|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: st prosinec 11, 2024 4:08 pm Předmět: |
|
|
11. prosince 2024, středa
dřepy 5+, polední trénink, Form Factory Václavák
Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
5x 100 kg
1x 120 kg, zkouška low-baru, ale pravé rameno není ready a dostává pořádné kapky
5x 120 kg
5x 130 kg, těžší, než to má být, ale co už, musím pokračovat
5x 140 kg, výborně jsem odebral, hecnul se a šla i pětka
5x 150 kg, trochu odvážné, chtěl jsem zkusit trojku, u třetí jsem se rozhodl, že těch pět dám
20x 100 kg, dvanáct v kuse, pak jedničky a dvojí prodýchnutí
Předkopky: (LF)
50x 21 kg, kolem třicátého už to pořádně pálilo, ale chtěl jsem zjistit, kdy umřu
Zákopky: (vsedě, LF)
50x 18 kg, tady už jsem si připadal jak nějaký kultík, ale hamstringy jsem cítil poctivě
Shyby: (naširoko, nadhmat)
6x BW, jenom jedna série na protažení
čas 52 minut
sauna 12 minut + ledová sprcha 6 minut, ale měl jsem ještě přidat, ani cestou venku jsem to nedochladil
dnes se mi dřepovat chtělo, teď ještě záleželo, co na to zbytek těla :) aneb jak říká Zdeněk Svěrák ve Vratných lahvích svému zeťákovi, doktorovi, nemohl bys mi předepsat nějaké prášky? ona hlava by chtěla, ale zbytek organismu...
dobře jsem se rozhýbal, dokonce i komfortně dostal na high-bar, při 120 jsem tedy měl pokušení zkusit low-bar, že bych dřepnul něco těžšího, ale fakt to asi neumím, čistě na zádech to neudržím a pokud nejsou zdravá ramena, tak nezvládnou ani takto lehkou váhu, navíc ani ten jeden útrpný dřep nebyl nijak lehčí, tak jsem nepokračoval, low-bar automaticky nedává více, když se netrénuje
na 130 přišlo trochu zklamání, že ty desítky, které jsem dřepoval v rámci BBB, byť low-barem, už jsou pasé, a že budu rád, když se 140 dám trojku, ale musel jsem to zkusit, výborné a pevné odebrání mi přidalo na síle +10 a těch pět padlo, i když šesté už bych nedal, pokušení naložit 150 a zkusit vydolovat trojku bylo velké... opět supermanské odebrání a po třetím opakování jsem věděl, že čtvrté tam je a že těch pět zkusím ubojovat, povedlo se, sice si tam Pajas dřepuje 5x160 a Ustinov 5x165, ale pro mě je to na tu současnou bídu progres a možná už se projevilo těch pár náhodných dávek kreoše ;)
předkopky i zákopky byly fajn, ale po jedné padině bych si musel dát dlouhou pauzu než bych zkusil další a ta by asi stejně neprošla, takže to asi neva a ještě bych si možná něco natáh
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spekounP
|
Zaslal: čt prosinec 12, 2024 7:21 am Předmět: |
|
|
5x150kg je slušný
Ty dřepy jsou dost často o hlavě, já mám taky problém, že u vah, které považuju za rozcvičovací se nedokážu správně nastavit a ty série pak cítím těžší než by měly být. Teprve ten adrenalin z pracovní váhy člověka správně vybudí a ono to pak jde
jinak pro mě lowbar je už víc jak 2 roky scifi, aktuálně mám problém dostat se pod činku i na highbar a řeším dost nepříjemně levej loket, kterej bolí každej trénink
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2024 12:40 pm Předmět: |
|
|
Taky si myslím, že 5x150 je super. Co bych za to dal.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt prosinec 12, 2024 5:25 pm Předmět: |
|
|
12. prosince 2024, čtvrtek
benče 5+, polední trénink, Form Factory Holešovice
Bench-press: (stopky)
5x 100 kg
5x 110 kg
5x 115 kg, rpe 10, dobrý, že to padlo
12x 100 kg, bez stopek, bída, kam se hrabu na Prarazita
Chest press: (Technogym)
50x 20 j. (jednotek), zajímavé, možná ještě 10 bych zvládnul, příště zkusím přihodit
Pectoral: (Technogym)
50x 20 j., podobně zajímavé, tady bych už dalších 10 nedal
sauna 20 minut, uklízečka to tak vyvětrala, že jsem už pak šel kvůli času, i když teploměr ukazoval 90
lavice na benčování jsou měkké, osa na odebrání vysoko, ale viděl jsem i horší. potěšilo, že padla pětka na 115, nejbližší postupný cíl je 120. pumpa se 100 byla zklamání, vůbec to nelítalo, čekal jsem 15+, ale někdy si holt člověk nevybere. stroje mě bavily, jedna série v tomhle objemu je akorát ;) na to, že bylo chvíli po poledni, tak v tomhle fitku dost lidí.
| spekounP napsal: | | jinak pro mě lowbar je už víc jak 2 roky scifi, aktuálně mám problém dostat se pod činku i na highbar a řeším dost nepříjemně levej loket, kterej bolí každej trénink |
to je pech, já to tak mám s pravým ramenem, letos jsem odjel skoro 8 měsíců low-barem, ale pak se to zase rozbilo, tak se zase přeučím na high-bar a dám tomu svátek
| decarabas napsal: | Jedna vec je ego, druhá vec je fakt, že s drepom 5x150 si silnejší ako 98 percent svetovej populácie, a to neberiem do úvahy vek |
tak to ještě budu muset zabrat, abych přidal aspoň +1.9 % :D :D
| Magumi napsal: | | Taky si myslím, že 5x150 je super. Co bych za to dal. |
to je takový základ, když jsme začínali v roce 2015 :D ale zase je to dobrý být alespoň na startu ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne prosinec 15, 2024 3:08 pm Předmět: |
|
|
15. prosince 2024, neděle
tahy, tlaky 1RM, ranní - dopolední trénink, Form Factory Karlín, já a Magumi
Mrtvý tah: (no belt)
3x 100 kg
3x 140 kg, nadhmat, o zádech vůbec nevím, dvanáct dnů jsem netahal a hned se to pozná
3x 180 kg, trhačky, větší rezerva, dnes by těch 5+ asi bylo více než 5
1x 200 kg, zkouška, bezpečně, dvě kilča už jsem tam neměl tak dvě měsíce
1x 210 kg , rpe 10, ale pěkně jsem se v půlce zaseknul ohnutej :) škoda, tohle je max
3x 200 kg, první bylo skoro tak těžké jako těch 210, ale chtěl jsem ještě nějaký objem přidat
bylo by pěkné si zkusit zatáhnout 220, i když by to nemělo vyjít, ale zase jsem rád, že mám reálně otestováno 210
Military press: (stopky na hrudi)
3x 60 kg
3x 70 kg
1x 80 kg , přetlačovaná, nic, prostě jsem teď slabý
1x 80 kg, druhý pokus, první šlo dobře, ale druhé jsem zahodil, ani blbá dvojka a malý Milan dává pětky...
6x 70 kg, tohle mi trochu zlepšilo náladu
12x 60 kg, a tohle taky, na něčem půjde stavět
Magumi se mezitím rozhýbal, dal si nějaké trhy a šel na svůj hlavní dnešní cvik, nadhozy, já si přemístění takové váhy neumím představit, takže jsem jenom stál tiše v koutě a sledoval, 80, 90, 95, 100, všechno tři bílé, pak ovšem přišlo kritických 105, dvakrát přemístěno, ale dvakrát se nezdařilo vyražení, a jak psal Magumi ve svém logu, už to přemístění nevycházelo úplně technicky a i když se pak pod to srovnal, tak ta energie navíc, prodleva a hlava udělají svoje, krom toho i ten včerejší těžký trénink trhů určitě stál dost sil, takže dnes bych to bral tak, že zapsal pěkných kulatých chlapských sto kilogramů a příště má velmi dobrou motivaci i šanci se zlepšit :)
Shyby: (na koulích)
5x BW
Čelní dřepy: (no belt)
4x 80 kg
4x 100 kg
2x 4x 112.5 kg, s Magumim, ale kam se na něj hrabu
Magumiho a moje čelní dřepy, to je jak silná pružina, na kterou zvýšky pustíš závaží, takže si na chvíli sedne, ale pak okamžitě vystřelí zpět vs. vysokozdvižný vozík, který naloží paletu, opatrně ji spustí dolů, vyloží a pak zase rovnoměrnou rychlostí vyjede nahoru
Předkopky: (Technogym)
50x 20 kg, páleníčko, pálení
Zákopky: (vsedě, Technogym)
50x 20 kg, a ještě jedna pumpička s výhledem na legínu, která šla do schodů a brala to po dvou
sauna 12, 12, 10 + terasa, 4 stupínky a skoro sluníčko, krásně bylo a za deset minut vychlazeno :)
trénink po třech dnech, protože teď často hledám motivaci, když mám jít sám, ale s Magumim je to hned návrat starých časů :) taky je jediný, kdo mě v neděli vytáhne v sedm z pelechu, ale pak máme pro sebe celé dopoledne, pánský klub, tak to stojí za to ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po prosinec 16, 2024 11:07 am Předmět: |
|
|
Byl to parádní trénink, kamaráde. Působil jsi velmi impozantně, když jsi tam v té své černé teplákovce a mírně prošedivelým plnovousem tahal ty šílené váhy - všichni ti mlaďoši, kteří tam v té chvíli byli, na tebe koukali s obdivem.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2024 4:44 pm Předmět: |
|
|
20. prosince 2024, pátek
dřepy 3+, odpolední trénink, Maximus
1x 140 kg
1x 150 kg, chybí dynamika
3x 160 kg, série 3+, síla byla, ale dynamika nula, kolena nepřenášela, čtvrté bych asi přes mrtvý bod nedostal
12x 120 kg, dvacet tam nebylo, tak jsem se dál netrápil, ani patnáct bych nedal
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
4x 10x 60 kg, OT2M, příjemné, dynamické, s rezervou, nějaký debil tak utáhnul šroub, že jsem seděl skoro na zemi
Biceps: (jednoručky, ve stoje, střídavě/po jedné)
15x 15 kg, jeden amrap, víc jsem neměl chuť
už mi ta posilovna chyběla, tak jsem si dnes zaběhnul, na dřepy jsem byl výborně odpočatý, je to marné, s odpočinutýma svalama, byť to není způsob, jakým progresovat, se cvičí nejlépe :) krásně jsem se rozhýbal, ještě se stovkou si dole dával delší stopku a pořádně ta kolena protahoval, jenže síla a mobilita není vše, chyběla dynamika, kolena nebolela, ale odspoda to vůbec nezrychlovalo, tak jsem si u 150 řekl, že výše to nemá smysl a že dám se 160, co půjde, a šlo to tak, že každé další opakování zpomalovalo a i když jsem necítil žádnou únavu a činka seděla dobře, tušil jsem, že čtvrté už bych do kopce nevytlačil, nevadí, tak jsem se ještě dopumpoval a to bylo taky fajn, sice představa 30+ se 100 mě nelákala, ale nechal jsem tam 120 a zkusil, co půjde nad deset, což taky moc nešlo.
a jak teď čtu, Magumi byl tento týden na stejné vlně a taky si dal oraz :D jenže on to měl ze cvičení, já z lenosti.
@Magumi děkuji kamaráde, s tebou se vždycky cvičí líp a měl jsem chuť si něco potáhnout, i když jsem věděl, že silově už je to za zenitem
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2024 9:18 pm Předmět: |
|
|
Tak vy chlapi aspon mate obcas ten luxus, ze sa vzajomne nahecujete, alebo idete do verejneho fitka, kde tiez vlastne zo seba vydate maximum nie len kvoli sebe, ale aj pod vplyvom uprenych oci okolia.
V tych chvilach plnych adrenalinu a naplnenia svojho ega, spomente si na svojich druhov v zbrani, ktori dvihaju svoje submaxima v tichu temnych, studenych kutic, kam sa odhodlali opatovne vstupit a bojovat proti drakom gravitacie navzdory samote a syzifovskemu udelu napriec plynucim casom. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2024 9:39 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | ...spomente si na svojich druhov v zbrani, ktori dvihaju svoje submaxima v tichu temnych, studenych kutic, kam sa odhodlali opatovne vstupit a bojovat proti drakom gravitacie navzdory samote a syzifovskemu udelu napriec plynucim casom. |
však to my vzpomínáme! a plánujeme navštívit všechny ty pivnice a plague holes/pits, jenom Magumi poznamenal, jestli se tam všichni vejdeme :D zatím je to v hlavě, na papíře, řešíme logistiku a teď to bude ještě těžší, najít nějaký termín s panem profesorem Magumim :D ale většinou je to jenom o tom, jestli chceš nebo ne, takže to určo vymyslíme, předsevzetí do roku '25! protože letos už to asi nedáme, to už nevychází ani pánský klub ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2024 9:48 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | cohen999 napsal: | | ...spomente si na svojich druhov v zbrani, ktori dvihaju svoje submaxima v tichu temnych, studenych kutic, kam sa odhodlali opatovne vstupit a bojovat proti drakom gravitacie navzdory samote a syzifovskemu udelu napriec plynucim casom. |
však to my vzpomínáme! a plánujeme navštívit všechny ty pivnice a plague holes/pits, jenom Magumi poznamenal, jestli se tam všichni vejdeme :D zatím je to v hlavě, na papíře, řešíme logistiku a teď to bude ještě těžší, najít nějaký termín s panem profesorem Magumim :D ale většinou je to jenom o tom, jestli chceš nebo ne, takže to určo vymyslíme, předsevzetí do roku '25! protože letos už to asi nedáme, to už nevychází ani pánský klub ;) |
Ku mne sa nevojdeme a presne preto to musíme spáchať Sardinkový tréning! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po prosinec 23, 2024 5:04 pm Předmět: |
|
|
23. prosince 2024, pondělí
benče 1+, odpolední trénink, Maximus
5x 100 kg
5x 110 kg, rpe 8
1x 120 kg
1x 130 kg, série 1+, slabé, více tam teď není, potvrzené 1RM do dalšího cyklu
3x 120 kg, amrap, co už
5x 110 kg, amrap, přitom ještě zahřívací bych si tipnul +2
10x 100 kg, amrap, aspoň tady spoko, není to moc, ale se stopkama akorát
Spodní kladka: (naúzko, paralel, k pasu)
4x 10x 80 kg, svižně, striktně, tohle by mě bavilo, ale takovou kladku mají jenom v tomhle fitku
Předkopky: (UNI)
30x 10 kg, pak už jsem vytuhnul, největší problém opět se synchronizací, pravá silnější
Zákopky: (vsedě)
50x 15 kg, tohle mě baví, easy, příště opět přihodím
předvánoční trénink, tím končí dvouměsíční volnější režim a po vánocích zkusím, vzhledem k aktuální slabší výkonnosti, nějakou menší návratovku, zatím mě láká 4x 8/6/4, což už jsem jednou, ale spíše dvakrát jel a sedělo mi to.
aktuální 1RM jsem si zhruba oťuknul 170 (high-bar, no belt)/130/210, takže podle toho nastavím program a budu se snažit dostat zpět do formy k čemuž mi dopomáhej zdravá životospráva a krea-tin!
hezké svátky, borci a slečny, a v příštím roce ať vám to zvedá! ale do té doby snad ještě nějaký ten trénink dáme ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út prosinec 24, 2024 1:19 pm Předmět: |
|
|
Moc hezky si ten benč vyjel, kamaráde a máš na příští rok super váhy, na kterých můžeš stavět.
Taky ti samozřejmě přeju všechno nej k vánočním svátkům a plno síly a zdraví do nového roku.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st prosinec 25, 2024 3:27 pm Předmět: |
|
|
25. prosince 2024, středa
MiB V, W1 D1/6 dřep+benč, osmičky, polední trénínk, Maximus
4x 8x 100 kg, pauzy 2 min., rpe 7, chvíli jsem měl pocit, že začnu na 120, ale pak jsem dobře udělal, že jsem začal lehce
4x 8x 80 kg, pauzy 2 min., rpe 7, v plánu bylo 90, ale musím ty příhozy ještě přezkoumat
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
4x 8x 60 kg, pauzy 1 min., lehce, striktně
Biceps: (jednoručky, ve stoje, střídavě)
4x 8x 17.5 kg, pauzy 2 min., patnáctky byly obsazené a tohle už v závěru tuhlo
dostal jsem pod stromeček Garmin Fenix 8 a pokušení je vyzkoušet bylo veliké, tak jsem začal nový program už dnes :D počítání sérií, opakování, přestávek i statistiky jsou úžasné, ještě to všechno budu muset prozkoumat, jenom propojit je s počítačem a dostat do toho české mapy se ukázalo jako nadliský úkol a zvěsti o kvalitě garminího softwaru zřejmě nelhaly ;)
| Magumi napsal: | | Taky ti samozřejmě přeju všechno nej k vánočním svátkům a plno síly a zdraví do nového roku. |
děkuji kamaráde!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2024 3:23 pm Předmět: |
|
|
27. prosince 2024, pátek
MiB V W1 D2/6, tahy+tlaky, osmičky, polední trénink Maximus
Mrtvý tah:
4x 8x 120 kg, rpe 6, pauzy 2 min., držím se při zemi, bude hůř
Military press: (stopky na hrudi)
4x 8x 40 kg, rpe 6, pauzy 2 min., začínám lehce, což ale neznamená, že bych se dostal daleko přes dvanáct opáček
Spodní kladka: (naúzko, k pasu)
4x 8x 100 kg, pauzy 1 min., akorát
Předkopky: (uni)
30x 10 kg, váha lehká, ale nepřidám, dokud nedám pade
Zákopky: (vsedě)
50x 15 kg, příště zase trochu přidám
čas 40 min., dnes svižně, žádné štráchy
včerejší trénink jsem musel vynechat, protože rodinné setkání na první svátek vánoční dopadlo jako obvykle, i když plán se zdál býti dobrý, leč selhal, takže na druhý svátek vánoční jsem se dával dohromady, abych zvládl druhé rodinné setkání, což se povedlo, taky proto, že jsem se držel role řidiče, a dnes už ready, s chutí do toho, akorát ve fitku bylo přes poledne lidí jak na Václaváku, což nechápu, asi že dostali permice a nevydrželi až do nového roku, ale pořád se ještě dalo cvičit, jenom jsem musel optimalizovat pořadí cviků.
základní váhy jsem položil, nakonec jsem se držel spodní hranice a pocitově jsem dobře udělal, protože přidat se dá vždy, mám tuhle návratovku na tři měsíce, resp. 13 týdnů, a pokud se podaří, tak bych měl být připravný na nějakou tu silovčičku.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|