Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 408, 409, 410 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prarazit

PříspěvekZaslal: so únor 01, 2025 1:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluji ke skvělým výkonům. 💪
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: so únor 01, 2025 6:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prarazit napsal:
Gratuluji ke skvělým výkonům. 💪

Díky šéfe

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
decarabas

PříspěvekZaslal: so únor 01, 2025 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes ráno už pred siedmou ramená a ruky, hoci som naozaj mizerne spal.

Militarko up to 1x90 a potom 3x12x50kg. Zvyšok pumpy,nehodné zápisu.

Necítim sa inak nejak zle, svalovka na chrbát a to je všetko. Asi som to flákal alebo čo

decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2025 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
1x12x40kg
4x12x90kg

Drepy highbar:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x200kg
1x1x210kg
1x1x210kg
1x2x200kg
1x6x170kg

Drepy highbar s pp:
3x6x130kg

Triset
Výpony s SSB:

3x12x144kg
+
Výpony s BW:

3x20
+
SL DL na kladke:

3x12x50kg

Superset
Incline tlaky s jednoručkami:

3x12x32kg + 3x12x17kg
+
Sťahovanie kladky - úzky paralel:

3x12x60kg + 3x12x40kg

Triset:
3x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DFn7hqOC_YU/

Doma všetci chorí. Všade okolo všetci chorí!
Celým mojím okolím (a nielen mojím, keď pozerám na stav pozatváraných škôl v Košiciach aj mimo) sa prehnala morová rana, tak expresne, že ešte aj stredoveký bubonický mor bledne závisťou.
Človek by si povedal, že po všetkých tých skúsenostiach s dezinfekciou a ostávaním doma a rúškami a umývaním rúk počas 3 rokov korony korony budú mať ľudia nejakú prax, ako sa s takým niečím vyrovnať, ale pretože sme len o trošku chytrejšie opice, tak smola.
Výsledkom je, že doma sú 3/4 rodiny totálne hotové. Ja jediný sa držím. Zatiaľ. Tu a tam v logu žartujem o mojom wolverinskom géne, ale ono to asi ani nebude tak celkom vtip, keď tu okolo seba pozorujem (u staršieho syna už dva týždne a u mladšieho a Sorayi týždeň) potoky sopľov, decibely kašľov, ktoré otriasajú stenami paneláku, horúčky, že by som si na čele malého Pepka mohol vyprážať volské oko a celkovú únavu takú krutú, že ani židia po 40tich rokoch putovania púšťou neboli takí dojebaní, a stále sa držím.

Ale asi len dočasu, raz ma to premôže.

A preto som rýchlo utekal do gymu, kým vládzem stáť na nohách.

Erik prisahal na všetko, čo je mu sväté, že príde makať. Erik je očividne ateista a sväté mu nie je nič, pretože sa vôbec neukázal a ja som už bol naladený na ťažké single, lebo veď budem mať spottera.
Tak než by som riskoval zmenu tréningu, riskoval som zdravie a pustil sa do toho sám.

na predkopoch som pridal váhu a jednu sériu, lebo samozrejme to treba pred ťažkými drepmi, to dá rozum!

Drepy samotné boli ťažké, preťažké, highbar je fakt náročnejší oproti tým lowbarovým ojebom Podľa všetkého mi nepomohli ani piatkové deadlifty, čo sa dalo čakať.
Ale tak oddrepoval som niečo málo, žiadny zázrak, ale musím byť optimista. Nezranil som sa. Iba ak na egu, a to je v pohode.

Prihodil som potom aj na drepoch s podloženou pätou (Platz drepy, ako ich volá Dave), ale to len preto, aby som nemusel robiť desiatky

Tým som skončil skutočnú časť tréningu a mohol som sa už len tak v pohode odreagovať, nech prídem na iné myšlienky, než že doma to vyzerá ako na renesančnom obraze, zobrazujúcim hrôzy Bartolomejskej noci (totiž totálnu skazu a telá pohádzané jedno cez druhé, na obraze sú to mŕtvoly a u nás doma Soraya s deťmi, pozerajúci rozprávky na gauči).
Na incline som zaradil zhadzovačku, pekná pumpa z toho bola. Počítam, že sa to celkom prejaví, lebo hornú časť hrudníka som obvykle odbil pár sérkami. Keď trošku pritvrdím, isto sa niečo ukáže už len kvôli zvýšenému objemu.
A sťahovanie kladky podobne, tam síce nič nezanedbávam, ale trošku pridať intenzitu neuškodí.

Celkom fajn tréning, po ktorom ma žiaľ čakal návrat do temnoty a morových výparov, ktoré sa snažím odrážať hrsťami vitamínov a minerálov, kilami zázvoru a cesnaku a čaju, a keď to inak nepôjde, so slzou v oku spomeniem na Cohena a prelejem hrdlo domácou 52kou od tata.

Magumi

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2025 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krásné výkony, klobouk dolů. Jsi borec.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
cohen999

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2025 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@carabas . plakat nemusis, proste to do seba preventivne vlej. V Stredozemi mame jedneho suseda, ktory ked ho zacalo skrabat v krku, si 52-jkou preventivne kloktal. Ale tam este nie som.
vlk#

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2025 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zjevně ti ty tréninky na nohy fungují, když pořád komfortně dřepuješ 200+, to je dobré vědět!

wolverinovský gen si užívej, já to dělal celý loňský podzim, kdy začala škola a až do vánoc mě nic nesložilo, až jsem si začal myslet, jak to všechno dělám dobře... od silvestra dva týdny, teď mám za sebou další týden a v rádiu právě hlásili, jak epidemie chřipky sílí, tak si říkám, že už snad ne
decarabas

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2025 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Krásné výkony, klobouk dolů. Jsi borec.

Ďakujem, od teba to poteší, si mi inšpiráciou!

cohen999 napsal:
@carabas . plakat nemusis, proste to do seba preventivne vlej. V Stredozemi mame jedneho suseda, ktory ked ho zacalo skrabat v krku, si 52-jkou preventivne kloktal. Ale tam este nie som.

Včera už veru prišiel ten čas. Cítil som v hrdle nejaký bordel, tak som otcov tekutý dynamit prilial do pomarančovo-zázvorového shotu a poslal dole krkom. Poprvé - spal som jak bábätko Podruhé - ráno som sa zobudil a hrdielko ako nové.
Nie že by sa na to dali písať precítené recenzie, ako sú tvoje rumové, ale funguje to.

vlk# napsal:
zjevně ti ty tréninky na nohy fungují, když pořád komfortně dřepuješ 200+, to je dobré vědět!

wolverinovský gen si užívej, já to dělal celý loňský podzim, kdy začala škola a až do vánoc mě nic nesložilo, až jsem si začal myslet, jak to všechno dělám dobře... od silvestra dva týdny, teď mám za sebou další týden a v rádiu právě hlásili, jak epidemie chřipky sílí, tak si říkám, že už snad ne

No do komfortného drepu to malo ďaleko To, že niečo dám neznamená, že je to komfortné.
A s tými chorobami nestraš, potrebujem fungovať, aspoň kým sa Soraya nedá dokopy, keby to zložilo aj mňa, tak tu pokapeme v špine a hlade

spekounP

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2025 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty dřepy prakticky bez tréninku jsou very gut

podle mě po nějaký 10-ti týdenní rutině bys byl zpátky na 240-250kg
decarabas

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2025 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
prakticky bez tréninku

Auč

Superset
Legpress:

1x12x85kg
3x30x140kg
+
Predkopávanie:

1x12x40kg
3x20x60kg

Superset
Lýtka v legpresse:

3x20x140kg
+
Výpony s BW:

3x20

Superset
Decline bench press:

1x12x20kg
1x6x70kg
4x6x120kg
1x10x70kg
+
Veslo - kladka:

4x12x90kg + 4x12x60kg

Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
4x8xCarabas + 25kg
1x10xCarabas

Superset
Protismerka:

3x12x15kg
+
Brucho - rímska lavica:

3x30

3set:
3x

Hodnotenie tréningu : Bez videa, bol som lenivé hovno

Zatiaľ sa mi stále darí bojovať proti čiernej smrti, ktorá vládne u nás doma. Marí sa mi, že pomaly všetci sa z toho dostávajú, len MalýPali si ide svoje 38,5 stupňové horúčky. Je to celkom stresujúce, keď taký malý páprdok je v takom stave. Tak dúfame, že to rýchlo prejde.

Aby som zmenil prostredie, vyrazil som do gymu.

Hneď na začiatku som si zrušil nohy a tentoraz očakávam svalovku, nič iné neberiem!!! 30reps v sérii so 140 kilami už proste musí zabrať. Samozrejme, že som to ani nedal v jednom kuse, okolo 20-22 opakovania som musel predýchať, aby som sa nedobľul. Pôvodne som plánoval aj na predkopávaní tam poslať 30, ale bez šance, to proste nešlo. Akurát som si samým nadšením a nasadením nejak pomuchlal pravé koleno, tak uvidíme, čo bude zajtra.

Na tlakoch dole hlavou som pridal. Je to divný nekomfortný cvik, ale dám mu šancu. Horšie to s tým mojím hrudníkom už byť nemôže
V supersete zhadzovaná kladka, tiež solídny masaker. Prvá sérka bola tak v pohode, až som chcel prihodiť nejakú váhu, v druhej som bol rád, že som to neurobil, v tretej som zvažoval dokonca ubrať a štvrtú ani neviem ako som dorobil v polodelíriu.

Na klikoch som pridal po dve opáčka do každej série. Jooo, keď to nejdem ako prvý cvik, hneď sa viac trápim.

Hrudník poctivo dorazený "protismerkami". Akurát jak som to dal do supersetu s bruchom, tak ma občas brali kŕče do pupčeka, keď som sa predklonil, aby som zabral s kladkou

Triset hodne masakrálny takisto. Ale musím povedať, že triceps sa viditeľne zlepšil, čo mi robí radosť. Mám rúčky ako soletky a každý milimeter mi robí nekonečnú radosť.

Dobrý tréning, teraz len uvidíme, či na nohy/hrudník bude svalovka a či pravé koleno bude veľmi pobité.

decarabas

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2025 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

T-bar:
1x10x50kg
1x10x75kg
4x10x100kg
1x10x75kg
1x10x50kg

Superset
Veslo - široký nadhmat:

3x20x50kg
+
Bench press:

1x6x20kg
1x6x70kg
2x1x120kg musel som si to ošahať
3x7x120kg

Triset
Zhyby:

3x8xCarabas
+
Sťahovanie kladky:

3x12x50kg
+
Bench press:

3x10x100kg
1x12x70kg

Sťahovanie kladky rovnými rukami:
3x20x20kg

4set:
3x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DFyOQwWN3cc/

decarabas napsal:
som si zrušil nohy a tentoraz očakávam svalovku, nič iné neberiem!!!

... a nič!
Zato mi nejak popukalo v kolienku a necítil som sa na hindu drepy. Tak som si povedal, že nohám asi neuškodí trochu oddych (celému telu by neuškodil oddych a preto dumem nad deloadom budúci týždeň) a preskočil som to. A keď som už bol v tom lenivom móde, preskočil som aj deadlifty, veď som si to tam odmakal minulý týždeň.

Avšak nebanujte, drahí priatelia, žiadne flákanie sa nekonalo!

Po t-bare som bol zrelý na sprchu a večeru, lebo som tam poslal celkom poctivý objem. Ale bohužiaľ, bolo treba pokračovať. Aby som potrápil aj vrch chrbta a hlavne trapézy, dal som si nejaké príťahy aj so širokým nadhmatom, z toho mi pekne chytá medzilopatkové svaly.
Do supersetu som pridal bench press, ale uf och. Toho som tam nakoniec tiež nadrbal toľko, že mi to vystačilo do supersetu s ďalšími cvikmi na chrbát. Pridal som opakovanie do každej série so 120 (oproti minulému týždňu), ale ramenu sa to moc nepáčilo, tak som zhodil na stovku a dorazil sa s tým.
Na zhyboch pridané, k tomu sťahovanie kladky, no skrátka a dobre, preukrutné pumpy na chrbát, tu je dôkaz:

Ospravedlňte prosím výraz, ktorý vyjadruje akútnu potrebu kakať, neviem sa tváriť inak (teda, viem, nasrane, ale to sa zas nehodí), a zamerajte sa na mocné chrbty, ktoré sa mi vydúvajú pod tenkými ručičkami
Netvrdím, že je to nejaký zázrak, ale chrbát som túto zimu kurevsky zlepšil (a to myslím vzácne veľmi vážne) a celková silueta sa mi začína celkom pozdávať. Škoda, že nie som vysekaný jak Ustinov a nabušený jak babyMonster, ale s genetikou sa vyhrať nedá

Dobrý tréning, ako píšem, telo potrebuje trochu voraz, cítim sa celkom potlčený, plus som musel odrážať zákerné útoky chorôb posledné dva týždne, takže organizmus asi dostal pekne zabrať. Uvidím, ako sa dám dokopy cez víkend, ale najskôr si doprajem trochu oddych.

Jo a dnes ráno ramená a ruky. Dobrý tréning, ale už som fakt cítil, že je toho priveľa. Hlavne ramená po včerajších benchoch boli na totálku. Militarko s 90kou som ešte urobil, ale to bolo asi tak jediné, čo stojí za reč.

decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2025 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predkopávanie:
1x12x40kg
3x12x80kg

Highbar drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x200kg
2x3x200kg
1x6x170kg

Drepy s pp:
3x6x140kg

Triset
Výpony s SSB:

3x13x144kg
+
Výpony s BW:

3x20
+
SL DLna kladke:

3x12x60kg

Superset
Incline bench press:

1x12x20kg
3x12x70kg
+
Incline rozpažkotlaky:

3x12x15kg

Sťahovanie kladky:
3x12x60kg + 3x12x40kg

Triset:
3x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DF55_quNWCC/

Ja vieeem, že som spomínal deload, ale tak nejak... som sa z toho vyspal cez víkend alebo čo
Som síce ešte trochu dobitý, ale niečo málo ešte zvládnem odmakať.
Ale fakt len málo.

Drepy reálne boli veľmi ťažké, žiadny Erik, ktorý by mi pomohol. Preto som sa nepúšťal do ničoho veľkého. Tých 200 bolo už tak na hrane, a bolo to vidieť aj na technike.

Ale pridal som na podložených drepoch, takže úplne som to neodflákol

Inak klasika klasika, pumpy pumpy kulturistika, žiadna sila sa nekonala.

Dnes kratší zápis, bliká mi tu strašne, že musím reštartovať notebook a irituje ma to

cohen999

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2025 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Carabas: pche, 2x3x200kg, ziadna sila sa nekonala
Ja, zavaleny 112,5kg:
decarabas

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2025 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Carabas: pche, 2x3x200kg, ziadna sila sa nekonala
Ja, zavaleny 112,5kg:

To máš z toho behu!

Superset
Legpress:

1x12x95kg
3x12x150kg
+
Predkopávanie:

1x20x40kg
3x30x60kg

Superset
Lýtka v legpresse:

3x15x150kg
+
Výpony s BW:

3x20

Superset
Decline bench press:

1x12x20kg
1x12x70kg
3x12x100kg
3x12x70kg
+
Decline rozpažkotlaky:

6x12x20kg

Superset
Kliky na bradlách:

1x6xCarabas nooo, to bude zaujímavé...
3x6xCarabas + 25kg
3x12xCarabas + 3x15xCarabas s expanderom
+
Veslo - kladka:

3x12x90kg

4set:
3x12

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DF_B6I2Ng8G/

Fuh, no dnešok bol celkom intenzívny. Už legpress bol dosť náročný, z pondelka som cítil unavené stuhnuté nohy. Preto som nemal ani veľké oči na predkopávaní a dal som si len 60 kilo a na legpresse som si naordinoval len 12 opakovaní.
Aj tak som skončil so stehnami rozfakovanými jak panelák na Luníku IX.
Našťastie som to aspoň zvládol dosť rýchlo a mohol som sa ďalších 45 minút mordovať s hrudníkom.

Pre zintenzívnenie pumpy na kozy som si vymyslel superset decline tlakov a rozpažkotlakov. Mal som aspoň toľko rozumu, že som ubral váhy A veru dobre som urobil! Pumpa bola úplne strašná, bojoval som ku koncu o každé opakovanie a po tretej sérii som sa rozhodol zhodiť na bezoečnejších 70 kilo.
Po tejto krutosti som mal pocit, že mi cicky pretrhnú triko a v podstate už som bol dead. Ale ešte bolo treba robiť bradlá...
Že to nepôjde som čakal, ale že to nepôjde až tak strašne, to ma zaskočilo
Nejaké nedotiahnuté odfláknuté šestky s 25kou na opasku som tam nasekal, ale fakt to malo ďaleko k nejakej radosti z cvičenia alebo nedajbože potešenia z peknej techniky (ktorá neexistovala). To už bol len boj o to, aby som dokončil to, čo som si zaumienil.

No a na záver som sa pohral ešte s klikmi s vlastnou váhou, kedy som horko-ťažko vypučil 12 kúskov, potom som medzi bradlami natiahol expander a postavil sa naňho a s takouto dopomocou som vydrel ďalších "zhodených" 15 opakovaní. To už sa mi svaly odlupovali od hrudnej kosti a pumpa bola taká pompézna (vyživená muffinmi, ňom ňom), až som myslel, že pozerám do takého toho krivého zrkadla v strašidelnom bludisku.

Triset som len tak odkyvkal na kladkách, už fakt som toho mal plné kecky a chcel som ísť domov jesť a spať.

Dnes to teda bolo veľmi intenzívne a boľavé, ale zas tie endorfíny na konci boli úplne iný level. Skúsim to zaradiť častejšie, nech je sranda - keď už po tomto kozy neporastú, tak sa dám na chôdzu po lane, hobby horsing alebo niečo podobné, v čom ma nikto z fóra neprekoná! [/b]

decarabas

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2025 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Hindu squat:

3x100x10kg
+
Výpony:

3x20x10kg

Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
3x6x170kg belt on, trhačky on

Superset
T-bar rows:

1x6x60kg
4x6x80kg + 3x10x60kg
+
Chest expander:

4x12

Superset
Sťahovanie kladky zhora:

3x12x60kg
+
Sťahovanie kladky zhora podhmatom:

3x12x40kg

Superset
Bench press:

1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
4x6x120kg
1x8x100kg
1x10x70kg
+
Sťahovanie kladky rovnými rukami:

3x20x20kg

4set:
3x12

Hodnotenie tréningu: Už to bude chcieť fakt deload. Už chodím otlčený jak staré boxovacie vrece.
Hindu ešte išli fajn, lebo som od nich mal menšiu prestávku, ale deadlift bol ťažký. Ani nie tak fyzicky, ako skôr mentálne, vôbec sa mi do toho nechcelo. Nevadilo by mi asi v nejakom stroji pumpovať pol hodiny, ale na ťažké voľné váhy proste nebola nálada.
Napriek tomu som to odliftoval bez problémov a aj extra rýchlo.

T-bary boli trochu lepšie, veľmi som to nehrotil a radšej som to zintenzívnil zhadzovanými sériami.

Na zhyby som bol tiež lenivý, ale tam mi proste vadí tá hrazda. Je úplne naprd, šikmé tenké úchopy sú ako za trest a hrdbím sa na tom jak opičiak. Dávam to len "z povinnosti", že sú zhyby "základ". Reálne mi kladka vyhovuje omnoho viac a mám z nej aj viac progresu. Keď sme počas starých čias covidu zhybovali na basketbalovom koší, to bola pecka. Až na hrdzu, čo mi z tých starých rúr padala do očí

Na hrudník mám pekelnú svalovku od stredy (aké nečakané, wau ), ale zaťal som zuby a proste šiel cez bolesť. Ten sval funguje, len bolí jak prase. Výkon ma celkom potešil, ale technicky som prvé série nevedel trafiť. Asi už jak som celý dolámaný, tak sa do toho neviem poriadne poskladať. Až postupne to povolilo.

Zajtra si dám ešte ranné ruky, ale ďalší týždeň musím zvoľniť, lebo sa dodžubem a to by som nerád. Ide to teraz výborne výkonnostne aj formou. Váha sa drží na 97 kilách a nemám veľmi nejakeé zbytočné špeky, darí sa mi pekný čistý objem. Ešte tak mesiac to podržím a dám telu možnosť nalepiť na seba nejaký ten svalík a potom začnem diétovať.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 408, 409, 410 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: