vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 264, 265, 266 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2025 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Shyby: (na koulích)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Carmelita

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2025 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
... cvaknout si Magumiho, kdy se v přítmí sauny předklonil a na rameno hustě pokryté symetrickými kapičkami potu dopadlo dvířky sporé denní světlo, a ještě to udělal ve stříbře... tak by z toho byli kluci hotoví :D

Prrrrrr

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2025 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. května 2025, pondělí

odpočinkový den aneb když mám home-office, nestihnu trénink ráno a vyzvedávám dcerku, tak už si těžko urvu tak velké časové okno na externí fitko

cyklo 10 km, s dcerkou, dostala nové kolo, rám 17", novou helmu, byla poměrně zdravá a tak už ho konečně chtěla projet

27. května 2025, úterý
25Q2 W6 D3/4, tahy, čtyřky, polední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (no belt)
8x 4x 180 kg, trhačky, rpe 8-10, pauzy 4 min., i čtyři série mi přišly hodně, osm je týrání zviřátek

po šesté sérii ohlásila záda, že končí, že fazonu už neudrží, a určitě by bylo rozumné to akceptovat, jenže rozkaz zněl jasně a ukázaná platí, tak jsem jim naložil ještě sedmou, u které jsem horko těžko dotahoval ramena a na osmé bylo nejlepší pouze to, že byla osmá, jinak se mi po třetím opáčku rozpadla, osu jsem uvolnil do mrtva a pár sekund sbíral mentální sílu, abych ještě zabral na tu závěrečnou jedničku. sice to stálo za to, ale celkový effort 10/10

čas 42 min.

váhovka 102.6 kg, jak už jsem zmínil, včera home-office a to jím poměrně pravidelně, a hlavně často, ale to se zase vstřebá

Rotoped: (křeslo)
zátěž 8/6 (190/130 W) 3 + 1 + 2 + 1 + 3 min., rpm 80
10 min., 4.3 km, prům. tep 148, max 164, prům. výkon 179 W

dal jsem do toho veškerý zbytek síly, ale stejně jsem tepovku o moc přes 160 nevyhnal aneb i na vysokou aerobku je potřeba mít dostatek energie
vlk#

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2025 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28. května 2025, středa
25Q2 W6 D4/4, tlaky, šestky, polední, Form Factory Václavák

Military press: (stopky na hrudi)
8x 6x 65 kg, rpe 8-10, pauzy 3 min., zpočátku to šlo, poslední dvě série jsem skoro nedotlačil

první čtyři série tepovka pod 100, další čtyři pod 120, takže pro hodinky neměřitelná zátěž

Zákopky: (vsedě)
4x 12x 36 kg, pauzy 2 min., efort maximální, ale ani tohle nepomohlo, dnes trénink bez zátěže

čas 45 min.

Sauna:
20 min., prům. tep 118, max 147, dobře vyhřátá, ale ani tady se tepovce nechtělo

poklidný trénink bez kardia, ze včerejška mě příjemně bolí záda, tak snad to nějaký efekt mělo
seeya

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2025 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8 serii mrtvol so 180, military jakbysmet .... a potom vidim seba jak odchadzam po dvoch opakovaniach so 160 s pocitom dobre odvedenej prace...az kym si sem nepridem precitat toto :D Teraz mam pocit ze chodim do gymu na dovolenku iba
decarabas

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2025 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ešte sa sťažuje!!!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Turakam

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2025 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole, to čo je? Nechápem.
cohen999

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2025 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak... su dva druhy vlkov, jeden taky ten vtipno-smiesny, vacsinou polutovaniahodny, ktory sa ide dat preoperovat, aby prisposobil fyzicke mimikry svojim chutkam a dostal sa rychlejsie ku koristi. No a potom su tu bajne myticke bytosti akym je napriklad vlk Fenir, ktory ide lesom a tlaci pred sebou vystrasene pole pravdepodobnosti...
vlk#

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2025 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. května 2025, čtvrtek
plavčo, polední, Form Factory Vršovická

Chůze:
3.2 km, 32 min., do práce, z kopce

Bazén: (14 m)
280 m, kraul, tempo 3:21, prům. tep 125
280 m, prsa, tempo 3:41, prům. tep 120
280 m, kraul, tempo 3:12, prům. tep 132
280 m, prsa, tempo 3:44, prům. tep 119

minule úseky 140 m, dnes 280 m, takže spoko, ale pořád ta technika kraulu nedostačuje a nádech na pravou stranu je slabší, takže je na čem pracovat, pak přijde na řadu i tepovka, ale už se mi líbí, že je to rychlejší než prsa

vedle v dráze plaval kluk tak krásného, efektivního a ve výsledku rychlého kraula, že tohle umět, tak ze mě bude v létě na pískovně Kysucká strela :D

seeya napsal:
Teraz mam pocit ze chodim do gymu na dovolenku iba

já tam mám 8 sérií, ty 8 cviků :D a ještě vzpírání, to jde úplně mimo mé možnosti

snažím se teď ty svaly trochu stimulovat a probudit ze zimního spánku + kreošek je velký pomocník

cohen999 napsal:
vlk Fenrir, ktory ide lesom a tlaci pred sebou vystrasene pole pravdepodobnosti...
tohle se líbí 1 uživateli
vlk#

PříspěvekZaslal: so květen 31, 2025 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31. května 2025, sobota
25Q2 W7 D1/4, dřepy, osmičky, odpolední, Form Factory Václavák

Dřep: (low-bar, sbd, opasek)
8x 8x 140 kg, opasek 2. dírka, rpe 8-9, pauzy 4 min., hezky mi vybíhala tepovka na 160

měl jsem obavu, že nebude dost šťávy, protože silově to šlo dobře, ale po páté sérii už jsem si řekl, že to nějak urvu a po šesté jsem nabyl mírného optimismu, sedmá trochu boj a do osmé už nebylo potřeba se šetřit, jenom ta pauza se nějak zkracovala a po šesté sérii jsem měl pocit, že trvá tak 3 minuty místo 4 :D všechno stabilní, drželo, nic nebolelo, spoko.

čas 50 min.

intervaly 8x (1 min. zátěž 8, 190 W + 2 min. zátěž 6, 130 W), rpm 80
24 min., 10.3 km, prům. tep 152, max 161, prům. výkon 155, efekt: prahový
spekounP

PříspěvekZaslal: ne červen 01, 2025 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wtf, nepredstavitelnej objem
vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2025 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. června 2025, neděle , Den dětí

cyklo 24 km, Kyjský rybník, Černý most - park u Čeňku a zpět

dcerka se chtěla projet, počasí nám přálo, zvládla všechna stoupání v sedle, jenom v závěru už jich bylo příliš, tak už prý se mnou nikam do kopce nepojede a Den dětí si vůbec neužila :D

2. června 2025, pondělí
25Q2 W7 D2/4, benče, osmičky, večerní, Form Factory Karlín

Bench-press: (stopky)
8x 8x 95 kg, rpe 8-10, pauzy 3 min., v sedmé sérii už jsem si přál, aby pauza byla delší a na osmé opáčko zbylo více síly

čas 35 min.

intervaly 5x (1 min. zátěž 10, 190 W + 2 min. zátěž 6, 125 W)
15 min., 6.3 km, prům. tep 145, max 154, snažil jsem, ale nožky byly unavené a víc to nešlo

Sauna:
8 min. + studená sprcha + terasa, to v Karlíně musí bejt, i když jenom na chvíli, když není čas ;)

fitko plné, naštěstí tam mají na benče čtyři lavice a když jsem přišel, tak se našla volná a pak už mi to bylo jedno :D miluju to panoptikum cvičících postav!! všechny kladky obsazené a že tam těch věží mají! všude samý Borat nebo Ahmed nebo legína z východu a to jsem jenom koukal, jakým způsobem se ty kladky dají stahovat :D například na 45 cm bedně, na jedné noze a při stažení kladky na té noze dřepnout, akrobatický výkon! pak začal benčovat kluk, který dělal naprosto ukázkové přítahy brady k hrudníku, i s prázdnou osou, to snad musel trénovat :) ale končil maxkem 2x110, tak mi to nevadilo. a další na lavici místo s jednoručkama dělal tlaky s velkým kotoučem svisle. inu, tréninkový plán se musí držet!

spekounP napsal:
wtf, nepredstavitelnej objem

pro mě jo, když mám aktuální 1RM 180 kg, ale pro vás všechny místní 200+ squattery je to warm-up :)
Magumi

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2025 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamaráde, ty jsi borec, takové krásné objemy s parádními váhami a do toho ještě to kardio, uff. Smekám. Převálcuješ 99% mladých kluků.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2025 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5. června 2025, čtvrtek
plavčo, polední, Form Factory Vršovická

Bazén: (14 m)
kraul 280 m, tempo 3:08, prům. tep 132
prsa 280 m, tempo 3:28, prům. tep 128
kraul 280 m, tempo 2:56, prům. tep 144, tempo o dost lepší, ale taky tepovka o dost vyšší
prsa 280 m, tempo 3:28, prům. tep 127, tempo i tep stejné

včera měl být trénink, ale nějak jsem ho zazdil :/ *** plavání mě baví, to už jsem si ujít nenechal, dnes ty krauly byly vysoká aerobka, ale budu se muset zaměřit i na nízké tepy, abych brzo těch 280 m mohl zdvojnásobit na 560 m. *** zítra uvidím, jestli trénink stihnu, ale rád bych, odpoledne u nás začíná tradiční pivobraní a končí až v sobotu večer, takže to už se do fitka nedostanu.
vlk#

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2025 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8. června 2025, neděle
kardio, večerní, Form Factory Karlín

Chůze:
5 km, tempo 9:38, víkendová polední procházka, ušel jsem 4.4 km a chytla mě průtrž, tak jsem se schoval a pak to dorazil ;)

Chůze:
2 km, tempo 9:50, do fitka, z kopce

intervaly 10x (1 min. zátěž 10-12, 195-220 W + 2 min. zátěž 6-8, 125-160 W), rpm 80-85
30 min., 13.2 km, prům. tep 138, max 155, prům. zátěž 164 W

postupně jsem zvyšoval zátěž, protože tělo by odpočaté a tepovce se nechtělo

Sauna:
10 min. + terasa

Chůze:
2 km, tempo 12:10, z fitka, do kopce

pátek + sobota, žižkovské pivobraní, v pátek se počasí ještě vybralo, ale v sobotu už nám to kazil déšť, přesto byla akce úspěšná a díky dělení vzorků jsme ochutnali spoustu lahodných moků ;) na dnešek jsem se dobře vyspal a už to chtělo nějaký pohyb, od zítřka zase fitko

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 264, 265, 266 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: