vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 248, 249, 250 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2024 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
24. listopadu 2024, neděle , týden do vánoc!

Zaujímavé kalendáre máte v tých Čechách

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: út listopad 26, 2024 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. listopadu 2024, úterý
benče, testy, polední trénink, Form Factory Václavák

Bench-press: (stopky, OT4M)
up 1x 130 kg, not good, not bad, takový přijatelný startovní bod před novým cyklem
3x 120 kg, odpovídá, pětka by byla lepší, ale bez kreatinu to holt tak nepumpuje
4x 115 kg
5x 110 kg, žádná šestka, sranda, jak nedokážu přihodit ani jedno další opakování navíc
6x 105 kg
8x 100 kg, konečně, musel jsem zaokrouhlit, nemohl jsem to nechat na sedmi ;)

Biceps: (velká činka, ve stoje)
4x 8x 30 kg, správná váha, aby to bylo striktně a s rezervou

čas: 45 minut

sauna 12 min. + studená sprcha 8 minut, dnes to parádně prohřívalo a voda pak příjemně dochlazovala

včera jsem byl na odběrech, výsledky se dozvím od doktora za týden a doufám, že to všechno bude "zelený"! :D, a pak už mi během dne fitko nevyšlo, no a dnes se mi ještě nechtělo nic těžkýho, tak jsem si řekl, že si na to lehnu ;)

benč mě vyloženě nezklamal, i když samozřejmě ta závěrečná osmička na stovce je bída, ale jsem už tři měsíce kvůli odběrům "čistej", kvůli různým bolístkám mimo program a je to spíše taková údržba, ale občas trénink prozradí, že tam pořád ještě něco je a že nebudu začínat od nuly ;) uvidím, jestli už zítra nebo si dám ještě pár dnů, pár tréninků a pak nastartuji program i suplementaci v očekávání zázračného boostu :D

decarabas napsal:
vlk# napsal:
24. listopadu 2024, neděle, týden do vánoc!

Zaujímavé kalendáre máte v tých Čechách

njn, když ten čas tak rychle letí... před "pár" dny jsem byl rád, že dárky jsou rozdány, rozbaleny a konečně začnou ty pravé vánoce a ne to, co bylo měsíc předtím, no a už je to tu zase :/
vlk#

PříspěvekZaslal: ne prosinec 01, 2024 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30. listopadu 2024, sobota
dřepy 5+, polední trénink, Maximus

Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
5x 100 kg
5x 110 kg
5x 120 kg, tohle měla být 5+, ale nechtělo se mi ani jedno opáčko navíc
5x 130 kg, a tohle byl strop, rpe 9, další příhoz neměl smysl, těžká slabota
4x 12x 80 kg, konečně něco lehkého, v tempu, ale samozřejmě jsem se zadýchal

Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
4x 12x 48 kg, něco lehkého

odpočinek nepomohl, kolenům se nechtělo a praskalo v nich jak v kamnech, když se přiloží dubové dřevo, plánoval jsem začít nový cyklus, ale nebyla tam žádná chuť, se 120 bych měl dřepovat do posledního dechu, ale představa 10+ opakování vedla k zavěšení činky do stojanu a naložených 130 potvrdilo, že aktuálně nemá smysl nic tvořit.
Magumi

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2024 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrzí mě ta kolena. : ( Benče a tahy máš ale parádní, možná by pomohlo nechat nožky trochu odpočinout a zregenerovat na nějakých doplňcích a věnovat se pár týdnů spíš těm tlakům a tahům.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2024 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Robíš na tie kolená nejaké rehabky alebo čosi? Obvykle pomáha (mne teda pomohlo) nahnať tam krv veľkým objemom a ľahkou záťažou, zaradiť veľký ROM - napr predkopávania s minimálnou záťažou, ale v desiatkach opakovaní, drepy s BW s podloženou pätou a podobne.
A plno plno hrejivky pod SBDčka

ripperr

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2024 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

plne suhlasim s tým čo napísal a navrhol decarabas. Proste to poriadne napumpovať v desiatkach opk. a nechať tomu čas alebo ob týždeň to obmieňať. Raz drepung do 5+ opk a následný zase 12-30opk.
vlk#

PříspěvekZaslal: po prosinec 02, 2024 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. prosince 2024, pondělí , svátek má Blanka
benče 5+, polední trénink, Maximus

Bench-press: (stopky)
5x 80 kg
5x 100 kg
7x 110 kg, série 5+, stáhnul jsem zápěstí a jak to při odebrání vylítlo... ovšem pak to rychle ztěžklo :)
4x 12x 80 kg, OT5M, končil jsem tak rpe 8.5, ale jen díky dlouhým nástupům, které byly nutnost, abych nevytuhnul

Biceps: (velká činka, vestoje)
3x 8x 40 kg, OT3M, křivá osa, která se moc neprotáčí, to nešlo a čtvrtá série by byla všelijaká, tak stačilo

Triceps: (kliky na bradlech)
4x 8x BW, OT3M, opět už bezpečně, technicky, ale stejně jsem končil kolem rpe 9, takže 4x10 je příští plán

čas 55 minut

údržba, i když není plán, dá se jet podle "plánu" :)

Magumi napsal:
možná by pomohlo nechat nožky trochu odpočinout a zregenerovat na nějakých doplňcích

kolena regenerují už tři měsíce od prázdnin a byly i tréninky, používám množné číslo, ale tuším byly za tu dobu tak dva :), kdy dřepovala bez protestu, ale většinou se jim ohýbat nechce, svádím to na tu syno... tekutinu v kolenech, kterou mi začátkem října našla na cévním, když jsem ty bolesti zmínil, ale výmluvama to samozřejmě nevyřeším, mělo by pomoci snížit zátěž a "promazávat", pumpovat, vytvořit lepší podmínky pro vstřebávání, ostatně když jsem si vyrazil před měsícem na túru po Krkonoších, tak to zvládla parádně... ale když jsem si teď klekl na zem a zkusil si sednout na paty, tak by se to nedalo uznat ani jako pokus :/

decarabas napsal:
Robíš na tie kolená nejaké rehabky alebo čosi? Obvykle pomáha (mne teda pomohlo) nahnať tam krv veľkým objemom a ľahkou záťažou, zaradiť veľký ROM - napr predkopávania s minimálnou záťažou, ale v desiatkach opakovaní, drepy s BW s podloženou pätou a podobne.

nerobím, většinou to rozdřepuji, jenom se jim prostě nechce zvedat, je to taková rozbitá převodovka, která nedokáže převádět potřebný krouťák, pod kapotou mám diesel dvoulitr a převodovku na litrový benzín, bez turba.

ten velký objem s malou zátěží můžu zkusit, předkopky jsem sice zavrhnul hned po operaci kolene (tři roky), protože se jedná o otevřený pohybový řetězec, ale princip je stejný jako u každého jiného izolovaného cviku - nervat tam těžké váhy a nečítovat, to by mohlo fungovat, naštěstí už mi není třicet, dvacet, sedmnáct, nebo tak ;)

ripperr napsal:
plne suhlasim s tým čo napísal a navrhol decarabas. Proste to poriadne napumpovať v desiatkach opk. a nechať tomu čas alebo ob týždeň to obmieňať. Raz drepung do 5+ opk a následný zase 12-30opk.

vyzkouším, nic jiného mi stejně nezbývá, když to těžce nejde, jenom nejvíce jsem za posledních pár let dával 12 op., tak jsem zvědavý, jestli se s nějakou váhou dohrabu aspoň na 20, protože 30 si budu muset nejprve zkusit s osou, jestli vůbec něco takového lze :D
vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2024 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3. prosince 2024, úterý
údržba, tahy 5+, polední trénink, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (no belt)
5x 120 kg, nadhmat
5x 140 kg, hook-grip, ale se špatnou osou a bez magnézka nemá smysl trénovat úchop
5x 160 kg, trhačky, příjemná dynamika
5x 180 kg, série 5+, víc tam fakt nebylo a páté bylo z povinnosti a lámalo mě, ale spoko
12x 140 kg, aspoň jednu dvanáctku jsem chtěl... a byla, první a poslední :)
10x 140 kg, o dvě více, než jsem čekal, "baterie má méně než 20 %, připojte zařízení do nabíječky"
10x 140 kg, a šmytec, na nic dalšího už není morál, i tady jsem čekal, že už půjde nejvýše osmička

Shyby: 0, ani jsem se nepřitáh pod bradu, baterie je vybitá

čas 45 minut

sauna 10 minut + ledárna 8 minut, ale je to příjmené, hned na mě na YT vyskočilo, jak se otužuje Lamka :D

hezky jsem si zatahal, na tu současnou bídu, dá se vůbec těšit na těžké mrtvé tahy?? ale nemám teď nic předepsáno, tak to bylo easy, zkusím, uvidím, neměl jsem tam, že musím umřít u dvanáctek nebo že musí dát čtyři desítky, nebo pět, ale teda v práci zase oči jako angorák, možná budu muset počet těžkých sérií omezit
Magumi

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2024 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty tahy máš parádní.

S koleny ti (konečně) rozumím; teprve teď, jak mi to taky trochu nateklo, mi došlo, jaký to je pocit dřepovat s vodou v koleni - nic moc. :) Ale asi mají kluci pravdu, že nějaké lehčí předkopky by mohly pomoct. Nebál bych se toho, ten cvik se používá i rámci rehabilitace po operaci vazů, jde jen o to, abys to nenastavil moc těžké a dal si je opravdu jen na prokrvení a prohřátí.

Carmelita

PříspěvekZaslal: út prosinec 03, 2024 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
12x 140 kg

Já chci také!!!

Hluboce smekám. Drž se - máš supr tréninky.

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
vlk#

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2024 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4. prosince 2024, středa , svátek mají Barborky
údržba, tlaky 5+, polední trénink, Form Factory Václavák

Military press: (stopky na hrudi)
5x 60 kg
5x 65 kg
5x 70 kg, série 5+, více tam není, ale na aktuální bídu dobrý základ
4x 12x 50 kg, OT5M, začátky super lehké, konce zpomalovaly a 1-2 rezerva

Pendlay rows: (nadhmat, malíčky 91 cm, OT4M)
4x 12x 60 kg, striktně, na dvanáctky jsem neměl odvahu naložit všude se volně povalující 25 a našel si dvacky ;)

čas 56 minut

sauna 12 minut + studená sprcha 8 minut

trénink:
ze soboty ještě svalovka ve stehnech, z pondělka cítím prsní úpony, ze včerejška mám polámaná záda... ideální procvičit něco, co ještě nebolí ;) denní hodinové tréninky mi teď vyhovují, svaly jsou ráno příjemně přifouklé a bolavé, člověk se snaží přirozeně rovnat a chodit vzpřímeně, takže je najednou spousta dveří malých :D, do fitka se chodí jak do rachoty na stejný čas, převlíct do montérek a hurá ke strojům! a po šichtě už nic těžkého, do kanclu, do křesla, pohodlíčko, kafíčko, tělo regeneruje, mozek jsa nerozptylován může makat na plné obrátky ;)

na military sice žádný velký výkon, těch 5x70 vydá sotva na 1x80, ale ty dvanáctky, byť jenom s 50, potěšily, vzhledem k tomu, že před deseti dny mě ještě umořily i osmičky :)

historky z fitka:
subtilní cvičenka, podle akce zřejmě začátečnice, měla v kleci vysoko zarážky a když šla na dřepy, tak si nějak osu přemístila na záda, docvičila a pak ji dost obtížně vrátila zpět. inu, říkám si, udělám dobrý skutek, přehodím jí ty zarážky níže, není to sice žádná věda, ale první setkání s tím systémem může být matoucí, cvičence se podařilo sundat osu, položit ji na zem, zarážky jsme upravili a já spokojeně odcházel... než jsem se otočil a zjistil, že cvičenka nedokáže tu osu dostat zpět do výše zarážek :) vůbec mě nenapadlo, že i když je to jenom osa, tak pořád váží dvacku a pro padesátikilovou netrénovanou je ta fáze přemístění od pasu výzva :D jsem to já ale gentleman...

historky za života:
ráno jsem nastoupil do tramvaje a mladý zdravý dospělý sedící muž, tak kolem třiceti, se na mě zcela seriózně podíval a jestli si nechci sednout... to jako fakt? vousy mám sice prošedivělé, ale přes rameno jsem měl sportovní tašku a po ránu jsem snad nevypadal tak jako po tréninku :D jako před necelými dvěma lety, když jsem chodil s berlema a bez došlapu na pravou, tak jsem byl celkem rád, že mě většinou hned někdo pustil, ale teď? když už zase skoro skáču přes kaluže? :D asi si taky budu muset vzít bradu "na Carabase", abych se trochu omladil :D :D
decarabas

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2024 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
asi si taky budu muset vzít bradu "na Carabase", abych se trochu omladil :D :D

Silno neodporúčam,žena sa mi smeje už dva dni

Carmelita

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2024 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumimu by to doma neproslo. :)

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
vlk#

PříspěvekZaslal: ne prosinec 08, 2024 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8. prosince 2024, neděle
rehabko na kolena, polední trénink, Maximus

Předkopky: (HS uni)
1x 10x 10 kg, test, více opáček se nohám nechtělo
3x 10x 5 kg, tak závažím to není
6x 15x 5 kg, zvykám si
10x 10 kg, 10x 15 kg, 20x 10 kg, příště to poladím

Zákopky: (vsedě, HS)
3x 50x 10 kg

Čelní dřep:
3x 20x osa, nebyla vůbec chuť ani síla tam dávat kotouče

Předkopky: (HS uni)
10x 10 kg, 20x 10 kg, jenom jsem počet opáček zarovnal na 200

na UNI předkopky jsem se dostal náhodou, protože na těch, které znám, seděla buchta s mobilem a vypadalo to, že se jí tam sedí dobře, tak jsem šel do neznáma

pravá noha do toho chodila s větší silou a výše, což bych na jedné páce nepoznal, takže bylo zábavné snažit se to dělat synchronně a zároveň poučné vidět v zrcadle tu dysbalanci, odteď dávám vždy přednost uni strojům... a možná bych měl taky začít cvičit s jednoručkama :)

váha byla nízká, ale i tak byl problém s počtem opakování, nezvyk, na který si zkusím zvyknout, další problém byl s vyvážením, ve fázi plného předkopu tam byla prakticky nula, takže bylo potřeba zabrat zespoda a pak to nechat lehce doběhnout, aby to rameno nikam nelítalo, to zvládala levá noha, ale u pravé se nedařilo

na klasické zákopky se mi nechtělo, lehnout na břicho, tak jsem zkusil ty vsedě, opět lehkou váhu a tady se to pálení dalo překonávat, příště zkusím přihodit, škoda, že to taky nebylo uni

u čelních dřepů jsem chtěl aspoň 60, ale byl jsem dnes silově mimo, tělo odmítalo se zpevňovat a zvedat nějaké závaží

takže výkonově dnes nic, ale vyzkoušel jsem nový stroj, který mě bavil
Magumi

PříspěvekZaslal: út prosinec 10, 2024 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, že sis to zkusil. Ono se na těch UNI strojích opravdu často ukážou ty věci líp, než s velkou činkou. Zítra jdu zase za tím fyzioterapeutem, jak jsem o něm psal u sebe, tak když tak potom poreferuju - třeba bys ho mohl taky zkusit, když se osvědčí mně.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 248, 249, 250 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: