|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: pá říjen 03, 2025 4:13 pm Předmět: |
|
|
rovny bench
2x6x100
sikmy bench multipress
do 4x100
2x8x80
vypady
3x100
5x100
zhyby nadhmat (hruba tyc)
1 seria 20x
cickostroj
zakopavacky
V poslednej dobe som pod dost velkym casovym presom. Posledny trenal pred sluzobkou do kosic, ideme kuknut aj maraton okrem ineho..budem sa snazit byt nad vecou a prilis nechlastat, co bude asi dost tazke. Anyways.. chcel som dnes celnaky ale pri 40kg ma drblo v chrbte kdesi v strede az mi skoro vyrazilo dych, takze som dal iba vypady kde som to prilis necitil. Ku koncu to zacalo povolovat, vecer si dam asi prasky.. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: ne říjen 05, 2025 5:35 pm Předmět: |
|
|
posilka - iron brothers kosice
push press
do 1x90
mrtvola
do 3x160
jc v sede ramena
do 6x36
celnaky
do 2x110
zhyby
20
press stroj
rozpazky
super fitko, dobra hudba, jednorucky do 100kg :D
Boli sme pozret aj kosicky maraton, je to fakt kurevsky velka akcia. Ja som si dal namiesto chlastania fitko..
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Naposledy upravil seeya dne ne říjen 05, 2025 7:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 05, 2025 6:51 pm Předmět: |
|
|
S košickými bonvivánmi si nebol? S Decarabasom a Random? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne říjen 05, 2025 7:32 pm Předmět: |
|
|
veru nie, ale do buducnosti nevidim a ochadzam v urorok az :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne říjen 05, 2025 7:47 pm Předmět: |
|
|
Zajtra legday! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne říjen 05, 2025 8:51 pm Předmět: |
|
|
pm _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st říjen 08, 2025 8:48 pm Předmět: |
|
|
rovny bench
8x100
7x100 - zazeral na mna taky ujo, posledne opakovania asi silno cakal ze ma to pripuci, tak som si demotivovany pri premyslani o 8mom opakovani povedal: "toto uz radsej nie mlady muz!"
na preskocku s vypadmi
do 3x100
zakopy
3 serie
jc sikma
5x36
10x38
zhyby nadhmat strikt
20x
Velmi malo casu, ale dobry trenal, pumpa skvela, kreatin uz nastupil v plnej sile. Este asi zvysim postupne davkovanie.
Kosicky trip skoncil na jednotku, kolega si zabehol polku za 1:38, vyhol som sa najvacsim alkoholovym excesom na co som hrdy, prvy den par piveciek, treti den 3x cuba libre. All in all mesto je pekne, kaviarne su hipsterske, maraton bombasticky, len ta cesta je neskutocne dlha.
Tiez ako uz pisal decarabas, podarilo sa dat prijemne randicko nazivo v utulnej ruzovej kaviarnicke, co sa v dnesnej online dobe naozaj ceni. Zvlast ked tu jeden o druhom uz roky citame o kazdej patalii :D
Ked po pociatocnych rozpakoch pochopil ze zo strany chudeho neboraka ziadne nebezpecie hrozit nemoze, neprislo ani na ten peprak co cenim :D
Anyways, pisem si plusove body ze som ho umne okabatil strihom slim fit trika takze to mohlo vyvolavat dojem existencie svalov :D Tak ci onak, pripadna runda v BA je na mna, a dufam ze si to este niekedy strihneme bez casoveho presu, kludne aj s CZ borcami. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt říjen 09, 2025 5:43 am Předmět: |
|
|
Ja by som len nesmelo podotkol,že miesto vyberal Seeya _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt říjen 09, 2025 10:04 am Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | kludne aj s CZ borcami. |
BA beru, Košice jsou fajn, plánujeme to tam, ale logistika je složitější ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt říjen 09, 2025 1:57 pm Předmět: |
|
|
Viem si to v pohode predstavit, ideal v aircraft gyme - https://www.aircraftsport.sk/ Je tam asi 5+ "platform", strongman sekcia, velmi slusne vybavene fitko, kusok od dialnice... V relativnej dostupnosti su aj rozne pivarnicky kde sa daju potom rychlo zabit pripadne "gainz" _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá říjen 10, 2025 7:27 pm Předmět: |
|
|
1h pingpong s kamosikom 4, kvalitny super _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so říjen 11, 2025 4:05 pm Předmět: |
|
|
pingpong s kamosikom 1 _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne říjen 12, 2025 7:32 pm Předmět: |
|
|
dneska last second celodenny trip na koppentraun a enns v rakusku
Dve jazdy na koppen a jedna na enns, ultravyzivne a zatial najtazsie rieky co som na kajaku siel, a tusim aj par class ww V usekov. Po dojazdeni total raus :)) Zima jak na kamcatke, dufam ze neochoriem. Fyzicky som rozbity jak pes.. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út říjen 14, 2025 5:49 pm Předmět: |
|
|
power clean
do 2x90 pas+zem
1x90 pas
1x90 pas
rumuny s jc
do 3x80
sikmy bench
do 3x100
celnaky
do 3x100 stopky, no belt
40 klikov
18 zhybov
uchop nebol este uplne v poriadku, asi este nestihol zregenerovat z kajakovacky. Inak vsetko fajn, kreosik fici
Mam daky zapaleny rotator v kavej ruke ale na sikmom benci som to vobec nijak necitil _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá říjen 17, 2025 6:40 pm Předmět: |
|
|
celnaky
do 1x120 no belt, hlbka
6x100 no belt
vypady
3x100
1x110 - mal som pocit ze by sli aj 3 ale na prvy krat som to neriskol
zakopy
tric stlacanie kladky
extenzie s jc v stoji
lsit + 6kg
4 serie
guuut, kvalitne zuzitkovany kreosik...
Zial rameno je stale natiahnute, dnes na fyzio dake elektro+laser+masaz trochu sa to uvolnilo ale chvilu bez tahovych aj tlakovych cvikov bude treba vydrzat _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|