DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 120, 121, 122  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2025 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Streda

Benc - 10x40, 2x5 s 65, 2x92, 2x4 s 85

fyzická náročnost tréningu v rámci činek 2
psychická náročnost tréningu: 3/10
pocitová radost z tréningu: 6/10
trénink trval: minut
VÁHA - 78

Tohle vlastně vzniklo naprosto spontánně. Odjíždili jsme a já jsem šel pro něco do sklepa. Tak jsem si vlez na bench. Za chvilku jsem tam šel zase. Zase jsem si vlezl. Za chvilku jsem měl tři série. Pak jsem potřeboval pro něco skočit do zásilkovny. Tak jsem mezi tím zase zaběh do sklepa. Došel do zásilkovny, vrátil se, zaběh do sklepa. Takhle jsem sešumuloval takový mini-trénink. Pauzy byly od 1 minuta do 10, ale neco probehlo. Vic casu nebylo. Davam si body za to jak jsem schopnej pri 3 smenem provozu, 2 pracich, rodinne, davat aspon nejake cinky .o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2025 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš môj rešpekt, bez irónie. Minule som tak dumal,že nie je vlastne žiadna veda držať tréning pri klasickej pracovnej dobe. Ale smeny alebo nejaké nezmyselné časy, to je úplne iné kafe!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po září 01, 2025 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ctvrtek - pondeli - Tatry

Trx, shyby. Dipy, sprinty, gumy, velkej šutr na hřišti...

fyzická náročnost tréningu v rámci srand - 1-4
psychická náročnost tréningu: 1/10
pocitová radost z tréningu: 5-7/10
VÁHA - 78

V Tatrach. Hooodne spim. Cca 8-8,5 hodin kazdy den a je to znaat. Skoro kazdy den trx a jine srandy. Jidlo relativne drzim...

Decarabas: diiky...ja mam ten rytmus uz dlouho rozbity, ale furt neco davam..
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2025 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Utery-ctvrtek Tatry

Trx, shyby. Dipy, sprinty, gumy, velkej šutr na hřišti, vypady s detma.

fyzická náročnost tréningu v rámci srand - 1-4
pocitová radost z tréningu: 5-7/10
VÁHA - 78

Furt Tatry. Porad aktuvni treninky ve stylu aktivniho deloadu. Nic nepocitam, nemerim, jen shybuju, sprintuju...
Porad hodne spim. V noci 8+cca hodku odpo...dnes presun. Zitra ci pozitri uz cinky. Jidlo se snazim drzet. V ramci moznosti to jde.
Kratkodobe mi to bavi, ale uz mi zacinaj chybet cinky.
Ps: zase si pisu, ze me sprinty bavi a ze to musim nejak zaradit i doma...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2025 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patek

Swingy - 3x12
Box squat paralel - 5x65, 3x5 s 75
Benc - 5x65, 3x5 s 75
Pritahy rucky - 4x6 s 35
Pressy se swiss barem - 3x6 s 35.

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek - 5
pocitová radost z tréningu: 7/10
trénink trval: 31 minut
VÁHA - 78

V noci sedm hodin skrčenej v autě, pak jenom šest hodin spánku, ale vyskytla se možnost, tak jsem tam napral. Krásných třicet minutek. jelikož jsem poslední týden jel jen samý TRX, výpady a další věci, tak jsem dal jenom základní cvíky. Dřepy byly překvapivě lehký, i když nohy jsem měl slušně rozbitý z těch sprintů. Super trénink navzdory rozbitosti, ktera se asi prekvapive naakumulovala...
cohen999

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2025 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sprinty su velmi narocne a pomerne dlho trva, kym sa organizmus po nich zregeneruje. Preto ich nemozes napalit vela, a uz vobec nie vela viac dni po sebe. V bezeckom treningu som ich zaradoval maximalne raz tyzdenne, namiesto dlhsich intervalov, a regeneroval som ich cely tyzden. Raz som si dal 8x200 metrov a uz pri siestom som to zabalil, proste to neslo. Ked som zas teraz hraval s deckami schovavacku na chate a musel som cca 15 - 20 metrove sprinty davat kazdy vecer, tiez sa mi to naakumulovalo. Staroba je zla
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po září 08, 2025 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle

dopoledne fáze I:
SWING - 2x10
RLDL S JEDNORUČKAMA - 4x8 s 27,5kg ručkama
BRADLA - 3x10
ÚZKÝ BENČ - up to 3x85

odpoledne fáze II:
HORIZONTAL PULL UPS - 4x10
PŘÍTAHY S TRX - 4x15
SPRINTY DO KOPCE - 6x
NORDIC CURLS - 4x
+visy a rehabka ramen

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek - 5 - v rámci venku - 6
pocitová radost z tréningu: 9/10
trénink trval: dopoledne cca 30 minut. Odpoledne cca 45
VÁHA - 78

Dvoufáze. Dopolko činky - začal jsem trénovat manželku, po dvouch dětech a dalších srandách už to potřebuje. Mám z ní radost. Tzn. bude asi více tréninků teď i když se budu soustředit i na ní...
Úzké benče do 3x85 poměrně ok. Asi jsem chytil dráhu kdy mi ramenolopatkotriceps dobře bere a neomezuje...

Odpoledne v lese - super. Celá rodina venku v lese a do toho tréninky. Boží. Sprintů se účastnily i malí cvrčci...
Sprinty do kopce v písku - slušný záhul. Z těch 6 kol mě slušně bolí stehna a zadek. Neskutečně si to užívám a s nižšví váhou necítím ani v náznaku kolena. Perfekt. Rád bych aspoň 1x za 14, ale raději častěji.

cohen: vím, vím, ale já dávám cca 30 metrové sprinty či sprinty do kopce a mám teď 78kg. Jsem na běžeckém výsluní
MilanT

PříspěvekZaslal: po září 08, 2025 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty sprinty jsou super, taky občas zkouším, třeba dvakrát třikrát do měsíce :D ale blbě se mi to daří zakomponovat do plánu - buď si nechci unavit hlavní tahy a dřepy (takže nechci sprintovat před) a nebo mám zas rozsekané nohy z těch tahů a dřepů . Před tréninkem nohou jsem zkoušel 6*60m ale to bylo moc. Ale zkusím možná nějaké kolem těch 20m, to by možná šlo i na zahradě. Má to spoustu benefitů, i břicho docela dost posílíš. A taky mě vždycky bavilo víc sprintovat do kopců, než běhat po rovině.
cohen999

PříspěvekZaslal: út září 09, 2025 7:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
začal jsem trénovat manželku
Toto poznam, len ja som si to zariadil uz pred detmi. Zena ma 8kg ktb, s ktorym som ju naucil zakladne cviky, ale cvicit uz musi sama. A prekvapivo aj naozaj cvici. Ma aj fazy, ze sa jej nechce, ale teraz uz mozno pol roka posiluje, beha... za mna ok, niekedy sa takato investicia vyplati. Tak drzim palce!
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út září 09, 2025 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý

BENČE - 5x60, 5x70, 3x75, 3x80, 3x85, 3x90
DIPS - 30
BENČE S RUČKAMA - 14-10 s 27,5kg
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 3x10 s 35kg
SHYBY - 2x6
TRICEPS GUMA - 3x

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek - 5
pocitová radost z tréningu: 7/10
trénink trval: cca 40 minut
VÁHA - 78

Nohy ještě zrasené ze sprintů tak jenom vršek.

to milan: já kdybych frčel tahy a variace dřepů jako ty, tak bych taky nevěděl kam to zařadit. U mě je to i o tom, že už nemůžu moc běhat dálky kvuli kolenu. Jakmile víc běhám, začne bolet, ale u tohodle o něm vůbec nevím a je tam ta obrovská radost když to rozběhnu...

to cohen: JJ teď to poprvé v životě vypadá, že by mohla vydržet a začíná jí to i bavit. Tak uvidíme...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2025 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek

PENDLAY ROWS - 3x5 s 70, 5x80
SUMO DL - 4x100, 3x110, 2x120
KLOKOV PRESS - up to 3x8 s 30kg

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek - 4,5
psychická náročnost tréningu: 8/10
pocitová radost z tréningu: 3/10
trénink trval: cca 45 minut
VÁHA - 78

Trénoval jsem ještě ženu, do toho mi tam běhal malej cvrček a všichni jsme se pohybovali v malém sklepě a snažili se nezabít. Moc se nedalo, ale něco jsem odcvičil.
DL-ještě 100kg totálně lehkých, protože jsem chytil dráhu. U 120 už jsem to nějak nechytal a už to tak lehké nebylo. Ten rozdíl jak se mi podaří pod to vlézt je extrémní. Přesto mi víc sedí asi klasika, ale tam mě občas bolí záda. Na to moje šmrdlání a lehčí mrtvoly mi to stačí.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2025 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobota

Kolo
Box squat paralel - 3x60, 3x70, 3x75, 2x3 s 80, 2x2 s 90
Drepy highbar na uzko - 3x5 s 60

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek - 5,5
pocitová radost z tréningu: 6/10
trénink trval: cca ? minut
VÁHA - 78

Byl jsem na kole s rodinkou, kde jsem trénoval ženu. A chtěl jsem si sám zatrénovat, ale časové mi to nevycházelo. Tak jsem si dělal jenom nějaké kolo. Potom jsem přijel domů a zhruba po 20 minutách se mi podařilo dostat na činky. Byl jsem absolutně únavenej a totálně mrtvej, ostatně skoro jako vždy. Ale řekl jsem si, že pojedu jen dosey, že pojedu trojky, že to se nějak dá. Nakonec z toho byl dobry trenink. Pi kazde serii jsem to chtel zabalit, ale nezabalil.... Dřepy byly super. Chytil jsem dobře dráhu, dal jsem to víc na úzko a hezky to šlapalo. Nakonec super trénink spodku...
Posledni tydny vic sprintu a ruznych srand, tak ted jen tezsi cinky...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po září 15, 2025 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle

BENČ - 3x4 s 80
SHYBY NEUTRÁLNÍ ÚCHOP NA ÚZKO - 12-24

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek - 4,5
pocitová radost z tréningu: 4/10
trénink trval: cca ? minut
VÁHA - 78

Vyšťavenej, bez energie. Klasika. K něčemu jsem se ale dokopal když bylo pár minut. Lepší než nic. Jako vždy.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2025 5:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

středa

3 rounds of this:
10+10 VÝSTUPŮ NA LAVICI
10 DIPS
10 PULL UPS

WALKING LUNGES s 18kg - 5x
UŽŠÍ BENČ - 8-8-8-10-12 s 60kg
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 8-8-12 s 35kg
PRESSY JEDNORUČ V SEDĚ BEZ OPORY ZAD S KTB - 3x5 s 16kg

fyzická náročnost tréningu v rámci cinek - 6
psychická náročnost tréningu: 0/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
trénink trval: cca 32 minut
VÁHA - 78

Ten rozdíl když jdu cvičit v normální čas a neunavený je opravdu extrém. Byl jsem hladovej a nadrženej na trénink. Arnold by na mě byl hrdý. Nebylo zase tolik času, ale házel jsem to do supersérií, trisetů a valil to jak to šlo. Slušná zadýchanost. Byl jsem jako decarabas po první superserii legpressu a předkopávání, ale super. Pár věcí unilateral. Ideal.

PS: Někde jsem se dočetl, že walking lunges jsou nejlepší cvik na nohy co se týče přenositelnosti do normálního života a stáří, tak je poslední dobou jezdím. Dost mě chytly. Navíc je mohu jezdit v supersetu narozdíl od benče a dřepů kde nemám dvě tyče a dva stojany...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: so září 20, 2025 5:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pátek

BJJ

fyzická náročnost tréningu v rámci BJJ - 7,5
psychická náročnost tréningu: 6/10
pocitová radost z tréningu: 10/10
trénink trval: cca 90 minut
VÁHA - 78

-rozcvička
-rovinky
-protažení a posílo krku
- kimury, armbary, triangly
- útěky z mountu, backmountu, side
- sparingy 7x4 minuty

Zhruba po měsíci. Měl jsem týden odpolední, pak skoro 14 dní volno a pak zase odpoledku, to se prostě nedostanu. Nevadí, to je život. Zatím jedu dál. Přestat můžu vždycky.
Šlo to skvěle. Sparingy boží. Párkrát jsem někoho utáhl na svoje klasiky, zkoušel něco nového. Dobré, dobré. Jednomu klukovi zlomil málem nohu, protože nechtěl klepat, ale pak jsem to pustil. To mi za to nestojí. Sice tvrdí, že si řekne, ale vzhledem k tomu že je po pár operacích, tak si říká evidentně pozdě. Fuck off, je to jenom trénink, vždycky bych z toho mohl vykouzlit rovnou "patovku" a urvat mu to celý, stačilo by si přehmátnout a voilá, ale to se tu nesmí.
Samozřejmě jsem byl při sparinzích i demolován, to je jasné, ale také se mi povedlo dát poprvé trenéra. Sice zaklepal tak lakonicky a pak se tvářil jakože nic, ale já si to počítal. Dobré, dobré, ale snad to teď bude vycházet častěji. Jednou za měsíc chodit asi dlouhodobě nemůžu... Nebo jo?
PS: Během tréninku jsem ani nebyl extrazničený. Přičítám to snížení váhy a také tomu, že vlastně většinu tréninku mimo benčů a mrtvol jedu v nějakých super či trisetech, což většinou ani nezapisuju. Nebo nevím, ale fajn...Samozřejmě po tréninku jsem zničený jako hovado a bolí mě celý pohybový aparát .o)
Tohle jsou prostě ty tréninky kvuli kterým člověk chodí, ale samozřejmě emoce přicházejí a odcházejí, ale prostor za tím zůstává. Děkuji moji milí čtenáří a přeji pěkný den .o)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 120, 121, 122  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: