|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 28, 2025 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Na ozaj ťažké váhy hneď zrána - no, to ťažko, ani na súťaži nedrepuješ o 8.00...našťastie. |
Ja se tu bavim o 0600-0630 🤣 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: čt srpen 28, 2025 2:05 pm Předmět: |
|
|
Ale to je predsa úplne normálne, že ranné tréningy nestoja za nič, hlavne silovo. Nepoznám asi nikoho, kto by ráno podával lepšie výkony ako poobede _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt srpen 28, 2025 2:18 pm Předmět: |
|
|
Ustinove, veď práve, že ani o 8.00 to nebude terno, nieto ešte skôr. Jedine Ripper to zvládal. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 28, 2025 4:18 pm Předmět: |
|
|
Nebo milant, ten zatahne 250 i ve spani 🤣
Oka, zkusim nepropadat panice a uvidime v sobotu vecer _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt srpen 28, 2025 8:18 pm Předmět: |
|
|
ranne treningy? TFUJ! _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá srpen 29, 2025 11:50 am Předmět: |
|
|
ranní tréninky jsem měl zpětně rád, jednu dobu jsme s Magumim chodili na 7 h a největší bonus pak byla kancelářská židle, kdy všichni přicházeli do práce s tím, co je zase čeká, zatímco já se těšil, jak si konečně pohodlně sednu a nebudu už muset nic zvedat :) samozřejmě vztahuje se pouze na kancelářské profese.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so srpen 30, 2025 6:28 pm Předmět: |
|
|
30.8.
"Hepburn W2"
Dřep
2*1*170
Bench
2*2*60 (+2* shyb@20)
Mrtvola
160 tezke
170 těžké
Ruce
1*16
Hodnocení
rozlučka se svobodou, sel jsem si lehnout o pul sedme na dve hodinky🤣
Drep s paskem, sloto, v první namotivovany, ze by sly u dve, v druhe ani nahodou
Bench koukatelny (2/2 hnus)
mrtvola sla, od rana jsem si rikal, ze to vecer dam - 170 tezke, rpe 9
Jsem jistější unavenej vecer, nez čerstvý ráno 🤔 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po září 01, 2025 10:08 am Předmět: |
|
|
1.9.
"Hepburn W3"
Dřep
2*170
Bench
2*3*60 (+3* shyb@20)
Mrtvola
145
155
165
3*2*145
Ruce
1*7
Hodnocení
Drep s paskem, sloto,
Bench koukatelny ( druha hnus), shyby lepší
mrtvola nesla, na radu jsem pridal lehk backoff _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út září 02, 2025 5:56 am Předmět: |
|
|
2.9.
Ktb@36 snatch
10*2 EMOM
Mrtvola
2*105
2*125
2*145
1*155
Hodnocení:
jenom protažení " _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 03, 2025 8:07 am Předmět: |
|
|
3.9.
"Hepburn W3"
Dřep
160 (6)
170 (8)
180 (ne) SBD pasek
175 (9) SBD pasek
6*1*160 (7-8) sbd
Bench
4*60 (+3* shyb@20)
2*5*50 (+6* shyb@bw)
Mrtvola
10*1*145
Ruce
1*8
Hodnocení
Drep napred lehky, pak hlava, pak to šlo
Bench koukatelny ( az na tu 4.), zbytek l hky a hezkyshyby lepší
mrtvola nesla, EMOM _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 03, 2025 9:50 am Předmět: |
|
|
Mam update sveho zdravotního stavu:
Diky nezroizenemu poskakování v mladi mam v celé krční páteři snížené plotenky (komprese michy) a zúžený páteřní kanal
Takže stačil nestandardní pohyb a došlo k utlačení nervu
Operu vzhledem k malym komplikacim nedoporučuje, dostal jsem prasky na mesic a kontrola za rok _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st září 03, 2025 12:27 pm Předmět: |
|
|
robis aj dekompresiu po treningoch? To ze mas na hrbe kazdy den 180 kil tej kompresii tiez nepomaha. Ja sa vyvesujem na hrazdu vzdy a to zdaleka nedavam take naloze _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 03, 2025 12:37 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | robis aj dekompresiu po treningoch? To ze mas na hrbe kazdy den 180 kil tej kompresii tiez nepomaha. Ja sa vyvesujem na hrazdu vzdy a to zdaleka nedavam take naloze |
Jj, v kazdem treningu
Ale tohle je krk, a to bych se musel veset za nohy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st září 03, 2025 12:38 pm Předmět: |
|
|
stojka - hlava je tazka :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt září 04, 2025 8:41 am Předmět: |
|
|
A cvicit mozes? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|