|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: pá březen 14, 2025 7:34 pm Předmět: |
|
|
| caukymnauky napsal: | | Pokud beres prumerneho chlapa, ktery ma 90+ kg a cvici systematicky s cinkami, tak 100 az 120 g bilkovin dostatecne urcite neni... nerikam, ze pro vsechny, ale aspon tak 90 % lidi to imho bude. Je zajimave, ze Ty to tak nemas, ale podivej se na jidelnicky lidi, podivej se, co se vsude doporucuje... |
Vidíš, a to je veru prežitok, sám Stan Efferding, topka v obore, doteraz tréner najlepších silových športovcov ci minimalne ich konzultant v oblasti stravy a ozaj scirnce based guy v súčasnosti nevidí dôvod tlačiť bielkoviny cez 2g, naopak progres sa dá robiť pokojne aj na 1 - 1,5g bilkovín na kg, duplom, u naturálov.
Boris Orava vyhral Čechy na 1,5 jedla denne (ale bolo poriadne, atď.) Nikomu nič nevnucujem, pozor, len dávam na uváženie, či by ste aj vy neboli reálne zdatnejší/zdravší/výkonnejší, keby ste dali tráviačke vydýchnuť, netlačili stále niečo každé 2-3 hodiny a nenosili zbytočne 10kg+ tuku v bachore baviac, sorry, nie je to nutné a rovnako nie je nutné a ani zdravé, aby 90kg človek jedol cez 180+g bielkovín denne, pokiaľ teda nekašle na svoje ľadviny. Nie je nutné uvádzať kultíkov na roidoch upnutých na krátkodobý cieľ naberania, sme fotríkovia okolo či cez 40, nie? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
caukymnauky
|
Zaslal: pá březen 14, 2025 10:15 pm Předmět: |
|
|
No ono je pravda, ze je v dnesni dobe docela protein manie... a pokud bereme pouze kvalitni bilkoviny (zapocitavame pouze z masa, mlecnych vyrobku, vejce), tak asi neni nutne nad 2g/kg... a ty 2g/kg jeste pri fakt velkem zaprahu, kdyz clovek nema moc casu na regeneraci (to ted myslim vzhledem k sobe, kdy jedu 1+2, coz je pohoda nejvetsi a zas nejak moc bilkovin, hlavne ten druhy rest day nejim)... max. teda v diete pritlacit, ale ano, zdravotni rizika (i kdyz asi mirna u zdraveho cloveka) jsou otazna
ale to, cos rekl, je opacny extrem... clovek 90+, rekneme 95 kg borec, nevyzrany, pokud jede i naturalne cinky a slape do toho, tak 100 g bilkovin je nic... 120 g porad dost dost spatne... tam by to asi chtelo uz ty 2g/kg
my tam nebudeme, ale nejsme zase ani primarne vytrvalci nebo nedelame bojove sporty atd., ty bilkoviny (kdyz se fakt maka), ja treba poznam na rege extremne
dalsi vec ten science-based pristup - tohle je slozitejsi, je spousta studii na vsechno, cast muze byt trash, cast ustrelena proste statisticky nahodne... takze vybrat si par studii, ktere podporuji to, co si momentalne myslim, muze nekdo nazvat science-based (nerikam, ze nutne ten tvuj)
proto je potreba delat metaanalyzy a dalsi zobecnujici studie, ktere zprumeruji to, co se reportovalo... navic ve vyzive je v tom obecne tak obrovsky bordel, ze je potreba k tomu pristupovat jeste dvakrat tak pozorne... mas spousty studii na to, ze napr. veganstvi je super - tento typ publikovani je zatizen jeste dalsi systematickou chybou, ale to by bylo na delsi debatu
mrknu na par novych veci, co se tyce prisunu bilkovin, do vedecke databaze a napisu sem pak zavery, co se ted tak obecne doporucuje... nezapominejme ale stale na to, ze je potreba nakonec stejne prizpusobit doporuceni individualnim potrebam, v tomto ti ty studie stejne az tak moc nepomuzou (pokud se bavime o tech obecnych doporucenich "pro vsechny")
co se tyce nasi nadvahy, tak ano, ja ani vlk Te nebudeme presvedcovat, ze jsme hubeni... urcite -10 kg by prospelo, ale je to proste otazka priorit  pro me je treba trenink daleko mensi zabava, kdyz skrtim zradlo
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá březen 14, 2025 11:57 pm Předmět: |
|
|
ohledně bílkovin netřeba teoretizovat, četl a viděl jsem už cokoliv od 0.8 g - 3 g na 1 kg tělesné hmoty, co fungovalo, takže každý, ať si najde to své schema a ty své zdroje bílkovin podle svého stavu, potřeb a možností
a co se týče bílkovin a zdravých ledvin, tak čtu, že tam zatím žádná studie komplikace neprokázala, a jak už bylo zmíněno, jsou studie a studie, takže bych čerta na zeď nemaloval a taky se tady o žádných extrémech snad nebavíme
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so březen 15, 2025 12:22 pm Předmět: |
|
|
15. března 2025, sobota
"MiB V" W6 D3/6, dřepy+benče, šestky, dopolední trénink, Form Factory Václavák
Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
4x 6x 135 kg, rpe 8.5, pauzy 3-3-4 min., fakt už je to pro mě těžké, ale zatím bojuju
Bench-press: (stopky)
4x 6x 102.5 kg, rpe 8-9.5, pauzy 2-3-3 min., taktéž docházela šťáva
čas 50 min., na dřepy jsem se déle zahříval
váhovka 100.6 kg (-0.7 kg), super, Itálie se vstřebala, zjevně to byl pouze malý výkyv
od příštího týdne už asi vemu opasek, protože cítím, že mě začíná limitovat střed, ty 3-4 opáčka zvládal, ale pak už nedržel, býval silnější, ale teď potřebuje podepřít
kratší trénink, protože fáze II bude oslava padesátin mého velmi dobrého kamaráda, jj letí to ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po březen 17, 2025 10:36 pm Předmět: |
|
|
17. března 2025, pondělí
kardio, večerní, Form Factory Karlín
Rotoped: (křeslo)
3 min. 150-200 W rpm 80, tepovka na 150
intervaly 8x (2 min. 120 W rpm 80 + 1 min. 190-200 W rpm 80-85)
3 min. 120 W cool down
celkem 30 min., prům. tep 143, spoko
sauna 10 min.
původní plán byl, že dám tahy a military, vycházely šestky a zatím pohodové váhy, takže žádný stres, jenže fitko bylo komplet plné, nezbyla na mě ani jedna volná osa a to ještě vypadalo, že se na ni stojí fronta, ve volném prostoru se všichni rozhýbávali, protahovali, dělali stojky a podobně, cvičili skoro i na schodech, tak jsem přešel na plán B, našel si volný rotoped a dal si delší kardio, na které běžně není čas, ne úplně dlouhé, ale delší, nehnal jsem tepovku na 160 a 170, ale jenom na 150 a 150+ a nechal ji padat na 140- a prodloužil si čas na půl hodiny. bylo to super, zátěž byla dobrá, jenom mě z toho nepohodlného sedátka, jak nejsem zvyklý, bolela zadnice
a protože trénink byl krátký, dal jsem i wellness a to byla změna takhle večer, když už je tma, protože s osvětlením se to nepřehánělo, takže všechno, sauna, vířivka, tepidárium i terasa bylo jen spoře osvětleno a mělo to takovou intimčo atmosféru, což je super, když tam jde člověk sám, a naštěstí nebylo přeplněno, jenom dost plno, tak jsem dal saunu, ale zvládnul jenom deset minut, necítil jsem se optimálně, a pak terasa, kde bylo kolem nuly, noc, ticho, výhled na pás Oriona... no paráda, kterou si musím ještě zopakovat dokud tomu přeje počasí a je takhle brzo tma. tuhle část tréninku bych doporučil a každému.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 18, 2025 3:43 pm Předmět: |
|
|
18. března 2025, úterý
"MiB V" W6 D4/6, tahy+military, šestky, polední trénink, Form Factory Václavák
Mrtvý tah:
4x 6x 155 kg, trhačky, rpe 8, pauzy 3 min., pomalejší než bych chtěl, kolena vrzala, začnu si brát sbd
Military press: (stopky na hrudi)
4x 6x 57.5 kg, rpe 7, pauzy 2 min., dynamika, nešetřil jsem síly na deset opáček
Předkopky:
50x 14 kg
Zákopky: (vsedě)
30x 29 kg, to už bylo moc a nesedělo se mi pohodlně, abych pokračoval
čas 42 min.
sauna 10 min.
podle plánu, z dnešního tréninku jsem obavu neměl, ale příští dřepy budou kritické a uvidím, jestli bude kam pokračovat
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá březen 21, 2025 7:13 pm Předmět: |
|
|
21. března 2025, pátek , jaro je tady
"MiB V" W6 D5/6, dřepy+benče, odpolední trénink, Form Factory Václavák
Bench-press: (stopky), na dřepech bylo plno
3x 4x 112.5 kg, rpe 9, pauzy 3 min.
6x 112.5 kg, série 4+, rpe 9, pauza 5 min., stát za mnou spotter, tak dám ještě jedno, spoko na tu bídu
Dřepy: (high-bar, sbd, no belt)
4x 4x 145 kg, rpe 10, pauzy 4-4-6 min., tragédie, nohy nezvedaly, čekal jsem, kdy mě nechají ve štychu
čas 1 h
váhovka 102.3 kg (+1.7), dietní chyba, jak by řekl známý, celý poslední týden
sice jsem si dopřál tři dny volna od předchozího tréninku, ale zjevně už tam teď více není a trénink byl dle očekávání kritický, překvapivě ne bench-press, kde malá rezerva zůstala, zato dřepy byly na hraně, bolelo mě pravé koleno v místě starého zranění a levé tříslo, takže i když jsem to prodřepnul a dostal se přes mrtvý bod, tak narovnat se s činkou byla výzva a čekal jsem, kdy něco někde povolí a já půjdu i s činkou na zarážky. na čtvrtou sérii jsem si orazil 6 minut, kdybych chtěl náhodou dát těch teoretických 6 opakování, ale u čtvrtého už jsem se ani nedokázal zpevnit a šel jsem do něj s tím, že žádné další už nebude. pak si čtu, že Magumi dělá dobrovolně tempo dřepy 5-2-1, zatímco já bych to tak nedobrovolně odhadnul na 4-0-4 :D
3 min. zátěž 8 rpm 80 (190 W), tepovka ze 100 na 160
intervaly 8x (2 min. zátěž 6 rpm 80 (135 W) + 1 min. zátěž 8 rpm 85 (200 W)
3 min. cool-down zátěž 6 rpm 90
čas 30 min., prům. tep 160 (!), max 176
Dosažené rekordy:
- nejvyšší naměřená aerobní zátěž 240 (předtím nejvýše 179)
- nejvyšší aerobní effekt 4.4/5, poprvé přes 4
- nejdelší čas v Zóně 5 (VO2 max) > 158 t/min., 21 min.
- nejvyšší průměrná tepovka na 30 min., 160 t/min. (91 %)
- dosažena max. tepová frekvence 176
- poprvé od vánoc, po třech měsících, mi hodinky hlásí, že mám vyváženou zátěž, jak anaerobní, tak vysokou i nízkou aerobku, spoko
no a jak nešel silový trénink... i když záleží na úhlu pohledu, možná kdybych dřepama začínal, dopadlo by to lépe, pro dřepy, taky jsem je nakonec splnil, a historie se neptá, i když bez plusové série, a benče prošly bez většího stresu... tak mně nakonec vyšlo kardio, původní plán byl 15 minut, ale někde během cesty se to zlomilo, tepovka stoupala pozvolna, v každém intervalu jsem se stíhal zabydlet, takže jsem v dalším mohl jít výše, tak vznikla myšlenka, že zkusím vydržet půl hodiny a pokořit hranici tréninkového efektu 4/5, kterou často vídám u běžců a cyklistů, ale když jsem s kardiem začínal, tak mi připadala nereálná... a vyšlo to. s průměrnou tepovkou 160 během půl hodiny už bych si mohl troufnout i na nějaký běh, když to nepřepálím, no běh, spíše by to byla taková ta legrační parodie, kdy není jisté, jestli jsou obě nohy mimo kontakt se zemí a rychlost odpovídá rychlejší chůzi :D ale když přitom udržím tepovku do 160, tak by to mohlo klapnout.
Sauna
10 min. nějak mi to stačilo, byl jsem úplně kaput
a ještě zdravotní okénko, ve čtvrtek jsem byl na pravidelné prohlídce u kardiologa a už mě prý nebude trápit :) srdce je v pořádku, problémy s cévama ho neovlivnily, cévy už jsou taky stabilní, lepší už to nebude, krev jsme srovnali, takže není důvod docházet. prý mám zase přijít, až se něco objeví, tak to doufám, že se hodně dlouho neuvidíme :D prášky na cholesterol a acylpyrin na lehké ředění krve zůstaly, ale co už, nesmíme dát tomu prevítovi druhou šanci. tlak 115/75, tepovka při měření ekg 49, sestra uznale pokývala hlavou a já doufám, že se kolem těchto hodnot udržím ještě dlouho. na podzim se mám ještě stavit za cévní, tak třeba mě taky propustí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá březen 21, 2025 9:44 pm Předmět: |
|
|
To je pekné, drž sa. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: pá březen 21, 2025 10:25 pm Předmět: |
|
|
to je super, pamatuju, jak Ti zakazovali silovy trenink a vypadalo to, ze to muze skoncit peknym pruserem  takze idealni stav, ne? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: so březen 22, 2025 10:47 am Předmět: |
|
|
Mam velkou radost z tech výsledků, je super, ze se ti cevy tak zlepsily,, je videt, ze tvuj novy program a vsechno to kardio nesou výsledky. Brzy půjdu na STKcko k obvodni, tak je mozne, ze se tebou necham inspirovat, az se bude mracit pri pohledu na moje vysledky. :)
Jinak, bence jsou super a drepy taky; vubec me neprekvapuje, ze kolena citis, ono se to nezdá, ale ten objem kardia, co delas, se na regeneraci musi nějak projevit, a kolena jsou prvni na rane. Ale verim, ze se postupne adaptuji, aby zvladaly silovy trenink i kardio.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne březen 23, 2025 9:13 am Předmět: |
|
|
Velmi dobre! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne březen 23, 2025 10:18 pm Předmět: |
|
|
23. března 2025, neděle
"MiB V" W6 D6/6, tahy+tlaky, odpolední trénink, Form Factory Václavák
fáze I - kardio, nízká intenzita
chůze 3.4 km, 35 min., tempo 10:20, prům. tep 110, do fitka, volně, z kopce
fáze II - silový trénink
Mrtvý tah: (sbd)
3x 4x 165 kg, trhačky, rpe 8, pauzy 3 min., první velmi pomalé, nebyla síla
10x 165 kg, trhačky, série 4+, rpe 10, pauza 5 min., jo! je to tam, perfektně jsem chytnul setup a pak už jsem to tahal jak robot
Military press: (stopky na hrudi)
3x 4x 62.5 kg, rpe 7, pauzy 2 min., easy speedy
12x 62.5 kg, rpe 10, pauza 4 min., no pořádný grind... ale i tentokrát je tam ještě dvanáctka! asi PR
čas 44 min., prům. tep 116, max 167
váhovka 103.2 kg (+0.9 kg), lítá to, a to jsem měl včera 101.8, ale pas drží, tak zatím neřeším
fáze III - kardio, vysoká intenzita
Běh na pásu: (indiánský)
5.09 km, 50 min. prům. tempo 9:50, prům. rychlost 6.1 km/h
5 min. warm-up 6 km/h
intervaly 8x (3 min. 5/5.5 km/h chůze + 3 min. 7/7.5 km/h běh)
začal jsem takový jogging na 6 km/h, ale zjistil jsem, že ještě nejsem ready a že bude stačit 5 minut, pak jsem dal 2 min. chůzi, pak jsem dal 2 min. 7 km/h a pak jsem si řekl, že budu pokračovat 3 min. 5 km/h chůze a 3 min. 7 km/h běh, akorát jak jsem na začátku nabral zpoždění, tak jsem pak část chůze zvednul na 5.5 km/h a běh jsem zvednul na 7.5 km/h, což mi postupně zvedalo tepovku, ale na to už jsem byl zvyklý, takže se to dalo udržet a průměr jsem dostal nad 6 km/h, což není hodně a i chůzí zvládnu více, ale!!! tentokrát z toho byla půlka běhu, byť pomalého, ale je to taková první vlaštovka, běžet 3 min. v kuse, to snad od školy nepamatuji :D :D
PS: kdybych se pořádně podíval, tak 5 km běh mám naplánovaný Garminem až na příští víkend, tak jsem se dnes nemusel stresovat, viz další kardio níže
fáze IV - kardio, střední intenzita
40 km, 1:25 h, prům. rychlost 28.1 km/h, prům. tep 135
15 min. zátěž 4, rpm 80 (94 W)
15 min. zátěž 3, rpm 80 (75 W)
30 min. zátěž 2, rpm 80-85 (60-65 W)
15 min. zátěž 2, rpm 90 (70 W)
10 min. zátěž 2, rpm 110 (75? W)
byl jsem už unavený a potřeboval jsem to ujet, tak jsem postupně snižoval zátěž, po 45 min., 60 min. a 75 min. si dokonce dával zhruba minutovou pauzu, ale už po těch 60 min. jsem byl hezky roztočený, tak jsem zvedl otáčky na 90+ a po 75 min. nebyl problém je držet kolem 110, protože vzdálenost se počítala podle otáček a chtěl jsem to mít dříve za sebou :)
fáze V - wellness
sauna 10 min. + 5 min. chlazení
boží, i přesto jsem že jsem byl propocený durch, tak jsem si dal sprchu a v sauně se natáhnul jak široký tak dlouhý a těch deset minut se prohříval jak kocour na sluníčku :D
letošní nejvyšší tréninková zátěž a není divu, kdybych si debil nespletl, že dnes musím stihnout "běh" 5 km i cyklo 40 km, ale měl jsem takové pokušení to zkusit, protože jak jsem psal posledně, na nějaký běh tam tepovka natrénovaná byla, i když se dnes ukázalo, že pouze indiánský, ale to nevadí, to půjde, nevím kolik minut musím běžet, abych mohl říct, že jsem běžec :D :D
no a cyklo bylo pouze o výdrži, věděl jsem, že těch 25 km/h dám, akorát jsem narazil na obvyklý problém, že mě z toho rotopedového křesla bolela zadnice.
silový trénink předtím samozřejmě pecka, tahy vůbec netahaly, tak jsem se doufal, že v plusové sérii nezůstanu na potupných 6 opakováních, ale zatáhnu alespoň 8, a když jsem pak trefil skvostný setup, tak se zjevil v zrcadle Magumi, zatáhnul jsem i 9. opakování a pak už to byla otázka cti a spálených hamstringů a padlo i 10., i když Magumi říkal něco o 12, ale to už jsem byl kaput a neslyšel :D
na militárku samozřejmě rezerva, ale těch 60+ už není tak lehkých a svaly rychle vadnou, tak jsem byl smířený, že ubojuju desítku, ale když to pořád nebylo rpe 10, tak jsem zatlačil jedenácté a pak už to opět bylo kdo z koho :D nevím, jestli jsem kdy dal 12 opáček s vyšší váhou, ale ve srovnání s loňskými výkony na 70+ to asi nestojí za zápis, ale přesto, nezkusíš - nemůžeš zapsat :) jsem zvědavý, kolik tam bude síly za týden na 65.
no a samozřejmě můj parťák a kamarád Magumi, se kterým jsme dnes měli mít pánský klub v Karlíně... měli, jenže jak Carmelita posledně psala, že prodělala nějakou chřipajznu, tak spolu sdílejí vše, v dobrém i ve zlém, tak to dnes doběhlo i Magumiho, a dobře udělal, že zůstal doma, tělo se nedá ošidit a trénink včetně wellnessu by mu v téhle fázi pouze přitížili, takže mu přeju, ať se co nejdříve zotaví a zase se postupně vrátí do programu. já si tohle "užíval" více než dva měsíce a těžko se s tím trénuje, když vás pořád něco "kosí".
| caukymnauky napsal: | to je super, pamatuju, jak Ti zakazovali silovy trenink a vypadalo to, ze to muze skoncit peknym pruserem takze idealni stav, ne? :) |
jo, to bylo před 2 rokama, a kdyby silový trénink, to bylo zcela bez zátěže, a nejprve 6 týdnů a pak další 3 měsíce, a když jsem se úplně mimo realitu ptal mé angio, jakou aktivitu můžu, tak mě rychle schladila, přišel jsem 5 minut po dvanácté, tak jestli si to chci zopakovat, ale že tentokrát už to nemusí dopadnout, inu, rozmyslel jsem si to, a dal všem těm hnusným sraženinám čas, ať se rozpustí nebo dostatečně nepřilnou ke stěnám cév, ale že by to teď bylo ideál, se říci nedá, pravé stehno mám neprůchozí, takže to teče různými kolaterály, lýtko z 50 %, takže mi vystupují hnusné žíly na povrchu a menší část levé plíce nefunguje, ale to se v tom objemu nepozná, nejsem maratonec ani nelezu po Himalájích
| Magumi napsal: | | Mam velkou radost z tech výsledků, je super, ze se ti cevy tak zlepsily |
nezlepšily, jenom už se nehorší a nehrozí, snad, že se mi tam bude něco srážet a putovat kam nemá
| Magumi napsal: | | Brzy půjdu na STKcko k obvodni, tak je mozne, ze se tebou necham inspirovat, az se bude mracit pri pohledu na moje vysledky. :) |
na STK v 50 tkm se dělají různé testy a pokud je obvodní dobrá, dnes už se říká i praktický lékař, ale mně se taky ptali na "obvoďáka" :D, tak si nech poradit, léky tvému výkonu neprospějí, ale máš skvělou ženu a děti a nepotřebuješ žádné příhody v 54 nebo v 59 letech, a taky mám slíbeno, že zvedáme až do 80 ;)
| Magumi napsal: | | vubec me neprekvapuje, ze kolena citis, ono se to nezdá, ale ten objem kardia, co delas, se na regeneraci musi nějak projevit, a kolena jsou prvni na rane. Ale verim, ze se postupne adaptuji, aby zvladaly silovy trenink i kardio. |
kéž by, ale tuším, že kardio nevadí, vadí to přetěžování při silovém tréninku, přitom ono žádné přetěžování není, jenom už to prostě ta kolena nezvládají, mám v nich "vodu" a když nepřizpůsobím zátěž, tak to lepší nebude, ale zatím to nevzdávám, najdu způsob, jak je správně promazávat
@Turakam, @Carmelita, @Cohen díky! jó, když to jde, tak to jde, a když to nejde, tak se musí jet a všechno časem přejde ;) (Nohavica, Cyklistika)
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: po březen 24, 2025 12:39 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: |
| caukymnauky napsal: | to je super, pamatuju, jak Ti zakazovali silovy trenink a vypadalo to, ze to muze skoncit peknym pruserem takze idealni stav, ne? :) |
jo, to bylo před 2 rokama, a kdyby silový trénink, to bylo zcela bez zátěže, a nejprve 6 týdnů a pak další 3 měsíce, a když jsem se úplně mimo realitu ptal mé angio, jakou aktivitu můžu, tak mě rychle schladila, přišel jsem 5 minut po dvanácté, tak jestli si to chci zopakovat, ale že tentokrát už to nemusí dopadnout, inu, rozmyslel jsem si to, a dal všem těm hnusným sraženinám čas, ať se rozpustí nebo dostatečně nepřilnou ke stěnám cév, ale že by to teď bylo ideál, se říci nedá, pravé stehno mám neprůchozí, takže to teče různými kolaterály, lýtko z 50 %, takže mi vystupují hnusné žíly na povrchu a menší část levé plíce nefunguje, ale to se v tom objemu nepozná, nejsem maratonec ani nelezu po Himalájích |
Drsny... jsou nejake faktory, krome genetiky, ktere tam sehraly roli? Tj. neco, co bys treba ostatnim doporucil, aby se temto problemum vyhnuli...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po březen 24, 2025 8:14 am Předmět: |
|
|
Takisto chválim a úprimne sa teším z dobrých výsledkov (aj keď ako píšeš, riziká tam stále sú). Pristúpil si k tomu rozumne a nelámal si lift cez koleno a nechal si to telo trochu zahojiť. Taký krvný tlak ti môžem regulérne závidieť
Tak hádam už to bude bez príhod a #zvedámedo80ky. Ale mojej. Takže o 40 rokov zarezervujeme Eagle a dáme si tam spoločný tréning _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|