|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 21, 2025 7:24 am Předmět: |
|
|
22.8.
"Lehce"
Dřep
2*160 SBD stopky
Bench
3*50
Mrtvola
1*155
Hodnocení
na techniku, lehke
Zkousel jsem ofiko pasek pro streetlifting, a hnus _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 21, 2025 8:48 am Předmět: |
|
|
Hnus? Ten opasok je naj s prehľadom, veď si ho vieš krásne modulovat, je to najlepsí kúsok equipu, co som asi kúpil, holt, len treba zhybovať/dipovať s vystretými nohami. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 21, 2025 9:19 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Hnus? Ten opasok je naj s prehľadom, veď si ho vieš krásne modulovat, je to najlepsí kúsok equipu, co som asi kúpil, holt, len treba zhybovať/dipovať s vystretými nohami. |
Jsem zvyknuty mat ktb za kotnikama
Ne kotuc mezi stehny _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 21, 2025 8:19 pm Předmět: |
|
|
Tak máš ho mať medzi chodidlami, heh, drvivá väčšina cvičencov ako závažia používa závažia - kotúče, no _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 22, 2025 11:09 am Předmět: |
|
|
22.8.
"Hepburn W1"
Dřep
2*1*170
Bench
2*1*60 (+2* shyb@20)
Mrtvola
155
160 hlava
155
160
Ruce
2*8
Hodnocení
slo to
Drep unavený
Bench nic moc
mrtvola 155 8, pak hlava rekla ze ne, 155 znovu 7, a 160 8
Ruce tezke, ale mala.mi to počítala 🤣 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne srpen 24, 2025 7:15 pm Předmět: |
|
|
24.8.
"Hepburn W1"
Dřep
2*1*170
Bench
3*1*60 (+2* shyb@20)
Trap bar
3*140
2*180
2*200
220
230
240
PR 250 PR
Ruce
1*12
Hodnocení
dneska se mi nechtělo, tak jsem to ojebal, jak to jen slo
Drep s paskem
Bench nic moc, ale vypada to lip, bez to citim
misto mrtvoky trapbar, sice pr, ale veru to jenom jako ukazatel toho, ze se nerozsypu ( bosky, bez hooku, bez pasku)
Ruce jenom jedna, zato hodne, neznam horsi cvik na křeče tricepsu nez kickbacky
Videa _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 26, 2025 6:47 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
Trap bar
3*140
2*180
2*200
220
230
240
PR 250 PR
| Trap bar masakr. Já bych si to užíval. PR je PR .o) Jinak máš zajímavý rozdíl mezi trapbarem a klasickým dl. Když jsem měl DL kolem 160, tak trap bar byl max cca 185...
Zkoušíš vlastně to prso nějak rehabilitovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 26, 2025 10:07 am Předmět: |
|
|
Problem je nekde v zadech-pateri
Zitra jdu do tunelu zjistit vic _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út srpen 26, 2025 7:51 pm Předmět: |
|
|
26.8.
"Hepburn W12"
Dřep
2*1*170 (nestabilní)
Bench
2*2*60 (+4* shyb@15)
Mrtvola
150 neměřitelné
160 lehke (7?)
170 jisté (8?)
Ruce
1*14
Hodnocení
malo casu, 45'
Drep s paskem
Bench koukatelny, shyby mic ne
mrtvola sedla, jako nic, byl jsem v pokušení jit vejs, "jugularni jamka"
Ruce +2, tricaky boli _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 28, 2025 8:10 am Předmět: |
|
|
28.8.
"Hepburn W2"
Dřep
3*1*170
Bench
3*2*60 (+4* shyb@15)
Mrtvola
160 tezke
170 vubec
160 těžké
160 lehke
Ruce
1*15
Hodnocení
Drep s paskem, sloto
Bench koukatelny (2/2 hnus), shyby taky
mrtvola nesla, hlava, 170 proste ne, druha 160 taky tezka, treti o palec jiny postoj a pomalejsi a najednou lehke
Největší limit u drepu a mrtvoky je proste hlava _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: čt srpen 28, 2025 8:52 am Předmět: |
|
|
Dívám se že často jedeš vysoký procenta maximálky a jedničky.
Proč nezařadíš do programu i nějakej objem na úkor intenzity? Moc se nepohybuješ okolo 70-80% a opáčka 3-5, to je dost důležitý.
Mně by to rasovalo jak sviňa _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: čt srpen 28, 2025 12:01 pm Předmět: |
|
|
Ne vždy je na to hlava i tělo připravený. Já kdybych měl dřepovat 200 kg každej trénink, tak to taky nepůjde vždy dobře, někdy možná vůbec.
U mrtvoly už vůbec ne. Soutěžních 90-95% je pro mě na hlavu strašně náročný a nedokázal bych se na to odhodlat.
Když jedeš ty trojky nebo pětky, nesmí to být víc než RPE8 a ne moc serií, aby tě to nerozjebalo.
Fakt doporučuju toho trenéra. _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 28, 2025 12:34 pm Předmět: |
|
|
Ze by se o me trenéři zrovna prali se rict neda 🤣
Btw
Ty peknw treningy byly vždycky večerní
Nepovedené ranni
Cns asi neni ready hned po probuzení _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 28, 2025 1:52 pm Předmět: |
|
|
Na ozaj ťažké váhy hneď zrána - no, to ťažko, ani na súťaži nedrepuješ o 8.00...našťastie. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|