|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: čt listopad 21, 2024 7:52 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch
do 65
power snatch
2x60
1x70
3x75 pr
2x75
1x75
drepy
2x5x135
vis 2 min
cas na deload
Co sa stravy tyka tak dost som pritvrdil na proteinoch, zacal som si doma robit steaky, taka odlahcena verzia carnivore :D
Na strane doplnkov testujem cbd kvapky a cbd cokoladu..opat kvoli spanku.
Inak standard..esencialne amino pocas treningu, protak po treningu, kazdy den kocka kolagenu
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: pá listopad 22, 2024 7:14 pm Předmět: |
|
|
sikmy bench
1x110
8x90
8x90
jc v sede ramena
8x25
8x30
bici jc v stoji
8x15
8x22.5
cickostroj
3x15op
tric kladka
2 serie
Benchik super, thats my boy! Bicepsik strasna pumpa, som sa nespoznaval v zrkadle :D :D
Inak vcera nula spanku aj napriek cbd, tu nespavost mi silne zhorsuju trhove treningy, neviem ci je to taky zahul na cns ale asi aj ano.
Objednal som dake nove sypacky, konkretne ON whey gold, weider kreatin, weider premium esencialne aminace a animal flex, proste zaklad
skusim tyzden deload teraz _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne listopad 24, 2024 7:45 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch
2x2x50
drepy
2x8x80
military
3x8x40
mrtvola
2x8x90
jc sikma
3x8x26
stojky
hyoerky
vis 2 min
nuda ale fajn _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út listopad 26, 2024 8:22 pm Předmět: |
|
|
gymnastika, dnes nahouno _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st listopad 27, 2024 7:18 pm Předmět: |
|
|
sikmy bench
do 60
roznozky
znozky
predkopy
military
do 40
bradla
do 8
zhyby
do 5
cickostroj
trh do stoja
3x60 pr
bici jc
do 12
fajne, jemna pumpicka a trh do stoja mi prislo 3x50 tak lahke ze som pridal a ani 60 nebolo vytrapene.. asi by som dal aj 5 _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá listopad 29, 2024 6:28 pm Předmět: |
|
|
dalsi deload trening,
pocitovo dnes nervova nabudenost velmi nizka takze aj lahke bolo tazke keby som to mal takto biblicky zhrnut
Este mozno jeden deload trening alebo mozno uz startovaci, uvidim _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2024 6:44 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch
2x60
1x65
drepy
2x8x80
sikmy bench
2x8x60
mrtvola speed
2x5x100
jc v sede ramena
2x8x20
zhyby speed
3x5
bradla
2x8
1x25
hyperky
bici jc
2 serie
dnes fajne
Posledny deload. Nabuduce by mal byt uz taky bridge trening _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2024 6:26 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch
do 1x70 pr
power clean od pasa
do 2x90
celnaky
do 3x100
jc sikma
do 5x38
10 zhybov
Som si predlzil deload, proste nebola dako chut cvicit.
Dnes taky fajn trening ze ani prilis tazkyani prilis lahky. Muscle snatch odzaciatku strielal jak z praku, 60 velmi rychla tak som to skusil. Sila bola, drahu som trafil ako Lasha takze no problemo a nove pr. Premiestnenia sli tiez fajn ale nechcel som to prekyslicit. Rovnako aj jednorucky na sikmej, islo to pekne a som rad ze som koncil so slusnou rezervou.
nesuvisiace udalosti v posilke:
stretol som znameho z preliezok, daval som mu dopomoc pri drepe 200 bez opasku naboso, sice tesne nedal ale teda som aj tak cumel.. a to ani nehovorim co stvara na preliezkach. No sranda proste _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne prosinec 08, 2024 8:09 pm Předmět: |
|
|
jc sikma
do 6x45
vypady
do 8x75 (asi max co som kedy skusal)
bradla
do 12x30kg
cickostroj
bici jc v stoji
do 10x20
hm hm hmm, pobolievaju ma krize uz uz vyse tyzdna, neviem ci mi nachladli alebo co.. navyse cely den mi bola zima a junior je uz tyzden k.o. s dakou nadchou. Tak ci onak, po zahriati som sa citim o 200% lepsie..holt, stara parna masina.
Jc potesili, 6 cistych opacok na sikmej neni zle.
Pri vypadoch som zazil asi najvaciu pumpu na stehna vo svojom zivote.. alebo mozno druhu najvacsiu hned po zabehnuti 400m, ale zacal som sa realne zamyslat ako to maju borci pre ktorych su drepy druha krv.. Citia pri drepovani brutalnu pumpu ako ja pri vypadoch alebo je to len taka velmi mierna pumpcika ako to mam ja? Ma zmysel pre mna vobec cvicit drepy? hm hm hmm to su vsetko vazne filozoficke otazky.
Bradla som dufal ze dam s 30 aspon 15 ale nevydalo a navyse asi asi budem rad ked zajtra nebude natiahnuty rotator. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út prosinec 10, 2024 9:10 pm Předmět: |
|
|
gymnastika, dnes uplny zmar, nohy rozbite, ruky tiez, to sa potom blbo skace. Aspon synnsa vyjasil _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2024 6:53 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch
do 2x60 - nelietalo jak minule ale nebolo to ani uplne zle
powerclean od pasa
do 1x110 pr
sikmy bench
do 1x110
7x90
5x90
mrtvola
do 2x170 - aby sa nezabudlo
Mal som chut dat tu 110 ale dost mi lepilo a na 95% som si myslel ze budem musiet zahodit. Na pocudovanie bol to celkom cisty pokus.
Na bench som pomyslal ze by som skusil 120 na sikmej ale 110 bola v rukach pocitovo neskutocne tazka. Zaujimave je ze sa to hybalo celkom svizne, este aj typek co ma istil vravel ze by som mal ist viac. Dalsie serie mi dali zapravdu ze nie som ok, 90 hrozne tazka a slo to uplne z kopca. Myslim ze este nie som poriadne zregenerovany z nedele a utorka. Preto aj minimalny objem dnes _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2024 9:32 pm Předmět: |
|
|
muscle snatch
do 2x60
powersnatch
1x70
military
do 3x80
vypady
do 8x80kg na kazdu pr
Posledne dva dni ziadne terno, ani pocitovo ani co sa tyka vyzivy.. mal som nejake vybavovacky a kalorie utrpeli asi 50%ny sok. Zajta sluzobka 2 dni, cize zasa asi nic moc _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út prosinec 17, 2024 8:42 pm Předmět: |
|
|
gymnastika .. vcera sa trochu chlastalo, dnes to slo zle.. tusim cim som tucnejsi, tym horsie mi to ide :) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2024 6:55 pm Předmět: |
|
|
jc sikma
do 5x44
predne drepy
do 5x110 pr
2x6x100
zakopy
3 serie
military
do 4x70
high pull ups
4x2
Ine fitko pretoze syn si chcel v 15nastich stihnut 100 bench ale nevydalo.. hrozne sklamany bol :/ mozno nabuduce. Celnaky fajn ani som necakal ze nieco bude. Jednorucky tazke uz od rozcvicky _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po prosinec 23, 2024 5:26 pm Předmět: |
|
|
miitary
do 1x85 (cize vlastna vaha)
drepy
do 1x150
8x130
jc v sede ramena
do 8x34
bici jc
3x8x20
kundostroj
cickostroj
tric stroj
Moj kido 15 rocny dal teda to kilo na benchi aj ked pri tom zdvihol rit :D
Ja som zjavne prepasol svoju tlakovaciu formu sudiac podla trapne tazkej 85 military takze asi dam pauzu s kreatinom zasa. Drepy fajn, slo to celkom pekne. Pumpa paradna. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|