|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: st říjen 08, 2025 3:43 pm Předmět: |
|
|
8. října 2025, středa
kardio, polední, Form Factory Václavák
Rotoped: (sedlo)
intervaly 10x (1 min. zátěž 9, rpm 90-95, 260 W + 2 min. zátěž 6, rpm 80-85, 140 W)
30 min., 14 km, prům. tep 140, max 163, prům. výkon 179 W
parádní kardio, byla to tedy fuška vyhnat tu tepovku a není divu, když nepředcházel silový trénink, a nebyl ani včera a včera také nožky odpočívaly, takže sice ještě cítím lehké dozvuky svalovky, ale objektivně byly nožky ready na zátěž
a bylo to hned od začátku znát, tepovce se po intervalech nechtělo z 3. zóny a mezi padala zpátky do 2. a po 11 minutách jsem zjistil, že jsem teprve na polovině plánované zátěže a průměrná tepovka je kolem 130, takže bylo jasné, že budu muset pár intervalů přidat a nakonec, když už jsem měl 24 minut za sebou a obvyklý plán splněný, jsem si řekl, že když dnes nebyl silový trénink a zítra nebude kardio, tak to dotáhnu na tu půl hoďku
vysokou aerobku jsem si nakonec odjel za 3 dny, což se hodí, a poměr prům. tep / prům. výkon asi bude to nejlepší, co jsem zatím na půlhodinovce zajel, a zřejmě asi i na všech čtvrthodinovkách a ostatních časech, i když je to tedy nevděčné - čím je člověk odpočatější a silnější, tím více si musí máknout, aby dosáhl na své cíle :)
váhovka: 103.6 kg
druhý den od začátku "systému" a hned první výzva, tělo zadrželo od včerejška min. 0.4 l vody, což se dá při fyzické zátěži očekávat, takže zítra tam chci vidět o půl kila méně, případně tedy ne, protože dnes byla další zátěž :) ale nechám se překvapit
původně jsem dnes měl pokračovat v programu a měly být tahy, ale když jsem ráno vstal, tak jsem se na to ještě necítil zregenerovaný + hodinky mi ordinovaly odpočinkový den, tak jsem si řekl, že je můžu poslechnout a udělal jsem kompromis, vysoce intenzivní kardio, které tak jako tak potřebuju, no a zítra už snad tahy
| spekounP napsal: | | Se nedivím, že máš svalovku. Když jsem spočítal ten nedělní objem dřepů, tak jen v pracovních sériích to dělá 6,8t, to bych umřel ještě ve fitku |
já už měl pracovní od té první 105, což bylo dělalo nějakých 8.5 t, ale to je úplně jedno, když jsem většinu času dřepoval se stovkou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: čt říjen 09, 2025 1:57 pm Předmět: |
|
|
9. října 2025, čtvrtek
8/4/2 M2 W1/4 D3/4, tahy 8+, polední, Form Factory Václavák
Mrtvý tah: (sbd, trhačky, no belt)
8x 70 kg, warm-up
8x 105 kg
8x 125 kg, luxus, super dynamika
12x 145 kg, série 8+, rpe 9, je to marný, více opáček tam nedám, a to jsem minulý měsíc končil 10x170 s páskem
4x 12x 105 kg, BBB, pauzy 3 min., dětská váha, ale po 4. sérii šla tepovka 150+
i přes malé váhy jsem se zadýchal, dynamická opakování rychle ubírají pod ručičkou palivoměru, ale bez dynamiky by to možná dopadlo stejně, ono při sérii, která trvá 30-40 sekund už jsou dávno pohotovostní zásoby pryč a je potřeba brát tam, kde to trochu bolí
na tahy chodím rád do Areny, ale dnes se mi nějak nechtělo a byl jsem rád, že jsem si ráno pro jistotu přibalil trhačky
Shyby: (nadhmat, naširoko)
4x 5x BW, pauzy 2 min., první ještě pětka, ale pak to směřovalo ke 4.5
čas 48 min.
váhovka 102.3 kg
bingo!! "systém" zafungoval, zadržená voda je pryč a s ní asi ještě dalších 0.8 l, protože dnešní cílovka byla 103.1, ale voda zase přiteče, o tu nejde, důležité bude udržet trend
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt říjen 09, 2025 3:47 pm Předmět: |
|
|
Skus popisat "system", aby som to pochopil aj ja 🤣 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá říjen 10, 2025 10:27 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | Skus popisat "system", aby som to pochopil aj ja 🤣 |
jasně, je to "Systém asistovaného hubnutí" od Lenky Náměstkové, má i svůj podcast "Jen jídlem a bez sportu", a letos tam vyšla pěkná série "7 zásadních bodů", která mě inspirovala
základ jsou tři oblasti - správné jídlo ve správnou dobu, odpočinek a odbourávání zadržované vody
jídlo - jí se tehdy, až když strávíš předchozí jídlo, hladovět není potřeba ani vhodné, poslední jídlo tak, abys ho strávil před spánkem, některé potraviny jsou vhodnější v první části dne - mléko, mléčné výrobky, ovoce, některé v druhé části - zelenina
odpočinek - spát chodit před jedenáctou a v prům. min. 7 h spánku, resp. podle potřeby a možností, jinak bude tělo špatně regenerovat a hubnout
metabolická voda - to byla pro mě novinka, o které jsem neslyšel u žádné jiné diety, tělo občas zadržuje vodu z různých důvodů, sport je jedním z nich, a metabolismus už s přibývajícím věkem není co býval, a pokud ji nebudeš odbourávat, tak budeš tuk hubnout dvakrát - poprvé, když vyprázdníš tukové buňky a podruhé, když tukové buňky díky zadržené metabolické vodě aktivuješ a ty pak luxují tuk z příchozí potravy místo aby se spaloval ve svalových buňkách
a právě tenhle princip rozhodl, že tuto metodu vyzkouším :) sice jsem pro něj zatím nenašel žádné vědecké podklady, ale výsledky zjevně má a je to zatím jediný princip, který zohledňuje "seniorní sportovce" :D :D že tělo zadržuje vodu snadno zjistíš ranním vážením
cíl - dostat se na "hlídací kilo", tj. váhu v rozmezí xx.0 - xx.9, která je komfortní a pokud z ní vyběhneš, tak zase naběhneš na Systém a vrátíš ji zpět
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá říjen 10, 2025 12:45 pm Předmět: |
|
|
Ok, ved to su relativne zname veci, dokonca sa aj vazim kazdy den  len teda nerozumiem tomu odburavaniu metabolickej vody. Vo vseobecnosti sa odporuca vecer uz menej pit, aby sa telo pred spankom vody zbavilo, to je ono? _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá říjen 10, 2025 3:10 pm Předmět: |
|
|
10. října 2025, pátek
8/4/2 M2 W1/4 D4/4, tlaky 8+, polední, Form Factory Václavák
Military press: (stopky na hrudi)
8x osa, warm-up
8x 42.5 kg
8x 47.5 kg
15x 52.5 kg, série 8+, dynamika, hecnul jsem se, ale 10+ opáčka už pěkně pálila
4x 12x 40 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, a když jsem si vzpomněl, tak i do vysokého vytažení, opět nad 10 už to pěkně unavovalo
Pendlay rows:
4x 10x 80 kg, pauzy 3 min., dynamika
čas 42 min.
tepovce se opět nechtělo, až poslední dvě série přítahů vyrobily nějaký základ, tlaky nad 10 opáček jsou za trest, ale doufám, že jako když to pak najdu, až půjdu s váhou výš :) těch 15 op. možná bylo i 15 RM PR, ale kdo by to u takové váhy řešil ;)
váhovka 102.9 kg
je to teda pěkná horská dráha a podle očekávání zase nějaká voda zpět natekla, ale zatím kolem dnešního cíle 103.0 kg, takže pokračuji podle plánu
Rotoped: (křeslo)
intervaly 5x (1 min. zátěž 10, rpm 90, 310 W + 2 min. zátěž 6, rpm 80, 135 W)
15 min., 6.8 km, prům. tep 149, max 166, prům. zátěž 191 W (!)
na začátku jsem tam nechtě cvaknul zátěž 10, tak už jsem ji tak nechal a to byl překlep, který se mi krutě vymstil :) ještě první interval se mi šlapal dobře, jako obykle, síly kýbl, dokonce jsem točil i 90 otáček, ale už po druhém intervalu jsem vydýchával plíce, po třetím to bylo plácnout sebou někde na zem a umřít, a pak ještě dvakrát, každopádně tepovka se statečně držela, průměr nešel přes 150, maximálka přes 170 a těch průměrných 191 W bude asi PR na 15 min.
Sauna:
15 min.
příjemně vyhřátá, ale těžký vzduch, jako by tam někdo před náma šel po šichtě rovnou na trénink a z tréninku rovnou do sauny a nebyl to drobek
| cohen999 napsal: | Ok, ved to su relativne zname veci, dokonca sa aj vazim kazdy den len teda nerozumiem tomu odburavaniu metabolickej vody. Vo vseobecnosti sa odporuca vecer uz menej pit, aby sa telo pred spankom vody zbavilo, to je ono? |
něco známé je, ale těch teorií kolem stravování a odpočinku je více a mainstream ještě často tlačí překonané věci, takže jsem rád, že můžu držet něco, co mi dává smysl a co držet dokážu
že se vážíš denně vím a to seš tady možná jediný :) ale chyběl mi ten hlubší smysl - sledovat, jak tělo reaguje na předchozí den a na spánek a v případě "systému" zachytit, kdy tělo zadrželo vodu a ihned reagovat
k odbourávání metabolické vody slouží diuretické bylinné čaje, případně další činnosti, které tě zbavují vody, pití večer můžeš omezit - já to dělám, abych nemusel v noci vstávat :), ale neměl bys žíznit, to pak taky vede k zadržování vody
obecně pokud vysleduji činnost, která vede k zadržování vody a vím, že tělo má problém se jí zbavit - navážím další den o dost více, např. náročnější sportovní aktivita, divadlo, atd., tak se doporučuje něco diuretického po aktivitě, a pak další den 3x denně čaj a ideálně úprava stravy, ale to si teď z hlavy nevybavím
což mě teď napadá, že co máme možnost si dávat po tréninku saunu, tak jsme si to dávali jenom na prohřátí svalů a na zlepšení regenerace... ale možná to slouží i k odbourávání té metabolické vody, pokud už se stihla vytvořit :)
pro mě bylo důležité zjištění, že se takové vody musím zbavovat, abych mohl hubnout, taky jsem měl mezery ve vzdělání a nevěděl, že v buňkách vzniká voda a taky jsem nikdy nezjišťoval, kdy dochází k zadržování, i když se při větším váhovém skoku, ať už nahoru nebo dolů, vždycky říkalo "to je jenom voda", to sice je, ale pokud se zadržela, tak je potřeba s tím něco dělat ;)
disclaimer: se "systémem" se seznamuji teprve týden a zatím aplikuji, co jsem pochopil, časem do toho snad proniknu hlouběji + budu mít zpětnou vazbu, jak na to reaguji já + budu vědět, nakolik je to pro mě udržitelné, ta první fáze k dosažení "hlídacího kila" je naštěstí jenom dočasná :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so říjen 11, 2025 11:23 am Předmět: |
|
|
Mno, tak aby bolo jasne, diureticke caje pit nebudem, zatial mam svoju dostojnost 😂 Ale intuitivne mam tu kontrolnu 90kg hranicu nastavenu, lebo po preprasenom vikende, co je skoro kazdy, sa mi potom lahsie upratava do normy. Cez tyzden potom aj strava vyzera uplne inak, na ranajky len banan, obed len maso+ryza+salat, vecera trosku vyzivnejsia. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 12, 2025 9:03 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | Mno, tak aby bolo jasne, diureticke caje pit nebudem, zatial mam svoju dostojnost 😂 Ale intuitivne mam tu kontrolnu 90kg hranicu nastavenu, lebo po preprasenom vikende, co je skoro kazdy, sa mi potom lahsie upratava do normy. Cez tyzden potom aj strava vyzera uplne inak, na ranajky len banan, obed len maso+ryza+salat, vecera trosku vyzivnejsia. |
Tak to je dobre odveci príjem, bilkoviny maš aspoň 1g na kg tel. váhy? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne říjen 12, 2025 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | cohen999 napsal: | | ... na ranajky len banan, obed len maso+ryza+salat, vecera trosku vyzivnejsia. | Tak to je dobre odveci príjem, bilkoviny maš aspoň 1g na kg tel. váhy? | Netusim, nikdy som to neratal. 😁 Ale urcite nehladujem a kedze najviac jem na veceru, tak je to vzdy ekvivalent 100g sunky + 100g syra + zelenina, alebo 200g tataraku, alebo nieco s podobnym obsahom bielkovin. Ten gram na kilo by tam mal byt priblizne. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: ne říjen 12, 2025 6:07 pm Předmět: |
|
|
Ta voda tam je prece po tezkych treninzich nebo velke aerobce uplne normalni a uplne normalne odtece, jak telo potrebuje (odrazi spis zanet/probihajici regeneraci - ne hromadeni nejake odpadni vody, ktera je spatna)... nevim teda, jestli toto myslis uz jako to ma byt ta "metabolicka voda", ale pokud bych bral puvodni vyznam tech slov, tak metabolicka voda vznika jako odpadni produkt metabolismu makronutrientu a opet to neni nic, co by melo necemu vadit.
Beru teda normalni stav, ze ma clovek v normalnim stavu cevni reciste (vcetne mikrokapilar atd.) a funkcni ledviny - potom je vse regulovano fyziologicky a netreba se tim nijak zabyvat. Naopak pokud dochazi k nefyziologickym otokum, tak to zase imho nebude mit az tak moc velkou souvislost s tim treninkem samotnym/ nebude to neco, co by si clovek mel sam vyresit, ale bude to neco pro doktora...
Nicmene at uz je ta pricina vody jakakoliv, tak zadnemu hubnuti to nebrani  Resp. vaha se tim chvili drzi nebo dokonce stoupa, ale to neznamena, ze nepalis tuk... co se tyce toho nocniho moceni, tak i to je, treba v diete nebo pri velkych vykyvech zadrzovani vody stresem/fyzickou namahou atd., naprosto normalni a netreba to nejak "nasilne" resit.
edit: a dalsi (nejspis vsem naprosto znama vec) - kdyz stahnes kalorie, telo zacne palit glykogen, ktery na sebe ma navazanou vodu - takze pri kaloricke restrikci dochazi k vykyvum vodu podle naplneni svalu vodou (nejaka voda se spolu s tim zadrzuje i v podkozi)... takze neni problem udelat na zacatku low carbu klidne -2 kg za den, samozrejme vse voda a ano, castecne to odrazi "hubnuti", protoze spolu se spalovanim glykogenu v deficitu se pali i nejaka mala cast tuku, ale jakmile doplnis sacharidy, tak se ta voda zase natahne a glykogen si ji drzi.
Taktez nejde o nic spatneho, pokud nebereme extremni neustale opakovane velmi caste cukrovani doplna a vyprazdnovani glykogenu do prazdna a pak zase cukrovani. To by pak takoveto vykyvy objemu vody v tele byly takove, kde by dostavaly trosku na prdel ledviny, ktere te vody neustale telo zbavuji, nebo naopak kardiovaskularni system, ktery castecne dostava zabrat, kdyz se objem vody v organismu potom zase prudce zvedne (pripadne jako superkompenzace vyprazdneneho stavu az i "extremne" nad puvodni normalni uroven).
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po říjen 13, 2025 10:16 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | Mno, tak aby bolo jasne, diureticke caje pit nebudem, zatial mam svoju dostojnost 😂 |
to máš kopřivu, břízu, zlatobýl, chrpu, přesličku, měsíček... (slovenské názvy neznám) na tom nic nedůstojného není :) a jsou obchody, které z toho nabízejí moc dobré směsi!
| cohen999 napsal: | | Ale intuitivne mam tu kontrolnu 90kg hranicu nastavenu... |
je to tak a držíš už si to hodně dlouho, takže pokud se při té váze cítíš komfortně, tak ti hlídání funguje, ale já se k nějaké takové váze musím nejprve dobrat a do té doby tomu musím trochu pomáhat ;)
| caukymnauky napsal: | Ta voda tam je prece po tezkych treninzich nebo velke aerobce uplne normalni a uplne normalne odtece, jak telo potrebuje...
Nicmene at uz je ta pricina vody jakakoliv, tak zadnemu hubnuti to nebrani... |
no a právě tahle teorie stojí na tom, že úplně normálně neodteče, že jí to třeba jeden až dva dny trvá a že tomu hubnutí brání, protože tuk příchozí z potravy luxují aktivní tukové buňky místo aby ho pálily svalové, takže ho hubneš pořád dokola
a že úplně normálně neodteče je třeba proto, že s věkem se metabolismus zpomaluje, případně i zhoršuje, což asi platí pro 40+, tím spíše pro 50+, případně může být metabolismus narušený i u mladších lidí, což u lidí s nadváhou zřejmě je... důvody mohou být různé, ale pokud ráno navážíš zadrženou metabolickou vodu, tak se jí tělo zjevně ještě nezbavilo a pokud chceš hubnout, tak je to podle té teorie problém a je žádoucí s odbouráváním vypomoci
samozřejmě ta teorie nemusí být správná, ale protože jsem cílovka a ranní vážení odpovídají popisu zadržování vody, tak dávám šanci i té druhé části a to, že to snižuje efektivitu hubnutí, a i kdyby ne, tak pokud tím zhubnu a budu si držet to své "hlídací kilo", tak budu spokojený ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 13, 2025 10:58 am Předmět: |
|
|
Vlku, postupov je xy, ty si zvolil tento, ok, v poho, ale vydrz aspon tri mesiace konečne striktne, inak sú toaj tak len kecy v kleci. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: po říjen 13, 2025 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Vlku, postupov je xy, ty si zvolil tento, ok, v poho, ale vydrz aspon tri mesiace konečne striktne, inak sú toaj tak len kecy v kleci. |
jako ja nevim, co vsechno se tam ma delat, ale to, jak to ted vlk popsal, je naprosty nesmysl (jsem si naprosto jisty)
edit: vlku, jasne, ze to s tim zadrzovanim vody je pravda, ale jak pisu, to si telo dela schvalne a ma to nejaky fyziologicky vyznam, s hubnutim tuku to nesouvisi vubec nijak
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po říjen 13, 2025 2:22 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | cohen999 napsal: | | Mno, tak aby bolo jasne, diureticke caje pit nebudem, zatial mam svoju dostojnost 😂 | to máš kopřivu, břízu, zlatobýl, chrpu, přesličku, měsíček... (slovenské názvy neznám) na tom nic nedůstojného není :) | Mozno nie je, ale mne to tak znie. A uplne suhlasim s tym, co pise Caukymnaukym. A aj s pani Metabolickou suhlasim vo vacsine veci, teda az na tu teoriu o metabolickej vode a nejakom zazracnom sposobe, ako sa jej zbavit. Pride mi to ako nicim nepodlozena teoria. To podla mna zistis aj sam.
Suhlasim aj s Turkom, ze by si mal vyskusat nejaky pevny stravovaci rezim, pretoze to naozaj funguje. V zmysle, ze vies, co si jedol a kolko, a co to s tebou urobilo a ci je to to prave orechove. Ked zvladol Carabas schudnut zo 100+ na 90, tak by sa to teoreticky malo relativne bezproblemovo podarit aj tebe. Ale nieco evidentne robis zle a stavim sa, ze to nie je tym, ze si doteraz nepil diureticke caje. Ja tiez viem, ze mi vaha nejde dole preto, lebo si dam hockedy pivo, alebo birell, alebo cokoladu, alebo pol plechu kolaca, alebo tri burgre, alebo desat hrianok s 300 gramami tataraku. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po říjen 13, 2025 3:43 pm Předmět: |
|
|
13. října 2025, pondělí
8/4/2 M2 W2/4 D1/4, dřepy 4+, polední, Form Factory Václavák
Dřepy: (low-bar, sbd)
8x osa, 60 kg
4x 80, 100 kg, warm-up
4x 120 kg
4x 130 kg
10x 140 kg, série 4+, opasek, nebyla energie vyrábět nějaká vyšší opakování
4x 10x 112.5 kg, BBB, pauzy 3 min., jedno jestli 12 nebo 10 opáček, poslední dvě jsou vždycky těžká :)
Shyby: (nadhmat, naširoko)
7, 6, 5, 5x BW, pauzy 2 min., po dřepech se shybuje nejlíp a klidně i v botech
čas 50 min.
Rotoped: (křeslo)
intervaly 6x (1 min. zátěž 9, rpm 90, 260 W + 2 min. zátěž 6, rpm 80, 135 W)
18 min., 8.2 km, prům. tep 149, max 163, prům. výkon 174 W
nechtělo se mi do šestého intervalu, ale hodinkám pět nestačilo, tak jsem ještě jeden přidal
váhovka: 101.9 kg (min. plán 102.7 kg)
opět to z pátku na sobotu výrazně padlo, ale teď už to takhle tři dny drží, tréninky nebyly, tak možná i proto, ale je tam mírný náskok, tak neřeším
a tréninky v sobotu ani neděli nebyly, protože jsem se k tomu nedokopal, konečně jsem hodinkám dopřál odpočinkový den, o který si říkaly už od začátku týdne, a hned dva :) dospával jsem se, ale stejně jsem byl unavený a ani dnes to ještě není ono, ale bylo už potřeba začít druhý týden.
| Turakam napsal: | | Vlku, postupov je xy, ty si zvolil tento, ok, v poho, ale vydrz aspon tri mesiace konečne striktne, inak sú toaj tak len kecy v kleci. |
však jo, konečně jsem našel něco, co mi vyhovuje a je pro mě udržitelné, tak mi dej aspoň ty tři měsíce ;) i když já si to plánuju tak na půl roku
| caukymnauky napsal: | | jako ja nevim, co vsechno se tam ma delat, ale to, jak to ted vlk popsal, je naprosty nesmysl (jsem si naprosto jisty) |
nehádám se, jak jsem nakoupil, tak prodávám, možná to i špatně interpretuji, sám jsem pro tu teorii (proč zadržování metabolické vody omezuje spalování tuků) nenašel oporu, ale pokud ten systém funguje v praxi, jakože se zdá, že ano, tak oželím neznalost přesného principu a upřednostním, že mě to nijak zvlášť neomezuje
| cohen999 napsal: | | A uplne suhlasim s tym, co pise Caukymnaukym. A aj s pani Metabolickou suhlasim vo vacsine veci, teda az na tu teoriu o metabolickej vode a nejakom zazracnom sposobe, ako sa jej zbavit. Pride mi to ako nicim nepodlozena teoria. |
způsob, jak se jí zbavit, nijak zázračný není, proto se těm věcem říká diuretika, co už by zázračné bylo, je ten její vliv na spalování tuků a tam už od začátku píšu, že to pro mě bylo překvapivé, že jsem pro to zatím žádnou oporu nenašel, ale že v praxi tento systém už lidem dlouho pomáhá a že jsem poměrně přesná cílovka a tak mi rezonuje ;)
| cohen999 napsal: | Suhlasim aj s Turkom, ze by si mal vyskusat nejaky pevny stravovaci rezim, pretoze to naozaj funguje. V zmysle, ze vies, co si jedol a kolko, a co to s tebou urobilo a ci je to to prave orechove. Ked zvladol Carabas schudnut zo 100+ na 90, tak by sa to teoreticky malo relativne bezproblemovo podarit aj tebe. Ale nieco evidentne robis zle a stavim sa, ze to nie je tym, ze si doteraz nepil diureticke caje. |
však jo, jenom jsem potřeboval něco, co dokážu držet, pevný striktní stravovací režim je tak dobrý se na nějakou váhu dostat, ale já pak potřebuji pokračovat dále a udržet se na ní. a teď si taky držím to své "hlídací kilo" (spíš dvoukilo :), jenom je to 102+/-1 kg :D :D a není to tedy komfortní ani zdravé :/
a protože jsme si své postoje vyjasnili, tak bych diskuzi uzavřel, já budu zapisovat a uvidím, kam se to pohne
Naposledy upravil vlk# dne st říjen 22, 2025 11:44 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|