benč
os x xy
60 x 6
60 x 6
80 x 4
95 x 2
105 x 1, stopka
110 x 3, pos. op. stopka
110 x 3, pos. op. stopka
110 x 3, pos. op. stopka
Jo! Tak takto mi to netlakovalao ani pred súťažou, rozšírenie úchopu začína prinášať v kombinácii s floor pressom výsledky, benč ozaj benčuje ako dávno nie.
kliky na bradlách
ja x 10
ja + 25kg x 6
ja + 50kg x 2, SBD on, strašne easy
ja + 70kg x 2
ja + 70kg x 2
ja + 50kg x 8, asi dorovnanie PR na opáčka?
Super, dnes prekvapivo veľká istota, aj séria s 50kou potešila.
zhyby nadhmat
ja x 3
ja + 10kg x 3
ja + 20kg x 10, PR na počet reps
ja + 20kg x 10
ja + 20kg x 9
ja x 10
Jááj, tretia desina tesne ušla, ale takto som to tam teda nesúkal na objem, že nikdy, heh.
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
35 x 12
35 x 12
35 x 12
brucho:
dvíhanie nôh vo vise (3 série x 10 reps v každej)
Maximálna kontrola - radosť.
To čo bol za tréning? Absolútna bomba!
P. S.: Hoši, držte režim, drite s rozumom a systematicky s maximálnou konzistenciou - výsledky prídu!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tento rok padne, malému do detskej izby nainštalujeme rebriny s vysunutou hrazdou, tak zaradím tech. tréning naviac možno od leta.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
odporucam visenie na jednej ruke zatial, nech uz si rameno zvyka :D
Tak-tak, postupne.
"Conor Bless"
Zdar,
ranná váha v strede týždňa - 74,1kg, ale dnes som to riadne naplnil, hehe.
čelné drepy
os x 5
40 x 5
55 x 5
70 x 1
80 x 5
80 x 5
80 x 5
Perfiš, síce tuhý, no rozhýbal som to.
floor press
60 x 8
60 x 8
80 x 6
95 x 2
105 x 3, pos. op. stopka
105 x 3, pos. op. stopka
105 x 3, pos. op. stopka
Kvalita, aj ked som stále riadne nesymetrický, no dnes som urobil malinký posun vpred aj v tejto oblasti v hlave.
zhyby podhmat
ja x 4
ja + 20kg x 4
tja + 40kg x 4, PR na počet reps
ja + 40kg x 4
ja x 8 (1,5 zhyby)
ja x 7 (1,5 zhyby)
Wow, tak toto je PR, na ktoré som ozaj hrdý a v dvoch sériách, jo!
brucho:
dvíhanie nôh vo vise (3 série x 8 reps v každej)
Super tréning!
"Conor Bless"
"Conor Bless"
zadné drepy
os x 8
50 x 4
70 x 4
90 x 2
90 x 2
110 x 1
125 x 1
135 x 5, SBD on
135 x 5
135 x 5
JO! Padol další týždeň a päťky v troch. prac. sériách, pfuu, teším sa, stále do istej miery svižné, nabudúce veľká méta - 140, budem spoko aj za trojky.
mŕtvy ťah
70 x 3
100 x 3
125 x 2
150 x 4
150 x 4
150 x 4
Bože, to bola nádhera, ako to lietalo!
legpress
150 x 8, pos. op. stopka
200 x 8, pos. op. stopka
200 x 8, pos. op. stopka
200 x 8, pos. op. stopka
Už ťažšie dnes, ale kvalitná práca.
zakoávanie
25 x 15
30 x 12
35 x 6 + 25 x 6 + 15 x 10
lýtkostroj v stoji
80 x 8
100 x 8
120 x 6 + 90 x 4 + 60 x 6
Pfúú, brutálne zhadzovačky dnes, tu i predtým, ono to nevyzerá, ale tam je všetko - streče, držanie napätia, kontrola, opáčka atď.
brucho:
trojsérie (12 + 12 + 12 reps x 2 sets)
Perfektný tréning, môžem byť nadmieru spokojný, ako to vypálilo.
"Conor Bless"
Podle těch videí máš na dřepech i tazích nakročeno k dvoustovce. A odtamtud je ve tvé váhovce jen krůček k trojnásobku vlastní váhy, což by byl neskutečný výkon.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Zdar,
Magumi - to by bolo krásne, možno o pár rokov, bud. rok by ma na súťažiach potešila tá 500ka v bandážach (na súťaži equip 180 - 120 - 200, samozrejme, u mňa bez dresu tak, ako som šiel min. rok) a následne niečo okolo 490 úplne v rawku, som realista, ak sa to podarí, telo bude fungovať a budem cítiť, že sa dá robiť ešte progres, tak ten ťah/drep okolo 3x bw nie sú úplne nerealistické raz. Jedna vec je však tréning, druhá súťaž, ALE ide to teraz ozaj dobre, tak hádam sa to pretaví aj do vyšších váh.
benč
os x 15
60 x 6
60 x 6
80 x 4
95 x 2
105 x 1
112,5 x 2, 2. op. stopka
112,5 x 2, 2. op. stopka
112,5 x 2, 2. op. stopka
Dobré, širší úchop mi teraz sedí a začína sa dariť pekne zabrať zospodu.
kliky na bradlách
ja x 10
ja + 20kg x 3
ja + 40kg x 3
ja + 60kg x 3, SBD on
ja + 80kg x 1
ja + 100kg x 0, SBD off, MPDS on
ja + 100kg x 0, ruky ž odkrvené
ja + 60kg x 3, SBD on, MPDS off
ja x 12
Jááááj, veril som si možno až príliš, ale bud to chcieť ešte máknuť, kým tam tú stovku raz pošlem, ono možno by šla aj dnes, ale je to veľký nezvyk v tvrdých návlekoch a nejak som spanikáril-nezabral poriadne už pri samotnom tlaku, aj keď sa pohla nahor, neviem, následný pokus už bez šance, ako mám teraz citeľne väčšie predlaktia a návleky mi totálne odvarili ruky. Nabudúce viac sérií benču a deload klikov: o 5-6 týždňov som späť!
zhyby nadhmat
ja x 5
ja + 25kg x 5
ja + 25kg x 5
ja + 25kg x 5
ja + 25kg x 5
Rýchle, striktné, pos. opáčka vždy podržané.
brucho:
dvíhanie nôh vo vise (3 série x 10 reps v každej)
"Conor Bless"
Ty bandaze jsou uplna chujovina, chces soutezit ve svoji sile nebo v tom kdo to lip utahne?
Utiahnem akurát tak ja a pokiaľ si to neskúšal, ozaj nevieš. Aj drep v bandoch i drep bez nich majú svoje čaro + Milane, akú relevanciu asi bude mat pre mňa - človeka s 25 ročnou praxou v gyme, keď mu 15 ročný chlapec povie, čo má, alebo nemá robiť, hm, ako sorry, nie je to vtipné? Ty možno o tri roky ani cviciť nebudes, ktovie?
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru