|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út březen 11, 2025 8:42 am Předmět: |
|
|
pondělí 10.3.
SWINGY - 2x10
PENDLAY ROWS - 2x5 s 60, 3x5 s 70kg
DEADLIFT - up to 6x115
REHABKA RAMEN S GUMOU
BENČ - 10x60, 8x70, 6x80, 5x85, 4x90
+biceps a triceps
fyzická náročnost tréningu v rámci cinek 6/10
psychická náročnost tréningu: 3/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
váha: 85,5 kg
trénink trval: 43 minut
Před večeří. To se zadaří málokdy, takže euforie. Sice jsem byl tlačen nedostatkem času, ale jinak ta energie je kolem 6 večer úplně jinde než v 21-22, což není tak překvapivé.
Pendlay-tak akorát, mrtvola do 6x115 s rezervičkou, ale hezky se tahalo.
Benče super. Dal jsem před tím rehabka ramen s gumou a už u 60kg jsem měl pocit, že je to lehčí než minule. 4x90 je určitě nejvíc za poslední rok a půl. Ono samozřejmě je to pořád málo. S touto vahou jsem většinou benčoval tak 2x-3x110 kg, ale nedá se svítit. Každopádně se to určitě trošičku hnulo, protože před 14 dny bylo 3x90 a to bylo totálně těžké. Aktivuje se ramenolopatka? Hojí se rameno? Svalová paměť pracuje? To se zatím nedozvím, ale i z takhle miniaturního krůčku zpět mám radost!
Boží trénink a snad budou vycházet tréninky v lepší hodiny častěji. Ten rozdíl je šílený...
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne čt březen 13, 2025 8:48 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt březen 13, 2025 8:48 am Předmět: |
|
|
středa 12.2.
HINDU SQUATS - 50
BULHARY - up to 6x24kg
GOBLET SQUAT - 2x6 s 24kg
BOX SQUAT PARALEL - 5x70, 3-3-10 s 80kg
fyzická náročnost tréningu v rámci cinek 5/10
psychická náročnost tréningu: 8/10
pocitová radost z tréningu: 5/10
trénink trval: 30 minut
Kdo usnul u uspávání dětí? Probudil jsem se jako Charlie Sheen po party a tak se potácel v 21.00 po bytě a hledal výmluvu proč nejít cvičit když jsem naprosto v pi...Nakonec jsem si vzpomněl na hrdiny fóra a šel .o)
Dal jsem si pár srand abych se rozhýbal před box squaty. Tam taky nebyl moc moral, ale aspoň jsem to vyhnal jedním top setem. Nakonec dobré. Byl jsem v úterý na tetanovce a ještě to furt bolí, tak jsem dal spodek, dneska asi už lehčí vršek prubnu, ráno to bolelo míň.
Bílkoviny furt krásně držím. Průměr je těch 150g denně...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá březen 14, 2025 8:43 am Předmět: |
|
|
čtvrtek 13.2.
HORIZONTAL PULL UPS - 3x8
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 6x27, 2x6 s 36
HRAZDA - 6-6-4
BENČ - mrtě sérek do 6-6-6-12 s 70kg
REHABKA RAMEN MEZI SÉRIEMI - hromada
pocitová radost z tréningu: 7/10
trénink trval: 30 minut
Benče záměrně skoro nakonec a ještě v supersetech aby to prostě bylo nuceně lehčí. Před tím hooodně rozcvičovacích sérií. Fakt si to musím hlídat, jinak velmi brzo dobenčuju. Síla se vrací, rameno nebolí, lopatka drží. Velmi dobré. Nakonec jeden top setík a 12x70. Minulý týden bylo 12x60 velmi podobně těžkých. Samozřejmě opět nevím nakolik se vrací stará síla, nakolik mě víc pouští lopatka či rameno, ale i pocitově je to o dost lehčí než minulý a před minulý týden a to se počítá. Pomaličku budu spíš pocitově přihazovat a koukat co to dělá. Přesný plán nemám, ale lineárně přidávám...
Dneska BJJ Camp, několik hodek technik s jednim zabijáckým polákem, tak se těším...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so březen 15, 2025 2:33 pm Předmět: |
|
|
Patek 14.2.
Pretorian winter camp - BJJ
fyzická náročnost tréningu v rámci BJJ - 8,5
psychická náročnost tréningu: 7/10
pocitová radost z tréningu: 9/10
trénink trval: 130 minut minut
Dalsi rocnik pwc a me vysel cas, tak jsem jel.
- lehka rozcvicka krku
- guillotiny a front headlocky. Cilo skrceni a skrceni
- ruzne uchopy. Hluboke skrceni, melke uchopy a tlaceni na ohryzek ( tohle je brutal, ohryzkum se to nelibi)...
- po kazde cca pul hodce pozicni sparingy. Jste skrcen a utikate s znova a znova. Po par minutach vymena a opacne.
- zase techniky a pozicni sparingy
- 5x5 minut sparingy a 1 minuta pauza mezi koly.
Techniky super detaily, pouzitelne. Chlapik total profik...
Na sparingy jsem si povetsinou vybiral namakanejsi blue belty mezi 95-100 kg. Byli na me hodni. Je tu progress. Skoro v kazde situaci vim co delat, jen nekdy nestiham, nedokonala technika, ci souper co vi co delate. Samozrejme ne vzdy, ale casto... I tak je super si uzit jine soupere mimo klub. I kdyz na me byli hodni, byl jsem total znicenej. Rashguard vazil po treninku asi 5 kg jak byl nality potem.🤫
Celkove bozi!!!
Den pote: slusna rozlamanost a tak dnes pauza. Mozna i zitra. Nevim, uvidim...
Camp je cely vikend. V ramci moznosti jsem vdecny za patek...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so březen 15, 2025 3:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út březen 18, 2025 8:50 am Předmět: |
|
|
pondělí 17.3.
SWINGY - 2x12 s 24kg
PENDLAY ROWS - 2x5 s 60, 2x5 s 70kg
DEADLIFT - 3x90, 3x110, 3x120, 6x120 (RPE8,5)
BENČ - mrtě sérek do 2x5 s 80 (poslední op. stopka)
+triceps, zadky ramen, rehabka ramen, břicho, visy (tohle vše probíhalo různě mezi sériema, ale píšu nakonec jinak by to byl chaos)
fyzická náročnost tréningu v rámci cinek 6/10
pocitová radost z tréningu: 10/10
váha: 84,7 u doktora
trénink trval: 52 minut
Velmi dobré. Neuspával jsem a tak jsem vyrazil čilejší. Swingy a pendlay mě hezky rozcvičí na mrtvolky. Našel jsem doma další staré kotouče a tak můžu přidávat více než do 115kg, takže super. Leč už po první sérii mrtvoly se mi nechtělo, tak jsem dal jednu vyhrocenější sérku na 6x120. Rezervička byla, ale bylo to samozřejmě těžké.
Benče do 2x5 s 80 s lehčí rezervou. Rameno ok, ruka také. Slavíme a pomaličku se suneme nahoru. Mezitím různé srandy s gumama atd.
Váha - poslední cca měsíc jsem přidal bílkoviny a trošku zkvalitnil jídlo a nějak hubnu. Což teda není cíl. 84,7 odpolko u doktorky (i když nenajedený) byl malinko extrém a když nepočítám výlet na Zéland a megastres, tak nejnižší váha možná od 21 let. No, aspoň je prostor na přibírání.  Nicméně už je to hraniční. Nechci být vysekaný, protože bych končil tak na 70kg a to pro mě není normální váha...
PŘÍKLAD JÍDELNÍČKU (reálný-neinstagramový .o)
SNÍDANĚ: OVESNÉ KAŠE S MLÉKEM CCA 150G-200G, COTTAGE, PŮLKA JABLKA
POZDNĚJŠÍ OBĚD: TORTILA SE SÝREM, MASEM, ZELENINOU
PŘED TRÉNINGEM - MISKA ČOČKOVÉ POLÉVKY
PO TRÉNINGU - PROTEIN
VEČEŘE CCA 22.10 - ČOČKA S TROCHOU KLOBÁSY, TROŠKU BRAMBOR, 3 VEJCE, CCA 150G KRŮTÍHO MASA, RAJČE
Včera méně zeleniny než bych chtěl. Nedá se vždy svítit. Cca 140g bílkovin. Dneska dám víc zeleniny a jelikož jsem hubený, tak tortilly sežeru dvě .o)
https://www.instagram.com/p/DHUK_uRCinr/
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 18, 2025 3:24 pm Předmět: |
|
|
s tou váhou mě štveš! ale taky motivuješ ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt březen 20, 2025 9:15 pm Předmět: |
|
|
Ctvrtek 20.3.
Rehabka na ramena
Benč- 3x6 s 60, 3x70, 3x80, 3x85, 1x95, 10x80
Horizontal pull ups -12-12-6-6-6
váha: 84,7 kg
trénink trval: 42 minut
Nova prace zahajena. Kazdy den 8 hodin nalejvarna ohledne noveho stroje. Plus vstavam v 5.00. Budu si muset zvyknout...
Vecer jsem dead a potrebuji vic spat. Melo byt fullbody, ale no way. Tak benc. 3x80 velmi lwhke, 3x85 ok a 1x95 megatezke. Pak 10x80 uslo. To neni normal dat 10x80 a pak jen 1x95. Tzn. ruka u vysoke vahy vypina. Nicmene 10x80 soludni pumpa. Budu to zkusit teda posouvat pres vetsi objem serii v pasmu cca 60-80% maxima. Rameno ok. Sunu se dopredu...bozi trenink!
To vlk: uz to ale zacina byt moc .o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne březen 23, 2025 8:35 pm Předmět: |
|
|
Patek 21.3.
Bjj
fyzická náročnost tréningu v rámci Bjj 7,5/10
váha:
trénink trval: 90 minut
-Opacko z kempu+darce choke
-Sparingy 6x4 minuty.
Nedele 23.3.
Hindu squats - 50
Box squat paralel - 5x60, 3x4 s 80
Front squat - 2x5 s 60
Sgyby - 3x6
Pritahy rucky - 3x6 s 35
Benc s ruckama - 2x12 s 27,5 kg
Benc - 6x60, 6x70, 6x75, 6x75
+ biceps
fyzická náročnost tréningu v rámci cinek - 5/10
váha: 83,4 wtffff
trénink trval: 45 minut
Prijemne full body. Vse tak akorat...vaha- nooo...zase pres kilo dole...trosku jsem v nedeli vic jedl, tak se to snad znormalizuje...citim se ale dobre...u bence nic neboli, jen ruka lehounce netlaci. Zkousim se na to soustredit...Do vyrysovani chybi odhadem 10kg
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st březen 26, 2025 5:59 pm Předmět: |
|
|
25.3. úterý
SWINGY - 2x12
PENDLAY ROWS - 2x5 s 60, 5-5-8 s 70kg
DEADLIFT - 3x6 s 90
BENČ - 5x60, 5x70, 5x80, 5x80, 11x80 (RPE 10)
SHYBY NA ŠIROKO - 3x6
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 6/10
váha:
trénink trval: 50 minut
Šlo to pěkně. Na mrtvoly už pozdě večer nebyl moc moral, tak lehce. Benč 11x80 je fajn.
Vstávám teď dost brzo a všechno se dost změnilo, ale zaučování do nové práce je fajn, tak aspoň tak.
decarabas: Přemýšlím, jestli do toho půjdu nebo ne. Fakt ještě nevím.  Mám všechen tuk prakticky jen v břiše takže vyrýsování je u mě opravdu tak 70-72 a to nevím jestli chci mít. Teď si to možná chvilku nechám a uvidím .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so březen 29, 2025 10:01 pm Předmět: |
|
|
27. Ctvrtek
Shyby s gumou -3x10
Shyby - 3x6
Benc - 3x8 s 60
Press jednoruc - 3x
+stredy ramen, Zadky ramen, biceps, triceps, bricho
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 4/10
trénink trval: 25 minut
Vecerni rxchla pumpa. Bence zamerne velmi lehce. Dalsi den bjj a to je vzdy peklo. Vaha sla zase dolu. Ale to odhalim az zitra 😄
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne březen 30, 2025 5:44 pm Předmět: |
|
|
Ejha, onedlho 75kg a budeš viac než spokojný, žiadne extrémne úbytky sily sa konať nebudú. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne březen 30, 2025 9:12 pm Předmět: |
|
|
28 patek
BJJ
fyzická náročnost tréningu v rámci bjj 7/10
pocitová radost z tréningu: 4/10
Vaha - 82,2
trénink trval: 90 minut
-rozcvicka
-rovinky
-skrticky a kontrola
-sparingy 6x3 minuty
Mnoooo. Byl jsem spis potrava, ale par triku jsem predvedl .o) mene se zadychavam...
| Turakam napsal: | | Ejha, onedlho 75kg a budeš viac než spokojný, žiadne extrémne úbytky sily sa konať nebudú. | mozna jo. Zatim je to 50 na 50...o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út duben 01, 2025 4:14 pm Předmět: |
|
|
30 neděle
VÝSTUPY NA LAVICI - 3x10
FRONT BOX SQUAT - 5x60, 3x4 s 80, 5x60
BENČ S JEDNORUČKAMA - 2x12 s 27,5kg
BENČ - up to 5x90 (nejlepší výkon za poslední 2 roky)
HRAZDA NADHMAT - 8-6-6
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 5/10
trénink trval: ? minut
VÁHA - 82,2
Jupidů. Sobotní trénink se nesl v duchu radosti. Rameno pustilo na 5x90!!!Nejlepší výkon za poslední 2-3 roky. Tzn. buďto jsem zesílil, nebo pustilo víc rameno nebo lopatka. Samozřejmě netuším. Ale u posledního opáčka jsem to už lehce cítil, takže bych měl ubrat a víc se pohybovat kolem 70-80kg a jet víc sérek. Nicméně radost a veliká.
Váha zase dole kilo (měřeno po BJJ) jím podobně, tak uvidíme za další týden. Zatím mi to vyhovuje...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|