military trochu som vysiel z techniky ale 80 plynula, este jedno by sa voslo urcite.
drepy tiez nezvyk ale obcas treba prestriedat rutinu. Dlo to dobre, keby som dlhsie predychaval, dal by som aj 8me ale naco sa trapit.
Na zhyboch som chcel ist aj +40kg ale daky autista so sluchatkami mi ukradol zatazovy opasok a utekal kamsi prec. Zjavne nepocul ze som mu krical ze mam rste jednu seriu :)) Asi mi to nestalo za to aby som ho nahanal.
Jedna seria bicepsu na zaver, wow, majster pumpicka
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
To je karma za to, ze siel v KE namiesto chlastania cvicit.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
to bol iba jeden z mojich ironizujucich zachvevov. Aj ked teda vzhladom na to ze celnaky a vypady chodim pravidelne je v tej ironii aj kusok ozajstneho prekvapenia :))
ps cvicenie v KE vobec nelutujem! Kde inde maju 100kg jednorucky? Proste zazitok!
gut.. chcel som to pojat ako deload a nebolo to vobec zle. Ked tu najblizsie budem vyplakavat ze ma boli rameno tak mi napiste len ze tak ti treba, lebo cvicis bench..zatial ale dobre
faza 2 pingpong s kamosikom 1h
dalsi deload, tentokrat spojeny s testom jak na tom aktualne som silovo. Kvalita niekedy na hranici uznatelnosti ale tak su to maxka, normalne cvicim o cosi cistejsie. Vsetko bezboleste a fajn, takze si to len tak uzivam :)
este jeden deload a potom daky normalny objem poriesim (ziadny extrem samozrejme hihi)
vaha 83kg
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru