DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 120, 121, 122  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2025 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

31. prosince - úterý - střední

DŘEPY BEZ ZÁTĚŽE - 70
LOW BOX SQUAT - 3x4 s 70, 3x80, 3x90, 2x100 (RPE 9,5)
SHYBY NA ŠIROKO - 3x8
SHYBY NA ÚZKO - 5-7-9
HORIZONTAL PULL UPS - 10-10-6-6-6
BICEPS GUMY - 3x

fyzická náročnost tréningu: 5/10
psychická náročnost tréningu: 1/10
pocitová radost z tréningu: 10/10
zničenost po tréninku: slušná rozbitost
zničenost druhý den: prijemne
váha: 87,5 kg
trénink trval: 35 minut

Podařilo se mi v dobré konstelaci utéct odpoledne do sklepa. Vždycky zapomenu jak dobře se mi cvičí uprostřed dne a jaký rozdíl to pro mě je. Celkem jsem to tam napral.
Low box squat - Velmi dobré. Umím se tam do toho srovnat a technika je celkem pěkná. U klasického dřepu se mi to vždy cestou posere. Tohle je pro mě lepší. Cítím jenom svaly bez kolen. 2x100 bylo víceméně na max. Víc bych nedal. Taky z dřepů bez zátěže jsem měl radost. Budu postupně zvyšovat. Cítím benefity pro ju jitsu, vytrvalost a pocit...Nevím jestli se dostanu na carabasových 3x100, ale budu zvyšovat...
Mezitím jsem dělal shyby. Horizontal pull ups mi krásně zabírají záda a mám z toho radost.
Pak už jen hromady žrádla a silvestr.
Kamarádka měla chytrou váhu co měří tuk, tak na to šli 4 lidi. Naměřilo mi to 61kg čistou váhu se svaly. Což naměřilo i kamarádkám a mé ženě třeba o 1kg víc. Viscelární tuk 11. 30% tuku. No krása. Všemu věřim, ale těm svalům ne.Určitě mám víc a nesmířím se s tím, že holky a kamarád co necvičí mají více svalů než já, když vypadám dvojnásobně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2025 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže všem nej do nového roku. Ať rozpoznáme příčinu štěstí! .o)

SUMARIZACE:
-Tenhle rok žádné zlé zranění. Stále občas cítím rameno, brachialis, přetíženou krční páteř z PC, ale jinak ok.
-BJJ mě bavilo. Nedá se to sice objektivně měřit, ale dost jsem se zlepšil.
-Činky - Pořídil jsem si stojan na dřepy, což se příjemně odrazilo na trénincích. Subjektivně sice nic nezvednu, ale nohy jsou silnější a lehce svalnatější.
- Nová PR - Tady to bohužel zeje prázdnout. Víceméně jsem všechny své PR udělal už skoro před 20ti lety při úplně jiné váhovce a teď se tomu ani vzdáleně nepřiblížím. Někdo nemá problém sundat váhu a zvedat podobné váhy, ale mně to tak nikdy nešlo. Ani lineární periodizace bez přibírání BW mi nefungovala. Nevadí. Hlavně že furt cvičím .o)

CVIČÍCÍ CÍLE:
1) Příští týden budu řešit práci.
Varianta 1 - zůstávám ve stávajícím jobu s daleko větší výplatou, ale budu mít i o dost víc práce. Zdelší se mi tím pracovní doba a občas to bude nárazově mazec. Nicméně přes den by mi tam vyskočila cca hodinka volna, kdy bych chodil cvičit a mohl bych si to více rozepsat a plnit nějaké cíle...
Varianta 2 - Jiný job, jiné podmínky. Od toho se bude vše odvíjet. Nedá se říci.

2) Zařazovat více cviků a víc blbnout.
3) Cvičit tvrději v celkovém totálu. Alespoň víc objemu.
4) Pravidelně zařazovat kardio.
5) ju jitsu aspon 1 týdne
6) pokud bude víc penez a starý job, asi by konecne byl čas i na boj v postji a soukromé lekce.
7) Zvýšit příjem bílkovin. Poslední rok jsem trošku přidala jsem na cca 120g denně, ale rád bych tak 150g.
8) Radost. Ať je tam furt radost .o)
9) Ještě víc se vysrat na to, že jsem u nás v BJJ klubu skoro nejhorší a že na foru z těch co zbyli taktéž zvedám skoro nejméně.
Nicméně jedeme dál. Jedeme dál, živote!
vlk#

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2025 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
1) Příští týden budu řešit práci.

to je frajeřina, tohle se mi vůbec letos, ani už nikdy, řešit nechce, i když letošek, vlastně loňský rok, byl bída, reálný příjem šel opět citelně do mínusu, a řekl jsem si, že ještě jeden rok a budu to řešit, i když je mi jasné, že ekonomika to za poslední roky dost schytala a nejsem v tom sám

s ostatními cíli good luck! líbí se mi, že máš "vyšší" cíle a zvedání je k tomu jenom takový helper, doplněk, a proto není důležité, kolik toho tady v rámci fóra zvedáš, když bys každého do minuty uškrtil, zlomil nebo tak něco ;)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá leden 03, 2025 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2. LEDNA čtvrtek - střední

MILITARY PRESS - 4x10 s 40, 2x6 s 40
BENČ S JEDNORUČKAMA RUCE K SOBĚ - 10-12-15-12 s 27,5kg ručkama
DIPS - 4x8
TRICEPS GUMY - 3x15

fyzická náročnost tréningu v rámci činek: 5,5/10
psychická náročnost tréningu: 3/10
pocitová radost z tréningu: 7/10

Večer, ale byl jsem živý. Fajn to bylo. Lehčí militarka jsou fajn. Necítím tam nefunkční ruku a asi je vše ok. Budu občas střídat s jednoručkama. Víc asi jezdit nebudu. Při vyšších vahách mi přestává zabírat pravá ruka v jedné fázi.

to vlk: Je to tak. Vydělávám řekněme v přepočtu více než jsem kdy vydělával, ale hypotéka, auto, rodina atd. + žena na mateřské je takový mazec, že s tím musím hnout jinak až ženě za 4 měsíce skončí i a mizerná mateřšká, tak půjdeme do mínusu... Ke konci roku žena nastoupí do práce, tak přibude druhý plat a bude to ok, ale do té doby to asi bude ještě veselé a musím to nějak vykrýt...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2025 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4. ledna sobota

DŘEPY BEZ ZÁTĚŽE - 90
BOX SQUAT PARALEL - 4x6 s 70
SHYBY NADHMAT - 5-7-9
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 6-8-8-8 s 35kg
SHYBY S GUMOU - 3x12
LÝTKA VE STOJE - 3x12

fyzická náročnost tréningu v rámci činek: 5,5/10
psychická náročnost tréningu: 8/10
pocitová radost z tréningu: 4/10

Nešlo to. Od první série jsem trpěl jako pes. Absolutně žádná energie, focus, nic. Jenom silou vůle jsem pokračoval. Taky to asi otočím a dřepy bez zátěže začnu dávat po box squatech. Nakonec lepší než nic a vlastně fajn lehký trénink, ale nějak se nedalo.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2025 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

6. pondělí

KLIKY NA ÚZKO - 5x10
BENČ S JEDNORUČKAMA - 15x27,5, 15x27,5, 18x35, 8x35kg ručky
DIPS - 4x10
TRICEPS GUMY - 3x

fyzická náročnost tréningu v rámci činek: 5/10
pocitová radost z tréningu: 8/10

Celý den jsem prakticky bez zastavení frčel až do 22.10 večer, ale jelikož jsem se nezastavil, tak nebyla únava. Doma jsem ještě dodělával banana bread a u toho dělal kliky a kontroloval jestli se mi to nespálí. Mezitím mě kliky aspoň fajn rozehřály a mohl jsem přejít do svého mocného sklepa/kočárkárny. Rameno bylo hezky zahřáté, tak jsem zkusil po dlooouhé době těžší jednoručky a šlo to. Bezbolestně. Začnu tedy pomalu, pomalu zařazovat po větším rozehřátí. 18x35kg ručky je krásný výkon i když není plnohodnotná dráha kvuli ramenu, ale who cares .o) Na druhou sérku už nebyla energie a po 18x to šlo na 8x . Pak už jen lehce dips a gumy na nahnání nějakého jakože objemu. Opravdu povedený trénink.

https://www.instagram.com/p/DEf_Bk9iTfF/
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2025 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7. úterý

BULHARY - 3x5
DŘEPY - 5x70, 5x70, 3x80, 3x90, 2x100
DŘEPY BEZ ZÁTĚŽE+HINDU - 100 opáček
SHYBY NA ŠIROKO - 8x8
BICEPS GUMY - 3x

fyzická náročnost tréningu v rámci činek: 6/10

Zase pozdě večer, ale neuspával jsem děti, tak jsem s nimi neusínal a bylo to tedy tisíckrát lepší.
Klasické dřepy po delší době do 2x100 ok. Radši jsem nešel výš. Nedávalo to smysl, když je moc nejezdím, ale cítil jsem u nich dobře. Vyhovuje mi více ass to grass. Nějak u toho lépe chytám dráhu a vůbec jsem dneska skvěle chytal dráhu a měl z nich fajn pocit.

Dřepy bez zátěže+hindu squats - různě to u toho střídám. U dřepů bez zátěže se přidržuji abych posílil mobilitu, měl perfektní hloubku, nepředkláněl se a kombinuju to s hindu, kdy nemám tak super mobilitu, ale zase je to jiné a je to flow. A teď upřímně. 3x100 bych doprdele nedal ani za svět! Včera jsem u těch 100 ks rozdělených na menší segmenty cítil svět a málem u toho umřel. Mám asi fakt špatnou vytrvalost nohou, ale bylo to super a přidal jsem od minula o 10 ks. Už jen 200 opáček navíc+zátěžová vesta a mám decarabase. Až se tam za deset let dostanu, tak on si řekne že vlastně 5x100 není zlé, ale budu ho pomalu pronásledovat a věřit, že ho dostihnu kolem osumdesátky. Tak uvidíme, ale jinak mám z tohohle dřepování bez závaží skvělý pocit v nohou. A teď vážně, aspoň 200 bych chtěl pravidelně dělat, ale musím se k tomu pomalu doplazit...
decarabas

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2025 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, ja som si tie hindu depy naordinoval v rámci "nech tam je niečo ľahšie, čo mi nedokurví regeneráciu na drepoch..."

5x100 by som asi dal tiež, ale desne to trvá a neviem si predstaviť tú strašnú svalovku potom (ale ďakujem, práve si zasadil červíka a neverím, že to niekedy neskúsim). A samozrejme to tiež kúskujem, zas nejdem ako parník vkuse. Prvých 40-50 dám vkuse a potom sa tam plazím po desiatkach, lebo mi horia stehná
Takže to máš furt dobré, neboj nič. A kolená sa ti poďakujú.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2025 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
No, ja som si tie hindu depy naordinoval v rámci "nech tam je niečo ľahšie, čo mi nedokurví regeneráciu na drepoch..."

5x100 by som asi dal tiež, ale desne to trvá a neviem si predstaviť tú strašnú svalovku potom (ale ďakujem, práve si zasadil červíka a neverím, že to niekedy neskúsim). A samozrejme to tiež kúskujem, zas nejdem ako parník vkuse. Prvých 40-50 dám vkuse a potom sa tam plazím po desiatkach, lebo mi horia stehná
Takže to máš furt dobré, neboj nič. A kolená sa ti poďakujú.
Já si právě říkám, jestli 300 už tu regeneraci nekurví ale pro kolena a takovou jakoby zdravost je to podle mě fajn...Já se plazím spíš po 5-7, ale beru to tak, že začínám a že to půjde nahoru. Někdy to třeba pořádně hecnu a zkusím něco i na čas, ale musí si ty nohy první zvyknout. Aspoň tak 2 měsíce...Uvidíme .o)
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2025 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem si je tedy taky dohledal, abych byl v obraze, když to teď tak frčí... takže normální dřepy v užším postoji s mácháním rukama a zvedáním pat... což je dobrý, protože takhle naúzko bych je na zemi neudržel :) inu, jako cvik s vlastní váhou určitě dobrý, čímž bych to asi uzavřel a přenechal kalinestikům ;)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2025 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9. čtvrtek

BOX SQUAT PARALEL - 4x6 s 70
RDL - 4x8 s 70
HRAZDA NADHMAT - 3x10
PRESSY S GUMOU - 3x10
MILITARY PRESS VE STOJE S RUČKAMA - 12-15-23 s 16kg ručkama
DIPS - 3x15

fyzická náročnost tréningu v rámci činek: 4/10
trénink trval: 55 minut

Přišel kamarád s kterým teď občas budu možná trénovat. Píšu možná, znáte to .o) Tak jsem ho koučoval, hodně se shazovaly a přehazovaly činky, ale bylo to fajn.
Lehčí fullbody, protože zítra (dnes) bude BJJ po měsíční pauze, která by nemusela být tak dlouhá, ale sám sem si jí naordinoval a je to fajn. Občas to budu dělat. Od činek mít pauzu nemusím, ale od BJJ jo. Spíš psychicky...

to vlk: zkus. Však ty kolénka také řešíš ne? Budeš kardio mašina .o)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2025 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10. pátek

BJJ

fyzická náročnost tréningu v rámcijitsu: 6,5/10
psychická náročnost tréningu: 4/10
trénink trval: 90 minut

BJJ po měsíčním volnu.
-rozcvička
-rovinky
-různé nácviky přechodů do armbaru či škrcení
-sparingy 5x3 minuty
Sparingy ok. nebylo to úplně ono, ale po měsíci vlastně skvělé. V postji jsem měl pocit, že stopro a na zemi lehoulince horší. Při pasování ve stoje se 110 kg mašinou co ale neumí tolik jsem si uvědomil, že pokud máte převahu nad někým o 20kg těžším, tak to ještě není tak zlé .o)
Nicméně druhý den obrovská rozbitost a únava...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2025 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pondělí 13.1.

DŘEPY - up to 2x3 s 90
DŘEPY BEZ ZÁTĚŽE/HINDU SQUATS - 110 opáček
SHYBY NA ŠIROKO - 5x6
HORIZONTAL PULL UPS - 4x
BICEPS - 3x
BŘICHO ZVEDÁNÍ NOHOU VE VISU - 3x10

fyzická náročnost tréningu v rámci činek 5/10
trénink trval: 40 minut

Dřepy ok. První sérka těžká, druhá lehká...
Dřepy bez zátěže/hindu - fuuuj. Zase jsem malinko přidal, raději neblázním, nohy si musí zvyknout. Jezdim je taky zhruba po 10 a střídám hluboké dřepy s přidržením na mobilitu s hindu dřepama...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2025 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14. úterý

pressy ve stoje, dips, kliky, benče s ručkama, nějaké srandy s gumama...

fyzická náročnost tréningu v rámci činek 3/10
pocitová radost z tréningu: 4/10
trénink trval: dlouho minut

Stavil se kamarád a tak se kecalo a kecalo a on jel něco jiného a já pak vůbec nevěděl co jedu. Tak aspoň to byl opravdu lehký trénink...
decarabas

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2025 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:

trénink trval: dlouho minut

Dlouho minut je taký krásny časový údaj ako "od obeda až hentam dopiče".

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 120, 121, 122  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: