|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá prosinec 06, 2024 11:53 pm Předmět: |
|
|
6. Patek
Crossfit:
50 PULL UPS
50 PUSH UPS
50 HINDU SQUATS
(04.20)
BOX SQUAT - 4x80, 4x80, 4x80, 4x100, 4x80
MP - 4x8 s 40
DIPS - 3x8
DL - up to 2x4 s 100
fyzická náročnost tréningu: 5/10
psychická náročnost tréningu: 2/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
zničenost po tréninku: prijemne
zničenost druhý den:
váha: 89 kg
trénink trval: 54 minut
Crossfit bavil. Jel jsem to na preskacku. Shyby byly nejtezsi. Fajn trenink.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st prosinec 11, 2024 8:24 am Předmět: |
|
|
Uf, nemocňák. Nic velkého, ale sobota začlo bolet v krku, tak jsem to nechal. Neděle taktéž, v pondělí zhoršení a úterý ještě horší. Nic brutal, ale ještě asi 2 dny budu out. Ani nevím, jestli se to dá počítat jako odpočinek  . Včera večer pět kilo soplů, slabost, lehká teplota, bolest v krku ale nic extra. Dneska to ještě určitě nechám a uvidíme zítra jestli něco malého lehkého...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po prosinec 16, 2024 7:35 am Předmět: |
|
|
14. SOBOTA - lehký
PRESSY JEDNORUČ S GUMOU - 3x10
ARNOLDOVY TLAKY - 3x8 s 16kg kručkama
BENČ S RUČKAMA - 3x12 s 27,5kg
DIPS - 3x8
TRICEPS GUMA - 3x12
ZADKY RAMEN - 3x10
STŘEDY RAMEN UPAŽOVÁNÍ - 3x10
fyzická náročnost tréningu: 3/10
psychická náročnost tréningu: 1/10
zničenost po tréninku: skoro nic
zničenost druhý den: skoro nic
trénink trval: 27 minut
V sobotu už jsem se cítil dobře a tak byl čas na lehký trénink. Padlo to skvěle. Vše jsem dal poměrně lehce, s menším počtem opáček, delší pauzy a tak. Většinou to po nemoci rozdělím na A a B. Takže dnes teda jakože kozy, ramena, tricák
15 NEDĚLE - lehký
DŘEPY BEZ ZÁVAŽÍ S PŘIDRŽENÍM - 3x10
BOX SQUAT - 3x5 s 70
SLDL - 3x9 s 24ktb
SHYBY NA ŠIROKO - 3x6
3X JINÁ VARIACE SHYBU - 3x6
BICEPS - 3x
BŘICHO - 3x
zničenost po tréninku: skoro nic
zničenost druhý den: skoro nic
trénink trval: 50 minut
Jakože B - nohy, záda, bicák, břicho. Po sobotním lehkém tréninku jsem skoro nic necítil, ale ve svalech už byl malinko tonus. Byl čas srovnat nohy a záda. Opět lehce. Zajímavé je, že na dřepech nebo jejich variacích okamžitě cítím výpadek, ale shyby šly tak lehce, že bych tam na první sérii klidně mohl zase nastřílet nejmíň 20. Ale když lehce, tak lehce.
Tento týden se bude nést ve znamení "absolutněnestíhámnic" ale něco bude a pak v pátek přesun do tater, kde se pojedou trx a jiné srandy abych mohl žrát koláče, kapustnicu a předstírat, že jsem sportovec.  Nicméně nakonec to nebývá tak hrozné a většinou už tam ani nenabírám. Prostě si po každém jídle dám koláček a jinak jím prakticky normálně...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st prosinec 18, 2024 9:33 am Předmět: |
|
|
úterý 17.12 - lehce
DIPS - 3x10
BENČ S JEDNORUČKAMA RUCE K SOBĚ - 2x8 s 27,5kg, 2x8 s 35kg ručkama
BENČ S JEDNORUČKAMA NORMAL - 18-18-15 s 27,5kg ručkama
KLIKY NA ÚZKO - 3x10
fyzická náročnost tréningu: 4/10
psychická náročnost tréningu: 7/10
zničenost druhý den: bolest svalů
trénink trval: 30 minut
22.00 na značkách. Chtěl jsem zalézt pod deku a koukat na Dr. House nebo dělat něco jiného zábavného, ale byl čas na činky.  Ale tohle rozdělení na A a B, co občas jezdím mi pomáhá se dokopat v ttréninku i v hnusné večerní hodiny.
Zase tak lehké to nebylo, ale nebyl tam vlastně žádný těžký cvik, takže i když to bylo často skoro nadoraz, tak to řadím mezi lehké.
Trochu jsem cítil rameno :O (. 35kg šly, takže pomalu začnu zařazovat i větší činky a rameno to snad dá...Hezký pumping.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2024 8:47 am Předmět: |
|
|
středa 18.12. - lehce
DŘEPY BEZ ZÁVAŽÍ POMALILINKU - 3x12
BOX SQUAT - 4x70, 4x80, 4x90, 4x90 (no belt)
SHYBY NADHMAT NA ÚZKO - 2x5, 2x5 s BW+16kg
SHYBY NA ŠIROKO - 5-5-4 s BW+16kg, 2x6
psychická náročnost tréningu: 7/10
pocitová radost z tréningu: 6/10
zničenost druhý den: bolest svalů
trénink trval: 35 minut
Půl desátá neboli poměrně ještě ok čas. Vše tak normálně. Úplně lehké to není, ale vzhledem k objemu práce, pocitu a to, že to není BJJ hodnotím lehce. Zlobí mi opasek, tak ho zahazuji. Stejně jezdím poměrně lehce, tak aspon posílím core.
Dnes jdu na večírek jedné firmy, včera jsem si večer zkoušel svoje stará dickiesky alias nejlepší plesové kalhoty. Nejenže jsou trochu elastické, ale navíc vypadají fakt perfektně a nejsou tak gay. Koupil jsem je v roce 2010 a už roky mi nebyly o pár čísel v pase a voila, jsou mi. Je to trošičku těsnější, ale před pár lety jsem je nedal vůbec (koupil jsem je kdysi v euforii když jsem měl 86 kg což není moje běžná váha) . Tzn. poměr váha/tuk je víceméně stejný jako z doby skoro před 15 lety. Což prostě musím hodnotit pozitivně. Ano, samozřejmě pořád jsem tlustý jako prase před porážkou a kozy mi visí skoro až k pasu, ale i tak jsem celkem fešák.
Chybí mi benč.  Třeba jednou to rameno dám zázračně do kupy a taky lopatku a na staré kolena budu moci zase benčovat. No, jak by řekl BBT v Santa je úchyl "v jedné ruce přání, v druhé ruce hovno"
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2024 10:03 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | cohen999 napsal: | Presne, obcas si treba nekriticky zaklamat do zrkadla a povedat si: ano, som fesak! |
Čo z toho, keď máš kruto úprimnú manželku, ktorá prekrúti očami a povie "No, bolo to už lepšie!" | Kdysi jsem chodil s jednou holkou a v těch dobách jsem měl bicák cca 45 a kolem 100kg a vždycky když jsem jí ukazoval svaly, tak řikála "já nic nevidím, jenom tlustou ruku a tlustý záda" bože jak mě tenkrát srala.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt prosinec 19, 2024 10:07 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | decarabas napsal: | | cohen999 napsal: | Presne, obcas si treba nekriticky zaklamat do zrkadla a povedat si: ano, som fesak! |
Čo z toho, keď máš kruto úprimnú manželku, ktorá prekrúti očami a povie "No, bolo to už lepšie!" | Kdysi jsem chodil s jednou holkou a v těch dobách jsem měl bicák cca 45 a kolem 100kg a vždycky když jsem jí ukazoval svaly, tak řikála "já nic nevidím, jenom tlustou ruku a tlustý záda" bože jak mě tenkrát srala. |
To zas ja si spomínam v časoch, keď som vážil toľko, čo mokré noviny, že sme boli s ex na dovolenke v Bulharsku. A kdesi tam na miestnom trhu mali také parádne obtiahnuté tričko, za ktoré by zabíjal každý odfarbený fuckboy z diskotéky. Tak ona, že si to mám skúsiť a tak a naliehala strašne a keď som sa teda do tej pančuchy v tvare trička navliekol, že mi presvitali všetky rebrá a kľúčne kosti, sklamane ma prebehla pohľadom a povedala "tak nič, na figuríne to vyzeralo lepšie"
Bol to ďalší peniažtek do mojej malej tajnej pokladničky, kde som si šetril na nízke sebavedomie _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt prosinec 19, 2024 11:33 am Předmět: |
|
|
Ta moja zas od kolegyn prebrala teoriu, ze muz ma obcas zene zaklamat do oci a povedat jej, ze je krasna, pretoze tym dava najavo, ze ju emocionalne nezanedbava. A teraz vzdy, ked ju pochvalim, to okomentuje - Zas mi klames do oci?
Tak som s tym prestal a teraz sa cuduje, ze nekomentujem ked pride od kadernicky. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so prosinec 21, 2024 4:52 pm Předmět: |
|
|
21 sobota - lehkostredni
Horizontal pull ups - 3x10
SHYBY RUZNE- 6x6, 5x5, 4x4, 3x3, 2x2, 1x1 (90 shybu)
fyzická náročnost tréningu: 5/10
zničenost druhý den:
trénink trval:
Prejezd do Tater. Peklo v aute, ale dnes uz trening na detskem hristi. Celkem fajn. Ke konci pauzy 5-10 sekund...
Cohen: to bych radsi taky nic nerikal. 😃
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2024 11:53 pm Předmět: |
|
|
22. Nedele - lehce
Pressy s gumou, kliky - ruzne variace-hromady serii
pocitová radost z tréningu: 4/10
zničenost druhý den:
trénink trval:
Probehla tura a pri cekani na obed jsem si trosku zablbnul...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út prosinec 24, 2024 4:52 pm Předmět: |
|
|
Pondeli 23 - stredni
horizontal leg press - 5x
Predkopy - 3x
Zakopy - 3x
Bottom up one arm kb press - up to 5x12kg
Sikmy benc s ruckama - up to 2x10 s 28kg ruckama
Veslice -3x
Kladka stahovani - 3x
+bic, tric, shyby - 1 serka
pocitová radost z tréningu: 7/10
zničenost druhý den: prijemne
trénink trval:
Dostali jsme den s hlidanim deti a tak vyhralo Aqua v Popradu. Soucast bylo i fifko v Aqua. Nic moc vybaveni, ale vic nez mam ve sklepe. Podarilo se mi ukecat i na 40 minut zenu, ale merila to a jakmile ubehlo 40 minut, tak me hnala do saun nedbaje toho, ze mam jen jednu serku z rukou hotovych...ale slib je slib  .
Zatim makam, jen bilkovin je tu mene nez obvykle...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2024 6:23 pm Předmět: |
|
|
Sobota 28
Shyby, drep bez zateze, dosedy, pritahy, shyby na siroko, RLDL
psychická náročnost tréningu: 9/10
váha: 86 kg uaaa
trénink trval: 31
Dva dny nemoc. Prujmicek, zimnice a pak presun do CR. 3kg dole. Nejedl jsem...bez energie, total. Zdimal jsem to ze sebe...tak aspon vic serek...
Nedele 29
Dips -3x8
Pressy ve stoje s ruckama 12-15-17-15 opacek s 16kg ruckama
Pullover - 3x12 s 27,5 kg
Benc s ruckama 15-15-18-15 s 27,5 kg ruckama
+ srandy s gumama
psychická náročnost tréningu: 3/10
váha: 86-87 kg
trénink trval: 40 min
Dnes uz jsem se citil dobre a v treninmu to i vic slapalo...fajn pumpa...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|