vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 247, 248, 249 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2024 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13. listopadu 2024, středa
polední trénink, Form Factory Václavák

Rumunský tah: (trhačky, OT3M)
4x 8x 80 kg, však to nemusí být těžké, aby to bylo zábavné ;)

Tlaky vsedě: (jednoručky, OT2M)
4x 8x 20 kg, však to nemusí být těžké, aby... :)

Tricepsové kliky: (OT2M)
4x 8x BW, však nemusím mít na opasku +50, aby to bylo zábavné ;)

Pendlay rows: (OT2M)
4x 5x 70 kg, však tam nemusí být stovka, ani osmičky :D

čas 45 minut, ze šatny do šatny, nezapotil jsem se, ale zadýchal :)

sauna 10 minut + studená sprcha 4 min., dnes nebyla moc nahřátá a už mi mrznul mozek

tak nakonec jsem to poskládal podle představ a bylo to příjemné protažení, nikde nic těžkého, ale bude mě bolet všechno, protože na tohle nejsem vůbec zvyklý

zítra a pozítří každoroční vývojářská konference, takže se do fitka asi nedostanu, v pátek ráno k tomu ještě zubáček, ale o víkendu bude při tomhle počasí času dost

Magumi napsal:
Moc pěkně se do toho opíráš, každý den takový trénink.

v součtu nedám ani polovinu toho, co strávíš v posilovně ty :) ale potřebuji to, jinak lenivím

Carmelita napsal:
Pánejo, ty jedeš!

kdepak, ty jedeš! já se teď jen protahuju a chystám na prosinec ;)

MilanT napsal:
jednoručky v sedě doporučuji, zapojují ramenní svaly komplexněji oproti velké ose, protože tlačíš vedle hlavy

jo, byla to změna, zkoušel jsem nejprve ve stoje, ale vsedě je to pohodlnější :)

decarabas napsal:
Na tie kolená skús nejakú hrejivku, ...

a ještě tak někoho, kdo by mi ji tam namazal :D stačí, když si nezapomenu sbd a pak už to během zahřívacích sérií pěkně promažu. ale zase taková mladá thajka před tréninkem...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: st listopad 13, 2024 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

ale zase taková mladá thajka před tréninkem...

No len pozor, čo si praješ

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2024 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16. listopadu 2024, sobota
dřepy, benče, 3+, odpolední trénink, Form Factory Černý Most

Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
4x 3x 140 kg, rpe 9, tak nic, jsem rozbitej, žádná další silovka nemá smysl

Bench-press: (stopky)
4x 12x 60 kg, divná lavice a na trojky už jsem neměl chuť

Shyby: (naširoko, nadhmat)
4x 3x BW, OT2M, málo, ale striktně

čas 62 minut

sauna 10, 15 + studená sprcha 6 min.

víkend, čas, tak jsem jel omrknout další nové Form Factory fitko, je to sice Černý Most, ale ne tak úplně, na první dobrou by člověk čekal, že to bude někde v CČM, což by se hodilo, ale ne, je to kousek stranou v sídlišti, mimochodem strašná architektura, brrr..., v obchodním domě Hasso, byla výzva najít vstup, ale Pampalini se nevzdává a zhruba tak za dvacetčtyřiapůl minuty už jsem byl na recepci :D

fitko je nové, tj. není to překoupené jiné fitko s vybavením a pokud ano, tak po něm nic nezbylo a ty prostory jsou komplet nové, jsou tam čtyři klece na dřepy, jedna pěkná platforma na vzpírání - a to není pravidlo, např. v Karlíně chybí, pak velká strojovna zn. TechnoGym včetně pásů a pouze dvě divné lavice na benč - dělené a část na zadek se snižuje, nechápu, navíc ani nejde plný široký úchop. krom rovného benče ale cajk, totéž šatna a sprchy.

sauna je střední-menší, společná, ale nové dřevo, voňavá, odpočívárna jsou holé stěny a obyč šatnové lavice, tak nevím, jak se to užívá, studená sprcha jedna, nebylo vyhřáto na 90, takže prvních 10 minut nestačilo, ale napodruhé 15 minut a pak skoro ledová sprcha už bylo luxusních a zlepšilo mi to náladu po tom nepříliš podařeném tréninku.

dřepy šly dobře, dostal jsem se na high-bar, tušil, že 150 asi nepůjde, ale že to bude ještě horší než před týdnem s Magumim v Karlíně, to mě překvapilo. už 120 by mi na ty komfortní trojky stačilo, ale to jsem nemohl zapsat, když se s touhle vahou dřepují dvacítky, tak jsem přihodil na 130 a pak tam vytrápil ty trojky se 140. síla je fuč, už to nebudu pokoušet, mám ještě deset dnů do odběrů, tak asi přejdu na nějaké zábavnější dvanáctky nebo tak. dneska by mě Carmen s těma desítkama na stovce pobila jak nic.
Magumi

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2024 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Líbí se mi jak ty posilky hezky testuješ, budeme mít díky tobě přesný přehled, kam chodit a kam ne. :)

Nic si nedělej z toho, že ti ty dřepy dneska nešly podle představy, každý den není posvícení. Trošku zregeneruješ, dáš si reset, najedeš zas trochu nějaký objem a do prázdnin si dřepneš 210.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Carmelita

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2024 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi říkal, že Eagle Fitness znáte (to je má domovská posilka). Pak je ještě dobrej Paděra Gym (ale nevím, jestli je tam sauna) - mhd je to pěšky kus od zastávky, ale autem tam pohodlně zaparkuješ. Chodím tam čas od času trénovat s ostatníma Miskama.

Hlavu vzhůru, Vlku, zase bude dobře. Věř tomu.

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
vlk#

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2024 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. listopadu 2024, neděle , 35 let (!), to jsem chodil do třeťáku na gymplu a bydlel na intru
tahy, tlaky, 3+, polední trénink, Form Factory Ládví

Mrtvý tah: (sbd, no belt)
4x 3x 180 kg, trhačky, rpe 9, OT3M, na tu současnou bídu dobrý, záda jsem cítil, ale držela

Military press: (stopky na hrudi)
4x 3x 70 kg, OT3M, dtto, hlava šla do červena, to nebylo tak elegantní jako na jiných zdejších videích :D

Tricepsové kliky:
4x 8x BW, OT2M, zvykám si

čas 52 minut

sauna 9 minut + ledová sprcha, neplýtval jsem vodou

další nové Form Factory fitko na Ládví, přímo na metru, v suterénu pod Albíkem, zařízení opět podle nového, poměrně slušného, standardu, čtyři dřepovací klece, hromada TechnoGym strojů, ale pásů a rotopedů tam snad tolik nebylo, a dva divno-benče jako včera, do takových fitek rozhodně ne na benč.

sauna pěkná nová střední společná, teploměr ukazoval 95 stupínků, což bylo slibné a bylo tam i tak příjemně, takže asi nízká vlhkost, ale bohužel jsem trefil polední úklid, takže jsem nedokončil ani jeden cyklus a na ochlazení se netěšil tak, jako obvykle.

tahy šly celkem dobře, ale do žádných velkých opáček by se mi nechtělo a 180 bylo tak akorát, i když samozřejmě trojky s 200 by potěšily víc.

u tlaků jsem měl trochu obavu, jestli 70 nebude moc, ale je potřeba trochu zabojovat a jsou to jenom čtyři série, tak to prošlo.

z pražské sítě Form Factory tam ještě mám Krč/Štúrova, tam nemají saunu, tak tam skočím někdy přes týden, a pak Na Knížecí, což je hned vedle Anděla, kde mají taky své fitko, tak nevím, jestli jim to úplně dává smysl mít dvě fitka dva bloky od sebe, ale uvidím, porovnám, tedy až dokončí tu saunu, jak slibují.

@Magumi, @Carmelita - díky za podporu, vaše odhodlání je motivující :)
vlk#

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2024 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18. listopadu 2024, pondělí
čelňáky, ramena, 3+, polední trénink, Maximus

Čelní dřepy: (sbd)
3x 80 kg
3x 100 kg
6x 120 kg, opasek, série 3+, rpe 9, osmičku bych nedal, tak jsem odložil
4x 12x 80 kg, bez opasku, OT4M, rpe 8, trochu kardio, ale po třetí sérii už jsem nechtěl nástup prodlužovat

Tlaky vsedě:
4x 8x 25 kg, OT4M, kolega vedle nahazoval 40, tak jsem byl smutný, a koukám, že Milan taky :D od 2. série už lepší

ještě jsem chtěl horní kladku, ale obě byly obsazené... tak jsem to bral jako znamení ;)

čas 50 minut

trochu jsem si po těch sobotních zadních dřepech spravil chuť, sice jsou to "maximovské" váhy, tj. místo 120 reálně tak 115, ale to nevadí, zvykám si, zabíhám se jak nový motor a až bude kreoš, tak to zase poskočí. 80 bylo lehkých, ale nastavit hlavu na dvanáctky, udržet úchop a udýchat to, je taky nezvyk. ale to půjde.

v sobotu jsem šel po dvou "volných" dnech, tedy konferenci, kdy jsem většinu dne proseděl a pak už nebyla šťáva na žádnou aktivitu, na sobotu jsem spal dlouho, ale stejně jsem věděl, když jsem šel na trénink, že to není ono, že se necítím odpočatě, ale zase jsem věděl, že občas zdání klame a že to pak rozcvičím... tak tentokrát ne. jenže to člověk dopředu nepozná, ani po tolika letech, po bitvě si můžu říkat, že jsem to "věděl", ale stejný početkrát jsem taky "nevěděl", takže neříkám nic. v neděli už ty tahy dopadly mnohem lépe a dnes čelňáky též, na to, že s nima zase začínám.

tlaky vsedě samozřejmě slabota, ale není divu, když jsem to nikdy pořádně necvičil, jenom si to občas dal jako doplněk. ale dám tomu čas a posílím ty svalíky, které se běžně nezapojují.

ps: jo, a ještě ten obrázek! konečně se mi zase na fb objevil, tak jsem ho hned stáhnul :)

Magumi

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2024 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jo, to jsou super čelňáky. Jak se do toho zvládl tak rychle dostat, když jsi je tak dlouho necvičil?

MilanT

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2024 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty čelní dřepy jsou frajerské, 6x120 i 12ky s 80 a to je teprve začátek.
seeya

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2024 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

velmi pekne teraz nas tu viaero robi celnaky, da sa to pekne porovnat.
vlk#

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2024 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19. listopadu 2024, úterý
rumuny, incline benč, polední trénink, Form Factory Václavák

Incline bench-press: (stopky, asi 30°, 45 to asi nebylo)
4x 5x 80 kg, OT3M, šlo to dobře, pravé rameno protestovalo jenom trochu, kéž bych tak šly military

Rumunský tah:
4x 12x 100 kg, trhačky, OT4M, bolelo to, pálilo to, dech se s každou sérií krátil

Pendlay rows:
4x 8x 70 kg, trhačky, OT3M, více tam fakt nebylo

Tricepsové kliky:
4x 8x BW, OT2M, už poměrně bezpečně, už si zvykám

čas 55 minut

sauna 10 minut + dosti studená sprcha 8 minut, pokud se nějaké bacily pokoušejí narušit imunitu, tak bídně hynou :D :D

pořadí cviků určovali ostatní cvičenci, v kleci se dělaly rumuny, na platformách bicepsové zdvihy, s jednoručkama, nebo hip-thrusty... tak jsem šel nejprve na incline benč a byl jsem zvědavý, jak to po včerejších tlacích vsedě půjde, ale vzhledem k tomu, že dávám jenom čtyři pracovní série, tak zřejmě není kde se unavit :) jasně, stovka by byla lepší, ale to musím nejprve dávat s 80 aspoň osmičky.

pak už byla jedna platforma na rumuny volná, snažil jsem se držet záda a zapojovat hamstringy, což se zřejmě povedlo, soudě podle některých následných ohýbacích úkonů v šatně :D dvanáct opáček byla celkem vypalovačka a 4 min. nástupy nestačily k plné regeneraci, tak to bylo čím dál veselejší. budiž pochváleny jenom čtyři pracovní série :)

tricepsové kliky byly obsazené, tak jsem dal pendlay, zkusil jsem nadhmat, ale byla to ta křivá osa, tak jsem raději vzal trhačky, v hlavě jsem měl dvanáctky, když tam naložím jenom 25ky, ale hned v první sérii jsem se střetnul s realitou a osmičky byly akorát.

a na závěr ty tricepsové kliky, narozdíl od nedávných rozklepaných začátků už vše drží, dráha je pod kontrolou, jenom ještě potřebuji trochu síly, abych přešel na desítky a pak dvanáctky. vedle dělala na platformě hip-thrusty jedna slečna takovým způsobem, že mi v hlavě z nějakého důvodu naskočila Magumiho odřená stydká kost (promiň, kamaráde :)) z té hromady přemístění co dělá :D

trénink měl ještě dohru v práci, kdy mi kolega říká, co ty oči?? pohotově jsem reagoval, že jsem byl cvičit a pak jsem si hned našel zrcadlo a ani se nedivím, že se ptal, komplet celá bělma popraskané žilky, přitom trénink tak těžký nebyl, tak příště to ve fitku budu monitorovat - po tréninku, po sauně, po studené sprše, a po cestě v chladném počasí do práce.

Magumi napsal:
Ty jo, to jsou super čelňáky. Jak se do toho zvládl tak rychle dostat, když jsi je tak dlouho necvičil?

ka-ma-ráde, to už je pátý přípravný trénink!! to jsou týdny dřiny, potu a odříkání :D snažím se do toho zase dostat a vzpomenout si jak a čím se to zvedá :D

MilanT napsal:
Ty čelní dřepy jsou frajerské, 6x120 i 12ky s 80 a to je teprve začátek.

zatím ne, zábava začne až od "třech modrých", ale to je ještě daleko :) musím natrénovat úchop, dráhu a trochu posílit kvadricepsy.

seeya napsal:
velmi pekne teraz nas tu viaero robi celnaky, da sa to pekne porovnat.

jj, chci být trendy ;) ty máš čelňáky celkem pozadu za zadníma, tak máš dost prostoru pro zlepšení ;)
Magumi

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2024 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

Magumi napsal:

ka-ma-ráde, to už je pátý přípravný trénink!! to jsou týdny dřiny, potu a odříkání :D snažím se do toho zase dostat a vzpomenout si jak a čím se to zvedá :D

No právě, teprve pátý, to je nic. A hned ti to takhle lítá. Ale je pravda, že tobě čelňáky vždycky šly náramně, máš střed těla jak z oceli.

S tou stydkou kostí jsi mě pobavil. :D Ale je to tak, jsem parádně otlučený, jak se to zase učím trefovat. :)

vlk#

PříspěvekZaslal: čt listopad 21, 2024 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20. listopadu 2024, středa

měl jsem sbalenou tašku, měl jsem plán, co jsem neměl, když jsem stál před fitkem, byla peněženka a v ní vše potřebné pro vstup. tohle se mi stává maximálně... 2x do roka :D

jsem zastánce identifikace pomocí biometrie, jsem zastánce autentifikace pomocí mobilního zařízení jakožto jediného dostačujícího, žijeme v on-line době a všechny ty kartičky všeho druhu jsou pouze záloha, pokud se u poskytovatele ověřím já, tak už mu nic nebrání ověřit si vše ostatní. zlatý voči :/

21. listopadu 2024, čtvrtek
dřepy, benče, deload, polední trénink, Form Factory Václavák

Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
4x 12x 100 kg, rpe 7-8, OT5M, v klidu, dlouhé nástupy

Bench-press: (stopky)
4x 12x 70 kg, rpe 8, OT3M, čtvrtá série už v závěru pěkně pálila, asi kratší nástupy

Biceps: (velká činka, ve stoje)
4x 12x 25 kg, OT3M, nezáleží na váze, ale na počtu opakování ;) to si nechám někde vytesat.

čas 57 minut

na dřepy se postupně vyladil setup tak, že byly velmi komfortní, jenom jich bylo hodně :)

na benče bylo jasné, že 80 by bylo na hraně a to nebylo v plánu, 60 málo, tak jsem zkusil 70 a ten závěr už se takzvaně "pronesl" :)

bicepsy měly být lehce, tak jsem sjížděl očima ty připravené činky, 20 bylo málo, 30 se mně zdálo hodně, v přepočtu s 15 kg jednoručkama bych tolik parády neudělal, tak jsem vybral 25 a trefil jsem zlatý střed, prvních 8 opáček bylo easy-peasy super striktně, ale ve čtvrté sérii jsem od 10. opáčka už málem plakal, jak byly ty svaly vypálené :)

měl to být lehký trénink, v pondělí jdu na odběry, takže už pouze lehké tréninky, žádné rozbíjení bílkovin, a taky že byl a navíc ani necítím, že bych to odfláknul ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá listopad 22, 2024 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22. listopadu 2024, pátek
tahy, tlaky, deload, odpolední trénink, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (sbd, no belt)
4x 10x 140 kg, trhačky, nástupy 4, 5, 5 min., rpe 8-10, dvanáctky zůstaly pouze v říši přání

Shoulder press: (nějaký HS)
4x 12x 60 kg, váha platná pouze pro tento stroj, je to nějak zapákované, na protažení stačilo

čas 38 minut, a pak už nebyla šťáva, ta mrtvola mi nějak vypla hlavu

sauna 10 minut + ledovka 6 minut

měl jsem práci, přišel jsem až kolem druhé hodiny a to už bylo zjevně pozdě, plno mládežníků a vše, co jste si přáli vidět v komerčním fitku, ale ještě jste neviděli... nejdříve borec na military, který nevěděl, jestli má mít během tlaků hlavu otočenou na levé zrcadlo nebo se lépe uvidí v pravém, to ovšem nic nebylo, po něm přišel další, který odebral, metr a půl vycouval, otočil se i s osou doleva a mohl tak tlakovat proti zrcadlu, které bylo asi tři metry od něj. proto také nebylo žádné military volné, tak jsem si dal shoulder press a nijak mi to nevadilo.

původní plán na tahy a deload byly dvanáctky se 100, jenže to se mi zdálo málo, když vidím, kolik tam valí Carmelita, tak jsem si říkal, že dám taky 120, jenže to bych pořád tahal jako holka, tak jsem dal 140, ale hned mi bylo jasné, že pokud dám dvanáct opakování, tak pouze v první sérii a pak umřu :D ono i ty desítky byly výživné a čtvrtou sérii už jsem končil rpe 10, ale nemůžu říct, že bych byl nespokojený, poslední meso BBB jsem končil 5x10 a to jsem byl na jiném levelu trénovanosti, takže dnešních 4x10 byla uspokojivá údržba.
vlk#

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2024 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24. listopadu 2024, neděle , týden měsíc do vánoc!
čelní dřepy, military, deload, ranní - dopolední trénink, Form Factory Karlín, já a Magumi

Čelní dřepy: (sbd, no belt)
4x 12x 80 kg, šlo to čím dál lépe a tentokrát snad nepodvážených 80
1x 120 kg
1x 130 kg
1x 140 kg, spoko, nejtěžší bylo udržet osu v těžišti, síly bylo naštěstí dost

Military press: (stopky na hrudi)
4x 8x 50 kg, eh, kdeže dvanáctky, ani desítky :D ramena se nějak rychle unavovala, možná po těch dřepech?

Shyby: (na koulích!)
4x 4x BW

Magumi byl jako indiánský válečník a dal si všechny pracovní série trhů než ho pravé koleno donutilo zakopat válečnou sekeru a věnovat se mírumilovným činnostem. snad to bude jenom něco natažené a brzo se to srovná.

sauna 12, 10, 10, 8, 8, + vířivka + pára, hromada času na wellness

závěrečný deloadový trénink před zítřejšíma odběrama a pak už tomu zase dám nějaký řád. budu to muset rozmyslet, protože bych si rád ponechal čelní dřepy.

Naposledy upravil vlk# dne ne prosinec 01, 2024 7:04 pm, celkově upraveno 2 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 247, 248, 249 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: