichá 2/2
Mrtvola sumo úzká
3*1*160
HODNOCENÍ:
aktivace
1. A 3. Serie lehka, 2. Rpe 9.5
Il. Fáze
"Před večeří"
Dřep
3* 1* 175
HODNOCENÍ:
napred strach, ale pak to šlo [/quote] _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|